Setari Cookie-uri

pastilele de slabit te omoara treptat

migona56, bunã; lasa si tu un mail, o adresa de site, ceva unde pot fi vizualizate produsele si citite prospectele acestora; eu am procurat cite ceva de la o farmacie on-line, "efarma.ro", pt sotul meu si i-a ... "priit", dar omu' nu se abtine de la nimic absolut, asa ca trebuie sa le tot repete; m-ar interesa ceva (naturiste) dar cu efecte antiregidiva; pina una alta, va doresc o zi buna tuturor !
IsaKRyarta
Postat pe 1 Martie 2010 17:02
De la: RadYKisarta, la data 2010-03-01 17:02:10migona56, bunã; lasa si tu un mail, o adresa de site, ceva unde pot fi vizualizate produsele si citite prospectele acestora; eu am procurat cite ceva de la o farmacie on-line, "efarma.ro", pt sotul meu si i-a ... "priit", dar omu' nu se abtine de la nimic absolut, asa ca trebuie sa le tot repete; m-ar interesa ceva (naturiste) dar cu efecte antiregidiva; pina una alta, va doresc o zi buna tuturor !
produse de slabit cu efecte antirecidiva nu exista, numai cauta...sotul tau ar trebui sa constientizeze ca nu se poate slabi sau mentine daca mananci mult....cu cat ingerezi mai multe calorii si nu faci sport sa le consumi, cu atat te ingrasi mai tare
4Life
Postat pe 1 Martie 2010 18:31
De la: migona56, la data 2010-03-01 09:48:40Pastilele de slabit prelucrate chimic sunt cu adevarat otravitoare.
Eu am descoperit ceva natural, fara contraindicatii,cu rezultate spectaculoase nu numai pentru slabit.
Este vorba de DETOXAMIN.Produs prelucrat cu nanotehnologie care poate vindeca inclusiv cancerul.
Eu am inceput sa iau preventiv si am slabit in 3 saptamani 4 kg.Este detoxifiant in primul rand si izoleaza celulele bolnave.In aceeasi gama sunt produse care trateaza de pilda acneea purulenta, ranile post operatorii,arsurile grave, eczemele, etc.
Daca doriti mai multe detalii, va rog sa ma sunati la 0758-472586,sau 0721-204323.Va astept.Ecaterina Teodorescu.
este vorba de zeolit, un produs care dupa cate se pare nu are in spate cercetari medicale de spelcialitate, ci se presupune ca ar fi bun...oricum, foarte laudat de catre cei ce-l vand, la fel ca si ecofitul
4Life
Postat pe 1 Martie 2010 18:35
Sa ascultati sfaturile lui 4 life,ca el nu vrea sa-si indeparteze concurenta sa-si vanda si el produsele,vrea sa va faca un bine.Ca el sta degeaba cu poza aia de la firma 4 life la avatar si siteul lor,nici nu vrea sa-si vanda produsele si sa-si indeparteze concurenta.
manole_healthy
Postat pe 1 Martie 2010 21:24
De la: manole, la data 2010-03-01 21:24:00Sa ascultati sfaturile lui 4 life,ca el nu vrea sa-si indeparteze concurenta sa-si vanda si el produsele,vrea sa va faca un bine.Ca el sta degeaba cu poza aia de la firma 4 life la avatar si siteul lor,nici nu vrea sa-si vanda produsele si sa-si indeparteze concurenta.
mestere manole, imi intaresti convingerea ca esti prosta rau....!!! mai documenteaza-te si mai stam de vorba, esti in totata inferioritate si nu se cade sa te faci de ras de fiecare data cand deschizi gura !!!!

p.s. poza este a unui om care a fost premiat de catre cei de la 4 Life pentru meritele sale din cadrul fundatiei 4 Life...
4Life
Postat pe 1 Martie 2010 21:26
Hai ca ai inceput bine...si mai departe...sa le promovezi produsele(de rahat) si sa le indepartezi concurenta nu?
manole_healthy
Postat pe 1 Martie 2010 21:30
De la: manole, la data 2010-03-01 21:30:45Hai ca ai inceput bine...si mai departe...sa le promovezi produsele(de rahat) si sa le indepartezi concurenta nu?
PRODUSELE TRANSFER FACTOR SUNT CELE MAI EFICIENTE PENTRU IMBUNATATIREA ACTIVITATII SISTEMULUI IMUNITAR< 100% naturale !!!! cunosti tu ceva mai eficient decat TRANSFER FACTOR PLUS ???
4Life
Postat pe 1 Martie 2010 22:55
Ce nenorocit esti
manole_healthy
Postat pe 1 Martie 2010 23:07
De la: manole, la data 2010-03-01 23:07:49Ce nenorocit esti :smhappy0009:
deci nu cunosti :D:D:D asta inseamna ca-mi dai dreptate in privinta produselor 4 Life, cele ce au in componenta TRANSFER FACTOR ...
4Life
Postat pe 2 Martie 2010 13:40
Ai cele mai proaste produse,dovedesti asta prin modul de ale promova.Stai ca tzatza toata ziua pe forumuri.Daca are atata istorie in spate firma 4 life de ce lumea nu stie de ea?Afla prin intermediul tau.
manole_healthy
Postat pe 2 Martie 2010 14:45
SITE-UL ESTE:WWW.ENERGETIX.RO.AICI INTRATI PE DETOXAMIN SI VETI AFLA TOATE INFORMATIILE NECESARE.Puteti sa studiati tot ce este acolo, pentru ca este f.interesant ,dar mai ales util.
MA PUTETI CONTACTA SI PE MAIL:migona56@yahoo.com.
Va astept pentru a va putea da mai multe informatii.

O zi buna si o primavara minunata la toata lumea.
ECATERINA
migona56
Postat pe 2 Martie 2010 17:34
ai perfecta dreptate sportul e cea mai buna cura si cea mai sanatoasa
healthy001304
Postat pe 3 Martie 2010 10:09
eu am incerkt pastilele dar dupa ce nu am mai luat am pus de 2 ori greutatea data jos asa k va sfatuiesc sa faceti miscare kt mai multa si paine kt mai putina si nu mankti dupa ora 6 numai fructe dar si astea cu limita si va garantez k o sa slabiti incet dar sigur si nu veti pune dublu inapoi
healthy001304
Postat pe 3 Martie 2010 10:11
De la: manole, la data 2010-03-02 14:45:06Ai cele mai proaste produse,dovedesti asta prin modul de ale promova.Stai ca tzatza toata ziua pe forumuri.Daca are atata istorie in spate firma 4 life de ce lumea nu stie de ea?Afla prin intermediul tau.
habar nu ai despre ce vorbesti !!! 4 Life sa extins in peste 50 tari din lume in 10 ani fara pic de reclama,numai datorita eficaitatii produselor TRANSFER FACTOR !!!!!
4Life
Postat pe 4 Martie 2010 22:14
da de 2 saptamani fac pauza si nu am nimic ma simnt bine....
manna
Postat pe 5 Martie 2010 08:20
pffff tuh ai idee ce se intampla cu organsimul tau dc nu le mai iei??pfff deja te-ai intoxicat cu amfetamina hm nasol
rubya_healthy
Postat pe 21 Martie 2010 08:51
eu am luat Ecofit si am slabit 9kg,sunt naturale si produse in Romania.
Flavia23
Postat pe 21 Martie 2010 16:33
AM LASAT NR. MEU DE TELEFON.DE CE NU MA SUNI CA SA-TI SPUN DESPRE CE ESTE VORBA?IMI POTI SCRIE PE MAIL:MIGONA56@YAHOO.COM.
cAUTA PE WWW.ENERGETIX.COM
SITEUL ROMANESC WWW.ENERGETIX.RO, ESTE MOMENTAN INCHIS, PENTRU CA SE IMBUNATATESTE.

O ZI BUNA,

Ecaterina
migona56
Postat pe 23 Martie 2010 09:48
Lasati pastilele! Cea mai buna dieta pe care o puteti tine, fara riscul de a va imbolnavi este aceasta:luati trei mese principale si doua gustari.Dimineata ,mancati ca un rege, la amiaza ca un om de rand si seara ca un sarac.Mancati paine neagra cu adaus de seminte,carne slaba(pui,peste,iepure,vita)salatele de cruditati sa nu lipseasca,la fel fructele,legumele,zarzavaturile.Tot ce mancati sa fie fiert sau la gratar.Nu combinati carnea cu cartofi,orez,paste, paine.Toate acestea se combina cu legume si zarzavat.Evitati bauturile carbogazoase si cele alcoolice.Nu folositi grasimi animale,margarine,mezeluri conserve.Nu folositi la mincare rantasuri si prajeli.Beti cel putin doi litri de lichide pe zi.Ultima masa sa fie cel tirziu la ora 19.Daca vi se face foame dupa, mancati un fruct.Reduceti cantitatea de sare.Pentru mancare folositi alimente cu valoare calorica mica.Le gasiti pe net.Faceti miscare.Cred ca v-am spus aproape tot. Cele interesate de diete pot cauta pe internet dieta Montignac.Va doresc sa aveti rezultate multumitoare in dieta ce o ve-ti urma si sa va bucurati de sanatate deplina!
ika1
Postat pe 9 Mai 2010 07:19
Experienta mea:
Am luat pastile si am slabit 15 kg. Dar intr-o seara, am lesinat de trei ori consecutiv, facand mancare in bucatarie. Au chemat salvarea. Am stat o luna la pat. credeam ca am sa mor. Acum sunt mai bine. Chiar daca am ceva kg. in plus ma bucur ca traiesc. Fac miscare cat imi permite timpul.Incerc sa respect orarul meselor, dar NU pastile.
garfield_healthy
Postat pe 9 Mai 2010 08:11
Le-am incercat eu.O mare prostie.Nu mi-au facut nici rau,dar nici de slabit nu am slabit...bani aruncati pe fereastra.
kudika028959
Postat pe 9 Mai 2010 08:43
Exact...nici un efect.Bani aruncati pe fereastra...Nu sunt bune de nimic.
kudika028959
Postat pe 9 Mai 2010 08:46
Draga mea, un sfat:Stabileste-ti intr-un an cat vrei sa slabesti (10Kg?), pe urma fa un calcul cat dai pe luna pe aceste pastile iar banii aceia strange-i,intr-un cont. Lunar contul v-a creste. Cand se apropie ziua H in care ti-ai propus sa fi slabit acele kiloggramele, ai doua obtiuni: prima este sa-ti faci operatia estetica (chirurgicala ) si poti pt ca a-i banii in cont sau a doua obtiune este cu banii economisiti plateste-ti un abonament la o sala .Mananca sanatos si faci miscare. Totul este sa vrei!!!!!!
lucreziadan
Postat pe 9 Mai 2010 08:54
blanca_healthy
Postat pe 9 Mai 2010 09:04
Am luat si eu Superslim pentru o saptamana. Gurmanda fiind m-am mirat cum mi-a disparut pofta de mancare. Am slabit vreo 4 kg in 7 zile. Totusi organismul meu nu a tolerat mai mult, aveam ameteli, intepaturi la inima, palpitatii.

Binenintelesc ca in momentul in care le-am intrerupt am pus inapoi 5 kg in urmatoarele saptamani.

Dezamagita si fara nici o speranta am apelat la un doctor nutritionist care pe baza analizelor mi-a facut un program de 3 mese principale si 2 gustari pe zi.

Sunt mandra de mine pentru ca am slabit 20 de kg in 6 luni.

Ma simt minunat si nu recomand nimanui aceste pastile de slabit chiar daca am prietene care le iau in continuare si au slabit si ele enorm.

Sanatatea e mai importanta decat sa ai masurile 90/60/90.
FairLight
Postat pe 9 Mai 2010 09:45
Am citit randurilea scrise aici despre pastile de slabit; cred ca mai sanatos ar fi sa faceti sport, sa mergeti pe jos cat puteti, incercati sa evitati grasimil, nu faceti exces de dulce si foarte important, beti cat mai multa apa simpla,plata, nu minerala.Aceste pastile ori te imbolnavesc ori dau dependenta.Multa sanatate!
criss_t
Postat pe 9 Mai 2010 09:48
Este perfect adevarat atunci cant consumi prosti sau lucruri nepermise. Eu am gasit solutia si am reusit sa slabesc, dupa multe incercari nereusite cu alte solutii pe care unii le credeau extraordinare. Si asta acum 6 ani. De atunci imi pastrez greutatea la care am ajuns si ma simt extraordinar. Nu tot ce este de slabit si pastile te afecteaza. Este suficient sa fii putin inteligent si sa alegi solutia corecta. Asa ca.........
(daca este cineva interesat ma poate contacta pe adresa meA DE E-MAIL)
Succes!
mihaela1962
Postat pe 9 Mai 2010 10:06
Produse antirecidiva nu exista asa cum nu s-a inventat fermoarul pentru gura. In cazul in care doresti sa aflii informatii despre o slabire sanatoasa ma poti contacta la mihaela_dobre1962@yahoo.com
mihaela1962
Postat pe 9 Mai 2010 10:09
Eu am facut tratamentul cu HERBALIFE si am slabit 16 kg in 2 luni, cert e ca aratam super , mi se luminase fata si nu pot spune ca mi a fost rau , are suplimente nutritive care inlocuiesc ce pierzi
Recomandarea reprezentantului firmei a fost sa l fc 6 luni si apoi cu tratament de intretinere, nu l am fc decat 2 luni , eram motivata tare pt ca aveam intalnirea de 10 ani de la facultate, rezultaul scontat l am avut, aratam excelent
Urmarea a fost ca dupa,am renuntat fiind si fff costisitor in jur de 7 mil lei vechi pe luna, am pus in 6 luni 25 kg si le am si acum
Insa , cunosc pe cineva care l a fc a slabit 25 kg in 6 luni tinandu l strict, pt ca e regim special, si a trecut la cel de intretinere , deja are peste 1 an si si mentine greutatea
E singurul tratament care merge zic eu dc il faci cum trebuie
Am mai incercat multe cure dar dai jos ceva si pui dublu
E foarte greu de luptat cu kg in plus si nu stiu cum suporta lumea dar pe mine ma doare foarte tare ca sunt grasa, intotdeauna simt asta cand intru intr un magazin si nu mi pot cumpara lucrurile pe care mi le as dori,asta i suferinta vietii mele
Imi amintesc cu nostalgie , cat eram de frumoasa si supla la 25 ani,si atunci mancam orice si oricat si nu puneam 1 kg pe mine, imi era si ciuda si nu mi am imaginat vreodata ca o sa ma ingras
M ar face placere sa aflu lucruri noi despre asta,poate vreun tratament nutritionist,ca de pastile nu vreau sa mai aud
Doresc succes tuturor ce se confrunta cu astfel de probleme
ldragulescu
Postat pe 9 Mai 2010 10:24
Scuze , Mihaela , dar nu intotdeauna e valabila e expresia ta cu fermuarul la gura
Eu mananc pe sfert decat atunci cand eram slaba, si se pune tot, dau vina pe sedentarism pt ca am munca de birou, sau pe tiroida ca nu functioneaza cum trebuie dar cred ca nu e numai asta
ldragulescu
Postat pe 9 Mai 2010 10:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Euripedia 1 De la: kudika409441 22 Iunie 2011 15:52
Weight Watchers 3 De la: deliapetrescu@yahoo.com 9 Iunie 2009 18:17
Am nevoie de Ajutor,va rog mult!!!! 10 De la: RalucaRalu 16 Iulie 2010 12:46
Recomandarile unui cunoscut antrenor de fitness 2 De la: office_salinasusesi_ro 21 Iunie 2010 13:06
Cantarul nu arata exagerat de mult insa sunt grasa 15 De la: kudika166059 23 August 2010 01:22