Setari Cookie-uri

porumbel ranit,in suflet

Porumbelul

Date personale:

Sex: masculin


Descriere personala:

Sofisticat, misterios, independent. Imi urmeaz calea, indiferent de ce cred altii. Ma caracterizeaza un foarte bun echilibru intre ratiune si intuitie si am un standard ridicat atat pentru mine cat si pentru cei din jur. Stiu foarte bine sa tin un secret si sunt totdeauna atent la ceea ce spun. Nu renunt niciodata cu usurinta la nimic din ceea ce cred ca mi se cuvine. Astept cu multa tenacitate momentul potrivit sa dau lovitura. Imi tin intotdeauna promisiunile si asteapt ca si ceilalti sa se poarte la fel.
sofisticat?serios,in ce esti sofisticat,in a te intrece in jigniri si poatarea unor mesaje nesimtite?
independent,gugustiucule ,ai inteles gresit democratia,poate vrei sa spui ca esti dependent...de droguri.
Calea ta este spre spital...la balaceanca.
indiferenta ta nu reiese din niciun mesaj,poate vrei sa spui ca esti afectat cand stai in fata calculatorului si esti neputincios in a face bine oamenilor...ura te caracterizeaza si te indeparteaza de oameni.
de regula porumbeii nu sunt fiinte rationale,poate vrei sa spui ca esti irational si imoral.
da,standard ridicat in glume nesimtite.
esti foarte atent la ceea ce spui si faci,posibil sa pui in practica frustrarile,sunt oameni care mor din cauza voastra,a criminalilor.
ti se cuvine tot,mai putin libertatea.
vei da lovitura cand te o sa te lovesca cineva in fata,din cauza comportamentului.

ai un individ in persoana cucoanei care o ajuti sa -i creasca inima de fericire cand o stimulezi sa vorbesca urat si sa incurajeze prostia si incultura,,deci,se poarta la fel ca tine.
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Iunie 2010 20:44


Merci Ene. Iar am ris cu lacrimi!

Pigeon, suntem importanti nene, dar stii care e culmea? Ca nu am nici o satisfactie sa fiu importanta in fata lu' nea Ene asta. Ba chiar e umilitor de jignitor.

Hmmm, s-ar putea sa ma retrag de pe Healty......sau poate mai stau un pic ca e prea amuzant.
micabis
Postat pe 13 Iunie 2010 20:49
De la: Aemulus, la data 2010-06-13 20:49:57

Merci Ene. Iar am ris cu lacrimi!

Pigeon, suntem importanti nene, dar stii care e culmea? Ca nu am nici o satisfactie sa fiu importanta in fata lu' nea Ene asta. Ba chiar e umilitor de jignitor.

Hmmm, s-ar putea sa ma retrag de pe Healty......sau poate mai stau un pic ca e prea amuzant.
cu un gunoi ca tine nu se face curat niciodata in tara asta si sti de ce,pentru ca nu exista loc de depozitat pentru tine?
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Iunie 2010 20:52
Mda, aici ai dreptate Ene.

Si tocmai pentru ca sunt de acord cu tine, si am stiut asta de muuuulta vreme am plecat din tara asta ca sa-i las pe cei ca tine sa prospere.

A propos, cum mai merg vinzarile la Forever?
micabis
Postat pe 13 Iunie 2010 20:58
De la: Aemulus, la data 2010-06-13 20:58:52Mda, aici ai dreptate Ene.

Si tocmai pentru ca sunt de acord cu tine, si am stiut asta de muuuulta vreme am plecat din tara asta ca sa-i las pe cei ca tine sa prospere.

A propos, cum mai merg vinzarile la Forever?
super merg.
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Iunie 2010 21:04
Pentru ene m gabriel,
Se spune "merge super". Vezi ca vorbesti pe dos. Asa se intampla la ce-i nascuti dintr-o "manarie" si aruncati in vagin.
Aemulus nu are cum sa "super merge" pentru ca:
Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.

Da un clic pe net si citeste despre porumbei si ai sa afli ca aceste pasari, printre altele, pot deosebi rahatul de kkt, si nu vor face nici o deosebire intre un kkt si unul ene m gabriel, daca sunt asezati in aceeasi poza, de altfel si musca va simti acelasi gust. Si mai afla ceva, nu te supara ca te invat, gugustiucul si porumbelul nu sunt una si aceeasi pasare.

Stii cine se uita peste gard: prostii si þaranii, asta pentru ca mi-ai vizualizat profilul. Cred ca esti mai tare in prostie decat tampitul avocatului ala de pe la voi. Hai pa ca prea puþi.
Paunul
Postat pe 13 Iunie 2010 21:29
Aloe Vera - o minune confirmatã ºtiinþific

Obiectivele cercetãrilor legate de Aloe Vera, efectuate în diferite instituþii ºi universitãþi sunt:
1. determinarea tuturor componentelor active din Aloe Vera ºi clasificarea lor în grupuri chimice;
2. determinarea mecanismului de acþiune a diferitelor componente;
3. determinarea rãspunsului imunitar la utilizarea internã sau externã a aloei;
4. colectarea informaþiilor despre efectele Aloei Vera în metabolism;
5. efectul antiviral al Aloei Vera;
6. afecþiunile care pot fi ameliorate ºi vindecate folosind Aloe Vera.

În ultimii ani foarte mulþi medici, stomatologi ºi nutriþioniºti au luat parte ºi au sprijinit cercetarea, investigaþiile fiind iniþiate de compania Forever Living Products. Vã prezentãm în continuare numai câteva dintre descoperirile de referinþã în ceea ce priveºte miracolul Aloe Vera:

1. Timp de mai mulþi ani, dr. John Heggers de la Universitatea Texas a efectuat cercetãri asupra efectelor produselor cu aloe în arsuri de diferite etiologii. El a demonstrat efectul benefic asupra regenerãrii celulare, precum ºi efectul analgezic.

2. Jeffrey Bland, PhD, biochimist în domeniul nutriþiei, a studiat efectul Aloei Vera luatã pe cale oralã asupra tractului digestiv la oameni sãnãtoºi. A evaluat efectul Aloei Vera asupra pH-ului gastric, greutãþii specifice a materiilor fecale, raportul digestie absorbþie al proteinelor, precum ºi asupra microbiologiei materiilor fecale. Rezultatele au demonstrat efectul favorabil asupra mai multor parametrii dupã con¬sumul de gel de Aloe Vera.

3. În prezent Timothy Moore, DDS, de la Universitatea Oklahoma utilizeazã cu succes Aloe Vera în tratamentul bolilor periodontale. Tratamentul elaborat de dr. Moore s-a aplicat timp de 5 ani la 4000 de bolnavi cu succese remarcabile.

4. Arnold Fox, MD din Beverly Hills, cardiolog ºi nutriþionist, a conceput împre¬unã cu FLP un program nutriþional extrem de eficace. Rezultatele obþinute demon¬streazã eficacitatea acestui program, el fiind unul dintre cele mai bune din cele exis¬tente pânã în prezent.

5. Frank S. Burns, de la Veterans Outreach Center din Spokane, Washington, a stu¬diat efectul de detoxifiere în tratamentul narcomanilor. De asemenea, a descris efec¬tul favorabil în tratamentul de dezalcoolizare.

6. La Facultatea de ªtiinþe Medicale din South Carolina, dr. Huang Van Duc cercetãtor de renume mondial, aduce argumente puternice în tratarea bolnavilor cu diabet zaharat, astm bronºic, subnutriþie, hipertensiune arterialã, hepatitã cronicã, artrite cronice reumatoide.

7. Dr. H. Baker, de la Facultatea de Medicinã New Jersey a demonstrat un fapt extraordinar: prezenþa vitaminei B12 ºi a determinat conþinutul acesteia în plantã ºi gel!

În ultimii 7 ani, Forever Living Products a efectuat în laboratoarele proprii cercetãri asupra profilului multifuncþional al gelului de Aloe Vera. La Carrington Laboratories s-au efectuat cercetãri asupra unei polizaharide din Aloe Vera care stimuleazã sistemul imunitar. IASC a fãcut contract cu Universitatea Texas pentru cerc¬etarea conþinutului de polizaharide, aloinã, magneziu, calciu, asupra pH-ului gelului de aloe.
În documentarea vindecãrii unor afecþiuni, un rol de pionierat l-au avut: Roland White MD, Stuart Wallace DDS, R.R. Russel MD, Kendall H. Moore MD, J.J. Jerome MD, J.M. Hanchey DVM, Dr. L.G. Gilbert, Dr. Ruth Simms, Eugene Zimmermann DDS, Baylor University - secþia stomatologicã. Cei enumeraþi au con¬tribuit la demonstrarea efectului terapeutic al plantei aloe prin documentarea vin¬decãrii bolnavilor trataþi cu aceastã plantã.
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Iunie 2010 21:48
Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.
Paunul
Postat pe 13 Iunie 2010 22:02
De la: Porumbelul, la data 2010-06-13 22:02:00Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.
sursa,boule.
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Iunie 2010 22:06
Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.



Beni Gabriel ene için
Hiç iddia var. Bir geciktirir, hasta zihin, bir hayal kırıklığına uğramıº, hiçbir toplum ve sosyal bir insan hatası, beyin ile olduğu kadar büyük reddetmek istiyorum numune konum konum ve orada bunu .. sahip genç genç Eğer yapılan anal seks veya ayak sonra doğan ve kedi atılıyor.

Iti dau sa citesti ce au gandit unii despre unul ca tine. Stiu ca este o pierdere de timp pentru mine, iar pentru tine un calvar.

Prostul are drept unic argument injuria.
Prostia nu iartã pe nimeni dintre muritori.
Prostia nu þine cont de studiile cuiva, cãci ea se distribuie uniform în toate mediile sociale.
Îmi e mai simpatic prostul fãrã carte decât prostul profesor universitar.
Pintre multele hibe ale democraþiei este ºi acela cã proºtii au libertate de exprimare.
L-am bãnuit de port ilegal de inteligenþã!
Nu e inteligent, doar se preface!
Atunci când privighetorile iºi deapãnã trilul se va gasi întotdeauna o cioarã sã croncãne.
Prostul nu se lasã pânã nu iese cu orice preþ în faþã, astfel ca toþi sã vadã cã nu e altul mai prost ca el.
Proºtii nu-i alegi, se aleg singuri.
Am faþã de proºti aceaºi compãtimire pe care o am faþã de bolnavii incurabili.
Prostia la unii îmbracã forme morbide.
Beþivul se mai trezeºte din beþie, dar prostul niciodatã din prostie.
Prostul e un ipohondru ce-ºi imagineazã cã suferã de inteligenþã.
Degeaba îi spui prostului ca e prost, cã el va cãuta sã-þi demonstreze cât de deºtept e el în prostia lui.
Prostul întâi vorbeºte, apoi gândeºte.
Prostia se trateazã cu indiferenþã.
Prostul o ia pe arãturã spunând cã astfel va culege mai repede roadele semãnate.
Nu-i rãspunde prostului dupã prostia lui, cãci nici pe el nu-l vindeci de prostie, ºi nici tu nu devii mai inteligent.
Priveºte-l cu îngãduinþã pe prost, cãci prostia lui e fãrã leac.
Prostul se crede original.
Nu tãia craca de sub un prost, cã ºi-o va tãia singur.
Prostul va cãuta întotdeauna sã-ºi dovedeascã prostia.
Dacã te iei la ceartã cu un prost ajungi sa te molipseºti de prostia lui.
Prostul se leagã la ochi ºi se aruncã singur în groapã.
Într-o lume a proºtilor e o prostie sã te dai inteligent.
Nu face vânt unui prost, cãci va cãdea singur.
Fiecare are prostia lui, diferenþa constând în proporþia dintre inteligenþã si prostie.
Prostul pânã nu-ºi dovedeºte prostia nu se lasã.
Prostul se urcã pe prajinã sã creascã în înalþime.
Dacã nu ar fi proºtii, prin ce s-ar evidenþia deºtepþii?
Nu cere recunoºtinþa valorii proprii unor proºti, cãci ei te vor considera unul de-al lor.
Prostul crede cã adevarul e relativ si inteligenþa lui e absolutã.
Degeaba încerci sã-i arãþi unui prost cã armasarul nu e mãgar, cã el te va contrazice fãcând ca unul.
Prostia îºi are originea în maimuþãrealã.
Întotdeauna ai ce învaþa de la un prost.
Prostul e un bun pedagog de la care cel deºtept are ce învãþa.
Dialogul cu un prost e monolog.
Prostul va gãsi întotdeauna ceva de fãcut acolo unde treaba e gata.
Prostul ce recunoaºte pe altul mai deºtept ca el nu e chiar prost.
La ºcoala prostiei toþi sunt premianþi.
Mai bine un deºtept beat, decât un prost treaz.
Cei mai enervanþi proºti sunt insistenþii.
Ce ºcoala ai absolvit? Prostologia.
Prostul se rade în cap de teamã sã nu se umple de pãduchi.
Prostul care-ºi declamã prostia mai are ºanse de vindecare.
Prostul nu e neapãrat un tip încet la minte.
Rostul testelor de inteligenþã nu este acela de a arãta cât suntem de inteligenþi, ci acela de a ne arãta cã existã alþii mai proºti ca noi.
Singurul leac împotriva prostiei este moartea.
Prostul ascultã doar de prostia lui.
Prostul îºi alege cãrþile dupã strãlucirea coperþilor.
Prostul crede cã inteligenþa se poate cumpãra.
Prostul vorbeºte cînd deºtepþii tac.
“Fii realist!”, îþi spune prostul când nu-i recunoºti lumea irealã.
Prostul crede ca inteligenþa e direct proporþionalã cu averea.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana; iar de cea din urma sunt foarte sigur
Genialitatea poate avea limitarile sale, dar prostia nu are acest handicap
Este foarte periculos sa fii sincer in conditiile in care nu esti si prost.
Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Cele mai comune doua elemente ale universului sunt Hidrogenul si prostia
Daca nu exista intrebari stupide, atunci ce gen de intrebari pun prostii? Devin brusc destepti in timp ce pun intrebarile?
Pentru a reusi nu este suficient sa fii stupid, trebuie sa ai si bune maniere
Paunul
Postat pe 14 Iunie 2010 13:03
Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.

Paunul
Postat pe 14 Iunie 2010 13:06
Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.

Paunul
Postat pe 14 Iunie 2010 13:06
Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.

Paunul
Postat pe 14 Iunie 2010 13:07
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-13 22:06:17
De la: Porumbelul, la data 2010-06-13 22:02:00Efecte secundare ale utilizarii aloe vera
Consumul pe cale orala poate cauza efecte secundare, ce apar dupa utilizarea frecventa sau prelungita sau in doze mari.
- consumul pe cale orala a aloe vera menit sa aiba efecte laxative poate cauza crampe abdominale si diaree. Daca o folositi mai mult de 7 zile, dupa care incetati administrarea, va puteti trezi cu dependenta sau cu o constipatie severa;
- persoanele care sufera de dureri abdominale, obstructie intestinala si apendicita nu trebuie sa consume aloe vera pe cale orala;
- aloe vera poate scadea nivelul potasiului din sange, cauzand batai ale inimii neregulate si slabiciune. Acest efect apare de obicei la persoanele care sufera de diabet, boli ale inimii sau boli ale rinichilor. Prin urmare, aceste persoane trebuie sa evite utilizarea produselor din aloe vera sau planta ca atare;
- utilizarea aloe vera pentru mai mult de 1 an creste riscul aparitiei cancerului colo-rectal;
- un alt efect secundar este diminuarea nivelul zaharului din sange. Cei care urmeaza un tratament pentru diabet sau hipoglicemie trebuie sa intrebe medicul specialist daca le este permis consumul de aloe vera;
- studiile au aratat ca utilizarea aloe vera pentru perioade mari de timp poate duce la aparitia hepatitei;
- persoanele care sufera de afectiuni ale tiroidei nu au voie sa consume produse pe baza de aloe vera;
- consumul frecvent duce la deshidratare si urina rosiatica;
- supradoza de aloe vera poate duce la acumularea sangelui in pelvis, leziuni la nivelul rinichilor, iar in unele cazuri, poate duce chiar la moarte.
Aloe vera in timpul sarcinii si in perioada alaptarii
Nu se recomanda consumul pe cale orala de aloe vera in timpul sarcinii si al alaptarii. Poate cauza crampe, stari de voma, voma, diaree si contractii uterine care duc la avortul spontan.
Mamele care alapteaza trebuie sa evite consumul pe cale orala al produselor pe baza de aloe vera, deoarece poate duce la complicatii in starea de sanatate a nou-nascutului. Nu se recomanda nici macar sucul din frunze uscate de aloe vera. Si, chiar daca se crede ca aplicarea externa a gelului de aloe vera este lipsita de pericole, intotdeauna trebuie sa consultati medicul inainte sa il folositi.
Uzul extern
Aplicarea la nivel extern a aloe vera este considerata, in general, un procedeu sigur. Dar, la unele persoane, poate provoca senzatia de intepatura, mancarimi usoare sau reactii de hipersensibilitate. Se spune ca utilizarea sucului de aloe vera pe arsuri grave si rani poate incetini procesul de vindecare. Acelasi lucru este valabil si pentru ranile chirurgicale.
Evitati aplicarea produselor pe baza de aloe vera pe tenul care a suferit exfoliere, deoarece poate duce la inrosire si arsuri. Nu aplicati produse pe baza de aloe vera inainte de expunerea pielii la soare, rezultatele fiind iritatii ale zonelor in cauza.
Tineti minte, intotdeauna, ca aloe vera nu trebuie folosita de catre copii.
Este foarte important sa retineti si ca injectarile cu aloe vera trebuiesc evitate, pentru ca pot cauza moartea.
S-a demonstrat ca aceasta planta este plina de valori medicinale, dar aveti grija la produsele cu aloe vera contrafacute. Consultati medicul inainte de a va implica in administrarea unui tratament cu aloe vera.
Produsele din aceastã categorie conþin vitamine ºi minerale care ajutã la menþinerea sãnãtãþii prin evitarea carenþelor nutriþionale. Produsele din aceastã categorie nu au fost concepute pentru a fi utilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afecþiuni sau grupe de afecþiuni.
sursa,boule.
ene_m_gabriel
Postat pe 14 Iunie 2010 15:40
Aceeasi sursa ca si a ta mai mustiucule. Vrei mai concret? Cauta, pentru ca la cate pagini ai citit tu nu am eu zile. Stii ce cred eu ca intorci aceeasi foaie de hartie cand pe o parte, cand pe alta si tu traiesti cu impresia ca citesti pagini. Dar sa nu ne mai lungim la vorba. Uite care este problema e, si mai urmeaza si altele pana te vei opri. Vorba lui Basescu "eu nu am ce pierde". Vei ramane cu bidonasele nevandu-te. Iata-le:
Produsele pe baza de Aloe vera pot avea efecte adverse sau reactii secundare la unele persoane sensibile. In literatura de specialitate se mentioneaza, in rare cazuri, o hipersensibilitate la unele produse pe baza de Aloe, dupa o utilizare indelungata, care se manifesta prin dermatite. Se pare insa ca acestea se datoreaza calitatii produselor insuficient purificate. Unele persoane sunt sensibile la produsele care contin acid citric si sorbat de potasiu, ca si alti conservanti. Si unele sortimente de „Aloe amar”, probabil din cauza glicozidelor antrachinonice care nu au fost eliminate din gelul de Aloe prin procedee tehnologice adecvate, pot produce, dupa ulilizare indelungata, efecte secundare.
« Sunt foarte periculoase fiindca majoritatea distribuitorii nu le cunosc efectele adverse si contraindicatiile. Am vazut o femeie care a facut o forma de pneumonie alergica de la aceste produse, distribuitoarea i-a tot spus ca n-are legatura starea ei de rau cu preparatul administrat, ba chiar i-a ma dat un preparat care sa o insanatoseasca si asa a murit. Avea 33 de ani si un copil de clasa a doua. Eu v-am spus ca produsele de pe piata romaneasca sunt laturi, scursuri aduse din UE? Uitati care este atitudinea fata de acestea. Aloe vera, mai ales ca gel, este de mii de ani folositã. Se presupune ca aloe vera este utilã în cazurile de boli de piele, cum ar fi eczema, psoriazis ºi herpesul genital. Deºi deseori este folositã în cazurile de arsuri sau rãniri, cercetãrile ºtiinþifice nu confirmã aceastã pãrere. In realitate în cazurile de rãniri sau chirurgicale, aloe vera poate întîrzia vindecarea. În Germania, aloe vera este admisã doar ca laxativ!!! Iar in USA Comisia pentru alimente ºi medicamente avertizeazã cã nici ca laxativ nu este sigurã!!! Atenþie: Folosirea internã (oralã) de aloe vera poate provoca inflamaþii ale ficatului, ºi poate mãri transaminazele. ªi substanþele care pãtrund prin piele ajung, mai devreme sau mai tarziu, tot în ficat! Mãsuri de precauþie : Sunt relatate înroºiri ale pielii ºi iritaþii. Dacã este folositã oral ca laxativ, poate provoca crampe abdominale. Nu se recomandã folosirea oralã în cazurile de antecedente la intestin ca de ex: boala Crohn, colitã, inflamarea apendicelui, dureri abdominale. Trebuie folositã cu mare atenþie în cazul pacienþilor bolnavi de diabet, hipoglicemie, inimã, rinichi, probleme gastro-intestinale. Nu este recomandatã pentru o folosire de lungã duratã ºi nici înainte de administrarea de injecþii. Nu se recomandã folosirea oralã la gravide ºi dupã naºtere. A nu se folosi împreunã cu alte laxative, medicamente pentru inimã, medicamente hipoglicemice. Sunt foarte puþine produse aloe vera care sunt standardizate! O analizã a literaturii de specialitate aratã cã dovezile cu privire la eficienþa tratamentului cu aloe vera în afecþiuni dermatologice cum ar fi dermatita atopicã ºi insuficienþa venoasã cronicã nu sunt convingãtoare. Susþinãtorii înfocaþi ai produselor de aloe vera afirmã cã s-au obþinut rezultate inurajatoare la pacienþii cu boala SIDA, a cãror stare generalã s-a înunãtãþit într-o mare mãsurã pentru timp înelungat, cã infecþiile intercurente au fost mai rare ºi cã s-a observat o creºtere în greutate. În realitate, se poate spune cã existã câva studii experimentale de laborator, pe culturi de celule sau pe animale, care sugereazã proprietãþi antileucemice. Experimentele au fost fãcute pe embrioni de pui. Pe subiecþi umani în schimb, sunt raportate cazuri rare de vindecare.
Paunul
Postat pe 14 Iunie 2010 16:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CURA cu oua de prepelita 1 De la: kudika402697 16 Mai 2011 17:10
Ochelarii Pinhole 1 De la: kudika315288 19 August 2010 13:14
Medicament impotriva cancerului!!! 32 De la: BEL_AMY1 7 Februarie 2011 15:35
gel antireumatic 7 De la: dobrita1 11 Martie 2013 15:59
o dieta pt slabit incet 14 De la: kudika514252 23 Mai 2012 16:39