Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga un inel si un pandantiv Swarovski!

cu o rochita vaporoasa, alba, pana la genunchi si care in jurul decolteului, al taliei si pe margine jos sa aibe niste floricele micute, delicate, de vara roz si bleu, sadalute albe inalte, o palarie cu bor larg, la o plimbare pe o faleza inalta de unde sa vezi marea, sa bata usor brija.....vai, Doamne, cat mi-e de dor de concediu si pana in septembrie mai e cale lunga :(((( :D
Gabita_KudiKa
Postat pe 21 Iulie 2010 09:23
cu o bluza rosie, decoltata si cu blugi
bobe
Postat pe 21 Iulie 2010 09:47
Se asociaza cu o tinuta de seara
kudika275837
Postat pe 21 Iulie 2010 10:02
Eu as asorta inelul cu o rochita de vara, stil baby doll, turcoaz, iar pandantivul cu o rochie eleganta probabil neagra ..
anny09
Postat pe 21 Iulie 2010 10:03
In primul rand aceste bijuterii sunt superbe, inelul l-as asorta la o rochie de seara neagra eleganta si pandantivul l-as asorta la o rochie foarte decoltata in V.
yulyanna
Postat pe 21 Iulie 2010 10:25
In primul rand vreau sa vorbesc despre inel.Inelul l-as purta cu un costum negru,o little black dress ,o fusta vaporoasa de vara lunga si alba.Am ales aceste culori pentru a scoate in evidenta frumoasa culoare a acestui inel.E un inel care merita aratat si eu asta as face.
In al doilea rand , pandativul l-as asorta la orice tinuta de zi (poate fi inc adrul unei slukbe bancare,in invatamant,etc) si de seara dar la o tinuta in culori de pamant.
Asta e parerea mea.
Bafta tuturor fetelor!Stiu ca toate am dori sa castigam ;)
kudika083794
Postat pe 21 Iulie 2010 10:34
le-as purta impreuna cu o rochie neagra cu un decolteu generos .
sandel_72
Postat pe 21 Iulie 2010 10:45
As asorta bijuteriile cu o rochie neagra, scurta cu decolteu
mari_gl2006
Postat pe 21 Iulie 2010 10:48
Aceste bijuterii le-as purta la o pereche de Jeansi albastri (culoarea inelului), cu o bluza de matease alba, un pic mai larguta, cu imprimeu de frunze colorate, predominant rosu-culoarea pandativului.
In talie mi-as pune o curea din piele, impletita, subtire, dubla de culoare maro deschis, si as asorta-o cu o poseta maro subtire, din piele si cu o pereche de sandale rosii din panza, foarte inalte, cu talpa si tocul maro foarte deschis.

Va pup !
alinamorosan
Postat pe 21 Iulie 2010 11:03
o rochie lunga din matase, marcata in talie cu decolteu generos si cu o cromatica in care se vor regasi nuantele din bijuterii
florin_buo
Postat pe 21 Iulie 2010 11:07
Le-as asorta la o rochita de vara multicolora.
zsolty
Postat pe 21 Iulie 2010 11:13
In primul rand consider ca cele doua bijuterii nu merg sub nici o forma purtate impreuna, insa luate separat pot desavarsii 2 tinute total diferite. Pandantivul merge perfect la o rochie eleganta sau la o tinuta de club cu un decolteu adanc. Pe cand inelul este foarte frumos pentru o tinuta marinareasca de vara, pe o piele perfect bronzata si o manichiura care ar pune in evidenta inelul... Hmm m-ati facut asa mult sa ma gandesc la ele incat acum le vreau cu orice pret!!!
justme1985
Postat pe 21 Iulie 2010 11:26
as asorta cu o rochie neagra cu decolteul in v
yulik_4_u
Postat pe 21 Iulie 2010 11:34
Inelul l-as asorta la o tinuta casual-business de zi(de vara), ceva usor, iar pandativul la o rochie de seara neagra :)
Lavini01
Postat pe 21 Iulie 2010 11:40
eu as asorta superbul inel cu o rochie turcoaz de seara,lunga cu spatele gol iar pandativul cu o rochita neagra nu foate lunga cu decolteul in v. sunt deosebite va pop
kudika167286
Postat pe 21 Iulie 2010 11:46
Ce bijuterii frumoase pe care orice fata eleganta si-ar dori sa le aiba la ea in cutiuta de bijuterii!!!
Bijuteriile sunt cele care pun si mai mult in evidenta tinuta vestimentara!
Eu am parul blond castaniu si ochii albastri, si in functie de aceasta, optez pentru culori calde. BIjuteriile sunt prea finute si superbe ca sa le putem purta la orice.
Optez pentru o rochie, un maro deschis, dintr-o tesatura usoara, obligatoriu decolteu larg in V. Sandale cu toc inalt si o posetuta plic ambele turcoaz.

awa
Postat pe 21 Iulie 2010 11:52
cu siguranta inelul l as purta la o rochie lunga de voal,culoarea cerului senin,iar superbul lantisor l as asorta la o rochita simpla,dar eleganta,de culoare alba
kudika179391
Postat pe 21 Iulie 2010 11:53
la o rochie neagra cu decolteul in V pt ca merita pandantivul vazut,un plic cu nuantele inelului si pandantivului si o pereche sa sandale negre
ABBY82
Postat pe 21 Iulie 2010 11:57
La o little black dress,superba
maryoty
Postat pe 21 Iulie 2010 11:59
As asorta aceste bijuterii la o rochie de seara de culoare neagra
cami23_77
Postat pe 21 Iulie 2010 12:15
As asorta in urmatorul fel:O tinuta sofisticata,dar totusi simpla care sa accentueze bijuteriile,si nu sa para doar simple piese ci adevarate opere.As imbraca o rochie care sa sublinieze linia bustului si talia,de culoare alba cu reflecsii roz,roz bombon.Cureaua de sub bust trebuie sa fie lata si de culoare roz.In picioare pantofi cu toc nu foarte incarcati.
deutza05
Postat pe 21 Iulie 2010 12:33
aceste bijuteri le-as asorta cu o camasa alba decoltata in V,o centura de culoarea cristalelor colierului ,o pereche de jeansi pana la genunchi si un plic si niste sandale cu toc foarte inalt de de culoarea verde turcuaz(inel).
kudika275897
Postat pe 21 Iulie 2010 12:40
din moment ce sunt elegante si au culori diferite se asorteaza la o rochie de seara eleganta si colorata
Al_nUtZzA
Postat pe 21 Iulie 2010 13:26
o rochie lunga din matase, marcata in talie cu decolteu generos si cu o cromatica in care se vor regasi nuantele apropiate bijuteriilor
MYADYA
Postat pe 21 Iulie 2010 13:31
Cred ca le-as asorta la o rochie de ocazie, finuta, lunga pana aproape de genunchi, de culoare neagra sau o alta culoare inchisa si niste sandalute negre cu toc si bareta si o coafura cu parul strans pt a-mi pune in valoare forma gatului si pandantivul.
kudika229616
Postat pe 21 Iulie 2010 13:45
O rochie lunga si despicata neagra
izmene
Postat pe 21 Iulie 2010 14:06
la jeansi si top alb
flanco
Postat pe 21 Iulie 2010 14:08
pai...pandantivul l-as asorta cu o rochita foarte eleganta, de culoare neagra, mulata pe corp, cu un decolteu in V, cu volanase, impreuna cu niste sandalute aurii si o poseta plic aurie, iar inelul, care este superb, l-as asorta cu o rochita de blugi, impreuna cu niste sandalute turcoaz..asta este parerea mea
flyabovethesky
Postat pe 21 Iulie 2010 14:10
pai...pandantivul l-as asorta cu o rochita foarte eleganta, de culoare neagra, mulata pe corp, cu un decolteu in V, cu volanase, impreuna cu niste sandalute aurii si o poseta plic aurie, iar inelul, care este superb, l-as asorta cu o rochita de blugi, impreuna cu niste sandalute turcoaz..asta este parerea mea
flyabovethesky
Postat pe 21 Iulie 2010 14:11
flyabovethesky
Postat pe 21 Iulie 2010 14:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Papucei.ro! 1694 De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 17:07
Concurs! Cewe te premiaza! Castiga o super FotoCarte 55 De la: concursKudika 5 Februarie 2013 19:31
Concurs: Charm te rasfata cu bijuterii Swarovski! 1614 De la: concursKudika 21 Aprilie 2010 14:40
Concurs: Castiga noul roman de Isabel Allende! 136 De la: anamaria_corina 9 Martie 2012 12:40
Oxette da ora exacta in moda! 401 De la: concursKudika 20 Iunie 2011 17:15