Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga un inel si un pandantiv Swarovski!

Imi place f mult inelul. Impreuna le-as asorta la o pereche de jeansi cu o bluzita sexy si sandale pe masura
ada_pnt
Postat pe 21 Iulie 2010 22:05
inelul l as asorta cu o rochie lunga alba vaporoasa din matase naturala, inspirata fiind de valurile marii si culoarea acesteia.

colierul la o rochie nude foarte decoltata in fata si foarte mulata pe un corp superb.
adinaporky
Postat pe 21 Iulie 2010 22:13
buna! bijuteriile le-as purta impreuna cu rochie rosie eleganta si o pereche de sandalute cu pietrucele verzi transparente.
m_girl
Postat pe 21 Iulie 2010 22:15
cred ca pandativul ar da bine la rochia mea de mireasa pt ca trebuie sa stralucesc iar inelul la rochia alba pe care o sa o port la cununia civila
mincicora
Postat pe 21 Iulie 2010 22:19
Buna! Eu as purta inelul cu o rochita din matase naturala nuanta de turcoaz sau bleu putin peste genunchi asortata cu o pereche de cizmulite decupate de culoare alb pentru a nu deranja la ochi atat albastru sau chiar cu o pereche de pantofiori albi finuti.
Iar pandantivul merge purtat atat la o tinuta eleganta formata dintr-o rochita vaporoasa de culoare crem cat si la o tinuta business ( tinuta fiind declarata eleganta).
wazy
Postat pe 21 Iulie 2010 22:25
Categoric separat. Inelul cu o rochie alba cu flori sau modele geometrice mari turqoise, iar pandativul cu o rohie de cocktail negru cu argintiu, fara bretele. Am una exact asa cum incerc sa descriu, s-ar potrivi de minune.
Ifeoma
Postat pe 21 Iulie 2010 22:35
Buna,

Aceste bijuterii le-as purta cu o rochie albastra din dantela cu un decolteu generos foarte sexy si niste pantofi rosii in ton cu pandantivul.
vio112
Postat pe 21 Iulie 2010 22:50
sincer...o rochie eleganta usor satinata...avand in vedere nuantele diferite de la inel si colier...rochia ar trebui sa fie in ton cu cele doua bijuterii....eventual un joc de culori...dar totusi bijuteriile ramand in atentia celor din jur;;)
scumpik_only4u16
Postat pe 21 Iulie 2010 22:59
Eu as opta pemntru o rochita in v din saten,lunga si eleganta in tonuri de gri sau rosu...Iar pentru inel,o rochita tip sirena prinsa dupa gat ori chiar fara bratelute,colorata turcoaz ar fi ideala.Eventual in partea de sus sa existe mici pietricele asemanatoare cu cele ale inelului.
noisette
Postat pe 21 Iulie 2010 23:12
Pandantivul denota o eleganta exagerata, l-as purta cu o ocazie speciala, imbracata intr-o rochie neagra cu decolteu adanc pentru a il pune in evidenta.
Inelul merge purtat atat la o tinuta eleganta (mai colorata) cat si la o tinuta casual, lejera, de vara (o rochie vaporoasa inflorata cu bleo, sau eventual un top sexi si blugi). In nici un caz ptr o tinuta office.
sorina_gm
Postat pe 21 Iulie 2010 23:13
categoric nu impreuna. sunt frumoase amandoua si ca sa fie bine puse in valoare trebuiesc purtate cu tinute cat mai finut croite ca model de preferat intr-o singura nuanta mai ales cand vine vorba de rochite. mi se par foarte potrivite pentru evenimente mai speciale decat simplul iesit la o plimbare sau la cumparaturi.
alinapitaru
Postat pe 21 Iulie 2010 23:23
Lantul...l-as asorta la decolteul adanc al unei lenjerii negre,sexy si atat, cu o floare in par...iar inelul..mi-ar place sa-l primesc cadou si sa insemne logodna, astfel incat s-ar potrivi la orice tinuta pe care as purta-o
alina_3a
Postat pe 21 Iulie 2010 23:33
sunt niste bijuterii foarte frumoase...sigur ar merge la o rochita eleganta, dar nu impreuna si pt inel niste sandale cu platforma de culoarea acestuia.....parerea mea
mik_miqutza92
Postat pe 22 Iulie 2010 08:03
La o rochiþã lungã, vaporoasã, în culorile ºi nuanþele pietrelor din inel.
analis
Postat pe 22 Iulie 2010 08:08
La o rochie lunga, vaporoasa cu imprimeuri florale.
lilya76
Postat pe 22 Iulie 2010 08:46
Le-as asorta la o rochie drapata, in nuante nude.
ruxandrakudik
Postat pe 22 Iulie 2010 09:40
pai.. inelul l-as asorta la o rochie cocktail turcoaz si pandantivul la o rochie eleganta de seara
alyyyna
Postat pe 22 Iulie 2010 09:49
Eu le-as pune la o rochita vaporoasa de in, cu sandalute cu bretele subtiri.
TUMPI
Postat pe 22 Iulie 2010 09:52
pai...pandativul l-as asorta la o rochita gen http://www.perfectlady.ro/gal_foto/121.jpg
iar inelul...unei rochite simple http://www.bizoo.ro/img/%7B**%7D/img360/sale/2459591_1224074331.jpg
ioanamaria91
Postat pe 22 Iulie 2010 10:12
Buna ziua , as purta aceste superbe bijuterii la o rochie alba de cocktail , foarte decoltata , dintr-un material fin !!!!!!!!!
oxic
Postat pe 22 Iulie 2010 10:35
eu le-as asorta cu o rochie f lunga si vaporoasa albastru bleu cu decolteul in "v" si sandale romane cu toc jos
sau la o bluza tot in v albastru electric cu o fusta maro gogosar si beneinteles sandale romane cu toc inalt
kudika225002
Postat pe 22 Iulie 2010 10:45
Pandantivul l-as purta cu o rochie de genul : http://4.bp.blogspot.com/_mEoY5lKM2HE/SwLme5KINiI/AAAAAAAAG38/Go7y16oOvrs/s1600/valentino+spring+2010.jpg pentru a aduce mai multa eleganta unei rochii indraznete;
Inelul l-as purta cu o tinuta de genul : http://www.haine-lux.com/wp-content/uploads/2009/11/just-cavalli.jpg .
Crystinutsa
Postat pe 22 Iulie 2010 10:50
Eu cred ca aceste accesorii ar merge cu o rochita turcoaz, scurta, de cocktail cu niste unghii de culoarea pandantivului si un make up in nuante de turcoaz...o tinuta originala care atrage toate privirile.
catalush
Postat pe 22 Iulie 2010 11:11
As asorta aceste bijuterii la o rochie neagra pe corp cu un decolteu in forma de V pentru a pune pandantivul in valoare, accesorizate cu o pereche de sandalute rosii.
sweetgirll
Postat pe 22 Iulie 2010 11:24
Cu o rochita colorata si lejera de vara.
roxi_ana
Postat pe 22 Iulie 2010 11:31
Pandativul las asorta cu o rochie eleganta de seara rosie cu un decolteu in v
Inelul las potrivi cu o bluzita sic albastra
dorinarotariu
Postat pe 22 Iulie 2010 11:39
pentru acest gen de bijuterii as asorta o tinuta de seara compusa dintr-o rochie rosie, dintr-un material care sa cada greu (gen triplu voal, o matase plina sau viscoza), cu aplicatii din aceleasi cristale Swarovski regasite si in inelul prezentat, cu un design mai putin incarcat in zona bustului, cu sandale decupate ralizate din matase neagra si, ca accesoriu, un plic din matase neagra cu cristale Swarovski (rosii) care sa redea o mica parte din desigh-ul executat pe rochie
kudika027800
Postat pe 22 Iulie 2010 11:48

Sunt DEOSEBITE, s-ar asorta cu o rochita SIMPLA, eleganta si niste sandalute cu toc
simot
Postat pe 22 Iulie 2010 11:56
As evidentia inelul printr-o tinuta care sa contina sandale joase cu aplicatii fine de aceeasi nuanta cu pietrele inelului, o rochita scurta dintr-un material vaporos de culoarea nisipului la care as asorta o palarie de soare impletita, cu boluri largi in aceeasi nuanta cu inelul.
Pandantivul ar arata deosebit in combinatie cu o rochie rosie, cu umerii goi, lunga, mulata pe corp pana la genunchi,iar de acolo larga, purtata cu niste sandale fine, din cureluse in aceeasi nuanta cu pandantivul. va pup! doris, 20 ani
kudika188796
Postat pe 22 Iulie 2010 12:17
le-as purta oricand s oriunde
Liv1
Postat pe 22 Iulie 2010 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga un set de produse Herbalife in fiecare saptamana! 579 De la: concursKudika 3 Decembrie 2012 10:17
Castiga unul di cele 3 Cadouri de Craciun BIO oferite de Orchidea Blu 239 De la: elena_banu87 20 Decembrie 2010 10:37
Miscarea este secretul longevitatii. Care dintre programele oferite de sala ArtBodyShape crezi ca sunt cele mai eficiente? 21 De la: pickard 14 Februarie 2011 14:25
Concurs: Castiga noua carte a lui Paulo Coelho! 702 De la: concursKudika 8 Decembrie 2010 17:48
Castiga o invitatie dubla la deschiderea Art Yourself Gallery si un produs original marca Rob Brandt ! 20 De la: concursKudika 19 Septembrie 2011 19:37