Setari Cookie-uri

chist ovarian!!!

buna,ma numesc Maria,am 20 ani si sunt plecata din ROMANIA!!!in urma cu un an si jumatate,inainte ca sa plec din tara,am fost la un doctor ginecolog deoarece am avut menstruatye neregulata,am avut menstratye de dua ori intrun interval de 2 saptamni,la doctor mia facut un ecograf mia descoperit chist pe ovarul drept si rana pe uter!!pt tratamentul chistului mia dat sa iau anticonceptionale dar tin sa mentionez k leam luat o perioada dupa care m incetat!!in tot acest tymp nu tare am avut probleme dar acum cred caci chistul sa agravat,deoarece am dureri in zona abdominala aceleasi d genul ca si diaintea menstruatyei,tin sa mentyonez k acestea sunt foarte frecvente,am ameteli,stari d voma,ciclul neregulat chiar si intarzieri d o saptamana,urinez foarte des,am cva scurgere transparenta,si durere in partea dreapta a abdomenului!!este posibil ca sa am o ruptura de chist???este necesara o operatye d chist??va rog frumos sa m ajutaty cu un sfat pt k nush c sa fac!!!sunt singura aicea in strainatae si nush la cine sa apelez,la medic mie jena ca sa merg pt ca nu vb foarte bn limba si sunt mai retrasa,imi este rusine!!va stept cu sfaturi...va multumesc!!!
healthy001167
Postat pe 31 Martie 2009 09:51
eu cred ca glumesti, asa-i? ce legatura are ca esti plecata din romania cu faptul ca-ti pui in pericol sanatatea? ti-am raspuns pe celalalt topic pe care l-ai deschis cu acelasi text ca trebuie sa mergi la ginecolog ti-e jena sa mergi la doctor ca nu vb limba. vrei sa ajungi la urgenta? in ce tara esti? in europa costa 50-80 euro consultatia si prescriptia l care adaugi vreo 20-30 euro de medicamente. plus ca sunt spitale de caritate unde consultatia e gratis. nu te juca, asta nu e un site de medici (si daca ar fi oricum nu-ti pot da diagnosticul), ci de femei care-si dau cu parerea. uneori au pareri bune, alteori mai putin. spune-mi in ce oras esti ca-ti fac eu programare.
eleain
Postat pe 31 Martie 2009 10:37
buna maria ai rezolvat problema chistului?am vazut mesajul tau eu sunt noua pe forum dar daca nu ai rezolvat raspundemi am avut aceiasi problema si tot in streinatate sunt vorbesc f bine limba si am fost nenorocita mai ales cind ai o casa de asigurari buna care plateste pentru tine eu am patito si nu mai pot face nimic iti recomand sa nu stai asa esti tinara trateazate
kudika078676
Postat pe 12 Iulie 2009 11:29
buna am citit sfatul dat mariei mai stii ce a fcut? sunt noua pe forum si am avtu aceiasi problema o puteam ajuta cu un sfat macar pot sa stiu in ce tar esti ?si eu sunt afara de 20 de ani si am ajuns la concluzia ca poti comunica cu cei ca tine mai bine cei din tara care nu au intimpinat greutatile noastre nu ne vor putea intelege niciodata multa sanatatae maria
kudika078676
Postat pe 12 Iulie 2009 11:38
Buna Maria,

referitor la problema cu care te confrunti, sfatul meu este sa mergi neaparat la un control ginecologic pentru a sti exact care este situatia. Nu te poti apuca sa faci niste tratamente dupa ureche, iti poti face mai mult rau decat bine. Iar daca problema de care suferi este chist ovarian am o veste buna pentru tine. Chisturile cu un diametru pana in 8-9 cm se pot trata fara interventie chirurgicala prin REIKI si reflexoterapie. Chisturile se resurb si fara anticonceptionale. Eu am 29 de ani si de cand ma stiu am avut dereglari menstruale, aveam chiar perioade in care ciclul venea o data la 2 luni. Am facut mereu tratamente cu contraceptive, insa cum le opream aceste chisturi reapareau, iar ciclul se deregla la loc. De mai bine de jumatate de an fac reflexo si REIKI si vreau sa spun ca nu mai am nici o problema. Si ma gandesc ca daca in Romania exista nenumarate cabinete de reflexo terapie si REIKI, cu siguranta sunt si in tara unde te afli tu.

Insa, inainte de toate, lasa jena la o parte si mergi la un doctor sa vezi exact care-i problema, k? Esti foarte tanara si trebuie sa ai grija de tine!!! cu cat amani mai mult cu atat e mai greu de tratat. Ca asa suntem noi oamenii, amanam momentul prezentarii la doctor cat putem de mult si ajungem acolo in ultima faza a bolii. Ai grija ca nu cumva sa ai si o infectie urinara - legat de scurgerea aceea si urinatul des.

iti doresc multa sanatate !

corina_vintila
Postat pe 24 August 2009 10:30
In primul rand trebuia sa continui sa iei anticonceptionalele..acelea nu sunt tratament au doar rol de prevenire a altor eventuale chisturi si de stopare a procesului de crestere a actualului chist ovarian!Si eu sunt in strainatate..si desi am o teama teribila de ginecolog ( o poveste lunga ) am fost la un control..de asa zisa rutina..si surpriza..mi s-au descoperit 3 chisturi ovariene..inca nu stiu cat de mari sunt..urmeaza sa fac si o ecografie ..dar la fel am facut si eu..am renuntat la anticonceptionale..si atunci s-au instalat chisturile..eu m-am si ingrasat..
Te sfatuiesc si eu sa te duci la doctor! Urgent!Nu poti sa tragi concluzii pripite cu operatia..nu poti sti..se ajunge la operatie numai in cazuri extreme..si chiar daca ar veni vorba de o eventuala operatie..sa stii ca nu se mai face ca pe vremuri..este o operatie usoara..nu raman cicatrici mari..in unele cazuri sunt chiar inexistente..depinde de felul cum se face operatia..cele mai noi metode ( mai ales in strainatate ) la care au acces toti muritorii de rand ( ma refer la faptul ca daca esti asigurata nu trebuie sa platesti pentru ca folosesc aparatura de ultima tehnologie ) se fac 3 incizii mici in piele..fie in buric..si iti elimina chistul..dupa cateva ore poti pleca acasa..asa ca..nu ai de ce sa te sperii..este ceva care fie dispare de la sine..fie trebuie extirpat printr-o operatie foarte usoara..in oricare din cazuri trebuie sa te duci la un specialist sa urmareasca evolutia chistului.
Bafta multa si sanatate si mai multa!
corinamusescu
Postat pe 26 August 2009 20:39
Buna, Maria , uita-te pe sait-ul www.carpicon.ro.Acolo cu siguranta vei primi raspuns de la dna doctor .
dobrita1
Postat pe 5 Octombrie 2009 08:56
Ma numesc Mihaela si am 42 de ani.Si eu am patit ca tine...am luat anticionceptionale...chistul s-a marit...si api am incetat sa mai iau anticonceptuionale...Am avut un chist de 4 cm pe ovarul drept...desi doctorita a zis sa ma operez ca o sa fac peritonita..eu nu asm dat importanta ..si nu m-am dus la ma operez...m-am operat intr-un final cand aveam dureri groaznice...chistul nu se marise dar facuse in tre timp puroi...la operatie doctorul a spart puroiul in mine...si am facut peritonia. In loc de o simpla opratie de chist ..am facut 5 operatii...pentru ca a trebuit sa-mi spele de mai multe ori organele interne..maui ales intestinele de puroi si sa-mi indepaerteze pungile de puroi care s-au format din nou...Te sfatuiesc cu foarte multra seriozitate sa te duci sa te oprezi de urgenta sa nu patesti ca mine. Multa sanatate!
healthy007422
Postat pe 22 Octombrie 2009 20:57
AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96





IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
piticanie 4 De la: PICCKARD 5 Octombrie 2011 19:50
Eu am un baietel de 7 ani,am auzit ca exista un vaccin contra meningitei?,ati facu careva copilului vostru?Eu am avut meningita si nu vreau sa patesca si baiatul meu la fel,eu am avut noroc in comparatie cu ce mi se putea intampla... 4 De la: office_salinasusesi_ro 25 Iunie 2010 08:37
help!! 3 De la: kudika_nikole 19 Decembrie 2011 22:51
chist pilonidial 2 De la: trandafir_x 15 Septembrie 2009 12:02
buna 4 De la: healthy008223 3 Noiembrie 2009 19:35