Setari Cookie-uri

alunite sau...noduli pe corp

De 2-3 saptamani mi-a aparut o alunita dupa gat ...care din cauza lantisorului de la gat a inceput sa ma doara si sa ma usture. Asa am descoperit ca o am....cand am pus mana era sange.Sotul meu a urmarit o emisiune la TV si gaseste leacul.....propolis ca sa nu mai creasca. Aplic tratamentul dar apare sub brat mai spre spate pe partea stanga.sunt mici...fac baie si descoper de 2 zile ca mici mici mai apar sub piept...4 abia se simt. Stie cineva ce poate fi? e duminica nu pot merge la doctor...dar chiar daca ati avut ...cu ce ati tratat aceste alunite si de ce apar?
Am acumulat multa , multa oboseala, stres nu mai zic....sa fie asta semnalul de alarma la ceva mai grav?
Multumesc anticipat !!!
KINDERLAND
Postat pe 9 Mai 2010 08:31
ce sa-ti spun.... asa am patit si eu dar atata timp cat nu ma deranjeaza...... Mie mi-au aparut de cativa ani si pe timp de vara, deci de la soare. Cred ca depinde si de varsta (eu am 53 de ani) dar te sfatuiesc ca pentru linistea ta sufleteasca, sa te duci pentru investigatii la dermatolog insa, important, nu te speria si nu face o obsesie din asta. Sanatate multa!
marinela_murariu
Postat pe 12 Mai 2010 08:18
Nu cred ca au aparut toate odata,probabil nu le-ai observat, dar e bn sa mergi la dermatolog daca te deranjeaza prezenta lor, este acum o campanie in toata tara,consult gratuit,si eu m-am programat,am f multe de cand ma stiu, de durut nu ma dor dar sunt totusi inestetice plus ca dupa o varsta apar de la soare alunitze sau pistrui fiindca pielea scade in elasticitate,de fapt dupa o varsta apar diferite probleme fiindca sistemul imunitar slabeste si nu se mai poate apara ca in tinerete.Asta e !!
babalica
Postat pe 12 Mai 2010 08:57
si eu am avut una pe gat..si tot asa o rupeam cu lantisorul... e foarte bun tinctura de propolis.. dar eu am pus rostopasca... Am smuls un buchet de rostopasca cu radacina cu tot. l am pus in apa.. si taiam din crenguta (iese un lichid galben)si tamonam de 2 -3 ori pe zi intr o saptamana a cazut. pisca pitin cand pui.. Creste pe landa toate gardurile.. are floarea galbena.
dodolyca@yahoo.com
Postat pe 12 Mai 2010 09:03
KINDERLAND sunt multe de povestit in legatura cu alunitele, negii, condiloamele...si nu mai stiu cum le zice. Sunt periculoase...ce pot sa-ti povestesc si eu de aproximativ o luna trag belele cu o alunita. Este situata chiar la centura pe burta. In somn am rupt-o, a sangerat. In prima faza am oprit sangerarea cu un homeostatic (fitomenadion).. pus pe ea, dezinfectante locale si bineinteles fuga la doctorul dermatolog. Dansul ce sa zica ..."bum bum..tre s-o scoatem ...o excizie larga..sa nu fie ceva ...poate fi canceroasa..." bla bla bla...si mai ales dupa ce o scoate o da la analiza. Buun!! ce era ce facut?...cateva zile ma gandeam numai la operatia in sine, ce va fi, daca va fi rau...eram hotarata sa fac excizia pana cand un prieten de familie imi povesteste de cineva care a excizat asa ceva si a dat-o in cancer. Omul mai are de trait ..cica.. 6 luni. Sperietura a fost totala...am 31 ani..oare chiar asa sa fie si la mine?....Sotul m-a incurajat.."hai ca nu e incornoratul atat de negru...va fi bine ". Am apelat la celebra ROSTOPASCA. Am o sapt de cand imi aplic seva portocalie, alunitza a regresat, nu ma doare,nu ma supara in nici un fel, chiar ma simt excelent..o protejez cu pansament steril si nici gand sa ma duc la operatie. Stiu ca acest tratament este contraindicat ..multi sunt impotriva...cert este ca nu tin cont de nimic..eu sunt f bine...am pus si pe alte alunite..si au dat inapoi.. ce sa zic..fa si tu asa ...pune seva de ROSTOPASCA ,,sigur iti va trece. Iti doresc tot binele !...
rodika_manuella
Postat pe 12 Mai 2010 09:07
Buna la toata lumea am si eu o intrebare mi-au iesit niste negi in pareta intima in luna a 3-a de sarcina dupa ce am nascut doctoru mi-a dat un tratament Condyline solutie sau dus numai 2-3 dar dupa ce am terminat tratamentul au aparut iar doctorul a zis ca trebue cauterizati cu nitrat de argint sincer asdori un tratament naturis daca stie cineva ceva .
ioanaa_healthy
Postat pe 12 Mai 2010 09:54
deci,eu am avut nevi(acele"alunitze"),poti fi predispus la asta,mostenire genetica, grasimi,etc.Pe cele f.mici le-am cauterizat, celelalte le-am operat;nu am patzit nimic(au trecut cel putzin vreo 4 ani de la ultima operatie)am scapat de niste chestii urate si care sangerau uneori k unele erau in zone ce putea fii agatate(gat,talie)Recomand cu caldura pe d.na dr.Visa(e in Brasov)e un dr.minunat! nu contest k altii ar putea avea probleme, suntem responsabili de deciziile noastre, dar nu e sanatos nici sa te tratezi"dupa ureche"sau sa sangerezi si sa ramai impasibil.Succes!
fairdealing
Postat pe 12 Mai 2010 10:28
Poate ati auzit ,,de apa vie apa moarta''cautati asa ceva pe net.Beti apa vie si spalati cu apa moarta si cancerul il veti tine la distanta si multe alte boli.Aparatul pentru asa ceva nu va costa foarte mult ,sunt 2 table de inox si o dioda ,si apa o faceti singuri in casa.Toate cele bune.
tunari.dobrin
Postat pe 12 Mai 2010 12:13
De la: tunari.dobrin, la data 2010-05-12 12:13:12 Poate ati auzit ,,de apa vie apa moarta''cautati asa ceva pe net.Beti apa vie si spalati cu apa moarta si cancerul il veti tine la distanta si multe alte boli.Aparatul pentru asa ceva nu va costa foarte mult ,sunt 2 table de inox si o dioda ,si apa o faceti singuri in casa.Toate cele bune.


Apropo de apa de acest gen, am gasit un material despre efectele apei pure care poate fi folosita in tratamentul impotriva cancerului.
Iata:
http://www.doctorating.ro/stiri_detail.php?id=323
Monicamm85
Postat pe 12 Mai 2010 12:25
Aceste alunite se numesc papiloame si apar din cauza unui virus care, atunci cand avem imunitatea scazuta, isi cam face de cap si apar aceste 'alunite'. Am avut si eu, dar numai pe gat, vreo 27, le-am cauterizat (cam doare, dar se pot face si cu anestezie sub fiecare alunita)si am scapat de ele.Lantisoarele trebuiesc fierte o data la ceva timp, prosoapele trebuie spalate la 90 de grade si calcate si sa avem unul de fata si unul de corp. Aceste alunite apar mai ales pe la incheieturi, NU APAR DE LA SOARE si nu sunt cancerigene. De la soare apar acele pete maronii. Cel mai bine ar fi sa mergeti la dermatolog si vi le analizeaza la dermatoscop (parca asa ii zice), daca va ganditi ca ar putea fi cancerigene, dar va spun eu (am fost la 2 dermatologi, unul la spital si unul la particular, diferenta fiind doar la bani, si a fost destul de mare!)ca ei isi dau seama care sunt cu risc si care sunt niste simple papiloame.
Multa sanatate!
fifilina
Postat pe 12 Mai 2010 14:51
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
De luni tot merg pe la doctori.In final...nu m-am lasat sa fie cauterizatate nici una din ele , deocamdata am ales calea tratamentului cu alifie cu antibiotic Fucidin H-crema...timp de 5 zile. Daca nu mai apare una mare ca cele 2 ce le am....daca nu mai creste una din cele mici atunci inseamna ca e bine. In caz contrar trebuie sa merg URGENT din nou la dermatolog. Daca se micsoreaza cele 2 mari...atunci voi pune sprei CRYOPHARMA ....CU CARE AM INTELES CA LE VOI ELIMINA....SPER ASA SA FIE.
Cu rostopasca nu am incercat dar am in gradina...cred ca voi incerca.
Voi reveni cu rezultatul dupa....acest tratament. Pana atunci....sanatate cat carul....la toata lumea!!!
KINDERLAND
Postat pe 12 Mai 2010 15:34
Scuza-ma dar ce faci tu acum ,nu faci decat sa tai parul cu un aparat de ras apoi el va creste iar .Ceea ce trebuie sa faci porneste din alimentatie.Incearca sa elimini sucurile,mezelurile,semipreparatele in general si ceea ce crezi ca au in compozitie multe chimicale,rinichii tai nu reusesc sa le elimine si ele se localizeaza in corp.De fiecare data sa verifici urina ,trebuie sa aibe un aspect cat mai incolor. Sanatate si nu uita sa consumi 2 litri de apa pe zi.(Ti-as recomanda in locul cafelei de dimineata sa incerci sa bei intre 200 si 400 ml apa)
tunari.dobrin
Postat pe 12 Mai 2010 16:20
Buna tuturor ! Am si eu muuulte alunite si umflate(papiloane parca se numesc) dar si plate. Am fost la dermatolog si ma voi duce sa le scot :) cele plate se scot cu laserul, si costa in jur de 2 milioane una, iar cele umflate costa doar 20 ron una, si se scot foooarte usor, nu e deloc periculos! In special cele de pe gat trebuie scoase cat mai repede, pentru ca se pot rupe de la bijuterii....si sunt cancerigene
deliciousdy
Postat pe 12 Mai 2010 20:21
DA SI EU AM RUPT O ALUNITA SI LA FEL SANGERA.AM PUS ROSTOPASCA -RUPEAM PLANTA SI PUNEAM SUCUL POROCALIU.S-A VINDECAT.APOI LA UN AN IAR A APARUT MAI MEREU SE RUPE O IAU DE LA CAP.FACUSEM O OBSESIE,MA GANDEAM LA CE E MAI RAU.ACUM M-AM MAI LINISTIT, CAND VAD CA SE RUPE SE FACE LA LOC-DAR ESTE CAM USCACIOASA ASA .AM OBSERVAT CA DACA FAC PLAJA SE USUCA SI CADE SINGURA .LOCUL RAMANE CURAT APROAPE FARA NICI UN SEMN.APOI IN PRIMAVARA APARE DIN NOU.ASA CA O LAS IN PACE.DA ROSTOPASCA ESTE F.BUNA IN PLUS DIN CELE MICI AM PE GAT CATEVA .INTR-ADEVAR SUNT ENERVANTE,SE AGATA DAR DAU CU ROSTOPASCA SE VINDECA SI GATA.PROBAIL IES IAR DAR NU LE MAI BAG IN SEAMA. EU AM AVUT UN VAR CARE A MURIT DIN ASA CEVA DAR ALUNITA LUI ERA MARE SI FOARTE MARO SI NU ERA IN RELIEF,NU A PROTEJAT-O DE SOARE SI IN URMA UNEI EXPUNERI A INCEPUT SA SE INFLAMEZE SA SUPUREZE,I-AU SCOS-O SI APOI A INTRAT IN METASTAZA CRED, CA I-AU APARUT GANGLIONI SI A MAI TRAIT CATEVA LUNI SI S-A DUS.CELE PERICULOASE SUNT CELE FOARTE COLORATE,CU SUPRAFATA MOALE CATIFELATA SI SENSIBILE LA ATINGERE.AM SI EU UNA DE GENUL ASTA SI O PROTEJEZ CAT POT DE SOARE.NOROC CA ESTE MICA DE MARIMEA UNEI PASTILUTE.
ASA CA AVETI GRIJA CUM SE PREZINTA-MULTA SANATATE
elena_2693
Postat pe 12 Mai 2010 21:12
buna ioanaa
ce ai tu se numesc condiloame si este o boala cu transmitere sexuala si te-ai procopsit cu ele de la sot..iubit..in fine. Am inteles ca aceasta boala poate recidiva, insa e foarte important ca in timpul tratamentului sa nu mai ai nici un fel de contact sexual si bineinteles sa iti tratezi si sotul.
Mai incerci cu condyline de doua ori pe zi. Nu are rost sa ii cauterizezi
cocolusa
Postat pe 13 Mai 2010 11:20
mai este ceva foarte bun de la favisan dar trebuie sa ai rabdare costa cam 8 lei.mie personal mia trecut mai bine ca si cu rostopasca.sanatate multa
elenajuliana2006
Postat pe 14 Mai 2010 08:10
De la: ioanaa, la data 2010-05-12 09:54:51Buna la toata lumea am si eu o intrebare mi-au iesit niste negi in pareta intima in luna a 3-a de sarcina dupa ce am nascut doctoru mi-a dat un tratament Condyline solutie sau dus numai 2-3 dar dupa ce am terminat tratamentul au aparut iar doctorul a zis ca trebue cauterizati cu nitrat de argint sincer asdori un tratament naturis daca stie cineva ceva .


sunt de natura virala. tratamentul naturist te poate ajuta, dar isi face efectul in cateva luni. ideal ar fi sa il faca si sotul tau pt ca e purtator, chiar daca e sanatos. trebuie sa lucrezi mai mult la imunitate, ti-au aparut in timpul sarcinii deoarece atunci organismul tau a fost mai solicitat.
camiflorea
Postat pe 15 Mai 2010 09:17
De la: healthy008030, la data 2010-05-13 11:20:57buna ioanaa
ce ai tu se numesc condiloame si este o boala cu transmitere sexuala si te-ai procopsit cu ele de la sot..iubit..in fine. Am inteles ca aceasta boala poate recidiva, insa e foarte important ca in timpul tratamentului sa nu mai ai nici un fel de contact sexual si bineinteles sa iti tratezi si sotul.
Mai incerci cu condyline de doua ori pe zi. Nu are rost sa ii cauterizezi


cum pui problema tu o faci sa creada ca a avut sotul infidel.. nu e obligatoriu, el o putea lua de la vreo toaleta publica - eventul daca a mers dupa cineva care avea boala si nu s-a spalat pe maini inainte si dupa folosirea toaletei - . sotul ei are un teren imunitar mai bun decat ea, de aceea nu a avut menifestari. daca fac simultan tratament antiviral si pt intarirea imunitatii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea sexuala.
camiflorea
Postat pe 15 Mai 2010 09:26
kinderland, inclin sa aprob antevorbitoarele mele, posibil sa fi avut acele alunite de mai muta vreme, dar pana nu te-au deranjat nu le-ai observat. trebuie sa faci un tratament pt intarirea imunitatii si iti vor disparea sau nu se vor mai inmulti. de asemenea, aplicatiile de suc de rostopaasca proaspat sunt salutare. norocul nostru ca rostopasca e o planta vesnic verde, se poate aduna chiar si de sub zapada. pt intarirea imunitati iti pot recomanda eu ceva.
camiflorea
Postat pe 15 Mai 2010 09:30
Eu am scapat de alunite in mod naturist. Am refuzat operatiile, din cauza riscurilor si a banilor. AM fost la un domn in Cluj care are o solutie preparata de dansul si o pune pe alunite si ele se usuca in 3-4 saptamani si cad singure, ramanand o pata alba in loc. NU sunt niciun fel de riscuri. Am fost acum 2 ani si nu am patit nimic. Am fost si eu reticenta, dar a fost Ok. Dupa ce pune solutia aceea, se fac urate, parca ar putrezi, dar cand cad, ramane super locul. Si aveam si mari si mici, si din nastere. Si am scapat de toate. Acum am altele, trebuie sa imi fac timp sa ma duc la dansul iar. Eu sunt blonda si am avut mereu alunite, m-am si nascut cu una, care se facuse destul de mare. Dar am un sentiment de usurare ca am scapat de ele. Acum am din acelea mici, in mod normal nu m-ar deranja, dar daca pot fi fara ele, de ce sa nu scap?
Sa stiti ca alunitele care sangereaza, trebuie scoase in 48 de ore, altfel e pericol de cancer. Stiu pe cineva care a murit asa, avea una pe spate si a agatat-o cu camasa. Nu s-a dus la doctor decat dupa o saptamana, ca nu i se oprea sangerarea. Si l-a operat si a murit ca s-a facut cancer acolo. De aceea nu vreau sa ma duc la doctori, daca sunt tratamente naturiste...nimeni nu iti da garantii, riscurile iti apartin...
Eu am dat si cu rostopasca, si cu ulei de ricin, si cu ceara de albine, si cu creme de insecte de la Ciuhrii, toate mi-au facut mai mult rau. Am facut dermatita de contact, de nu mai puteam suporta hainele pe mine, de la crema de insecte. Am ajuns la spital, mi-au dat ceva tratament si apoi a zis sa ma duc sa le scot, dar am aflat de domnul de la Cluj si am preferat sa ma duc la dansul. Intai am probat pe una, cea din nastere, care era si mare. Ma gandeam sa nu fac gafe si sa le tratez pe toate si apoi sa am probleme. Dar daca am vazut ca am scapat de aceea, am prins curaj sa le fac pe toate. Si e totul bine acum. Simt o mare usurare, eram obsedata de ele, nu ma duceam nici la plaja, nici la bazin.
floare_de_crin
Postat pe 15 Mai 2010 14:12
FLOARE DE CRIN...eu locuiesc in CLUJ. TE ROG AJUTA-MA SA AJUNG SI EU LA CEL CE TE-A SALVAT. NU MA DERANJEAZA...DAR NICI NU SE MICSOREAZA ....TE ROG DA-MI SI MIE O ADRESA. MULTUMESC...SI O ASTEPT NERABDATOARE.
SANATATE MULTA LA TOATA LUMEA!!!
KINDERLAND
Postat pe 15 Mai 2010 18:02
Floare de crin....si eu am multe alunite si majoritatea de cand eram copila....as vrea sa stiu si eu mai multe date despre domnul din Cluj...te rog foarte mult ...multe alunite sunt foarte mari si de culoare maroniu inchis...ma streseaza foarte mult!!!!!!!
iti multumesc anticipat....toate cele bune!!!!!!
elena_popescu_ep
Postat pe 15 Mai 2010 22:14
Floare de crin...am si eu o gramada de alunite mai ales pe abdomen si spate si am si 2 mari din nastere. recent am fost la dermatolog sa-mi fac o dermatoscopie ca dupa sa ma duc shi eu la d-nul toma chira.o alunita mi-a fost zgariata shi a zis k trebuie sa-mi faca excizie.toate celelalte a zis ca sunt ok.i-am zis doctorului ca vreau sa ma duc shi eu la toma chira sa-mi scot niste alunite...poate a auzit de el....uaii...c a inceput sa strige la mine... ...ca sunt nebuna...doar suntem in sec 21 si pt asta exista doctori ..mi-a mai zis k toma a pus solutia aia p melanoame si au murit oameni ...nu stiu ce sa mai cred.apoi mi-a facut excizia(o cicatrice f urata) si rezulatele au venit dupa 3 sapt.a zis sa nu-mi fac griji k totul e ok,nu a fost melanom.si mi-a mai zis sa nu mai stau la soare...dar eu vreau sa stau la soare...shi m-am gandit sa ma duc la toma pana la urma...dar asta va fi prin toamna caci nu vreau sa ma dau cu sol din aia si dupa sa ma expun la soare,sa astept un pic.tu poti sa te expui la soare?ai fost la doctor dupa?(macar sa-ti zica cv de petele alea albe,sunt in regula?)
drujbitza
Postat pe 16 Mai 2010 10:36
Buna la toata lumea am fost iara la doctor si mi-a dat tratament pt sistemul imunitar < ULEI DE CATINA HOFIGAL > si o crema sa o aplic pe negi si pt sistemul imunitar o sa ia tratament si sotul meu mi-am facut testul Papanicolau ai a esit foarte bun . Cit despre sotul meu sint sigura ca nu poate fi vorba de infidelitate probabil sistemul meu imunitar a fost foarte scazut in timup sarcini m-am sperit ca am citit desper codiloame pe net sper sa imi treaca si sa ma linistesc si eu . daca stie cineva alt ratament va rog sa imi scrieti despre el .
ioanaa_healthy
Postat pe 16 Mai 2010 10:53
Nu confundati negii cu alunitele!!!!!Cryopharma e pentru negi, care sunt niste protuberante de culoarea pielii si au la capat ceva neregularitati. Alunitele sunt rosii, maro inchis sau deschis, plate, proeminente, mai putin sau mai mult si sunt si ca tzurtzurii .
Si eu am intrebat un doctor daca sa ma duc la domnul asta si mi-a zis ca sa nu indraznesc, sa imi fac rau. Si totusi am indraznit si sunt bine. Acum , eu nu am fost cu petele albe la doctor, pentru ca nu sunt asa urate si daca solutia aceea arde alunita, e normal sa ramana alb. Toma Chira, str Bucegi, nr 13 et 9 ap 153 Troleu 6 si 7 inspre Manastur. Tel 0264.458.199
Daca mureau oameni ca le-a pus domnul Toma solutie, crezi ca mai era acum lasat sa faca ? Zic si doctorii astia asa, pt ca nu recunosc ca un simplu om poate face mai mult decat ei. Sunati-l mai intai, ca poate nu mai sta acolo, eu nu am fost de un an pe la dansul. Are o gramada de caiete unde i-a scris pe toti cei care au fost la dansul sa ii trateze. Sute de oameni au fost la dansul si fiecare a dat cat a vrut , pentru recunostinta. Deci nu e nici escroc, sa zici ca o face pentru a se imbogati. E f de treaba. Ziceti ca v-a trimis "Angela Similea din Baia Mare", ca asa ma stie dansul.
Mergeti cu incredere, credeti-ma ca nu as trimite pe nimeni daca nu as sti pe pielea mea ca e ok.. Faceti-va intai o alunita, apoi restul, sa va convingeti ca e ok. Asa am facut si eu, ca pana nu am vazut pe mine ca e functional, nu am crezut si m-am gandit ca daca patesc ceva, sa fie doar una cu probleme, nu toate. La a doua vizita, mi le-am facut pe toate; cazuse prima si m-am linisit ca e bine, caci era cam mare si o aveam din nastere. Unele nu cad in 2-3 saptamani, dureaza mai mult, chiar mai trebuie de mers cu ele sa mai puna solutie pe ele, dar important este ca scapi de ele, fara taieturi, fara riscuri de cancer!!!! Cele rosii nu le poate arde, am incercat si nu se intampla nimic! Indrazniti si n-o sa va para rau!
floare_de_crin
Postat pe 16 Mai 2010 16:13
multumesc mult pt lamurire floare de crin.
deci chiar nu poti pati nimic de la solutia pe care ti-o aplica domnul toma.
dar pana acum ai stat la soare?nu e nici o problema?pt ca mie doctorul mi-a interzis sa stau si daca o sa ma duc la dansul(toma),vreau sa stiu daca dupa pot sa stau la soare.e foarte important sa stiu.
drujbitza
Postat pe 16 Mai 2010 18:54
MULTUMESC MULT FLOARE DE CRIN!
In aceste zile am dat mereu cu alifia data de medic...ce contine antibiotic...dar nimic...doar ca ma linisteste....nu ma mai ard. Rostopasca e inca frageda, micuta...are suc putin ...ma chinui ca sa scot un pic de suc galbui. O folosesc de 3 zile doar....ma duc insa sa-l caut pe D-nu daca o sa-mi raspunda la telefon chiar azi.Ma ingrijoreaza numai faptul ca am sangerat.Poate ca daca lantul nu o facea sa sangereze era bine...caci mai am una din nastere sub bratul stang...si nu m-a deranjat niciodata. Aproape de ea insa spre spate a aparut a 2-a dupa ce lantucul de la gat a ranit-o pe cea de dupa gat....de ce ma ardeau?....parca un fier rosu era in ele...pana s-a inchis rana...probabil....cele micute si care nu au culoare nu au mai crescut..si nici nu ma deranjeaza...poate am noroc si se opresc aici. Poate da BUNUL D-ZEU SA MAI TRAIESC UN PIC....INCA MAI E NEVOIE DE MINE UN PIC...am o mama bolnava de 84 de ani...o ingrijesc la mine de un an...e ca un copil mic....am un sot f.f. bolnav....ma lupt cu o boala grava de 10 ani...din fibrilatii..la inima se umple tot de apa...2 preinfarturi...ce s-ar face fara mine....si am o ipoteca de platit pana in decembrie 2013 pentru GRADINITA.....DOAMNE LASA-MA SA LE TERMIN...SI APOI IA-MA.!!!
Voi lasa copilkului meu si copiilor acestui oras...ceva dupa mine...cu mine nu duc nimic.MULTUMESC MULT SI SANATATE!!!
KINDERLAND
Postat pe 17 Mai 2010 05:25
KINDERLAND, ma cutremura ce spui tu acolo,nu se poate sa gandesti asa, D-zeu e Mare si o sa te ajute,o sa treak,trebuie sa mergi la un dermatolog specialist si o sa le scoata dak e nevoie,faci atata bn, ajuti pe altzii,nu se poate sa nu fie bn,trebuie sa gandesti pozitiv,multa sanatate si putere !!
babalica
Postat pe 17 Mai 2010 08:46
Eu am stat la soare, si la solar am fost si nu am nimic. Mergeti cu incredere, ca va spun ca eu sunt bine si am inca 2 prietene care au fost si nu au nici ele nimic si una avea pe fata vreo 4 alunite si nu are nimic si doar e expusa cu fatza la soare mereu. Kinderland ai grija de tine, nu dispera, du-te cu incredere, ca va fi bine. Dansul stie pe care trebuie sa puna si pe care nu. Au mai fost multe persoane care au avut suspecte de cancer si le-a facut bine cu solutia aceea.
Credeti ca nu scriau ziarele, daca mureau din cauza lui careva?
Dar eu vi-l recomand cu incredere, eu am stat la dansul cateva ore, ca mergeam cu trenul in Cluj atunci, si am vorbit multe si despre multi pe care i-a vindecat, ca eram si eu interesata. Credeti ca eu nu am avut teama ? Dar eram deja obsedata de ele si am vrut sa scap. Ma gandeam ca mai bine mor decat sa mai stau cu ele. Nu puteam sa stau la soare, eram alba, palida. Am fost cam la toti doctorii in domeniu si nimeni nu mi-a garantat ca nu sunt riscuri, sau nu mai apar altele...Am fost si in Bucuresti la un doctor mare, cu titluri prin America, am stat la rand si m-a tratat ca pe un nimeni, dar bani mi-a luat ca la un rege si nu mi-a zis nimic nou(sa nu stau la soare, sa iau Q10, sa umblu imbracata si vara, cu palarie, fara soare deloc, fara mare). De atunci, am fost la mare in Italia, solar, bronzare la strand. Deci e totul OK. Acum fiecare alege ce vrea...
floare_de_crin
Postat pe 17 Mai 2010 23:31

salut! cu "alunitele" e cam complicat:am scris cu ghilimele pt ca se numesc papiloame, sunt virale, adica le-am "capatat"(am si eu)de la gym, sau strand, de la un prosop(prin vizite)E complicat pt ca se autoinoculeaza,adica se inmultesc,soarele le favorizeaza...Eu le cauterizez periodic -anual su la 2 -de vreo 15ani...E buna si tinctura de rostopasca, le usuca.Acuma...ce sa zic?!n-am vazut ce ai, poate sunt alte forme, rotunde si mai mari,ca lintea de ex,alea au radacina, si trb operate,si e periculos daca se rup...Cam atat,ca nu ma mai opresc! Sanatate !
healthy016296
Postat pe 18 Mai 2010 09:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratare si vindecare acnee purulenta 1 De la: migona56 3 Mai 2010 20:11
ajutor 4 De la: healthy002874 28 Februarie 2010 00:46
metabolism 20 De la: office_salinasusesi_ro 14 Martie 2010 16:52
displazie severe c 3 6 De la: camiflorea 29 Ianuarie 2010 08:55
ma simt stresata 33 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:17