Vreau sa stiu! va rog!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
mary_healthy Avatarul lui mary_healthy

2 mesaje
Membru din: 19/08/2009

AM LUAT ANTICONCEPTIONALE RIGEVIDON CATEVA LUNI BUNE SI CAND A VENIT ULTIMA MENSTRUATIE ADICA PE 17 OCTOMBRIE AM FACUT PAUZA DE ANTICONCEPTIONALE, NORMAL AZI SUNTEM IN 13 NOIEMBRIE ASTEPT IAR CICLUL MENSTRUAL,SUNT PROTEJATA ZILELE 10-17 NOIEMBRIE PANA LA CICLUL MENSTRUAL CONFORM CALENDARULUI? VREAU SA INCEP IAR ANTICONCEPTIONALE DIANE 35 DIN PRIMA ZI A CM .MULTUMESC
Raporteaza abuz de limbaj
noravi75 Avatarul lui noravi75

35 mesaje
Membru din: 13/05/2009
Oras: bucuresti

Regret, dar nu-ti pot oferi un raspuns intrebarilor tale.
Legat insa de "anticonceptionale", as dori totusi sa-ti spun ceva, ce poate nu stii inca.
Anume:
Daca vei dori sa ai un copilas, este bine ca anterior concetiei Lui, sa intrerupi timp de 6 luni luarea pastilelor.
Asta, pentru ca, aceste pastile determina desigur o "deturnare" a circuitului hormonal natural. Restabilirea acestuia, necesara unei evolutii normale a fatului, nu se realizeaza mai devreme de aprox. sase luni.
? Este necesara aceasta reechilibrare hormonala ?
Raspuns: DA!!! ... pentru ca, orientarea sexuala se stabileste in primele trei luni de existenta ale fatului (de la data conceptiei lui).
! Orientarea sexuala si NU sexul (anatomic vorbind)!

Un alt factor care contribuie deasemenea, este stress-ul. De aceea, in China antica, Imparatesele erau sfatuite de catre inteleptii dinastiilor "sa paseasca in acest interval si de fapt in intreaga perioada a sarcinii, numai pe plaiuri inflorite, sa asculte susur de izvoare" ...
In absenta unei asemenea griji fata de plapanda fiinta, consecintele sunt dintre cele mai diferite si mai nedorite.
Una dintre ele, este HOMOSEXUALITATEA.
Sigur, ca acest orientare sexuala a existat din toate timpurile, dar niciodata la proportiile de acum.
Cauza: atat stress-ul fara precedent al acestor secole (sfarsit de sec. XX, incepultul celui actual), cat si extensia mijloacelor de programare a natalitatii, prin folositre unor tablete ce intrerup un circuit fiziologic-hormonal natural, firesc.

Inca doua aspecte:

1. Este deja bine cunoscut si acceptat, ca Bebelusul inca din burtica Mamei este "prezent", receptioneaza sunete -"asculta muzica-, viseaza, rezoneaza la atmosfera de armonie sau tensiune din "jurul" lui.
Ritualul aducerii pe Lume al unui copilas, presupune in cazul unei nasteri "normale" si disperare mamei, urletele de durere ale acesteia (la propriu!)
Am trecut printr-o nastere normala. stiu ce inseamna aceste dureri !!! ... dar mai stiu si ca le poti infrange, ne-dandu-le curs, prin autocontrol. Motivatia este una foarte puternica:
- miracolul de a aduce pe lume un Copil ("dare a la Luce" ... spun frumos italienii si chiar duc bebelusi la fereastra, daca-i Soare sau atunci cand El apare ... Frumos obicei!)
- gandul la raul ce i-l faci, "aducandu-l la lumina" in urlete si incrancenare. Sa faci "primul pas intr-o lume dominata de durere si infricosare ... Cu ce speranta?! cu ce consecinte in timp , asupra echilibrului sau psihic?!

2. - Moda "cezarienelor"!
Sigur ca spui. Slava Domnului!, ca prin aceasta interventie, pot fi salvate vieti (mame, bebelusi), ATUNCI cand este NEVOIE !
Dar, daca organismul tau de tanara mama este deja pregatit si apt s-o faca pe cale naturala, dandu-ti sansa de a fi "PREZENTA" (si nu sub anestezie!) la clipa de miracol ... atunci, lasa-l sa descurce singur! ... fara a-l supune unei operatii -care, pe langa anestezie- presupune si riscul strapungerii a sapte straturi de tesut!!!
Efectele in timp ale anesteziilor repetate, nu sunt de neglijat, daca esti cat de cat informat!
..................................................................
Tric pentru o nastre normala mai usoara: pozitia capului cu barbia in piept, ajuta foarte mult efortului de expulzare. Asadar, daca o moasa se afla alaturi, trebiue doar sa sprijine ceafa mamicii, pentru a avea cu usurinta aceasta pozitie ce usureaza efortul muscular.

Cum vezi, am iesit cu mult din granitele intrebarii tale ... Sper sa gasesti ceva util in cele ce ti-am scris ... pentru viitor ...

Raporteaza abuz de limbaj
ganduri scrise pe frunze de mesteacan