Setari Cookie-uri

De ce plangem asa de des!

In general femeile pland mai mult decat barbatii fie din orice motiv existent. Nu pot sa inteleg cum de eu sunt asa sensibila, plang aproape din orice. Daca ma lovesc un pic (mai mult) sau daca ma tai din greseala cu cutitul la bucatarie dar cel mai grav e cand incep sa plang in fata prietenului meu din orice prostie, fie ca ne certam, fie ca vreau ceva in momentul asta dar nu pot obtine. Sunt multe cauze si nu le pot insiruii, cert e ca simt ca incep sa plang din ce in ce mai mult. In unele situatii sunt tare pe pozitie cu alte persoane de ex. knd am facut accident cu masina si tipul pe care l-am accidentat a inceput sa ma ameninte ca vrea banii s.a.m.d. Dar in alte situatii simt k nu mai pot sa ma controlez si izbucnesc in plans. As vrea sa-mi dati niste sfaturi sa ma faceti mai tare, sa ma incurajati pt k in momentul asta chiar am o decadere. va multumesc
kudika085008
Postat pe 17 Noiembrie 2009 00:46
esti complet exagerata, fata.
Inteleg, suntem sensibile, nici eu nus pocahontas.
dar sincer, cu tine mi-ar fi rusine rau!
Gina_J_
Postat pe 3 Decembrie 2009 14:48
Ms.frumos pt rasp. dupa o luna de zile in care mesajul nu mai e valabil...
cred k cu totii avem cateva zile mai proaste in viata noastra cand simtim ca nu mai putem face fata...daca te uiti bine la ce ora am postat mesajul, era 00:30 ceva de genul, am patit ceva in ziua aceea si chiar nu aveam cu cine sa vb. Am simtit ca daca scriu cateva randuri ma voi linisti.
Oricum si cu tine mi-e rusine ca sti f bine sa incurajezi oamenii
kudika085008
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:11
cred ca vine din interior..incearca sa fi mai puternica, adik sa ai o motivatie.si eu plang uneori sa ma descarc, dar nu fac dn asta un obicei.nu te ingrijora, acest lucru se poate rezolva/dar de la niste persoane, ca cea de mai sus kre stiu doar sa critice, nu prea ai ce sa intelegi.discuta cu pr/fam ei te pot ajuta cu niste sfaturi de 'imbarbatare' si eu iti pot da niste sfaturi..intra p mn dk vrei sa vb mai multe.
m_geani
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:34
Geanina ms fr.pt.incurajari. Problema e ca de mica am observat ca sunt mai sensibila dar acum s-a inrautatit situatia mai ales ca sunt plecata din tara si sunt departe de familie, de prieteni, de casa si imi este mult mai greu sa suport toate cele. si nu stiu daca e cazul sa cred in superstitii sau in vorbele batranesti dar anul trecut de revelion am plans si se spune ca daca plangi de anul nou, plangi tot anul.
kudika085008
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:55
cu cit inveti mai mult despre depresie, cu atat mai usor o sa-ti fie...inchipuie-ti ca esti in razboi cu un dusman invizibil, care te loveste mai des sau mai rar, si tu nu esti capabila sa te aperi singura. Invatand ce si cum despre inamic, incetul cu incetul o sa devii mai puternica. trebuie sa te urci sus pe deal unde ai fost initial, gata, gata, nu mai sta in vale, ca nu-i de trait acolo!!! deh, urcushu ie mai anevoios, cateodata mai faci doi pasi inainte, unul inapoi, dar important ie sa urci continuu....nimeni nu te poate ajuta mai mult decat tu singura te poti ajuta pe tine insati.
mi-ar face placere sa aud numai de bine...


been there done that
benny06
Postat pe 28 Ianuarie 2010 07:37
nu e de mirare starea prin care treci tu:ai o fire sensibila, esti departe de familie,prieteni, cum spuneai, cu siguranta mai ai si alte probl.nu tre sa fie f.grave,dar ele exista si atunci esti deprimata(depresia nu este cevacu care tre sa ne fie rusine,asta e,traim in timpuri critice,societatea e rea,uiteGina m-auimit cu rautatea raspunsului ei.Trebuie salupti din greu,la nivel mental sate straduiesti sa fii pozitiva, cand iti vine un gand negru imediat sa-l inlaturi cu ceva care iti place ,poate ti-ai fixat uneleobiective placute in viitorsi gandeste-te la ele si cum deja ai ajuns acolo, e f greu, stiu din proprie exp.eu am apelat si la un medic si am luat niste pastile(cam 6 luni) si nu mai plang asa, sa lupt in continuareSucces si gandeste-te k sunt persoane care te iubesc, iar dak nuai in jurul tau astfel de pers.cauta-le
fairdealing
Postat pe 28 Ianuarie 2010 10:03
Cred ca ai trecut prin prea multe probleme pana acum si ai nervii tociti la maxim. Posibil si sa ai niste nemultumiri profunde legate de viata ta pe care le negi in ideea ca asa e viata si trebuie sa trecem peste toate , motiv pentru care psihicul se elibereaza si isi poarta de grija singur fara sa mai tina cont ca tu ii interzici. Stai la o discutie cu tine si vezi ce poti schimba si cam de ce anume poate ai putea sa te eliberezi de pe suflet .
Arlene
Postat pe 28 Ianuarie 2010 10:10
Stai linistita, si eu eram la fel. Plangeam din absolut orice. Ma rog si acum mai am episoade. De obicei se datoreaza dezechilibrului de vitamine din corp, sau a unui proces de metabolism mai rapid. Eliminarea toxinelor da si stari de genul asta. Mai este si faptul, probabil, ca ai avut vreo trauma in copilarie, ceva care se iarta dar nu se uita, si care acum, te macina in "background" fara sa realizezi. Stresul de zi cu zi, frica de a rata vreun obiectiv. Cine poate sa stie care din ele o fi motivul. Partea buna e ca o data cu gasirea unui echilibru sufletesc, atingere unei stabilitati, te va linisti destul de mult. Ramane sa ai o discutie "tu cu tine" o introspectie, si sa vezi cam de ce te bufneste plansul asa din senin. Poate sa te duci sa vorbesti cu cineva specializat ar face bine. Eu nu am ajuns pe fondul material al problemei, insa imi tot jur ca o sa o fac si pe asta. Iti urez mult noroc, si... "fii barbata Zoe!"
iulia_hornea
Postat pe 28 Ianuarie 2010 10:44
De la: healthy004026, la data 2009-12-03 20:55:41Geanina ms fr.pt.incurajari. Problema e ca de mica am observat ca sunt mai sensibila dar acum s-a inrautatit situatia mai ales ca sunt plecata din tara si sunt departe de familie, de prieteni, de casa si imi este mult mai greu sa suport toate cele. si nu stiu daca e cazul sa cred in superstitii sau in vorbele batranesti dar anul trecut de revelion am plans si se spune ca daca plangi de anul nou, plangi tot anul.



Buna la toata lumea. Referitor la starea ta sa sti ca nu este nimic nou pentru ca si eu sunt la fel. Emotionalul tau este foarte labil. Citeste mai multe despre astea . Despre corpul emotional, mental..etc. Eu am corectat acest emotional foarte instabil prin homeopatiesi, meditatie. Poti merge la un homeopat si sa spui problema ta si el va stii ce si cum. Eu ti-as putea scrie ceea ce am luat dar cel mai bine este sa fie tratamentul personalizat.Emotionalul se poate destabiliza din multe cauze, si mai cu seama daca nativ esti o persoana foarte sensibila.Plimbari in natura precum si alte remedii complementare sunt foarte bune.Desi intr-o lume atat de rea si plina de ura si meschinarie, sensibilitatea este aproape ceva minunat, este totusi bine sa-l corectezi , deoarece emotionalul tau instabil si accesele tale de plans consuma energia de la baza...adica energia sexuala care poate aduce dezechilibre importante organismului tau. Citeste daca vrei despre chakre si despre cristaloterapie si despre terapiile complemantare care ajuta foarte mult. Dar sa nu uitam de Dumnezeu si sa mai mergem si la biserica. Draga mea iti doresc iubire, lumina si pace si sanatate.
nana_moi2001@yahoo.com
Postat pe 28 Ianuarie 2010 11:18
un sfat bun de luat in seama (cel cu reflexoterapia)
jerebnii-florina
Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:28
Exista un doctor care trateaza orice depresie sau orice stare de nefericire pe care o poate avea un om , acesta este Domnul nostru ISUS HRISTOS.
El este singurul intermediar , asa cum ne spune sfanta Scriptura , intre om si Dumnezeu Tatal , nu exista alti intermediari , cum isi imagineaza omul ( ingeri , sfinti etc )
Sfatul meu este sa citesi Biblia , cu toata credinta in Dumnezeu , incepe intai cu Noul Testament , primeste-L in viata ta pe Domnul Isus , spune-i sincer toate necazurile tale si El te va asculta.
Crede cu toata fiinta ta si ai sa vezi minunea.
Daca ai nevoie de Biblie sau de vreun sfat nu ezita sa ma contactezi la tel 0722280102
Multe binecuvantari !
healthy003516
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:20
buna.inteleg prin ce treci suntem in aceiasi situatie dar a mea un pic diferita,daca vrei sa vb intra pe mn.pupici
fata_healthy
Postat pe 28 Ianuarie 2010 13:39
Daca poti sa mai plangi, inseamna ca nu ai avut probleme cu adevarat de nedepasit... Sunt persoane care poate nici nu mai reusesc sa scoata o lacrima...bucura-te daca inca poti sa o faci...asta inseamna ca te exteriorizezi. A plinge nu este o rusine, te descarci. Spun asta deoarece uneori viata ne rezerva anumite situatii in care suntem pusi la zid si efectiv nu mai avem puterea sa ripostam, sa plingem, sa ne exteriorizam... si devenim reci, distanti, recalcitranti...chiar insensibili, dar f sensibili. Ai grija de tine...si incearca totusi sa aflii ce te nemultumeste... pt ca sunt convinsa ca in interiorul tau esti neimplinita, nemultumita intr-un fel sau altul de ceva/cineva. Cauta sa aflii raspunsul pt ca acesta este la tine. Si inca ceva, invata sa fii multumita/fericita. Cu bine.
healthy006813
Postat pe 28 Ianuarie 2010 15:00
bucura-te de viata! incearca sa fii mai curajoasa1 esti o luptatoare1 esti pe propriile picioare, acolo departe, iar altii sunt tot in spatele parintilor. ai de ce sa te bucuri! mai avem si momente proaste in viata. este frumos ca esti sensibila.esti o persoana suava si implinirea este atat de aproape. Doamne ajuta.
kudika182838
Postat pe 28 Ianuarie 2010 19:54
nu esti unica dar mie nu-mi pare deloc exagerat
kudika091563
Postat pe 28 Ianuarie 2010 22:40
Da, exista momente in viata cand suntem f sensibili.Am inteles ca esti si departe de casa, dar tre sa te gandesti la viitorul tau si sa te consolezi singura. Doar u o poti face. Viata e foarte grea si de aceea u trebuie sa fii psihologul tau sa te intaresti mereu. Probabil ca si u esti emotiva. Atunci cand esti optimista toate merg bine.In primul rand tre sa te rogi la Dumnezeu cu mare credinta sa-i dea putere in fiecare zi sa mergi mai departe si El te va ajuta cu siguranta atat alaturi de familia ta cat si in orice colt de lume! Ar fi bn sa iei Magnerot si B-urile pt intarirea sistemului nervos. Multa sanatate!
alexia24
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:52
Buna! I-ai dat sfaturi f bune, dar cateodata suntem asa suparati incat ne intrebam de ce lasa Dumnezeu sa ni se intample astfel de lucruri. Tie ti s-a intamplat?
alexia24
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:59
De la: alexia24, la data 2010-01-31 16:59:17Buna! I-ai dat sfaturi f bune, dar cateodata suntem asa suparati incat ne intrebam de ce lasa Dumnezeu sa ni se intample astfel de lucruri. Tie ti s-a intamplat?




Am sa ma duc cu primul venit !
maja
Postat pe 1 Februarie 2010 15:28
Nu conteaza ca esti femeie sau barbat,poti sa plangi de la orice.Aceasta stare porneste de la ficat,ca si oftatul desigur.
Deci ai o afectiune,poate ca multi nu vor crede asa .Ceea ce iti recomand, este sa mergi sa faci cateva investigatii.
De cate ori nu te-a durut capul si ai luat nurofen ,paracetamol sau altceva?Dar cred ca niciodata nu te-ai intrebat de ce te doare.
Afectiuni ale ficatului sau bilei dau aceste dureri de cap ca si alte stari.Sa auzim numai de bine.
tunari.dobrin
Postat pe 2 Februarie 2010 09:52
plingem si d etristete si d ebucurie si d emotie. Si apoi in fata lacrimilro unei femei orice suflet d epiatra ...masculin se inmoaie !
Aproape_eu
Postat pe 4 Februarie 2010 12:10
Mai sunt si cu inima de piatra care nu le pasa, si-ti rid in fata.
kudika098645
Postat pe 4 Februarie 2010 12:26
Si chiar cazind in fata lui in genunchi si vazind ca-ti este rau si ca plingi in hohote, nici n-ui pasa.
kudika098645
Postat pe 4 Februarie 2010 12:31
TE LASA FARA O MINGERE S-AU O VB BUNA, MACAR SA-TI OFERE UN PAHAR CU APA.
kudika098645
Postat pe 4 Februarie 2010 12:39
De la: Gina_J_, la data 2009-12-03 14:48:37esti complet exagerata, fata.
Inteleg, suntem sensibile, nici eu nus pocahontas.
dar sincer, cu tine mi-ar fi rusine rau!

Si noua ne e rusine cu tine,ca poti fi atat de rea.Crezi ca avea nevoie de un raspuns ca al tau? Tu nu ai auzit probabil de "Ajutor!".
NimeniDoarEu
Postat pe 20 Februarie 2010 14:58
motivul cel mai important cred ca este faptul ca esti departe de cei dragi. stiu cum este dar incearca sa gasesti forta in interiorul tau , bucura-te de lucrurile marunte din viata caci pana la urma astea ne aduc bucuriile cele mai mari. stiu ca e foarte greu s ai prieteni adevarati care sa-ti spuna o vb. buna cand ai nevoie , lumea a devenit din ce in ce mai rea si toti nu fac altceva decat sa barfeasca si sa rada...dar nu vom putea schimba noi asta .. faptul ca esti sensibila e un lucru bun ai un suflet mare ..nu trebuie sa iti fie rusine sa plangi .gandeste-te cat esti de norocoasa atunci cand te simti descurajata ,,de ce norocoasa'?? ca esti sanatoasa , ca ai o familie chiar daca e departe etc. daca vrem sunt motive pt . care sa fim multumiti..si nu in ultimul rand forta cea mai mare vine de la Dumnezeu, o mica rugaciune spusa n gand zilnic ne ajuta sa trecem cu seninatate peste fiecare zi ...iti doresc numai bine si daca mai plangi tunci sa ai lacrimi doar de fericire si tinand cont de data.... o primavara frumoasa si senina!!!!!!!!
Adelyna84
Postat pe 1 Martie 2010 19:54
De la: kentfarafiltru, la data 2010-02-04 12:10:35plingem si d etristete si d ebucurie si d emotie. Si apoi in fata lacrimilro unei femei orice suflet d epiatra ...masculin se inmoaie !
imi pare rau ca nu gandesc toti barbatii ca tine poate ca asa ar plange femeile mai putin!!!! dar din pacate sunt unii atat de insensibili , ca sa nu.i numesc altfel care nu dau pret unei lacrime...
Adelyna84
Postat pe 1 Martie 2010 19:57
vai tu rodyana, ce te`o "imotzionat" kentanu! ia-l acasa daca ti-e asa drag de el. asssha ceva...mai rar!
100101
Postat pe 1 Martie 2010 20:03
De la: kyru, la data 2010-03-01 20:03:01vai tu rodyana, ce te`o "imotzionat" kentanu! ia-l acasa daca ti-e asa drag de el. asssha ceva...mai rar!

care-i problema ta ??? sau aici se accepta doar critici nu si aprecieri???
ti-as spune mai multe dar eu spre deosebire de altii intru pe acest forum pt. a da niste opinii si incurajari celor care au nevoie nu ck sa ma cert cu frustatii . ca sunt destui si in viata de zi cu zi nu tre sa-i caut pe net!! o seara buna!
Adelyna84
Postat pe 1 Martie 2010 20:27
De la: rodyana, la data 2010-03-01 20:27:37
De la: kyru, la data 2010-03-01 20:03:01vai tu rodyana, ce te`o "imotzionat" kentanu! ia-l acasa daca ti-e asa drag de el. asssha ceva...mai rar!

care-i problema ta ??? sau aici se accepta doar critici nu si aprecieri???
ti-as spune mai multe dar eu spre deosebire de altii intru pe acest forum pt. a da niste opinii si incurajari celor care au nevoie nu ck sa ma cert cu frustatii . ca sunt destui si in viata de zi cu zi nu tre sa-i caut pe net!! o seara buna!


Asa mai RODY, bine ca i-ai spus-o si mie mi-au dat lacrimile de ce i-ai spus, cred ca azi nu mai intra pe forum de suparare si plinge si el toata seara, ca si noi suntem sensibili






sarpele
Postat pe 1 Martie 2010 20:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am slabit sanatos si ma mentin! 11 De la: kudika329427 28 Octombrie 2013 20:08
....am auzit ca la SIBB - TARGUL PENTRU FRUMUSETEA SI SANATATEA TA din perioada 14 -17 noiembrie de la SALA PALATULUI.. VOR VENI FIRME DIN PESTE 17 JUDETE.. 2 De la: healthy009335 24 Noiembrie 2009 17:20
Slim Formula - Slabeste usor si sanatos 1 De la: Calivita 7 Noiembrie 2009 21:05
Cum am slabit eu 2 De la: kudika226898 26 Noiembrie 2010 19:59
mamaliga in loc de paine ca sa slabesti 21 De la: 21 August 2013 12:46