Setari Cookie-uri

Hri Vitalion, impotriva osteoporozei, arteriosclerozei

Suferiti de osteoporoza, arterioscleroza? Daca aveti probleme de sanatate, informati-va de produsele Hri Vitalion!

Tabletele Hri Vitalion sunt destinate prevenirii si tratarii unor boli sociale ,cum ar fi osteoporoza,diferite boli cauzate de probleme circulatorii,cataracta,scleroza,hipertensiune,colesterol,etc.

Stimuleaza functiile creierului, scade depunerile rezultate din calcificari, ajuta circulatia si regenerarea peretilor vasculari, ajuta mecanismele de detoxifiere ale ficatului si rinichiului, respectiv are efect benefic asupra cresterii masei osoase. Intareste sistemul imunitar, scade. In mod drastic inflamatiile si durerile articulare. In caz de osteoporoza, organismul nu poate mentine echilibrul masei osoase, iar din aceasta cauza Incepe procesul de pierdere osoasa. Tableta HRI Vitalion a fost produsa pentru tratamentul acestei probleme, deoarece este capabil sa determine depunerea calciului necesar in organism Un alt efect este reducerea aterosclerozei. Vitalion actioneaza in modul urmator: dizolva depunerile de pe peretii vasculari, astfel circulatia se imbunatateste, scade solicitarea cordului, se amelioreaza procesele de transport prin peretele vascular, vasele devin mai elastice. Tableta HRI Vitalion Isi face efectul si la nivelul sistemului digestiv. Detoxifiaza ficatul si rinichiul, astfel poate fi utilizat pentru profilaxie. In cazul utilizarii tabletei, este necesar ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de lichide. Multumita tabletei HRI Vitalion ajunge mai mult oxigen la creier, astfel ajuta In problemele de gandire si memorie. Detoxifiaza organismul (ficat, rinichi), de aceea este important ingerarea zilnica a 1,5-2 litri de apa.
Administrare:
Se administreaza o tableta in timpul mesei sau imediat dupa, cu multe lichide , de una-doua ori pe zi, In functie de starea organismului.
Componentele tabletei HRI Vitalion:
mere, struguri, portocale, hibiscus, maceasa, floare de soc, beta-caroten, acid ascorbic, oxid de zinc, sulfat de cupru anhidru, sulfat de m`angan monohidrat, fumarat de fier, oxid de magneziu, clorura de potasiu, carbonat de calciu, clorura de sodiu.
Atentionari:
Tableta HRI Vitalion nu este medicament, ci supliment alimentar, deci nu poate inlocui tratamentul medical, dar este un adjuvant excelent la orice forma de tratament, iar efectele sale benefice se observa deja dupa prima cura (2-3 cutii). Daca utilizati tableta, informati-va medicul curant, si In legatura cu eventualele riscuri si efecte secundare cereti sfatul acestuia.
Puteti cere prezentara produselor (file mp3) sau experiente prin email.Daca doriti sa beneficiati de produse, pe un pret mai avantajos decat in magazinele plafare sau sa profitati de afacere, contactati-ma cu incredere.
Informatii, comanda si alaturare pe web.
http://www.eniko.vitaliontabletta.ro/

esztegareniko
Postat pe 26 Mai 2010 15:23
Pentru acele dintre voi care deja urmeaza tratament pentru refacerea densitatii osoase si alte probleme aparute din cauza osteoporozei cu produse gen Fosamax sau Fosavance am o veste buna. A aparut un produs relativ nou de la Sandoz Romania care are exact aceeasi substanta activa (sare de alendronat) ca si celalalte doua dar spre deosebire de ele produsul are un pret extrem de accesibil. El costa 12,8 lei, in farmaciile HelpNet este chiar sub 12 lei si se gaseste sub numele de Alendronat Sandoz.

Eu l-am cumparat deja pentru mama mea care de vreo 3 luni renuntase la Fosamax din considerente financiare si deja se plangea ca durerile de spate i-au reaparut. Dupa o discutie cu medicul ei de familie a inceput sa le ia. Efectul pastilelor e greu de observat dupa dpoar 2 luni insa un lucru e cert. In conditiile in care a respectat modul de administrare (jumatate de ora intre orice fel de mancare sau alt medicament si administrarea de alendronat) nu a remarcat nici un fel de reactie adversa suparatoare (isi facea mari probleme si se temea sa le ia pe motiv ca "sunt prea ieftine n-au cum sa fie atat de bune").

M-am gandit ca in situatia mamei mele sunt o multime de alte mame care pe motiv ca nu-si mai permit sa ia un anumit medicament renunta complet la tratament si ca ar fi bine ca si ele sa stie ca in conditiile in care toate sunt tot mai putin accesibile, printre picaturi mai apare si cate o raza de soare.
Kyiutza
Postat pe 31 Iulie 2010 18:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Silueth 90-pastile de slabit 23 De la: erdnaaa 29 Mai 2013 17:53
METODA ULTRAEFICIENTA PT.SLABIT(nu neaparat rapida) 20 De la: ioanabobocea 2 Februarie 2010 13:00
Miscare / Miscare corecta pentru ....echilibrul vietii 1 De la: pasztaizoltan 15 Septembrie 2011 13:30
mai tine cineva dieta disociata? 19 De la: kudika22 19 Martie 2010 15:20
Dependenti de "gustul dulce" 18 De la: 30 Octombrie 2013 12:41