Setari Cookie-uri

E prea mult sa ai trei copii?

Buna! Am 35 de ani si 2 copii. Cel mai mic are 2 ani . Tocmai am terminat concediul de crestere al copilului. De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata in 7 saptamani. Nu ma astepatm. Problema este ca am Rh negativ si dupa a doua nastere nu am mai facut vaccinul Anti D pentru ca mi-am zis probabil ca ma opresc la doi copii. Dupa prima nastere am facut vaccinul. Copii sunt sanatosi ,dar ma tem pentru al treilea. Pe de alta parte , nu sunt pregatita sa o iau de la capat.Cel mic e foarte zburdalnic si ma simt obosita. Nu am facut niciodata avort si nici nu vreau sa fac. Inca nu ma pot vedea cu trei copii dar, daca s-a intamplat, asta e... Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos si sa fie baiat(am doua fete). E prea mult sa ai trei copii? Intreb asta pentru ca,daca ma uit in jurul meu parca s-a creat o moda: cei mai multi au un copil sau doi. Ce-ati face in locul meu?

Postat pe 12 Aprilie 2009 14:01
Te felicit si sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si rabdare sa ai grija de toti trei. Si nu-ti face probleme, o sa fie totul bine. Trei nu sunt prea multi, si eu tot trei imi doresc. Deocamdata am unul ( baiat de un an si o luna chiar azi ), acum lucram la al doilea si dupa o sa incerc sa-mi conving sotul pt. cel de al treilea. Sarcina usoara si multa sanatate
raluca.trimbitasu
Postat pe 12 Aprilie 2009 14:28
Pentru healthy001501

Nu sunt deloc mulþi trei copii. Sunt familii care au ºi mai mulþi. În plus, nici un copil nu se concepe din întâmplare, ci din voinþa lui Dumnezeu. Deci, dacã s-a conceput, înseamnã cã Dumnezeu îl vrea pe lume. Încrede-te în Dumnezeu ºi nu te teme!

În acest sens, iatã o povestire realã, relatatã de Arhimandritul grec Epifanie Teodoropulos, în care se aratã cum un medic a fãcut pe cineva sã înþeleagã cã a avorta un copil este acelaºi lucru cu a ucide un copil deja nãscut :
„Un oarecare ucenic de-al meu, lector la o facultate, poartã un nume rar ºi neobiºnuit pentru un laic, ca de pildã Amfilohie (citez un nume fictiv, nu pe cel adevãrat). Cu câteva sãptãmâni mai înainte, fiind de faþã ºi pãrinþii lui ºi alte persoane, l-am întrebat din curiozitate cum de s-a întâmplat sã se numeascã astfel. Tatãl lui, þãran simplu ºi cu puþinã carte, s-a grãbit sã-mi explice faptul, cu o minunatã sinceritate. Transcriu aproape cuvânt cu cuvânt povestirea sa, fãrã nici un comentariu:
«Atunci când femeia mea a rãmas însãrcinatã cu Amfilohie, adicã acum 55 de ani, începuse ca obiceiul avorturilor sã se transmitã ºi la sate. Deoarece mai aveam ºi alþi trei copii, ne-am gândit sã nu-l mai þinem pe acesta. Am mers în oraº ºi am vizitat un medic ginecolog, cunoscut de-al nostru. I-am spus ce vroiam. El ne-a ascultat si dupã aceea mi-a spus:
"- Dacã vrei sã ai numai trei copii cãci patru þi se par mulþi, de ce nu faci altceva? Dacã îl omorâm pe acesta o bãgãm în primejdie ºi pe femeia ta. Nu e oare mai bine sã-l omorâm mai degrabã pe unul din cei trei copii pe care îi ai ºi sã-l lãsãm pe acesta sã se nascã? Astfel vei avea tot numai trei copii, iar femeia ta nu va trece prin nici o primejdie".
Când am auzit aceasta m-am cutremurat. Credeam cã mi-a cãzut un trãznet în cap. Atunci am realizat ce vroiam sã fac.
- Bine, doctore, i-am spus. Ai dreptate. Îþi multumesc. Vom þine copilul.
- ªi-l voi boteza eu, a rãspuns medicul.
Ne-am dat mâinile, ºi când s-a nãscut Amfilohie al nostru ºi l-a botezat medicul, i-a dat numele tatãlui sãu, pe care îl chema Amfilohie. Dupã asta, cum sã ne mai gândim la avort?! Astfel au venit pe lume încã alþi doi copii dupã Amfilohie. Si, fireºte, nu ne-a pãrut rãu niciodatã. Toþi copiii noºtri au ajuns foarte bine, toþi s-au aranjat în cel mai bun mod. Când au crescut ºi au luat calea lui Dumnezeu, ne-au ajutat ºi pe noi sã devenim creºtini buni...»“ Arhimandrit Epifanie Teodoropulos, „Presa Ortodoxã“, 28.05.1986, Grecia.

Biserica îi elogiazã pe soþii care, printr-o hotãrâre bine gânditã, luatã în comun, primesc cu generozitate sã creascã în mod corespunzãtor chiar ºi un numãr mai mare de copii. Sfânta Scripturã ºi Biserica vãd în familiile numeroase un semn al binecuvântãrii lui Dumnezeu ºi al generozitãþii pãrinþilor.
Soþii înþelepþi, bogaþi sau sãraci, nu se sperie niciodatã de un numãr mai mare de copii, ºtiind cã fiecare copil vine în lume cu un creier ºi douã braþe, care în timpul vieþii lor produc mai mult decât consumã. Apoi, fraþii mai mari îi ajutã pe pãrinþi în creºterea celor mai mici. S-au vãzut deseori pãrinþi numai cu un singur copil slujindu-i acestuia ca niºte robi ºi alþi pãrinþi cu câte ºase, zece, doisprezece sau chiar mai mulþi copii, care erau crescuþi în frica de Dumnezeu ºi disciplinaþi, iar pãrinþii erau iubiþi, respectaþi ºi ajutaþi. Cu toate cã în România de azi pentru mulþi viaþa este destul de dificilã din punct de vedere material, totuºi sunt la blocuri în oraºe ºi la sate familii care, fie cã dispun, fie cã nu dispun de o stare materialã prea bunã, totuºi au mulþi copii. Viaþa nu trebuie privitã numai sub aspectul ei pãmântesc, ci, în primul rând, în perspectiva ei veºnicã. Strãbunii noºtri, în înþelepciunea lor, au apreciat loialitatea, optimismul ºi buna dispoziþie în casele cu mulþi copii. În plus, de multe ori, ultimul copil dintr-o familie numeroasã a fost un om de seamã sau un sfânt: de exemplu, Mozart a fost al cincilea copil din familie, Rembrandt al ºaselea, Wagner al ºaptelea, Napoleon al optulea, Sfântul Ignaþiu al treisprezecelea, Schubert al treisprezecelea, Franklin al paisprezecelea, Benedict Lobre al cinsprezecelea, etc. ªi chiar dacã ar ajunge un om obiºnuit sau chiar un om rãu, tot are dreptul la viaþã. Multor oameni le pare rãu la bãtrâneþe cã au puþini copii ºi spun cã dacã ar fi acum tineri ar face mai mulþi. Familia numeroasã este o desãvârºitã societate minusculã. Copiii unei familii numeroase nu suspinã dupã copiii vecinilor pentru a se juca cu ei, nu-i cautã, cãci fiind mulþi, îºi pot îndeplini trebuinþele lor copilãreºti, în casa pãrinteascã, sub supravegherea pãrinþilor: astfel, ei devin bine crescuþi, fãrã a fi expuºi la influenþe negative. Asemenea cu o prisacã de albine ºi reginele sale, familia cu numeroºi copii adunã mierea vieþii pentru fiecare dintre ei.

Accesând linkul urmãtor poþi vedea un documentar intitulat « Iarna demograficã » în care oamenii de ºtiinþã aratã cã pe pãmânt este nevoie de copii, altfel se ajunge la o îmbãtrânire a populaþiei, la o aºa numitã iarnã demograficã. Documentarul e format din ºase parti, fiecare de cate zece minute. Iatã prima parte, iar celelalte cinci pãrþi le gãseºti în dreapta :
http://www.youtube.com/watch?v=iPzsAl5IjvE&feature=PlayList&p=FD03534E6E481F1E&index=0&playnext=1

Îþi recomand ºi blogurile mele :

http://www.augustincezar.blogspot.com/
Blogul conþine: Argumente ºtiinþifice ºi religioase cã omul este om din clipa fecundaþiei. Adrese, numere de telefon ºi site-uri ale unor asociaþii care oferã ajutor material, consiliere ºi soluþii alternative la avort. Mãrturii ale unor femei care au fãcut avort. Mãrturii ale unor femei care nu au fãcut avort. Mãrturii ale unor medici ginecologi care au renunþat sã facã avorturi. Consecinþe fizice ºi emoþionale ale avortului asupra femeii. Legãturi cu multe alte site-uri asemãnãtoare.

Poþi intra ºi pe blogul urmãtor:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Acest blog conþine: înregistrãri video cu miracole ; videoclipuri ; legãturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conþin ºi posturi TV on-line ºi posturi de radio), cãrþi foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fãrã a necesita descãrcare în calculator), articole, etc.

Vã rog intraþi pe bloguri ºi trimiteþi-le mai departe ca sã foloseascã ºi altora. Chiar se meritã.

Îþi doresc multã sãnãtate þie ºi copiilor tãi!
vieru_cezar_iasi
Postat pe 12 Aprilie 2009 16:35
De la: healthy001501, la data 2009-04-12 14:01:55Buna! Am 35 de ani si 2 copii. Cel mai mic are 2 ani . Tocmai am terminat concediul de crestere al copilului. De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata in 7 saptamani. Nu ma astepatm. Problema este ca am Rh negativ si dupa a doua nastere nu am mai facut vaccinul Anti D pentru ca mi-am zis probabil ca ma opresc la doi copii. Dupa prima nastere am facut vaccinul. Copii sunt sanatosi ,dar ma tem pentru al treilea. Pe de alta parte , nu sunt pregatita sa o iau de la capat.Cel mic e foarte zburdalnic si ma simt obosita. Nu am facut niciodata avort si nici nu vreau sa fac. Inca nu ma pot vedea cu trei copii dar, daca s-a intamplat, asta e... Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos si sa fie baiat(am doua fete). E prea mult sa ai trei copii? Intreb asta pentru ca,daca ma uit in jurul meu parca s-a creat o moda: cei mai multi au un copil sau doi. Ce-ati face in locul meu?
Draga mea,intradevar este o moda sa ai un copil sau cel mult doi.De pilda eu am doi frati care au cate o fetita si o sora care are doua fete.In schimb eu am doua fete si trei baieti.Cea mare are 22 de ani,iar cel mic 11.Am trecut ca oricare familie prin multe incercari,dar totdeauna am gasit calea cea mai buna.Copiii sunt cea mai mare comoara,la care nu putem sa renuntam si luptam pentru ei.Putem sa renuntam la multe in viata dar la copiii niciodata.Eu sunt foarte mandra de ai mei.Sunt convinsa ca vei reusi,iar peste cativa ani vei fi la fel de mandra cum sunt eu de copiii mei.Cine stie,poate o sa fie chiar baiat,iar sotul tau va fi in al noualea cer de bucurie.Multa sanatate si o sarcina usoara.
elisa26
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:01
Cine stabileste numarul optim de copii? Are vreo relevanta faptul ca majoritatea familiilor se opresc dupa 2?

Mie mi se pare o binecuvantare sa ai mai mult de 2 copii. Eu si sotul meu ne dorim sa avem in total 4.
michelle_healthy
Postat pe 29 Aprilie 2009 15:42
Felicitari! sa fii sanatoasa,sa ai o sarcina fara prea mari prb. Sa ai copii este o binecuvantare si o mare,mare bucurie,Dumnezeu are intotdeauna planurile lui neantelese de noi,cine poate hotara in numele Lui cati copii sa avem,nu iti face griji mergi inainte caci El va avea grija de tine.Nu te lua dupa ce vezi in jurul tau ci dupa ce simti in inima ta.Sanatate si incredere P.S.oboseala va trece mai repede daca vei avea putin ajutor si intelegere de la cei de langa tine.
51160
Postat pe 11 Mai 2009 19:09
pai problema asta nu o discuta cu forumul....adica nu numai aici,ci cu un medic mai ales ca ai rh negativ,eu am rh negativ si stiu ca poti face dozarea de anticorpi dar du-te si duscuta asta cu un medic ginecolog...am intalnit mamici cu aceasta problema si intra-devar au avut mici probleme cu bebeii de genul icterului pronuntat dar in rest nimic asa ca discuta asta cu sotul tau si cu medicii...pe forum toti isi dau cu parerea dar tu esti cea mai in masura sa faci ceea ce e mai bn pt tine si bebelus...pupici si sanatate
izab33lla
Postat pe 12 Mai 2009 13:50
De la: healthy001501, la data 2009-04-12 14:01:55Buna! Am 35 de ani si 2 copii. Cel mai mic are 2 ani . Tocmai am terminat concediul de crestere al copilului. De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata in 7 saptamani. Nu ma astepatm. Problema este ca am Rh negativ si dupa a doua nastere nu am mai facut vaccinul Anti D pentru ca mi-am zis probabil ca ma opresc la doi copii. Dupa prima nastere am facut vaccinul. Copii sunt sanatosi ,dar ma tem pentru al treilea. Pe de alta parte , nu sunt pregatita sa o iau de la capat.Cel mic e foarte zburdalnic si ma simt obosita. Nu am facut niciodata avort si nici nu vreau sa fac. Inca nu ma pot vedea cu trei copii dar, daca s-a intamplat, asta e... Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos si sa fie baiat(am doua fete). E prea mult sa ai trei copii? Intreb asta pentru ca,daca ma uit in jurul meu parca s-a creat o moda: cei mai multi au un copil sau doi. Ce-ati face in locul meu?


Nici nu te mai gandi ca e prea mult sau prea putin... Fa-ti lunar analizele pt dozarea anticorpilor anti rh si roaga-te sa ai sanatate si putere. Poate va fi un baietel... iti doresc sa ai copil sanatos si voi sa ii puteti creste pe toti trei. Mai e o chestie legata de moda cu cate doi: vei fi originala cu trei copii... deci, numai bine si nadejde in Dumnezeu!
camiflorea
Postat pe 18 Mai 2009 15:21
Intrebarea asta trebuia sa ti-o pui inainte de a ramane insarcinata. Acum nu trebuie sa te gandesti decat la ce trebuie facut ca bebe sa fie sanatos.FELICITARI! Aveti grija de voi!
EmaM
Postat pe 19 Mai 2009 21:20
Iar tu, Cezar..daca nu e cu suparare..de ce religie esti?
EmaM
Postat pe 19 Mai 2009 21:21
Daca-s multi sau putini - de tine depinde in primul rand cum te descurci cu ei. Daca crezi ca te descurci, e ok. Pana la urma tu ii cresti!
1-2 copii, o moda, zici? Eu sunt singura la parinti si mereu se uitau mirati colegii sau alti copii cand le spuneam ca n-am frati, surori.
Sarah_healthy
Postat pe 28 Mai 2009 13:53
Buna!
Nu sunt multi trei! Eu am trei si sunt fericita! Acum ti-e greu si iti va fi si mai greu dupa ce va veni si al treilea dar merita! Insa asigura-te ca e in regula in privinta rh-ului...in rest, iti doresc putere si rabdare!
Corina_Giura
Postat pe 17 Iunie 2009 09:31
LOL, 3 copii?
Doamne, unul mi-ar fi de ajuns, sau 2, fie. dar cand stiu cat de greu este...(am o prietena care are 2 copii si e jale)..
Daca iti doresti cu adevarat, poti si ai si 4-5, nu sunt impotriva ! Mie imi ajuge unul si ma pregatesc cam intr-un an sa-l am.
Mult succes si rabdare!
Gina_J_
Postat pe 3 Iulie 2009 19:30
buna eu am 2 copii si unul mort.sunt baeti si cel care m-ia murit tot baiat era. acum sun studenti . iam crescut foarte frumos sunt foarte inteligenti.ei sunt inima mea sufletul meu. si iam crescut dintr-un singur salar, si neam descurcat foarte bine.doar atit trebue sa fii cumpatat in toate, sa te dai dupa bani.nu va mai spun ca am avut multiple probleme , dar mai ales cu cel ce m-ia murit m-am chinuit foarte mult in spital, si totusi speram intr-o minune. dar asa a vrut dumnezeu sa mil ia.am suferit foarte mult si inca mai sufar.cu toate ca de atunci au trecut 20 de ani.si stiti ce regret cel mai mult? inafara ca mi-am perdut copilul, regret ca nu am facut mai multi.nu sa mai putut. si regret si faptul cam perdut si o sarcina.iubesc extraordinar copii.daca stii sa le dai educatia necesara. ai mei intre ei este diferenta de un an jumate, si sincer sa va spun nu m-ia fost greu de loc.
kudika098645
Postat pe 22 Iulie 2009 08:58
De la: healthy001501, la data 2009-04-12 14:01:55Buna! Am 35 de ani si 2 copii. Cel mai mic are 2 ani . Tocmai am terminat concediul de crestere al copilului. De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata in 7 saptamani. Nu ma astepatm. Problema este ca am Rh negativ si dupa a doua nastere nu am mai facut vaccinul Anti D pentru ca mi-am zis probabil ca ma opresc la doi copii. Dupa prima nastere am facut vaccinul. Copii sunt sanatosi ,dar ma tem pentru al treilea. Pe de alta parte , nu sunt pregatita sa o iau de la capat.Cel mic e foarte zburdalnic si ma simt obosita. Nu am facut niciodata avort si nici nu vreau sa fac. Inca nu ma pot vedea cu trei copii dar, daca s-a intamplat, asta e... Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos si sa fie baiat(am doua fete). E prea mult sa ai trei copii? Intreb asta pentru ca,daca ma uit in jurul meu parca s-a creat o moda: cei mai multi au un copil sau doi. Ce-ati face in locul meu?


m-as bucura si de-al treilea... nu se stie niciodata ce impliniri ne poate aduce. va fi greu, dar tot ce-i de valoare se realizeaza greu. sa-ti dea dumnezeu sanatate si putere! ce-i aia moda sa ai doar doi, sau unul? e atitudine egoista, nu moda.
camiflorea
Postat pe 22 Iulie 2009 19:38
De la: Gina_J_, la data 2009-07-03 19:30:34 LOL, 3 copii?
Doamne, unul mi-ar fi de ajuns, sau 2, fie. dar cand stiu cat de greu este...(am o prietena care are 2 copii si e jale)..
Daca iti doresti cu adevarat, poti si ai si 4-5, nu sunt impotriva ! Mie imi ajuge unul si ma pregatesc cam intr-un an sa-l am.
Mult succes si rabdare!


asta inseamna ca esti egoista si te gandesti doar la ce greu iti va fi tie. dar cum ii va fi acelui copil sa fie singur pe lume nu te-ai mai gandit. eu am doi si sanatatea nu m-a lasat sa-l am si pe-al treilea, dar ma bucur de amandoi pt ca se au unul pe celalalt in orice imprejurare. si cand sunt 2 sau 3, si de varsta apropiata se cresc usor si vor fi sanatosi mai ales din punct de vedere psihic. cei care sunt singuri isi vor face si mai greu prieteni pt ca vor fi egoisti precum parintii lor, cand parintii vor fi la lucru nu vor avea cu cine se juca, iar in adolescenta isi vor gasi alinarea in exteriorul familiei, si nu e cel mai indicat lucru.
camiflorea
Postat pe 22 Iulie 2009 19:44
totusi nu va lasati ,daca aveti bani ,mergeti la cei mai buni doctori ptr, ca si copilasul care va veni, sa nu aiva probleme. nu va lasati
kudika098645
Postat pe 22 Iulie 2009 20:05
eu am 29 de ani...am doi copii o fetita de 7 ani si un baietel de 5, acum sunt insarcinata cu al treilea si ma bucur, si eu am Rh negativ in fiecare luna imi fac dozajul de anticorpi si cu ajutorul lui Dumnezeu si al medicului care ma supreavegheaza sper sa fim ok. Si mie la inceput, cand am aflat ca sunt insarcinata cu al treilea mi se parea putin ciudat....ai dreptate cand spui ca cele mai multe familii au cate 2 copii...dar de obicei ma ghidez dupa principiile mele si nu prea intereseaza ce fac altii. Asa ca eu iti urez sanatate multa si un bebe sanatos si zic eu ca nu sunt prea multi 3 copii. Bunica zicea ca daca faci 2 copii iti faci inlocuitori (pentru atunci cand tu si sotul tau nu veti mai fi)al treilea este urmas.
corina_2009
Postat pe 18 Septembrie 2009 09:52
Nu stiu daca este prea mult sa ai 3 copii insa stiu sigur ca este o binecuvantare de la D-ZEU sa iti daruaisca copii ...eu imi doresc copii, sunt casatorita de 1 an si jum.insa nu am reusit inca sa raman insarcinata si imi doresc enorm sa avem copii asa ca fii fericita ca poti avea si sa-ti ajute D-zeu sa fiti sanatosi ...!
corynna27
Postat pe 23 Septembrie 2009 11:38
Dragele mele doresc sa va ofer cateva detalii despre absorbantele si tampoanele atat de necesare pentru igiena intima.
Stiati ca pentru albirea lor se utilizeaza DIOXINA .Stiati ca de obicei se pune ceva mai multa DIOXINA pentru a produce sangerare mai abundenta si pentru a cumpara in consecinta …noi si noi absorbante sau tampoane.

Dar stiati ca
DIOXINA PRODUCE CANCER DE COL UTERIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,
asa se explica incidenta masiva a acestei grave afectiuni in lume.

Acum si in ROMANIA au aparut TAMPOANE ANIONICE CU PROTECTIE ACTIVA , produse care genereaza IONI NEGATIVI , in lume fiind deja un miliard de beneficiari

Acestea sunt ……….absorbantele active LOVE MOON ,

Aceste absorbante au incorporate in ele o banda dintr-un materal special (brevetat)care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.

Acesti Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative
distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea dvs. de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc.

Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.
In plus, elimina mirosurile.

Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin).
Produsele au certificate FDA-USA si UE.

Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa.

EXISTA :
• absorbantele pentru ciclu normal,
• ciclu abundent sau
• pentru uz zilnic,
dar si
• absorbante mini,
• absorbantele pentru bikini,

Acum despre alte produse utile pentru sanatatea dvs.:
Talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi
Si
Seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu
(ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal,
eliminarea durerilor si este ideal
pentru intretinerea ovarelor sau
ingrijirea dupa avort.

Nu trebuie sa devii DISTRIBUITOR daca nu vrei
dar poti cumpara aceste produse cu reducere de 25%
in calitate de CLIENT PREFERENTIAL.
Ce zici ,VREI ?


Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96

…..atunci…. te rog citeste in continuare..









ACUM !
AICI (local ) !
ACOLO(distal) !
Pentru dumneavoastra
LIGHT& LEAVING WATER THERAPY
ENGLEZA & ROMANA & EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE & LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA , RAZE INFRAROSII SI HELIU.
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI & TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu “IUBIRE SI RECUNOSTINTA
”LEAVING WATER THERAPY”
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96




IOANA1947
Postat pe 20 Noiembrie 2009 19:15
Multumestei lui Dumnezeu, poate Dumnezeu iti da o sansa ca sa ai si un baiat si sa fie si tati fericit, Ca deobicei barbatii isi doresc mult un baiat. Eu vreau sa te incurajez sa mergi inainte si sa nu te uiti la moda dar sa faci ce iti spune inima. Un bebe e o binecuvintare in casa si nu trebuie sa ne dezamagim ca suntem insarcinate iar, si iar se incep grijurile .... Eu doresc mult copii si nu am si sper ca intr-o zi voi fi si eu mama, dar voi aveti posibilitatea aceasta sa fiti fericite, sa va bucurati de odorasii vostri si nu stiti ce sa faceti, mai stati la indoiala. Crede ca totul va fi bine, si va fi. Trebuie sa mergi mai departe, iti urez succes si sa dea Dumnezeu sa nasti un bebe sanatos si inclusiv baiat.
adelia_healthy
Postat pe 3 Decembrie 2009 21:34
Si...Ce este, baiat sau fata ?
snowflower
Postat pe 20 Februarie 2010 16:57
IN PRIMUL RAND SA ITI TRAIASK COPILASII SA TE BUCURI IN CONTUNUARE DE EI .SI DIN MOMENT CE NU VREI SA FACI AVORT AT PASTREAZA COPILUL AI GRIJA DE TN CU SARCINA SI NU TE MAI GANDI DAK E BN SA AI 3 COPII SAU NU ,DUMNEZEU TIA DAT SANSA ASTA SA AI PARTE DE CE E MAI FRUMOS PE LUME BUCURATE DE EI NUMAI BN MULTA SANATATE
healthy009146
Postat pe 18 Martie 2010 20:31
eu am deja unul(7 luni) n sint casatorita....dar nici cu tatl lui nu mai sunt..am ramas doar amici...locuiesc cu parinti..si da e fffff greu...dar tot nu ma opresc la unul singur knd o sa ma asez si eu la kasa mea mai am degand sa fac vreo 3 ink un baiat si 2 fete cu toate k am nascurt fff greu...DECI NU NU E PREA MULT TREI COPII...SANATOSI SA FIE...mai ales k n ai facut avorturii ( nici sa nu faci)La mai multi copiii
elyact
Postat pe 19 Martie 2010 01:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Infectie urinara 10 De la: kudika_942602 12 Decembrie 2013 15:24
prezervativ ramas inauntru... 3 De la: andreiutzza 3 Mai 2010 23:33
chist ovarian 14 De la: kudika330686 23 Ianuarie 2011 03:25
de ce nu raman insarcinata? 16 De la: rilury 13 Februarie 2013 22:04
Dar de botez? 20 De la: healthy013618 6 Aprilie 2010 13:38