problema sex oral

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
snake_blue_eagle Avatarul lui snake_blue_eagle

1 mesaj
Membru din: 27/04/2010

Buna ziua. Am avut ieri o relatie sexuala cu o fata. Sexul normal a fost facut cu prezervativ dar cel oral ( doar ea mi-a facut mie nu si invers ) a fost facut fara prezervativ.Care sunt riscurile sa iau vreo boala daca fata are vreuna?Daca sunt riscuri foarte mari ce ma sfatuiti sa fac?Dupa cat timp se va pot observa primele simptome? Si ce pot face pentru a incerca sa vad daca exista motive sa imi fac griji sau nu? Va multumesc.
Raporteaza abuz de limbaj
prozatos Avatarul lui prozatos

47 mesaje
Membru din: 13/12/2009
Oras: iasi

riscurile sunt mari, la fel ca si sexul neprotejat
fa-ti niste analize(daca donezi sange iti face gratuit un set de analize (HIV, HEPATITA) sau asteapta sa ai simptome(usturimi la urinare)....etc
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Fosta membra Kudika.ro
... de ce oare toti barbatii isi pun intrebarea asta dupa ce s-a consumat fapta,de ce nu te-ai gandit atunci cand ai decis sa renunti la prezervativ?
Raporteaza abuz de limbaj
Shhh Avatarul lui Shhh

2004 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: iasi

mai nu mai dati cu parul, macar bine ca s'a gandit. dar daca ai ajuns sa iti pui aceasta problema atunci stii tu ceva ceva despre fata respectiva. si fiind asa ce naiba ti'a trebuit sa ti'o pui cu ea?
Raporteaza abuz de limbaj
Casatoria e cauza principala a divortului.
Fosta membra Kudika.ro
Din aprilie pana acum ar fi trebuit sa descopere daca a luat ceva
Raporteaza abuz de limbaj
well behaved women never made history