Mai multe
De la: crissttianna, la data 2010-07-09 15:49:55Salut! Si eu o problema asemanatoare si ma incadrez perfect in subiectul "sa renunt la el sau... la mama mea", dar la mine e cu totl alta situatie. Sunt cu el de 4 ani, de 1 an si jumatate locuim impreuna, ne intelegem tare bine, doar ca mama nu a fost niciodata impacaat cu ideea de a fi langa el (deoarece a mai fost casatorit).Cu timpul lucrurile am crezut ca merg spre bine, aparaent am crezut ca il accepta, dar m-am inselat, mi-a spus ca sufera mult din cauza mea si ca nu va fi niciodata impacata cu ideea si ca eu "o bag in pamant". imi e foarte greu, ce pot sa fac??? Nu vreau sa il pierd nici pe el, dar nu pot trai nici asa cu constiinta impacata. Crissttianna, eu una, daca as fi pusa in situatia ta...cred ca m-as gandi de 10 ori inainte sa iau o decizie. Dar inainte sa fiu pusa sa aleg intre persoana care mi-a dat viata, m-a crescut si ii datorez tot ceea ce sunt azi si persoana care ma completeaza si langa care sunt fericita, as elimina toate variantele. Nu e deloc usor sa fi pus in situatia sa alegi cu cine sa mergi in continuare pe drumul vietii...Ratiunea te impinge sa-ti alegi mama, pe cand sufletul iti spune sa alegi iubitul. E grea decizia, no comment! Cred ca ar trebui sa vb foarte serios cu mama ta pe aceasta tema, impreuna sa ii demonstrati ''soacrei mici'' ca in privinta lui, aparentele inseala. Ce conteaza ca a fost casatorit, din moment ce pe tine te iubeste? Pune problema altfel: ce-ar prefera mama ta, iubitul actual care a trecut prin experienta casniciei si te iubeste, sau un altul care nu sti ce potential are??? |
||
|
Lisssa Postat pe 14 Iulie 2010 08:42 |
||
|---|---|---|
| Sincer eu cred ca nu ar trebui sa renunti nici la mama ta nici la el. Tine cont ca ati fost impreuna 4 ani. Poate ca el e mai nesimtit si nu stie multe chestii.. dar daca tu il iubesti asta e cel mai important. gandeste-te ca nu vei sta toata viata alaturi de mama ta .. si ca odata si odata vei pleca la casa ta si o vei lasa pe ea la casa ei . daca te duci cu el asta nu inseamna ca renunti la ea.. ci ca ai trecut la un alt stadiu al vietii tale. Eu asa cred... acum fiecare cu parerea lui personala. Dar nu ai specificat cati ani ai ... :d | ||
|
kudika462264 Postat pe 28 Noiembrie 2011 00:15 |
||
| sunt mame ( de baieti sau fete ) care nu inteleg ca s-a facut mare copilasul lor si are nevoie sa fie singur/a cu jumatatea pe care si-a ales-o . | ||
|
|
||
|
Mayyyyana Postat pe 28 Noiembrie 2011 14:00 |
||
|
Si nu sotul/sotia vor suferi din toata povestea asta ci insasi copilul lor.In cazul in care partenerii se vor satura de posesivitatea mamei isi vor lua bagajele si vor pleca. Eu am avut un sot care si acum e legat de mama lui.La modul ca nu poate pleca de acasa pe motiv ca ce face maica sa singura. Dar el nu e singur la mama , mai are inca 4 frati.Frati carora nu le pasa si isi vad linistiti de famiile lor. Frati care isi pun propriile familii si vieti pe locul intai .La inceput am suspectat ca maica sa ar juca un teatru ieftin ca sa-l tina langa ea.Dar am observat ca nici el nu se dadea plecat de acolo .El motiva siguranta mamei lui dar in spate se ascundea fapul ca el nu era in stare sa se intretina singur si era mai bine la mamica care ii platea parte facturi din amarata de pensie.Ce nu platea mamica , platea sotia si uite asa dragul de baiat ce bine traia.Dupa ce mi-am facut bagajul si am plecat , am crezut ca se va trezi intr-o buna zi si isi va vedea de viata lui.De unde! S-a combinat cu cineva , are un copil acum dar el tot cu mamica sta.S-a saturat si fata aia , si-a luat copilul si s-a mutat singura.Toata viata lui cat va trai mama lui ..asa va fi.Cand va muri maica sa va fi si mai rau pentru ca el n-a inteles nimic pana acum .Poate atunci va intelege ceva , daca nu va fi prea tarziu. |
||
|
Mayyyyana Postat pe 28 Noiembrie 2011 14:41 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutor fetelor,vreau sfaturi de lA VOI | 13 | De la: KlaraDolores 3 Aprilie 2014 13:09 |
| Am nevoie de un sfat...URGENT... | 103 | De la: loredanac71 31 Ianuarie 2009 16:38 |
| Iubesc un Rac capricios | 19 | De la: Max2 17 Noiembrie 2011 23:14 |
|
|
||
| Exista dragoste la prima vedere si relatii la distanta ? va rog ajutati`ma ca plang in hohote.. | 11 | De la: swim406 24 Septembrie 2009 15:54 |
| diferente de varsta | 8 | De la: afendusa 12 Mai 2009 19:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.