Setari Cookie-uri

DURERI IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL

BUNA SUNT ANA AM 24 DE ANI.SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL AM FOARTE MARI DURERI.AM TROMPELE INFUNDATE SI EU CRED CA ASTA II MOTIVUL DURERILOR.MA DOARE MAI TARE CAM CU O SAPTAMANA INAINTE DE CICLU.SPUNETI-MI VA ROG DACA INTRADEVAR TROMPELE INFLAMATE POATE FI CAUZA DURERILOR?VA MULTUMESC
anamaria_abagiu
Postat pe 10 Februarie 2010 13:20
Ar fi si asta o cauza .Te- as sfatui sa te prezinti la medicul ginecolog ptr. a primi tratamentul adecvat.
kudika098645
Postat pe 16 Februarie 2010 10:43
Nu cred ca durerea din timpul actului sexual are legatura cu perioada din cadrul CM dar are cu siguranta legatura cu VREO CEVICITA - o rana care pe col care nu a fost tratata coresp. de aceea e bine sa ii ceri med curant sa iti faca un PAP - NIC si un ex de srcretie .
multa sanatate
healthy012783
Postat pe 16 Februarie 2010 15:18
De la: anamaria_abagiu, la data 2010-02-10 13:20:13BUNA SUNT ANA AM 24 DE ANI.SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL AM FOARTE MARI DURERI.AM TROMPELE INFUNDATE SI EU CRED CA ASTA II MOTIVUL DURERILOR.MA DOARE MAI TARE CAM CU O SAPTAMANA INAINTE DE CICLU.SPUNETI-MI VA ROG DACA INTRADEVAR TROMPELE INFLAMATE POATE FI CAUZA DURERILOR?VA MULTUMESC


Respect celor care se pricep mai bine ca mine la asemenea chestii,dar parerea mea e sa te duci la ginecologie sa iti spui offul si cu siguranta te poate ajuta
Sabrinutza_healthy
Postat pe 19 Februarie 2010 22:26
O cauza foarte comuna este endometrioza...Am trecut prin asta si a fost oribil. Initial am fost la clinica de fertilitate si nu au vazut problema pana cand nu am facut o laparoscopie.
Dupa care endo a recidivat si trebuia sa ma duc la o a doua laparo. Am fost suficient de desteapta sa imi schimb regimul alimentar , iar dupa 3 luni nu am mai simtit nici o durere .
Parerea mea e sa te duci la dr sa stabilesti exact care e problema. ( poate fi o suita de probleme). Daca te intereseaza regimul alimentar , care trateaza chisturi , endo ( adica tot ceea ce e bazat pe dezechilibru estrogenic), poti sa imi scri.
Bafta
elena24_healthy
Postat pe 23 Februarie 2010 13:59
si eu am de ceva timp aceeasi problema , nu stiu ce sa te sfatuiesc, doar medicul o va face pt. amandoua , dar totusi scriu pt. ca as vrea si eu un raspuns...mi-e greu sa merg la medic pt. ca sunt in italia si aici daca nu esti inscris l un medic de familie, lucru care nu.l poti face fara documente...blabla..e foarte greu sa fii tratat asa cum trebuie de vreun medic si asa ca astept sa vin acasa pt. un control dar daca intretimp gaseste cineva vreo solutie asa fi bucuroasa sa o aud..mesri...durerile mele nu sunt chiar puternice doar atunci cand penetrarea este mai profunda...??
Adelyna84
Postat pe 23 Februarie 2010 21:45
eu am aceste dureri din cauza anexitei. ma chinui de mult timp cu antibiotice, teste, ce sa mai zic de sex... de aproape un an nu am mai facut nimic
Georgiana77
Postat pe 24 Februarie 2010 08:33
ma intereseazasi pe mine regimul alimentar care trateaza chisturi(endo)adica ceea ce e bazat pe dezechilibru estrogenic.
mary_tvg
Postat pe 24 Februarie 2010 08:55
buna, ana!am avut si eu dureri in timpul actului sexaul.cauza:un chit imens pe ovarul stang care s -a apsrt si mi a produs hemoragie interna.am ramas fara ovarul stang.asa ca te sfatuiesc, foarte serios sa mergi la medic, chiar sa ti faci un ecograf.nu e o problema care sufera amanare.multa sanatate!!








by_ella84
Postat pe 24 Februarie 2010 09:00
imi cer scuze pentru greselilie din mesajul de mai sus..m am grabit!
by_ella84
Postat pe 24 Februarie 2010 09:02
Buna.Si eu aveam dureri ingrozitoare acum 2 ani,dar fara sa am vreun contact sexual...Am mers la ginecolog,si mi-a zis ca am anexita,aveam o raceala f.urata...Am facut tratament timp de aproape 2 luni,mi-a dat antibiotice(ciprozone,metronidazol,ovule,etc.),care se elibereaza numai pe baza retetei date de d-na dr.ginecolog.De at.nu mai am prbl.E posibil sa ai dureri si din cauza ca nu te relaxezi-n timpul actului sexual,poate esti incordata(asa am citit intr-o carte)...Dar oricum,sfatul meu e sa mergi la ginecolog,numai el iti poate da un rasp.corect!Si daca-ti da tratament,e bine sa n-ai nici un contact sexual in timpul tratamentului,pt.a-si face efectul cat mai repede si cat mai bine!Mult succes,si multa sanatate!
kudika050191
Postat pe 24 Februarie 2010 09:46
Buna Ana! Cel mai indicat este sa mergi cat mai grabnic la un medic ginecolog! Stiu ca nu este un lucru tocmai placut, insa este mai mult decat imperativ! Aceleasi simptome le acuza si sotia mea.... desi nu erau frecvente. Pana intr-o seara cand durerea a devenit insuportabila. FFFF important, pe moment, este sa nu-ti pui comprese cu lucruri calde, ci dimpotriva, cu gheata sau prosop udat cu apa rece (daca este ceva imflamat sau plin cu lichid, un lucru cald nu va face decat sa agraveze infectia). I s-a recomandat, in urma mai multor teste (control ginecologic, ecografie, test Papa Nicolau) un tratament cu medicamente puternice ce-au mai generat si efecte adverse pe alocuri, care a durat vreo 4 luni, insa a data rezultate. La fel ca si la tine avea o trompa ce infundata cu o punga de lichid. Iarasi, fff important este sa intrerupi actul sexual in momentul in care simti cea mai mica durere. Multa sanatate si fugi cat mai repede la un control. Iti pot recomanda cu caldura clinica Elite, dna. Dr. Elena Voiculescu (daca esti din Bucuresti).
AndreiDanciuloiu
Postat pe 24 Februarie 2010 10:23
Cred ca avem de lucru foarte mult cu noi insine,,,
Mai multe RUGACIUNI de multumire, mai multa iubire pentru trupul fizic care ne plimba GRATIS, mai multa iubire pentru tot ceea ce ne inconjoara.
Schimbati-va radical Gandirea si Vorbele, sa fie doar POZITIVE. Evitati barfele, judecata prietenilor, vecinilor, parintilor, cunoscutilor etc.
NU aveti dreptul sa judecati pe NIMENI.
Recomand o autoeliberare de toate TREBURILE incepute, nerezolvate in decursul vietii. Deci gandite, vorbite si nefinalizate.
Rugati-va ingerii protectori , rugativa de sinea superioara sa va ajute la eliberarea problemelor incepute si neterminate si sa va indrume pe calea cea dreapta spre infinit.
Adeceti-va aminte de respiratia ritmica, complecta, care va poate ajuta foarte mult la autovindecare.
O alimentatie dupa grupa sanguina, ar fi foarte benefic.
Pentru deblocarea energiei in Corpul Fizic, prima chakra, cred ca va mai fi necesar sa va aduc aminte ca ati uitat care e misiunea voastra pe Paneta Pamant, de aceea aveti acele dureri ( BLOCAJE ENERGETICE )
Deci, luati manuale sau urmati o scoala spirituala care vi se potriveste, discutati cu acel profesor sau maestru care sunt pasii de urmat. SIMPLU.
Sunt anumite pozitii statice ( ASANE - in yoga ) care cred ca va vor ajuta la curgerea energiei in mod armonios, fara dureri.
Evitati MEDICAMENTELE si Chirurgii, ele sunt creeate de ofticati pentru a subjuga fiinta umana. NU a VINDECAT pe NIMENI, din contra,,,,,,,
Omul cu ajutorul ingerasilor protectori si cu Creatorul nostru Divin se autovindeca singur, fara intermediari, totul se creeaza din interiorul nostru. SIMPLU
Aici aveti un link, care va va ajuta , doar sa puneti in aplicare ceea ce va este transmis cu toata dragostea.

http://www.lucratorul-in-lumina.com/channels/apevii.htm

http://us.mg4.mail.yahoo.com/dc/launch?.gx=1&.rand=1061550465&action=showLetter&box=Inbox&umid=1_1328780_AHIIw0MAAAtGS4RgAQiK%2BXBT0s8
Deci acele afirmatii ar fi bine daca sar citi de cel puti trei ori, ca informatia sa fie preluata cat mai profund in interior si in exterior de protectorii nostrii pentru ajutor. Daca mai aprindeti o lumanre sau o candela cu o tema de lucru e benefic.
Dumnezeul nostru creator, dupa voia lui si vointa voastra sa va daruiasca o infinita dragoste de viata alaturi de cei dragi.
healthy000378
Postat pe 24 Februarie 2010 13:01
Buna. Durerile in timpul actului sexual poate avea mai multe cauze. Probabil si din cauza trompelor, insa inainte de ciclul menstrual , foliculii din ovar se maresc de aceea este posibil ca durerile sa se amplifice. Mai exista si posibilitatea ca intre timp sa se fi format un chist ovarian. In general si un chist de 1cm da dureri in timpul actului sexual.Cel mai indicat sa mergeti la ginecolog pentru ecografie dupa 2 saptamani de la menstruatie.
Multa sanatate.
healthy013146
Postat pe 25 Februarie 2010 07:19
da mar interesa k am chist pe ovar si un nodul la sin
astept raspuns
healthy003942
Postat pe 25 Februarie 2010 19:14
am fost la doctor din cauze similare,dureri in timpul actului sexual si mi a zis ca am retrversie uterina...."De multe ori uterul retrovers nu are simptome si nici nu necesita interventie medicala. Atunci cand apar, cele mai des intalnite simptome in cazul uterului retrovers sunt durerile in timpul actului sexual (dispareunie) si durerile in timpul menstruatiilor (dismenoree)."
Lale
Postat pe 2 Martie 2010 10:38
nu este aceasta cauza ,mergi urgent la un medic specialist ,ginecolog,recomand un medic UNIVERSITAR ,CEI DE RAND SUNT CAM INDIFERENTI. eu am avut dexemplu diagnostic de endometrioza ,asta era cauza durerilor nu la toate se intampla asa dar consulta un medic bun.
succes
healthy007069
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BTS 21 De la: anamarya 8 Septembrie 2009 12:22
Care este cel mai bun sterilet? 17 De la: blanch 26 Iunie 2015 16:43
gardnerella vaginalis 17 De la: camiflorea 3 Martie 2010 07:27
cancerul tiroidian 3 De la: kudika329536 8 Februarie 2011 16:11
polistirenul rezista netencuit pana la primavara? 3 De la: ale_ale 13 Noiembrie 2009 21:37