Setari Cookie-uri

Energizarea Locuintei!

Energizarea Locuintei
Scopurile aplicarii regulilor feng shui de aranjare a caselor si birourilor este, in primul rand, atragerea energiilor aducatoare de noroc, prosperitate, sanatate, longevitate si implinire in general. Dupa curatarea spatiului si disiparea energiei stagnante, va puteti energiza orice sector va doriti prin asezarea remediilor si activatorilor feng shui specifice fiecarei dorinte a dumneavoastra. Veti gasi in acest magazin virtual remedii si activatori pentru toate aspiratiile si scopurile pe care vi le-ati propus. Asezati-le in sectoarele recomandate, iar efectele vor aparea atunci cand va asteptati mai putin. Impregnatile acestora gandurile si visele dumneavoastra, iar acesti activatori vor atrage in viata dumneavoastra sanse si oportunitati de succes. Ramane la alegerea dumneavoastra cum va veti folosi de ele si cum veti actiona pe viitor.
Ducess
Postat pe 7 Ianuarie 2008 12:24
Ai grija ca s-a dat o lege (sau urmeaza sa se dea )si relamele mincinoase sunt pedepsite de lege.Chiar la mama ei,FENG SHUI-ul este criticat,fiind considerat o superstitie.Se pare,ca are totusi un luru bun pentru ca foloseste AUTOSUGESTIA.Nu strica pentru cei care cred,dar daca cineva care nu crede constata ca nu a avut efect si se foloseste de lege..........pe unde scoti camasa?.Spune-ne lucruri concrete,nu mai face reclama.Stiu foarte multe lucruri care nu se pot aplica din cauza constructiei casei,a pozitionarii ei fata de punctele cardinale,a impartirii camerelor etc.Daca te iei dupa aceste principii,nu poti cumpara nici o casa pentru ca nu intruneste onditiile FENG SHUI.Argumenteaza cum putem anula aceste energii negative.I-ti doresc o zi insorita cu cit mai multa energie pozitiva.
budara
Postat pe 18 Ianuarie 2008 15:51
Buna, si eu sunt pasionata de Feng Shui. Am citit diverse carti si cred ca e adevarat. Se poate transforma intr-o superstitie,in timp, dar daca ai cunostinte despre importanta primirii/eliberarii de energie e ok.
As dori sa stiu daca exista firme specializate/maestri in Romania, care sa se ocupe de proiectare/amenajare dupa regulile feng shui.
brinda_dasa
Postat pe 7 Mai 2008 17:04
Salut tuturor!
vreau sa va spun ca aceste reguli de feng shui , este o tampenie , si va spun asta pentru ca eu sunt constructor si inteleg mai bine cum sta treaba ,.....intradevar aceste reguli sunt relativ expuse , dar eu cred ca cine le-a creat a avut la baza ceva cunostinte despre constructii.Deaceia va spun ca trebuie sa tinem cont de cea ce vrem ....nu de cea ce visam.Important in constructia unei case nu este aceste reguli ,ci costurile si armonia care o creaza cei care o locuiesc!
ionelpetreaca
Postat pe 13 Iunie 2008 08:55
Fengshui

Postat pe 30 Iunie 2008 17:49
Folositi fratilor simbolistica romaneasca. Toti parca au innebunit si vor sa ne bage pe gat acest feng-shui chinezesc. Nu, suntem ROMANI si avem TRADITII, inclusiv in ARHITECTURA si DECORATIUNI. Preluati ce va este la suflet. Si mai intai intrebati daca nu stiti. Nu va jucati cu casele dvs si cu ideile preconcepute.
koanamay
Postat pe 13 Iulie 2008 18:37
Ai perfecta dreptate! Eu sunt de parere ca e normal sa ti se energizeze casa dupa o curatenie-si noi dupa o baie ne simtim mai bine Iar celelalte teorii nu stiu daca sunt valabile un singur truc este sfant pt mine: daca ceva ma deranjeaza in casa mea il elimin sau transform si sunt multumita
VERDEANA
Postat pe 20 Octombrie 2008 09:52
FENG SHUI! Este intradevar o filosofie " constructia" este o imbinare intre energia locului si a circulatiei acesteia prin casa, prin pozitionarea incaperilor si calcularea fluxurilor care practic creaza acea stare de confort intr-o casas bine pozitionata si amplasata intr-un loc benefic1
cei care nu stiu despre ce e vorba sa se informeze{orice obiect, fiinta sau planta detine un camp energetic}, exista foarte multe articole pe aceasta tema si cu cat sunt mai controverate aceste "arte", cu atat se descopera mai mult! nu imi place sa tin lectii dar : CONSTRUCTORILOR NU TOTUL ESTE MATERIAL (beton, caramida, boltari...etc), energia este prezenta peste tot!
De ce in China se practica de cateva mii de ani tratamente cu cristale care detin anumite energii si practic repara campul energetic al corpului(ASTFEL ELIMINAND MAJORITATEA BOLILOR)!?
De ce ne simtim bine in anumite locuri iar in altele nu?!

adrianm
Postat pe 26 Octombrie 2008 03:29
www.stelezburatoare.ro
bebemadutu
Postat pe 1 Decembrie 2008 19:05
Este adevarat ca anul in care a fost finalizata constructia este important in feng shui?
peony_condo
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:54
Fengshui
s_simmona
Postat pe 23 Ianuarie 2009 16:10
Si pro si contra.. nu prea stiu ce sa mai cred..
andradeedee
Postat pe 23 Ianuarie 2009 18:21
interesant
andra_alexandra
Postat pe 23 Ianuarie 2009 22:41
Anul este foarte important pentru ca in analiza stelelor zburatoare ,reprezinta dimensiunea temporala .Timpul nu sta niciodata in loc.Energia se transforma in fiecare secunda,minut,ora ,zi,luna.Aceasta este esenta chi-ului Yang.
bebemadutu
Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:49
Imi vine-a rade/plange. Energizez eu locuinta prin simpla mea prezenta. Si mai am si o pisica cu care ma joc de pica vazele si veiozele! Sunt curioasa ce ar face matza cu "pietricelele" Ba nu-s curioasa daca ma gandesc mai bine. Poate le confunda cu asternutul ecologic!
dr2000_condo
Postat pe 6 Februarie 2009 17:03
nu stiu ce sa zic nu stiu ce sa mai cred Fengshui
lulutza_2007
Postat pe 13 Februarie 2009 14:41
De la: Ducess, la data 2008-01-07 12:24:17Energizarea Locuintei
Scopurile aplicarii regulilor feng shui de aranjare a caselor si birourilor este, in primul rand, atragerea energiilor aducatoare de noroc, prosperitate, sanatate, longevitate si implinire in general. Dupa curatarea spatiului si disiparea energiei stagnante, va puteti energiza orice sector va doriti prin asezarea remediilor si activatorilor feng shui specifice fiecarei dorinte a dumneavoastra. Veti gasi in acest magazin virtual remedii si activatori pentru toate aspiratiile si scopurile pe care vi le-ati propus. Asezati-le in sectoarele recomandate, iar efectele vor aparea atunci cand va asteptati mai putin. Impregnatile acestora gandurile si visele dumneavoastra, iar acesti activatori vor atrage in viata dumneavoastra sanse si oportunitati de succes. Ramane la alegerea dumneavoastra cum va veti folosi de ele si cum veti actiona pe viitor.

cum impregnezi visele si dorintele?
mir3lamir3la_condo
Postat pe 28 Martie 2009 08:03
Buna dimineata!
Nu este chiar asaaa,de speriat,aceasta stiinta "feng shui".
De fapt,are similitudini remarcabile cu traditia populara romaneasca (si probabil si din alte tari dar nu le cunosc),printre care voi enumera:
-sa nu ai wc-ul aproape de bucatarie(e lesne de inteles de ce)
-sa fie acoperit wc-ul permanent;
-sa nu dormi sub o fereastra;
-sa nu dormi cu capul spre tevile de scurgere(din perete,desigur)sau spre scurgeri,in general;
-sa nu ai oglinzi indreptate spre patul in care dormi;
-sa nu fie dezordine in casa ta pentru ca asa i-ti va arata si viata;
-sa ai plante sanatoase in casa si pe langa aceasta...vezi,nu este chiar asa ceva de nemaiauzit,nu?!
Iar in ceea ce priveste casa in sine,sa ai o casa este considerat in feng shui un noroc.De cetateanul locatar depinde cum o energizeaza si o amenajeaza in armonie cu legile naturii si necesitatile membrilor familiei,pentru a trai frumos si armonios.
Sanatate!
aez
Postat pe 28 Martie 2009 08:12
buna,
ce trebuie facut pentru o energizare corecta la locuintei?
in ce consta acea curatenie?
littlefinger
Postat pe 29 Martie 2009 13:23
Asa cum a scris cineva,mai sus,ca se v-a da o lege impotriva reclamei mincinoase.poate in aceasta categorie vor intra si vrajitoarele care-si fac reclame prin toate ziarele,revistele si posturi tv.
Eu una sunt fascinata de feng shui si fiecare e liber sa creada in ce doreste si considera ca-i face bine.
tdkarmen
Postat pe 29 Martie 2009 17:18
da' ce legatura are asternutul ecologic cu feng shui-ul?
littlefinger
Postat pe 31 Martie 2009 09:57
chiar asa...........parca a inebunit lumea,energia ti-o oferi singur ti-o iei singurasa ca mergeti pe stilu rominesc,,,,,acela find cum te simti bine ,,,,,,,,,,,,,,
condo000202
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:29
De la: budara, la data 2008-01-18 15:51:48Ai grija ca s-a dat o lege (sau urmeaza sa se dea )si relamele mincinoase sunt pedepsite de lege.Chiar la mama ei,FENG SHUI-ul este criticat,fiind considerat o superstitie.Se pare,ca are totusi un luru bun pentru ca foloseste AUTOSUGESTIA.Nu strica pentru cei care cred,dar daca cineva care nu crede constata ca nu a avut efect si se foloseste de lege..........pe unde scoti camasa?.Spune-ne lucruri concrete,nu mai face reclama.Stiu foarte multe lucruri care nu se pot aplica din cauza constructiei casei,a pozitionarii ei fata de punctele cardinale,a impartirii camerelor etc.Daca te iei dupa aceste principii,nu poti cumpara nici o casa pentru ca nu intruneste onditiile FENG SHUI.Argumenteaza cum putem anula aceste energii negative.I-ti doresc o zi insorita cu cit mai multa energie pozitiva.
condo000202
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:30
eu energi
































Eu energizez locinta fugind cu copilul prin casa si jucandu-ne cu pisica.
dr2000_condo
Postat pe 13 Mai 2009 16:32
Ce ai povestit aici este perfect adevarat. Problema este ca nu multi inteleg.
Avitop
Postat pe 14 Mai 2009 07:12
De la: koanamay, la data 2008-07-13 18:37:59Folositi fratilor simbolistica romaneasca. Toti parca au innebunit si vor sa ne bage pe gat acest feng-shui chinezesc. Nu, suntem ROMANI si avem TRADITII, inclusiv in ARHITECTURA si DECORATIUNI. Preluati ce va este la suflet. Si mai intai intrebati daca nu stiti. Nu va jucati cu casele dvs si cu ideile preconcepute.


Nu sunt specialista in Feng-shui, dar simbolistica romaneasca nu este interzisa. Ci trebuie doar asezate dupa anumite reguli.
nina_ciuciuc
Postat pe 14 Mai 2009 19:05
sincer mi-ar fi placut sa aud niste idei. nu-mi place critica. cel putin nu cea destructiva. eu chiar o sa caut cateva detalii despre feng shui, pentru ca unde stau eu, nu ma simt bine deloc. se simte o energie proasta in casa si mai ales in zona patului. si noi romanii aveam cate ceva de energizare, cum ar fi candele si icoane la est, cate doua lucruri langa pat, cate un tablou cu apa, o culoare energizanta in sufragerii. Nu e prea mare diferenta. Si as vrea sa vad idei. Eu de ex stiu ca fiecare punct cardinal are elementele sale (apa, pamant, foc sau aer) iar in fiecare zona trebuie sa pui elementele respectiva (apa, pamant, foc, aer). Imagini, lucruri decorative, uneori chestii cuplate cand vine vorba de zona cuplului. E o idee f buna Feng Shui -ul.
condo000757
Postat pe 27 Mai 2009 15:45
"High Expectations" by Codrina
www.codrina.ro

Ca sa decorezi o casa, ai nevoie de idei, bani, curaj si rabdare. Daca tocmai sunteti pe punctul sa faceti asta, in mod cert veti avea ... "High Expectations"!

Nu este numele unui film si nici un titlu de carte... HE by C este numele unei colectii de tablouri art deco ce va va satisface in mod cert setea de frumos precum si orice pretentii legate de stilul locuintei voastre.

HE by C se adreseaza persoanelor cosmopolite si independente, si, in general, tuturor celor care incearca sa-si transforme locuinta intr-o mica opera de arta. Are un stil eclectic, se caracterizeaza prin foarte multe contraste, iar geometrizarea formelor poate da un aer de pretiozitate incaperii pe care ati accesoriza-o cu un astfel de tablou.
Tablourile cu personalitate din aceasta colectie - pictura abstracta non- figurativa, tehnica de ulei pe panza cu insertii de alte materiale - relief pe panza, creeaza un efect spectaculos. In plus, aceste tablouri pot constitui cadoul ideal. Va asiguram sprijinul in cautarea si gasirea picturilor care va definesc cel mai bine locuinta sau biroul si va asteptam cu drag solicitarile la:

IQ art
0747.633.494
comanda@iqart.ro
IQart
Postat pe 12 Decembrie 2009 03:14
De la: condo000757, la data 2009-05-27 15:45:46sincer mi-ar fi placut sa aud niste idei. nu-mi place critica. cel putin nu cea destructiva. eu chiar o sa caut cateva detalii despre feng shui, pentru ca unde stau eu, nu ma simt bine deloc. se simte o energie proasta in casa si mai ales in zona patului. si noi romanii aveam cate ceva de energizare, cum ar fi candele si icoane la est, cate doua lucruri langa pat, cate un tablou cu apa, o culoare energizanta in sufragerii. Nu e prea mare diferenta. Si as vrea sa vad idei. Eu de ex stiu ca fiecare punct cardinal are elementele sale (apa, pamant, foc sau aer) iar in fiecare zona trebuie sa pui elementele respectiva (apa, pamant, foc, aer). Imagini, lucruri decorative, uneori chestii cuplate cand vine vorba de zona cuplului. E o idee f buna Feng Shui -ul.


Feng Shui la fel ca multe alte arte divinatorii trebuiesc intelese. Oamenii nu se mai inteleg intre ei, si ne mai miram ca nu inteleg ceea ce au descoperit chinezii acum 6000 de ani?
artafengshui
Postat pe 3 Aprilie 2010 08:46
ai dreptate in unele incaperi poti sa dormi dus iar in altele nu poti sa te odihnesti toata noaptea iar cu cristalele la fel este adevarat eu am tot timpul asupra mea un ametist .
anaconda_1965
Postat pe 4 Aprilie 2010 14:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa vb de un lucru foarte inportant pentru toti PRETURI PENTRU AMENAJAREA LOCUINTEI 2 De la: MIKE 2 Iulie 2010 21:03
Cada ingropata 1 De la: Dumitru_Marian_1 23 Decembrie 2011 00:13
Unde gasesc nisip de cuartz (quartz)? granulatie 1-2mm, in Bucuresti??? 2 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:40
PESTI EXOTICI 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 20:06
Canapele la preturi accesibile! 1 De la: emilia14 7 Februarie 2010 22:23