Setari Cookie-uri

VOPSELI!

Inainte de a cumpara o vopsea, informati-va!
Pe cine intrebam daca o vopsea este buna sau nu?
Mesterii sau zugavii sunt persoanele cele mai experimentate. Un mester bun are o privire globala si critica asupra pietei, adica stie ce sa cumpere, de unde si la ce pret in asa fel incat rezultatul final sa fie cel dorit.
Vopsitul suprafetelor are, in general, ca rezultate protejarea si decorarea elementelor de constructii, respectiv a peretilor.
Din punct de vedere tehnic vopsitul protejeaza si izoleaza suprafetele in fata agresivitatii mediului (igrasie, diferente de temperatura, etc...)
Un alt aspect important in alegarea vopselei, pe langa rolul protector, este culoarea vopselei. Datorita sistemelor computerizate prin care se poate obtine o gama larga de nuante, aveti posibilitatea sa alegeti si sa obtineti o anumita nuanta in cantitatea dorita.
Foarte important! Intotdeauna cumparati de la aceeasi firma intreaga gama, incepand de la vopsea la diluant. Puteti avea surprize neplacute din cauza incompatibilitatii produselor.

Ducess
Postat pe 7 Ianuarie 2008 12:32
Lucrezi cumva in domeniul publicitatii? Toate articolele tale nu fac altceva decit publicitate.Nici la FENG SHUI nici la VOPSELE nu spui nimic concret.RECOMANDA O GAMA SAU DA-NE NISTE INFORMATII PE CARE NU LE STIM.Vopseaua nu protejaza contra igrasiei.Din contra o ridica pe pereti pentru ca nu poate iesi prin vopsea si atunci cauta un loc pe unde sa iasa urcind sau ocolind vopseaua.Ar trebui sa vopsim tot peretele,care nu ar mai respira si in timp tot ar aparea igrasia,datorita faptului ca suportul vopselei fiind umed v-a desprinde vopseaua si prin crapaturile ei va iesi sub forma de spori care sunt mai rai(pentru sanatate)decit mirosul.N-o lua ca pe o critica nu am nimic personal cu nimeni dar pierdem vremea citind publicitate.Daca vrei sa ma injuri:maseruph@gmail.com
budara
Postat pe 22 Ianuarie 2008 19:45
ca sa aplici o vopsea mai intai trebuie sa aplici un tratament acestui perete ! exista multe tipuri de solutii antiegrasie sau antinicotina !folositi-le pe cele calitative eventual cele nemtesti!

Postat pe 8 Martie 2008 13:43
Daca vrei ceva de calitate in domeniu , cele "nemtesti" sunt mai pe la coada ... incearca-le pe cele grecesti , olandeze sau italiene !

Postat pe 15 Martie 2008 15:01
Exista un mod foarte eficient de combatere a igrasiei si eliminarea apei din pereti. Noi folosim 3 materiale foarte eficiente, importate direct din Anglia, Italia si Ungaria. Se preteaza foarte bine la constructii civile (spitale, policlinici, scoli, spatii comerciale, lacase de cult, case particulare, si constructii industriale - tunele, bazine de apa potabila, bazine de epurare, etc). Practicam cele mai mici preturi de pepiata si raportul pret/calitate este unul foarte bun. Acordam garantie de 10 ani pentru lucrarile efectuate. se lucreaza curat, incepind cu refacerea izolatiei dintre temelie si ziduri, fara a afecta interiorul cladirii. Detinem exclusivitate pe tot judetul Constanta si judetele limitrofe. Pentru detalii si contact, va rog sa vizitati pagina noastra www.ixomil-construct.ro.tl si pagina principala www.drywallteam.ro Deasemeni puteti scrie pentru detalii la adresa izomil.construct@gmail.com Va multumim si va asteptam. O casa cu pereti umezi si igrasie, e o adevarata molima pentru organismul uman. Sloganul nostru este "FARA IGRASIE, FARA APA, FARA GRIJI"
Singura vopsea sub forma de praf, care se poate da si ca gled si ca vopsea, importata din Italia, este KOPROX. Vizitati www.izomil-construct.ro.tl pentru a va convinge.
izomil
Postat pe 4 Iunie 2008 22:25
data viitoare a la izomil, col cazzo che centro, elibereaza situl
vasilecroitoru
Postat pe 21 Ianuarie 2009 12:21
......."data viitoare a la izomil, col cazzo che centro, elibereaza situl "............
Te-am deranjat cu ceva?
Chiar daca lucrezi in domeniu, asta dupa poza care o ai, nu trebuie sa fii mandu, de concurenta. Putem invata multe si de la concurenta. O zi buna.

izomil
Postat pe 21 Ianuarie 2009 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Reamenajeaza-ti casa de Paste cu stickere decorative moderne! 1 De la: poteleanu 14 Aprilie 2011 13:22
buna 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:38
FIMO , BIJUTERII HANDMADE 1 De la: AngelaHaq 18 Ianuarie 2010 22:26
tapet pe pereti.... 6 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:09
consultanta instalatii hiro-termo-sanitare 1 De la: b50ptr 10 Ianuarie 2011 00:49