Mai multe
|
cu siguranta o rochie turquoise lunga si vaporoasa....cu nuante de maro un exemplu foarte bun ar fi aceasta rochie : http://www.avonspaceblog.ro/wp-content/uploads/2009/03/rochia.jpg |
||
|
kudika005726 Postat pe 20 Iulie 2010 16:09 |
||
|---|---|---|
| chiar daca sunt niste accesorii foarte delicate si elegante,eu le-as purta si intr-o cpmbinatie mai casual /extravaganta.de exemplu peste o camasa tip body,alba,cu gulerul deschis pana la nivelul pieptului,lasand loc vizibil minunatului lantic,iar in partea de jos as purta o pereche de pantaloni larguti.parul mi-ar fi usor nearanjat,fiind prins cu o simpla agrafa albastra ,care ar putea fi un punct comun cu inelul :) | ||
|
kitty_pui Postat pe 20 Iulie 2010 16:10 |
||
| pai pandativul l-as asorta la o rochie rosie din material vaporos scurta,iar inelul la o rochie lunga de seara de culoare albastra. | ||
|
|
||
|
blondy25 Postat pe 20 Iulie 2010 16:10 |
||
|
Cred ca cel mai bine poti accesoriza o rochie de seara,de preferinta neagra avand in vedere nuantele pandativului .Rochia Lunga cu decolteu adanc,cu o despicatura frumoasa ce lasa sa de descopere mici secrete.. Accesorizate de un plic in nuante indraznete.Inelul ar da o nota in plus de eleganta ,fiind un accesoriu potrivit unei rochii elegante usor vaporoasee,in nunante vii accesorizat cu un un plic pe masura.La ambele tinute nu pot lipsi pantofiorii inalti ce pun in evidenta tinuta si un make-up pe masura. Iar aceste doua tinute ar merge de minune la petrecerea mea de 18 anisori ,ce va fi destul de curand. |
||
|
andreea_andruska Postat pe 20 Iulie 2010 16:30 |
||
| aceste superbe bijuterii le-as asorta cu o rochie neagra | ||
|
andreeabacau Postat pe 20 Iulie 2010 16:32 |
||
| aceste bijuterii le-as asorta cu o rochita neagra, lunga si foarte eleganta | ||
|
mary_bombonik Postat pe 20 Iulie 2010 16:33 |
||
| as purta o rochie turcoaz,vaporoasa,geanta alba la care as prinde o esarfa de culoarea mushtarului. | ||
|
andreyutza Postat pe 20 Iulie 2010 16:35 |
||
| cu o rochita vaporoasa, lejera de seara. | ||
|
melyndutz Postat pe 20 Iulie 2010 16:36 |
||
| Corest negru fara bretele si pantaloni pana gri perlat. Sandalele sar fi gri cu negru iar oja albastra. | ||
|
lexxy_me Postat pe 20 Iulie 2010 16:47 |
||
| Corest negru fara bretele si pantaloni pana gri perlat. Sandalele sar fi gri cu negru iar oja albastra. | ||
|
lexxy_me Postat pe 20 Iulie 2010 16:48 |
||
| Aceste superbe bijuterii le vad la gatul unei femei cu atitudine, eleganta, intr-o rochie lunga din matase, fara imprimeuri, o rochie simpla care sa scoata in valoare frumusetea femeii care o poarta, de preferat de culoare alba sau neagra, cu un decolteu adanc sau spatele gol.Deasemenea aceste bijuterii s-ar potrivi perfect si pentru o mireasa, fara alte bijuterii.Parerea mea este ca scot foarte mult in evidenta femeia care le poarta si de aceea nu trebuie sa poarte o rochie prea incarcata | ||
|
loredana71 Postat pe 20 Iulie 2010 17:01 |
||
| le'as asorta la o rochie de seara eleganta, neagra sau alba, simpla | ||
|
kudika037417 Postat pe 20 Iulie 2010 17:09 |
||
| as asorta inelul si pandativul cu o rochie lunga alba din matase | ||
|
kudika063203 Postat pe 20 Iulie 2010 17:17 |
||
| eu as asorta inelul la o rochita vaporoasa de iesit pe seara la plimbare, iar pandantivul l-as purta cu o rochie eleganta, la o ocazie speciala. | ||
|
SATCgirl Postat pe 20 Iulie 2010 17:21 |
||
|
inelul l-as asorta cu o rochie tourquoise cu imprimeuri ,vaporoasa, din matase , neaparat legata dupa gat, lunga pana la genunchi, cu o pereche de sandale din satin cu talpa inalta gen peeptoe, toc inalt. colierul l-as asorta cu bikini rosii , pantofi cu toc inalt decupati la varf, aurii si masca mea venetiana aurie.
|
||
|
daciana Postat pe 20 Iulie 2010 17:24 |
||
| As asorta bijuteriile cu o rochie lejera de vara,cu model floral,flori mari rosii si frunze verzi. | ||
|
ClaudiaLungu Postat pe 20 Iulie 2010 17:26 |
||
| o rochie lunga din matase neagra | ||
|
muma_padurii Postat pe 20 Iulie 2010 17:29 |
||
| la un costum office | ||
|
doovlecel Postat pe 20 Iulie 2010 17:31 |
||
| la blugi si camasa alba | ||
|
ciucuraas Postat pe 20 Iulie 2010 17:33 |
||
| o rochita lejera alba cu sandalute joase aurii | ||
|
marmelingi Postat pe 20 Iulie 2010 17:34 |
||
| Aceste bijuterii le-as asorta la o rochie neagra foarte eleganta; pandantivul mai ales la o rochie de culoare rosu-coral, iar inelul l-as purta chiar si la tinute casual. | ||
|
kudida Postat pe 20 Iulie 2010 17:44 |
||
|
As accesoriza separat cele doua bijuterii : -pandantivul l-as purta la o rochie de seara neagra - inelul l-as purta la o rochita multicolora de zi cu zi |
||
|
familiaiatan Postat pe 20 Iulie 2010 18:02 |
||
| Hmmmm cred ca cele doua bijuterii sunt mult prea "tari" una pentru cealalta asa ca eu as purta frumosul colier la o rochita de seara neagra foarte simpla cu sandalute din aceeasi paleta cromatica cu colierul iar inelul l-as purta cu un top foarte simplu mai evazat alb si pantalonasi scurti din matase cu mai multe nuante de albastru si un pic de mov chiar :) | ||
|
kudika010028 Postat pe 20 Iulie 2010 18:04 |
||
De la: guvid, la data 2010-07-19 17:12:12la o little black dress,ori la orochita alba vaporoasa |
||
|
Etitel7 Postat pe 20 Iulie 2010 18:05 |
||
| cu o rochie de vara lunga, vaporoasa, turcoaz, cu flori portocalii, cu un decolteu mare in V si cu spatele gol | ||
|
annette2yoyo Postat pe 20 Iulie 2010 18:06 |
||
| eu as asorta pandativul si inelul la o rochie de seara rosie cu imprimeuri florale albastre la fel cu culoarea inelului, lunga pana in pamant, cu spatele gol si cu decolteul adanc, la care as purta o pereche de sandalute cu tocul inalt rosii si o posetuta plic bleo. | ||
|
danutza_1105 Postat pe 20 Iulie 2010 18:09 |
||
| le-as asorta la o rochita alaba midi, din bumbac. | ||
|
shazada Postat pe 20 Iulie 2010 18:16 |
||
|
Inelul l-as asorta unei rochite de vara de culoare turquoise (Dada Beaded Dress de la Antik Batik). Rochita este aici: http://www.shopbop.com/ci/3/lb/jewel/jewel-tones-02.html Pandantivul l-as pusta pur si simplu la lucru (la salon) - se asorteaza cu atmosfera din salon :) |
||
|
emaema2008 Postat pe 20 Iulie 2010 18:21 |
||
| Le-as asorta la o rochie turcoaz pana la genunchi ,cu decolteu in V si cu niste sandale crem. | ||
|
kudika101478 Postat pe 20 Iulie 2010 18:40 |
||
| Inelul l-as asorta la o rochie lunga in nuante de bleau si galben pai din saten sau matase iar pandantivul l-as asorta la o rochie alba, lunga, din voal. | ||
|
23ysa Postat pe 20 Iulie 2010 18:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga un voucher de 500 RON oferit de Zega Store! | 640 | De la: concursKudika 5 Aprilie 2013 19:34 |
| Castiga o rochie SenseLimitedEdition! | 343 | De la: concursKudika 5 Ianuarie 2015 20:39 |
| Castiga inovatia de la NIVEA: PRIMUL Lapte de Corp care se poate folosi in timpul dusului! | 226 | De la: gandreia2000 1 August 2013 08:31 |
|
|
||
| Concurs The Ugly Truth | 164 | De la: concursKudika 18 Februarie 2010 13:44 |
| Fii increzatoare in fiecare zi cu o piele frumoasa ! | 911 | De la: concursKudika 11 Iulie 2020 23:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.