Setari Cookie-uri

vreau un sfat despre toate analizele...

buna ziua...as dori sa ma ajutati cu un sfat....ce analize trebuie sa fac ca sa stiu tot ce este in corpul meu?deci imi doresc sa fac toate analizele..inclusiv la plamani,darnu o radiografie,ci vreau ceva mai pe larg...ma cam doare in jurul plamanilor...deci vreau sa stiu ce set de naalize trebuie sa fac pt tot?...sper sa ma intelegeti ce vreau sa zic exact....deci vreau sa stiu starea mea de sanatate din cap pana in picioare....
tzutzy29
Postat pe 14 Martie 2010 12:55
si dupa ce-ti faci analizele, vii la noi sa ti le citim? ...
100101
Postat pe 24 Martie 2010 21:08
Dar la un doctor i-ai spus dorinta ta? Ca ma gindesc eu ca numai un doctor in carne si oase te poate ajuta nu unul virtual.

Aaaa, acum imi dau seama tu vrei sa stii ce analize sa-i ceri medicului sa-ti dea de facut ca el nu stie.De aia ne intrebi pe noi forumistii.

Mare e gradina ta Doamne!!!!!!
micabis
Postat pe 25 Martie 2010 04:24
analize la sange si urina
ecografie totala
sfatul meu e sa mergi la medicul de familie sa iti dea el trimitere, asa nici nu le platesti, unele sunt gratuite.
e bine sa mergem la analize macar o data pe an, chiar daca nu ai probleme.
sanatate
ungmiri
Postat pe 28 Martie 2010 11:17
Pt. tzutzy29,
Pai, in primul rand trebuie sa mergi la un medic generalist (medic de familie) apoi, urmezi sfaturile lui.............
Multa sanatate si Paste Fericit !
miuta_healthy
Postat pe 1 Aprilie 2010 15:37

Daca bine inteleg eu,tipurile de analize,gen sange,radiografii-recomandate si pe forum nu va lamuresc pe deplin despre corpul d-voastra.Va sugerez o noua abordare de diagnosticare a starii de sanatate a corpului d-voastra si de abia apoi se va merge tintit- daca este cazul -la dignosticarea amanuntita a anumitor zone locale.
Este vorba despre telediagnoza pe meridianele energetice,cu diagnosticarea disfunctiilor sau a functionarii in exces a tuturor sistemelor corpului.Dureaza foarte putin,este foarte ieftina iar rezultatele sunt fantastice.Va recomand cu caldura o astfel de testare;depinde de localitatea in care locuiti
adresa de contact:traian.tataru@yahoo.com
weekend placut
traiant
Postat pe 23 Aprilie 2010 07:03
Cauti pe sfatul medicului,,Analize recomandate pentru diferite afectiuni''.
dobrita1
Postat pe 23 Aprilie 2010 07:11
Buna,

parerea mea este in primul rand, daca fumezi, sa te lasi de tigari.Din cate stiu plamanul este un organ care nu doare, decat in faza finala a unei boli.La fel mi s-a intamplat si mie si am consultat 3 medici diferiti.In primul rand analizele de sange si urina, spirometrie iar, daca lucrurile se complica si medicul este un adevarat profesionist sunt sigura ca vei fi indrumata la un profesor doctor care sa iti rezolve problema.In cazul meu, din cauza tutunului, bronhiile erau foarte incarcate iar plamanul nu prelua cantitatea suficienta de oxigen organismului.Aveam stari de lesin si impresia de durere la spate.Am renuntat la tigari, am urmat un tratamnt de doua luni si ma simt foarte bine.Adevarat ca am capatat cam multe kilograme in plus insa, mai bine grasa decat bolnava, nu?

Sanatate multa si nu mai sta asa, urgent la un doctor bun.Nu tu trebuie sa ceri analizele ci el trebuie sa le recomande pacientului in functie de ce simptome are!!!
dianamarry
Postat pe 23 Aprilie 2010 09:37
RMN ar fi analiza care iti zice exact dar e foarte scumpa
chitur
Postat pe 23 Aprilie 2010 10:25
Pentru intrebarea ta, in caz ca nu ai timp sa ajungi la un cabinet medical, te poti interesa aici:
www.biomnnis.com
okyo
Postat pe 23 Aprilie 2010 11:10
De la: tzutzy29, la data 2010-03-14 12:55:50buna ziua...as dori sa ma ajutati cu un sfat....ce analize trebuie sa fac ca sa stiu tot ce este in corpul meu?deci imi doresc sa fac toate analizele..inclusiv la plamani,darnu o radiografie,ci vreau ceva mai pe larg...ma cam doare in jurul plamanilor...deci vreau sa stiu ce set de naalize trebuie sa fac pt tot?...sper sa ma intelegeti ce vreau sa zic exact....deci vreau sa stiu starea mea de sanatate din cap pana in picioare....



www.biomnis.com
okyo
Postat pe 23 Aprilie 2010 11:13
ca sa ai un diagnostic precis ai nevoie de analize elementare...analize complexe cat si radiografii si alte explorari clinice...cel mai bine ar fi sa mergi mai intai la medicul tau de familie si sa iti dea un bilet de trimitere.. catre un specialist...zic eu...pe interne si acela iti va recomanda exact analizele si explorarile necesare....caci asa...vorbind...sunt sute de analize care se pot face...dar dc spui ca ai prb cu plamanii....iti va tr sa faci specific pt asa ceva..
cosminuta84
Postat pe 23 Aprilie 2010 15:40
diagnosticul de sanatos e cel mai dificil de elaborat prin "analize". cu cat faci mai multe cu atat esti mai aproape de adevar.trebuie sa dispui de foarte multi bani pentru a realiza acest obiectiv si bineinteles sa beneficiezi de ajutorul unui medic iscusit care nu-ti toaca banii inutil.oricum diagnosticul de sanatos e valabil o scurta perioada de timp pentru ca ... suntem vii si organismul isi modifica starea dintr-un moment intr-altul.cauta-ti un medic in care sa ai incredere care sa-ti fie de ajutor cand te imbolnavesti!
ludwig
Postat pe 23 Aprilie 2010 19:07
in principiu pt niste dureri toracice,ar tr sa fc niste analize uzuale de sange,eventual urina,si un exam rx(radiografie),atat este suficient.Celelalte examene CT,RMN,ETC sunt destul de radiante si nu sunt recomandate pt rutina.
Daca medicul dvs va obs modif in urma acestor exam,va va recomanda si alte teste
Iar conceptul ca "vreau sa vad ce este in corpul meu"este ceva total gresit .analizele uzuale sunt suficiente si tr fc anual de orice persoana
niky_nicoleta08
Postat pe 23 Aprilie 2010 19:18
Nop tzutzy29...dracu te-o pus sa pui intrebarea asta? Ia fa tu toate analizele recomandate de "profesionistii" de mai sus (si care vor mai aparea) si cand termini cu ele, ai dat trei lefe, si esti pe jumatate mort.
100101
Postat pe 23 Aprilie 2010 20:03
De la: Aemulus, la data 2010-03-25 04:24:10Dar la un doctor i-ai spus dorinta ta? Ca ma gindesc eu ca numai un doctor in carne si oase te poate ajuta nu unul virtual.

Aaaa, acum imi dau seama tu vrei sa stii ce analize sa-i ceri medicului sa-ti dea de facut ca el nu stie.De aia ne intrebi pe noi forumistii.

Mare e gradina ta Doamne!!!!!!
...o fi mare gradina Domnului...dar sa te informez draga k sa sti , am fost la medicul de familie si pur si simplu mi-a zis k o sa mai dicutam despre asta....am cerut o parere,nu e obligatoriu sa mi-o dai tu...ok?
tzutzy29
Postat pe 23 Aprilie 2010 21:14
Daca te doare in "jurul plamanilor", nu mai e niic de facut... ,e totul inutil, nashpa ca ai stat pan-acu, n-are rost sa mai dai banii degeaba, mai bine-i dai rudelor si prietenilor... , draga tzutzy(neaparat cu y), pacat de tineretea ta..!!
Acu...ce sa te mai duci la doctor, da-l incolo, ca si-asa are prea multi bani, si mai e si tampit(ca toti doctorii de altfel), mai bine cu sfaturi de pe net!!
Doamne, in ce tara traim!!!
kudika072027
Postat pe 25 Aprilie 2010 00:42
Tzutzico draga bag sama ca nu-s numai eu cu afirmatia asupra marimii gradinii Domnului.
Asta nu-ti da de gindit?

Si daca tot iti sare mushtarul de la raspunri de ce mai intrebi?
Ca sper ca iti dai seama ca la o intrebare probabilitatea de a primi raspunsul care il vrei tu este de 1 la...citzi utilizatori are Healty?????
micabis
Postat pe 26 Aprilie 2010 06:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
LIPOMI 13 De la: Donamishi 11 Martie 2010 10:01
Sfaturi sanatoase pentru Sarbatori 6 De la: mitarro 23 Decembrie 2009 13:46
PRODUS 100% NATURAL - NOU IN ROMANIA 1 De la: anna 13 Octombrie 2009 16:06
Cursuri de gatit- hobby, pasiune, trucuri 1 De la: raluca_ichim 5 Septembrie 2010 13:17
Inaltime si kg 26 De la: alegro6543 21 Decembrie 2011 14:06