Setari Cookie-uri

cancer pulmonar

E normal sa se faca citostaticile daca pacientul e bolnav cu inima?
healthy017058
Postat pe 9 Iunie 2010 21:41
Imi puteti recomanda un doctor oncolog?
healthy017058
Postat pe 9 Iunie 2010 21:44
Citostaticele sunt substante chimice care au rolul de a distruge celulele tumorale . Din pacate , nu fac selectie si pe linga acestea distrug si celulele sanatoase .Ca sa reziste unui astfel de atac organismul trebuie sa fie puternic , cu un sistem imunitar super si sa fie hranit cu toate elementele vitale care sunt necesare pentru o buna fuctionare .
Daca ai nevoie si de alte informatii iti stau la dispozitie .
gabita_d
Postat pe 21 Iunie 2010 10:45
De la: healthy017058, la data 2010-06-09 21:41:14E normal sa se faca citostaticile daca pacientul e bolnav cu inima?

tratamentul cancerului e ca mersul pe un teren minat, niciodata nu stii pe ce pui urmatorul pas.. . eu zic sa respecti ceea ce a indicat medicul, pt ca va sti sa adapteze tratamentul in fucntie de organism. cel mult poti lua in paralel si un tratament naturist care sa atenueze efectele negative ale citostaticelor...
camiflorea
Postat pe 27 Iunie 2010 14:34
De la: camiflorea, la data 2010-06-27 14:34:28
De la: healthy017058, la data 2010-06-09 21:41:14E normal sa se faca citostaticile daca pacientul e bolnav cu inima?

tratamentul cancerului e ca mersul pe un teren minat, niciodata nu stii pe ce pui urmatorul pas.. . eu zic sa respecti ceea ce a indicat medicul, pt ca va sti sa adapteze tratamentul in fucntie de organism. cel mult poti lua in paralel si un tratament naturist care sa atenueze efectele negative ale citostaticelor...
poate ne spui cati au trait DATORITA citostaticelor si cati au murit mai repede dacat trebuia?CITOSTATICELE SUNT OTRAVURI,TESTE PE ANIMALE SI OAMENI,NU SUNT DOVEDITE CA AU EFICIENTA INAINTE DE A DA COLTU.POT CONTRIBUI LA" DARAMAREA CARAMIZILOR".
ene_m_gabriel
Postat pe 27 Iunie 2010 15:07
Vad ca ma urmaresti si te tot iei de mine, ene.. La cate cunostinte ai cred ca imi dau seama de ce vrei sa iti asumi responsabilitatea tratarii cancerului: e vorba de curajul ignorantului, nu stii daca face bine sau rau, bani sa iasa! Omul dupa ce a murit nu-ti mai poate cere socoteala...
camiflorea
Postat pe 27 Iunie 2010 15:12
fac abstractie de unele " rautati" nu le vad sensul atata timp cat un om pune o intrebare pertinenta sa zic asa.
da, binenteles ca citostaticele sunt recomandate si se fac ..insa niciodata nu se fac pana in prealabil nu se fac analize vreau de fapt sa-ti zic, ca unui bolnav de cancer, in ziua in care i se administreaza ' doza" de citostatic, i se fac o serie de analize, daca analizele permit administrarea, se fac daca nu tot se fac insa intr-un timp mai lung ( adica acea perfuzie sa face cu pauze, cu atenta supraveghere, probabil intr-o concentratie mai mica) ..pentru a nu se intrerupe tratamentul.
ene, eu zic ca sa te rogi la DUMNEZEU sa nu fi pus in situatia intre a citi statistici ( ceea ce e relaxant) si a face sau nu face un tratament ' etalat" in acest context.
camelia, sanatate si
stem_29
Postat pe 28 Iunie 2010 12:36
pentru ca succesul tratamentului cancerului sa fie un succes si sa fie foarte eficient, se poate folosi cu mare succes TRANSFER FACTOR PLUS !

in Italia, sunt foarte mute asemenea cazuri rezolvate cu acest produs!
International_Networkers_Team
Postat pe 29 Iunie 2010 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ladys 2 De la: Indiana_Jones 25 Octombrie 2011 14:33
Mancarimi corporale 10 De la: stem_29 13 Decembrie 2010 18:38
amortesc mainile 7 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 30 Iulie 2010 19:19
rana 1 De la: Lacramioara_Lenuta_Rusu_1 19 Octombrie 2015 00:00
cistita 14 De la: Manager 6 Mai 2010 15:33