Mai multe
|
Sunt intr-o situatie disperata!!!! Vreau sa aflu daca sunt femei care au avut chisturi de 7-8cm pe ambele ovare, care au suferit interventia chirurgicala de extirpare a chisturilor si au nascut copii dupa interventie. Mai precis daca sunt cazuri de reusita- ovarele nu au fost afectate- dupa interventie. |
||
|
alpin Postat pe 8 Iunie 2010 20:56 |
||
|---|---|---|
| Daca ovarele nu ti-au fost atinse nu vad de ce nu ai avea copii. Lumea face cu un ovar, tu nu vei face cu 2?! | ||
|
sereny7 Postat pe 19 Iunie 2010 08:32 |
||
De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! eu zic sa mai ceri parerea inca a unui medic, poate nu-i musai sa te operezi.. nu-i cazul sa fii disperata pana nu ai epuizat toate posibilitatile! cati ani ai? nu ai copii? nu ai vrut sau nu a fost sa fie? de cand ai fost diagnosticata cu chisturi ovariene? alte probleme ginecologice sau endocrine mai ai? pentru fiecare problema dumnezeu ne-a lasat si o solutie, depinde de noi sa o cautam si sa nu disperam. |
||
|
|
||
|
camiflorea Postat pe 19 Iunie 2010 19:27 |
||
| Eu personal am avut un chist de 10 cm pe ovarul stang si a trebuit sa-mi scoata ovarul, deci e posibil la tine sa fie nevoie sa le scoata pe ambele ovare. Ar fi bine daca ai incerca sa vezi mai multi doctori inainte sa iei o decizie. Sper sa-ti rezolvi cu bine problema. | ||
|
healthy11_22 Postat pe 21 Iunie 2010 16:09 |
||
|
si eu am 2 dintre ele aveau aceste dimeniuni, restul erau mai mici (in cadrul unui pcos) erau oarecum dureroase sfatul ginecologului a fost sa iau pilule 3-6 luni si sa le reevlauam nu ma mai deranjeaza acum (recunosc ca nu le-am reevaluat. bun medic sunt) interventia e facuta ca sa nu se rupa sau torsioneze procesul de formare nu poate fi stopat doar prin chirurgie la foarte multe dintre noi se retrag complet in urma trat cu pilule fertilitatea in pcos tine de multi alti factori si mai ales de bilantul hormonal eu sincera sa fiu la diagnostic as fi vrut sa mi-l punctioneze cineva si sa stiu ca nu mai e acolo (ma stresau dimensiunile) insa am avut rabdare si nu mai am probleme ps: nici eu nu stiu cum va fi cu facutul copiilor,,, sper sa pot succes |
||
|
healthy004061 Postat pe 21 Iunie 2010 22:19 |
||
| Probabil deja ti s-a confirmat faptul ca vei fii operata din aceasta cauza ceri parerea femeilor care au suferit interventia.Am avut si eu de 6 cm,e adevarat unul singur,primul dar stiu ca nu va fi si ultimul,pot doar sa sper.Primul medic m-a speriat indicandu-mi imperativ a doua zi operatia;ca e foarte mare,ca se sparge,....consultand apoi un chirurg si un alt ginecolog am fost sfatuita mai intai sa folosesc anticonceptionale(nu mai folosisem niciodata)si dupa 2 luni nu mai era,se retrasese.Astazi sfatuiesc pe oricine sa incerce mai intai un tratament cu anticonceptionale si dupa,daca nu da rezultate, operatia.Poate in cazul meu a fost doar un noroc,nici nu am mai facut de atunci,insa merita incercat.Nu e asa mare problema operatiei,cat a complicatiilor care pot aparea dupa.Multa sanatate.Documenteaza-te,pentru a putea lua decizii corecte si gandeste-te ca o femeie din trei(mai ales dupa o anumita varsta)fac chisturi.Va fi bine. | ||
|
healthy016149 Postat pe 24 Iunie 2010 09:02 |
||
| buna,imi pare rau de ceea ce ti se intampla,eu am avut chisturi p ambele vare,trompele infundate infectia plecase in organism si am descoperit in ultima faza datorita unui medic bun si cu ajutorul lui dumnezeu am trecut cu bine peste tt doar pt o perioada.acum dupa aproximativ 4 ani pe ovarul stang sa refacut un chist incerc cu tratament poate reusesc sa nu mai fac din nou operatie la primele am fc s a fst tt ok.copii nu am inca pt ca nu sunt casatorita ar mi sa spus ca,cu un pic de tratament se rezolva,iar daca nu pot ramane natural is atatea metode in ziua de azi incat nu trebuie sa ne mai facem probleme.sa fii curajoasa si dumnezeu sa te ajute sa treci cu bn,te rog daca vrei sa ma tii la curent cu rezultatul obtinut.bafta | ||
|
ionella_healthy Postat pe 24 Iunie 2010 13:08 |
||
| Buna seara.Si eu avut o tumora pe ovarul stang.Mare, de 7/9cm.Evident mi s-a recomandat de urgenta operatia...la 4 spitale, acolo unde am consultat medicii ginecologi.Am descoperit insa un tratament naturist de la Deva, cel al doamnei Adriana Vlad.Dupa 20 de zile de tratament, (ovulele create acolo sunt deosebit de eficiente) dimensiunile au ajuns la 6/5,4 cm.Sunt in a doua luna de tratament, Pur si simplu am dat un mail, am explicat diagnosticul, cu toate detaliile necesare si am intrebat daca pot sa ma ajute.Am inteles ca trebuie sa urmez cel putin 3 luni.Cauta pe internet numele pe care ti l-am mentionat.Mai sunt si alte metode de tratament in afara de bisturiu .Multa bafta. | ||
|
healthy015817 Postat pe 26 Iunie 2010 21:09 |
||
| si mi-e mia zis doctorul ca am de 5cm si am inceput un tratament cu anticonceptionale YAZ,dar la o saptamana m-am dus la doctorul ALEXANDRU TRAILA din Cluj si mi-a zis ca nici vorba ca nu am chist.Deci vezi cu ce doctor ...... | ||
|
gabimiron Postat pe 26 Iunie 2010 22:20 |
||
|
Stiti ca in lumea mare anticonceptionalele Yaz au fost retrase de pe piata? Cautati informatii ca e o problema serioasa pentru cei care le-au folosit. |
||
|
micabis Postat pe 27 Iunie 2010 04:06 |
||
| FIICA MEA A FOST DIACNOSTCATA ,DUPA CATEVA CRIZE CUMPLITE,CU CHIST DE 9.4CM PE OVARUL DREPT.MULTA LUME(DOCTORI)NE-AU SPERIAT DE MOARTE,DAR AJUNGAND LA MAT.GIULESTI PRIN RECOMANDARE CATRE DR.ION IONUT ADRIAN,NE-AM DAT SEAMA CA L-AM LUAT,,PE D-ZEU,DE PICIOR,,SI CU AJUTORUL DUMNEALUI AM TRECUT DE CE NE-A FOST MAI GREU IN VIATA.SA-TI VEZI COPILUL IN HALUL IN CARE ERA,NU NE-A FOST USOR,DAR DR.ION NE-A SALVAT VIATA COPILULUI.A OPERAT-O PE 25 IUN2009,SI ACUM E BINE.OPERATAIA A FOST FACUTA LAPAROSCOPIC,NU I-A FOST EXTIRPAT NICI OVARUL ,CUM NE SPERIASERA CEILALTI DR,SI FATA E BINE.MULT SUCCES SI AI GRIJA PE MANA CARUI DR TE DAI.SANATATE MULTA. | ||
|
healthy001563 Postat pe 27 Iunie 2010 21:28 |
||
|
Ovarele sint chistice prin structura lor. Nu ai de ce sa disperi, mai mergi si la alt medic pana sa iei o decizie, iar cu bebelusul nu-ti face probleme, sigur ca o sa poti sa ai;) Sanatate! |
||
|
stem_29 Postat pe 28 Iunie 2010 14:22 |
||
| din cate stiu, "tratamentul" cu anticonceptionale nu rezolva decat temporar problema chisturilor, in sensul ca acestea dispar in perioada cand iei pilule, dar reapar atunci cand le intrerupi (si mai devreme sau mai tarziu o sa vrei sa faci copii, deci vei renunta si la AC). | ||
|
Narcisa_tesfio Postat pe 8 August 2010 21:58 |
||
De la: Narcisa_tesfio, la data 2010-08-08 21:58:43din cate stiu, "tratamentul" cu anticonceptionale nu rezolva decat temporar problema chisturilor, in sensul ca acestea dispar in perioada cand iei pilule, dar reapar atunci cand le intrerupi (si mai devreme sau mai tarziu o sa vrei sa faci copii, deci vei renunta si la AC). .................................. cum pot doctorii sa creada ca vindeca cu hormoni? .Anticonceptionalele, acei hormoni sintetici care ii bagam in noi in disperare: estrogenii sintetici efecte secundare, cancer la san, de endometru, accidente vasculare!!- ei zic ca te apara de cel ovarian... dar in timp anticonceptionalele duc la infertilitate!! a se vedea statele unite unde se iau fara minte 5--10 ani pastile anticonceptionale si apoi recurg la fertilizari in vitro si altele pentru ca nu mai pot face copii in mod natural. si a cui e vina? de ce nu le avertizeaza nimeni pe femei sa nu ia fara minte in continuu pastile? ha! dar de unde vin banii? sa presupunem ca o femeie din romania ia 5 ani yasmin care costa cam 30 de lei, 12 luni pe an???? si apoi cat costa fertilizarea in vitro? si cine castiga din asta? si apoi tot felul de compusi care sunt folositi la femeile cu amenoree pt inducerea menstruatiei, care trebuie asociati in fel si chip si cu ce efecte? periculoasa pastila de a doua zi care e o furtuna pt spirit si corp... spironolactona asociata anticonceptionalelor care creste riscul de cancer la san??? hormoni pt fibroame, pt hemoragii tot... ce dezastru pt corp!! ce crima pentru femeile de peste tot... nu e de mirare ca e in scadere natalitatea si fertilitatea.... corinaandra ........................................ daca vrei mai multe informatii intra aici http://sanatate.findtalk.net/forum.htm intreaba de scarface , si el iti va raspunde la orice curiozitzte |
||
|
healthy014679 Postat pe 9 August 2010 07:45 |
||
|
Anticonceptionalele - un subiect controversat Nu sunt putine femeile ce folosesc frecvent pilulele contraceptive, pana in perioada menopauzei. Multe femei devin aproape "dependente" de aceste medicamente. Tulburarea producerii firesti de hormoni, blocarea anumitor sentimente si a sensibilitatii specific feminine face ca, in cazul utilizarii excesive, anticonceptionalele sa constituie un fel de autodistrugere prin mijloace moderne care nu poate fi straina de aparitia a numeroase probleme de sanatate. Datorita continutului de hormoni sintetici, pilulele contraceptive inhiba activitatea normala a ovarelor. Ele au fost create initial ca o alternativa pentru contraceptie, evitandu-se in mod aparent facil prin intermediul lor a unor sarcini nedorite si implicit diminuandu-se numarul avorturilor. Ulterior, datorita efectelor hormonale constatate, ele au fost tot mai mult recomandate chiar in tratamentul chisturilor ovariene, a tulburarilor de menopauza sau a altor actiuni specifice femeilor si chiar in tratamentul acneei. Cu toate acestea, efectele secundare ale anticonceptionalelor devin un semnal de alarma tot mai puternic, care nu mai poate fi neglijat. Aparitia prematura a menopauzei (uneori chiar cu 10 ani mai devreme!) la femeile care au folosit vreme indelungata astfel de medicamente, slabirea rezistentei oaselor si instalarea timpurie a osteoporozei, aparitia tulburarilor cardiace grave si a problemelor circulatorii sunt cateva dintre fenomenele neplacute ce pot sa apara ca urmare a utilizarii inadecvate a acestor pilule. Medicii americani insista ca in cazul femeilor care folosesc pilule contraceptive sa se consume suplimente alimentare bogate in complexul de vitamine B si antioxidanti (A, C, E). Pilulele cu hormoni sintetici pot consuma rezervele de vitamina B sau C din organism, fapt care poate duce la displazie cervicala (modificare de forma sau marime a celulelor) si poate predispune la aparitia cancerului de col uterin. Histerectomia ca metoda radicala Histerectomia este una din interventiile chirurgicale radicale, menita sa extraga partial sau total uterul si anexele lui, eliminand astfel problemele specifice acestor organe. Recomandata in special in cazuri de fibroame sau fibromatoze uterine, in cazuri de cancer de col sau in alte boli grave, aceasta operatie este totusi realizata uneori si in conditiile unor menstruatii foarte abundente, a hemoragiilor uterine persistente cu tendinta de cronicizare si in alte afectiuni care prezinta totusi alternative cu tratament. Aceasta interventie dura nu este insa de dorit decat in cazurile extreme, in care toate celelalte variante au fost epuizate, ea determinand ulterior alte serii de disfunctii in organism. Cu toate acestea, nu arareori o astfel de interventie este realizata fara prea mult discernamant. Conform studiilor recente realizate in Statele Unite, se estimeaza ca aproximativ 30% din femeile americane fac o interventie de histerectomie pana la varsta de 60 de ani. In aceeasi tara, aproximativ 600.000 de histerectomii sunt facute anual, desi cel putin o treime din ele nu sunt necesare din punct de vedere medical. Medicina chineza, ca si alte terapii traditionale, considera uterul ca fiind sediul energiei si esentei feminine, de aceea este absolut necesar sa reconsideram pozitia noastra in ceea ce priveste sanatatea la acest nivel. Eliminarea uterului pe cale chirurgicala nu poate sa nu afecteze echilibrul energetic general al fiintei, vitalitatea, feminitatea acelei persoane si, bineinteles, sexualitatea. Sindromul premenstrual si tratamentul pe baza de hormoni Sindromul premenstrual este un sir de simptoame amplificate de catre un dezechilibru hormonal. Pentru o femeie cu adevarat sanatoasa, experienta menstruatiei nu este suparatoare din punct de vedere biochimic sau psihologic. Dar pentru a atinge o astfel de sanatate, trebuie sa fie eliminate efectele unei intregi serii de obstacole. Chimicalele existente din abundenta in mediul inconjurator (pesticide, ierbicide), anumiti aditivi alimentari sau alimente excesiv chimizate, odata ce patrund in corp afecteaza estrogenul si perturba delicatul echilibru hormonal. Multe din problemele aparatului reproducator feminin, ce includ sangerari abundente, fibroame, boli de san cum ar fi fibrochisturile, sindromul premenstrual, si alte simptoame ale menopauzei nu sunt cauzate de o deficienta de estrogen, ci mai degraba de un exces de estrogen si de o deficienta de progesteron. Din pacate, nici la ora actuala nu sunt cunoscute in detaliu efectele dezechilibrului dintre cei doi hormoni (estrogen si progesteron) si semnificatia lui. De aceea, femeile nu pot primi intotdeauna ajutorul de care au nevoie. Un astfel de exemplu este faptul ca unii medici superficiali recomanda imediat estrogen cand pacienta incepe sa se planga de simptoame de premenopauza. Aceasta este o greseala in cazul lipsei unei analize hormonale. Fara a cunoaste nivelul hormonilor, in cazul unei anumite persoane este foarte dificil sa se dozeze cu precizie un astfel de tratament, fara riscul de a produce efecte negative. Bineinteles, o astfel de monitorizare hormonala necesita timp, aparatura si bani. Estrogenul scade rareori in organism inainte de instalarea menopauzei si scade mai putin decat progesteronul. Administrarea pilulelor contraceptive perturba echilibrul estrogen/progesteron si face loc altor afectiuni. Ideea ca o femeie care ia estrogen va arata tanara pana la adanci batraneti este o iluzie periculoasa. Estrogenul poate determina retentia de lichide in organism, ceea ce duce la umflarea pielii si la cresterea in greutate. Excesul de apa poate fi retinut in sani ceea ce duce in timp la lasarea lor si la pierdere fermitatii sau poate cauza o disfunctie a colonului, sanilor sau uterului. Restabilirea nivelului de progesteron: o problema delicata Scaderea nivelului de progesteron incepand cu varsta de 30 de ani este o tendinta generala pentru femeile din Occident. In aceste conditii, adesea se recomanda progestin sub forma unor produse chimice asemanatoare progesteronului. Dar produsele sintetice nu prezinta toate calitatile acestuia, cum ar fi stimularea cresterii tesutului osos, si prin acesta preintampinarea osteoporozei. In loc de aceasta, ele prezinta efecte secundare negative cum ar fi retentia de apa, depresia, riscul crescut de formare a cheagurilor. In cazul administrarii orale a pilulelor cu hormoni feminini, 90% dintre ei sunt distrusi de ficat si doar 10% ajung in fluxul sanguin. Incarcarea astfel a ficatului si a vezicii biliare creste riscul aparitiei calculozei biliare si in general a maladiilor hepato-biliare. Un alt preparat hormonal, Premarin, isi trage numele de la urina de iapa gestanta (pregnant mare's urine) din care s-au extras si distilat hormoni estrogeni chimici pentru tratamentul femeilor. Din cei aproximativ 12 estrogeni din urina de cal, doar 2 se potrivesc exact cu hormonii feminini. In cei 40 de ani de cand acest medicament a fost prescris, nu a existat o testare adecvata asupra celorlalti 10 hormoni. Exista marturii care suspecteaza acest preparat de cresterea riscului de cancer la femei. Si daca acest lucru nu este de ajuns, merita sa stiti faptul ca la multe dintre femeile care iau Premarin NU se constata disparitia bufeurilor, simptom pentru care este in general administrat. O alta alternativa medicala este testosteronul care este administrat femeilor sub forma de preparate farmaceutice cum ar fi Estratastul. Acesta contine metil-testosteron, cunoscut pentru faptul ca produce leziuni ale inimii si ficatului. Unele produse sunt chimic modificate din ratiuni ce tin de patentare, rezultatul fiind acela ca ele nu mai corespund progesteronului uman. De aceea ele perturba echilibrul hormonal natural si produc efecte secundare distructive, pe langa faptul ca nu indeplinesc functia naturala cea mai importanta a progesteronului, aceea de a stimula densitatea masei osoase. In concluzie, in multe situatii aceste produse medicamentoase hormonale produc prejudicii pe termen lung starii de sanatate a femeilor. Principalul factor negativ este incompatibilitatea hormonilor sintetici si/sau animali cu cei umani, substitutia pe care o fac fiind un proces rigid care blocheaza finele mecanisme de reglare naturala endocrina.. >........................... sursa: http://sanatate.findtalk.net/efectele-anumitor-medicamente-f90/contraceptivele-si-menstruatia-t353.htm |
||
|
healthy014679 Postat pe 9 August 2010 07:59 |
||
De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! |
||
|
kudika316425 Postat pe 24 August 2010 15:41 |
||
|
sunt disperata mi-au descoperit acu cateva zile un chist gigant de 18 cm.mi-au spus ca trebuie sa ma operez cat mai repede posibilnu vreau sa apelez direct la cutit.daca ma poate cineva sa ma sfatuiasca cu ceva tratament naturist ii saunt recunoscatoare |
||
|
kudika316425 Postat pe 24 August 2010 15:46 |
||
De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! ... fetelor ... nu mai luati anticonceptionale !!! ... faceti copii ... e cel mai bun mijloc de a pastra echilibrul hormonal ... ... anticonceptionalele sint singurele medicamente care nu trateaza o boala fizica ... ci MENTALA ... paranoia ''copiilor nedoriti'' sau ''neplanificati'' ... firmele farmaceutice ''investesc'' gramezi de bani pentru a asigura ''emanciparea'' femeii si a o transforma in simple cliente ... apoi tot ele asigura tratamentele pentru bolile aparute in urma folosirii acestora ... adica ... TOTUL PE BANII, MUNCA si TIMPUL VOSTRU ... ... mentalitatea intentionat perversa de astazi speculeaza ramasitele unei traditii familiare si insista ca femeia ''trebuie'' sa fie maritata pentru a fi o mama ''model'' ... in acelasi timp ''insista'' ca ea sa fie cit mai ''independenta'' iar barbatii sa o trateze ca atare ... pe toata perioada ''independentei'' i se acorda o multime de surogate care o distrug (de multe ori) pina ajung sa devina acea femeie model ''traditionala'' ... atentie la neatentie ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 August 2010 16:01 |
||
De la: marco918, la data 2010-08-24 16:01:57De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! Marco....sti ceva ??? pe mine mai convins
|
||
|
anastasia_m Postat pe 24 August 2010 16:06 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-08-24 16:06:15De la: marco918, la data 2010-08-24 16:01:57De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! ... nu glumesc ... dar totul are o logica simpla si are si inceputuri ... chisturile se resorb in cea mai mare proportie in timpul unor sarcini ... corpul uman este perfect setat sa isi indeplineasca functiile ... nu il poti pacali la infinit cu surogate ... faci asta pe riscul tau ... pentru ca o faci benevol iar nici un producator nu va recunoaste ca ti-a manipulat increderea ... ... bineinteles nu ma refer la situatii concrete de genul de mai sus ... care trebuiesc tratate medical ca atare ... dar inainte de a ajunge aici asigurate ca nu ti-ai fortat corpul si mintea cu surogate ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 August 2010 22:48 |
||
De la: anastasia_m, la data 2010-08-24 16:06:15De la: marco918, la data 2010-08-24 16:01:57De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! de la mine ies blonzi cu ochi albastrii! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 24 August 2010 23:00 |
||
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-24 23:00:45De la: anastasia_m, la data 2010-08-24 16:06:15De la: marco918, la data 2010-08-24 16:01:57De la: alpin, la data 2010-06-08 20:56:28Sunt intr-o situatie disperata!!!! ... tot degeaba daca ies din 10 in 10 ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 August 2010 23:02 |
||
|
Eu am avut anul trecut un chist ovarian de 7-8 cm , am fost la o gramada de doctori si imi recomandau operatia. Intr-o zi mi s-a facut rau si am cazut pe strada, nestiind ce am. Iar in zilele urmatoare Imi era rau de nu ma puteam merge pe strada.Am consultata multi doctori si am cheltuit multi bani, toti ziceau sa fac operatie. Am fost si la cabinetul unui ginecolog foarte cunoscut (o dezamagire totala) ca deja ma vedea operata..ma astepta ziua urmatoare la operatie....... Eram tare abatuta in ziua aia si am decis sa merg la un altcineva sa ma scape de operatie si am intrat in cabinetul primului ginecolog intalnit in cale. Asa am ajuns in ziua aceea la Dr. Oncescu Ana care mi-a dat un tratament cu Duphaston si alte medicamente si in 3 luni nu mai aveam nici un chist.Femeia asta pe mine m-a salvat de operatie. Nu te opera decat daca este nevoie. Majoritatea scot si ovarele la chisturi de asemenea dimensiuni. Eu am fost la un pas de moarte atunci, mi s-a facut rau pe strada si de abia mai respiram, imi era teama sa nu se spraga chistul, toti imi ziceau sa ma operez ca mor, dar am refuzat si iata ca acum nu mai am nimic. |
||
|
nadine20011 Postat pe 23 Ianuarie 2011 22:23 |
||
|
Eu as incerca cu ceva natural, sunt sanse mari sa se absoarba, mai ales ca doresti copii. Consulta te rog mai multi medici, si daca te decizi ca ramai la naturiste atunci iti recomand ceva care opreste chiar si celulele canceroase. Am vazut ca functioneaza , mamei i s-a absorbit o tumoare de la glanda tiroida cu microalge. Despre cercetari stiintifice poti citi mai multe www.algae-facts.com Iti trimit si un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=4Y_T6X9oSs4&p=B20B4FDF5DF5D46B&feature=BF&index=12 Sanatate multa! 0767756300 |
||
|
Ildikuta Postat pe 24 Ianuarie 2011 12:22 |
||
| Acum 3 ani in luna august am suferit o interventie chirurgicala...dar norocul meu este ca a fost interventia la parocop.Atunci am avut un chiist pe ovarul stang de 9 cm.Astazi am fost la gineco pt ca nu ma simteam bine si mi-a depistat un alt chist pe ovaru drept de 10 cm si m-au internat de urgenta maine dimineata ma opereaza.Eu una spun ca daca barbatii pot face copii cu un singur testicol si femeile pot face cu un ovar.De regula doctorii incearca sa extirpe doar ce este rau nu si ovarele.Sper ca ai depasit cu bine momentul...la fel cum sper ca o voi face si eu...va pup.. | ||
|
kudika_15635 Postat pe 4 Septembrie 2012 19:40 |
||
| Buna! Stiu ca e vechi subiectul, asa ca voi scrie pentru cele care au inca asemenea probleme. Eu am avut un asemenea chist mare de 8 cm cam la 19 ani. Eu am mers inca de la varsta de 4 ani la un medic homeopat din Timisoara, Gheorghe Jurj, care acum este vicepresedintele homeopatiei din Ro, pe vremea aceea era la inceput de cariera. Pe mine doctorul asta m-a scapat de orice problema, inclusiv de acest chist. Chiar el era ingrijorat ca voi ajunge la operatie la cat era de mare, dar cu medicamentele lui mi s-a retras tot intr-o luna si ceva. Merg la el oameni din toata tara, incredibil de multi. Vi-l recomand! | ||
|
thebamboocea Postat pe 12 Februarie 2014 10:11 |
||
| Buna, sansele sa ramai insarcinata sunt mai mari dupa operatia laparoscopica decat dupa cea clasica, pentru ca in primul caz este protejat uterul. Sora mea a ramas insarcinata la mai putin de 1 an si a facut interventia la dl Doctor Istoc. Sarcina a decurs normal, bebele e sanatos si noi fericiti pe langa ei :) il recomandam cu drag pe dl Doctor, ca are experienta in asemenea cazuri. | ||
|
kudika_975474 Postat pe 29 Mai 2016 14:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| salut | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:09 |
| Noutati in boala Crohn | 5 | De la: healthy004430 5 Februarie 2014 21:13 |
| amortirea mainilor si picioarelor??? | 3 | De la: chipden 7 Iunie 2010 06:26 |
|
|
||
| Cel mai tare antioxidant RESVERATROL acum la indemana dumneavoastra la un telefon distanta: 0769449978! | 6 | De la: kudika226898 12 August 2010 18:24 |
| Memorialul durerii - vizionare integrala pe net | 2 | De la: kudika226898 22 Ianuarie 2011 16:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.