Mai multe
|
buna..pe forum am vazut tot felul de povesti..de asemenea si multe sfaturi/pareri/critici..am si eu o dilema in ceea ce priveste relatia mea si astept un sfat/o parere ceva sunt intr-o relatie oarecum la distanta(suntem din orase diferite dar apropiate) de aproape 2 luni 2 luni cu un barbat minunat as putea zice..este un barbat decent, atent,dragastos,ma asculta,ma sprijina in ceea ce fac.. este ceea ce isi poate dori o femeie sa aiba alaturi......si totusi.......el este mai mare decat mine fiind vorba de o diferenta de 10 ani intre noi(lucru ce am stiut de la inceput) si de curand am aflat ca are si o pozitie sociala destul de buna(eu provin dintr-o familie simpla) lucru ce mi se pare ca va fi un impediment cam mare cu timpul tot timpul imi spune ca el ma iubeste si ca va face tot posibilul sa nu ma piarda,mentionez ca i-am cunoscut si parintii(pana acum ei sunt de acord cu relatia noastra) problema majora in afara celei de mai sus este ca el isi doreste ceva stabil,.el inclina spre o posibila casatorie, pe cand eu nu caut pentru moment ceva atat de serios si el stie asta..i-am spus ca vreau intai sa imi termin facultatea, sa imi gasesc un loc de munca si apoi voi mai vedea..de asemenea stie si ca eu nu tin la el,nu il iubesc desi a trecut ceva timp de cand suntem impreuna ma incanta felul lui de a fi,de a se comporta cu mine...este persoana ideala pe care o cauta orice femeie insa imi e teama sa nu lungesc relatia degeaba fara sa simt ceva si apoi sa o termin brusc,imi e teama sa nu ii fac rau si sa nu il tin degeaba "ocupat" timp in care el isi poate gasi pe cineva care sa tina la el nush ce sa fac:sa mai astept poate vor veni si sentimente in timp sau sa o termin cat mai curand?
|
||
|
yulyana_c Postat pe 5 Iulie 2010 00:48 |
||
|---|---|---|
eu zic sa mai astepti putin
|
||
|
clau19 Postat pe 5 Iulie 2010 00:51 |
||
stiu cum e cu sentimentele astea dar daca pui punct te vei gandi apoi ca poate daca contuai....etc. Asa am fost si eu cu prietenul meu la inceput, dar acum il iubesc bafta
|
||
|
|
||
|
clau19 Postat pe 5 Iulie 2010 00:57 |
||
ms de sfat
|
||
|
yulyana_c Postat pe 5 Iulie 2010 20:29 |
||
| Din pacare eu nu pot sa-ti spun sa astepti ca poate vin sentimentele,nu ai cum sa stii daca vin sau nu.Eu iti spun din proprie experienta ca daca nu sunt sentimente mai bine il lasi,am avut o relatie de 5 luni si sentimentele nu au venit asa cum si eu credeam.La fel ca si tine am ales caracterul si am zis ca poate cu timpul or sa vina si sentimentele,m-am lamurit dupa ca daca nu e nimic de la inceput e putin probabil sa apara dupa.Tu singura hotarasti cum e mai bine pentru tine,important este sa analizezi bine situatia ca sa nu regreti dupa.Bafta! | ||
|
Barbie30 Postat pe 5 Iulie 2010 20:41 |
||
De la: danyella_c, la data 2010-07-05 00:48:34 De ce ai mai inceput relatia daca nu tii la el? Ai dreptate, il tii degeaba ocupat in timp ce el si-ar putea gasi o femeie(nu o fetita imatura ca tine) care sa-i aprecieze calitatile(si nu sa fie o profitoare ca tine) si sa-l iubeasca. Nu-ti bate joc de el. Vezi-ti de pustanii de varsta ta si joaca-te cu ei.
|
||
|
tematoare Postat pe 6 Iulie 2010 00:01 |
||
|
am inceput relatia pentru ca am crezut ca voi ajunge sa tin la el in privinta faptul ca sunt imatura credeti-ma ca nu sunt.am trecut prin multe in cei 21 de ani ai mei.nu ma compar cu o persoana de varsta cu mult mai inaintata dar sunt destul de matura iar in privinta faptul ca sunt profitoare chiar nu e cazul. am specificat ca de pozitia lui sociala am aflat dupa ce am inceput relatia cu el,el stie aceste diferente intre noi la fel si parintii lui si am mentionat ca recunosc ca acest lucru va fi un impediment cu timpul,impediment din partea mea pt ca sunt constienta ca asta va fi o problema, eu am vrut sa inchei tot in momentul in care am aflat. in plus de asta nu i-am permis pana acum sa faca cheltuieli in "cadrul relatiei"(gen iesiri in locuri luxoase sau cluburi si altele.in afara de prima data cand ne-am cunoscut mereu am iesit doar la plimbare si atat si asta a fost alegerea mea) oricum ms de parere |
||
|
yulyana_c Postat pe 6 Iulie 2010 22:53 |
||
De la: danyella_c, la data 2010-07-06 22:53:04am inceput relatia pentru ca am crezut ca voi ajunge sa tin la el Nu mai bine ai fi inceput-o abia daca ai fi ajuns sa chiar tii la el? Zic asta pentru ca mie asa mi se pare logic. Sau majoritatea oamenilor procedeaza ca tine? Ma nedumereste acest lucru, nu e luare la misto sau atacare a persoanei tale. Si totusi ce ai de gand sa faci pana la urma? Ce ai mai hotarat in ultimele zile?(asta bineinteles in cazul in care ai luat vreo hotarare) Orice ai hotari, eu zic sa te porti frumos cu el, chiar si daca rupi relatia.
|
||
|
tematoare Postat pe 7 Iulie 2010 00:10 |
||
|
Nici eu nu cred ca dragostea o sa apara. Cand acceptam o relatie serioasa cu cineva, exista macar acel "m-am indragostit" de zambetul lui, de ochii lui, de fundul lui.. nu stiu. Incepi o relatie pentru ca simti atractie. Ori la tine nu exista nimic din toate acestea ci doar incantare (cum spui tu). Eventual recunostinta fata de bunatatea lui. Nu, nu-i corect sa-l tii legat de tine ani buni (facultate, job) doar pentru a testa: vine sau nu vine. Trist e altceva. Ca e posibil ca peste ani, daca Doamne fereste vei iubi vreun nenorocit, sa-ti amintesti de "barbatul ideal pe care orice femeie si l-ar dori" si sa simti atunci ce n-ai putut simti acum. Zici tu ca esti matura. Poate ca esti. Poate ca viata ti-a pus in cale una-alta si te-a calit nitelus. Dar nu suficient pentru a recunoaste valoarea unui barbat langa care merita sa imbatranesti. |
||
|
rashela Postat pe 7 Iulie 2010 02:58 |
||
| eu zic sa-l lasi ca mai trece ceva timp si va casatoriti o sa te obisnuiesti cu el desi nu simti nimic. | ||
|
monalisa81 Postat pe 8 Iulie 2010 17:27 |
||
De la: ramona_sk8er, la data 2010-07-08 17:27:03eu zic sa-l lasi ca mai trece ceva timp si va casatoriti o sa te obisnuiesti cu el desi nu simti nimic. ????????????
|
||
|
anastasia_m Postat pe 8 Iulie 2010 21:35 |
||
|
Ano,sa te lumineze yo "eu zic sa-l lasi ca daca mai trece timpul o te obisnuiesti cu el si o sa-l iei si de barbat(din obisnuinta)" Nu dadea ca atat am putut
|
||
|
Barbie30 Postat pe 8 Iulie 2010 22:49 |
||
|
in momentul de fata nu am in plan o casatorie mai ales daca nu il iubesc in afara de acest mare detaliu vreau intai sa imi termin facultatea(am uitat sa mentionez ca facultatea o fac la zi),sa imi gasesc un job..in nici un caz nu m-as casatori fara sa imi termin studiile si nu as accepta ca practic sa imi plateasca el studiile intr-o asemenea situatie(pana mi-as gasi eu ceva de lucru) |
||
|
yulyana_c Postat pe 8 Iulie 2010 22:50 |
||
De la: Barbie30, la data 2010-07-08 22:49:17Ano,sa te lumineze yo drept e ca timpul le rezolva pe toate
|
||
|
anastasia_m Postat pe 8 Iulie 2010 22:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubire sau suferinta??? | 63 | De la: sdv 9 Aprilie 2010 16:51 |
| relatiile la distanta | 70 | De la: denissblidariu 16 Ianuarie 2011 12:37 |
| imi poate da cineva vreun sfat? | 19 | De la: didabruneta 16 Iulie 2009 00:42 |
|
|
||
| credeti in dragoste la prima vedere pe internet? | 14 | De la: Marius_Dragutzzu_1 22 Mai 2014 06:50 |
| Iubiri imposibile | 70 | De la: cotyca 14 Ianuarie 2011 09:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.