Mai multe
| chiar am crezut ca aflu ceva nou despre fengshui (esenta lui este de a atrage energiile pozitive din univers in casa ta ,in birou) dar unii ati luat-o rau la vale | ||
|
luminitagrigoriu Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:17 |
||
|---|---|---|
|
Buna artafengshui, Iepurasule vad ca tu nu ai probleme doar cu "tastatura" dar ai si ceva pitici la "procesor"....energiile pozitive nu prea au afect in casa ta..mai iesi puiule la plimbare ca prea mult fengshui la tine strica... |
||
|
merisor758 Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:32 |
||
|
Dormitorul este camera casei sau apartamentului in care va calmati, va relaxati si dormiti dupa o zi de lucru obositoare, un refugiu departe de lumea exterioara, turbulenta si agitata. Acesta este incaperea in care va reincarcati organismul si sufletul cu fluxul de energie Chi. Cel mai important lucru este sa va pastrati dormitorul curat si aerisit, deoarece mizeria si aglomerarea de obiecte reduc fluxul energiei vitale. Obiectele aglomerate influenteaza in mod negativ fluxul de Qi, transformandu-l in energie stagnanta sau haotica. De aceea trebuie sa indepartati din camera de odihna toate lucrurile vechi, care nu va mai sunt de folos, dupa care puteti continua sa urmati pasii recomandati de arta Feng Shui pentru decorarea dormitorului. Prima regula atunci cand este vorba de amenajarea sau pozitionarea dormitorului in stil Feng Shui este ca aceasta camera sa nu fie asezata in apropierea usii de intrare in casa sau apartament, ci cat mai departe de aceasta.
|
||
|
|
||
|
otilia_mihaela Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:36 |
||
|
Evitati sa va asezati patul pe linia ce uneste usa camerei cu fereastra/ferestrele, deoarece aceasta este principala traiectorie pe care o urmeaza fluxul de Chi. Daca patul este asezat intre usa si fereastra, atunci acesta va opri circularea fluxul energiei. Nu este indicat ca patul sa fie amplasat in apropierea usii sau a ferestrelor, dar trebuie sa se poata vedea usa din locul unde veti dormi pentru a va permite sa vedeti cine intra si cine iese din camera. Aceasta va va conferi un sentiment de siguranta. Este de preferat sa nu dormiti cu capul in apropierea unei ferestre, deoarece in acest mod eliminati energia vitala, care va iesi pe fereastra si va va influenta in mod negativ - cand va treziti veti fi mai obositi decat atunci cand ati adormit. O tablie a patului rotunda si solida va va proteja Chi-ul interior si va intensifica sentimentul de stabilitate. Tablia patului trebuie sa fie rotunda sau cu marginile rotunjite deoarece unghiurile drepte si formele patrate de obicei "taie" fluxul de energie, care devine haotic. |
||
|
otilia_mihaela Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:36 |
||
|
Nu se recomanda asezarea unei oglinzi in fata usii, ferestrelor sau patului deoarece, prin reflexie, oglinda va respinge energia vitala si nu ii va permite sa circule in mod liber in camera. Sursa de lumina trebuie sa se afle pe perete, langa pat, nu pe tavan. Totusi, daca acest lucru nu este posibil, incercati sa evitati plasarea patului exact sub razele de lumina electrica, deoarece acestea resping energia Chi si creeaza in acelasi timp o presiune suparatoare asupra pieptului si capului. In orice caz, lumina nu trebuie sa fie foarte puternica, ci estompata pentru a va ajuta sa va relaxati. Daca aveti un computer sau un televizor in camera asezati langa acesta o planta pentru a absorbi energia electrica. Imaginile si fotografiile cu care va decorati dormitorul si casa au un efect puternic asupra vietii si personalitatii. Imaginile care va amintesc de evenimente sau perioade triste din trecut trebuie sa fie evitate. De asemenea, si cele care inspira sentimente de solitudine, violenta, diverse conflicte etc. In schimb, ar trebui sa va inconjurati de fotografii care sa va binedispuna, cum ar fi cele care surprind momente fericite si incununate de succes din viata. In ceea ce priveste culorile pe care sa le folositi in dormitor, acestea trebuie sa fie culori calde si pastelate, nu luminoase sau puternice. Verdele ar fi cel mai recomandat, deoarece va calmeaza spiritul si are un efect relaxant, dar mai este loc si pentru tonuri de rosu, roz, culoarea lavandei care va vor ajuta sa va imbunatatiti relatiile interumane si vor aduce pasiune in vietile dumneavoastra.
|
||
|
otilia_mihaela Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:37 |
||
fiecare are posibilitatea de a improviza...mult succes!
|
||
|
otilia_mihaela Postat pe 21 Ianuarie 2009 10:38 |
||
De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:36:32Dormitorul este camera casei sau apartamentului in care va calmati, va relaxati si dormiti dupa o zi de lucru obositoare, un refugiu departe de lumea exterioara, turbulenta si agitata. Acesta este incaperea in care va reincarcati organismul si sufletul cu fluxul de energie Chi.EU INTREB: ce culoare NU am voie sa pun in dormitor? >am voie sa-mi pun telefonul in dormitor? dar un televizor? dar pot pune patul cu picioarele inspre usa ,ca sa vad cine intra ? dar dormitorul nu-l pot amplasa in functie de sistemul >Ba-Gua ??dar ce inseamna BA-GUA??dar >A.F.S. nu se aplica si in functie de horoscopul DOAR AL INDIVIDULUI ,SAU AL INDIVIZILOR CARE LOCUIESC IN ACEL IMOBIL?? CE MA FAC DACA APAR. MEU ARE DINTR-UN HOL>>TOATE INTRARILE SI IN ..INTR-UN DORMITOR??langa usa INTRARII IN APARTAMENT???ce rol are A.F.S. DACA AM ATATEA ..CONTRA..??ROLUL EI NU ESTE >>SA MA ADAPTEZ SI SA IMBUNATATESC ENERGIILE BENEFICE SI IN FUNCTIE DE HOROSCOPUL INDIVIDUAL??
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:28 |
||
De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:37:14Nu se recomanda asezarea unei oglinzi in fata usii, ferestrelor sau patului deoarece, prin reflexie, oglinda va respinge energia vitala si nu ii va permite sa circule in mod liber in camera. |
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:33 |
||
De la: artafengshui, la data 2009-01-22 10:33:12>>>multumesc mult ..PENTRU VIRUSIII TRANSMISI SI >>ANUNT CA :LAS FAIR-PLAY DE O PARTE SI ...::>>>CINE MAI FACE ASA ANTI -VIRUSUL MEU >DAU ACCEPT SI VA BLOCHEAZA !! BUNNNN!!!De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:37:14Nu se recomanda asezarea unei oglinzi in fata usii, ferestrelor sau patului deoarece, prin reflexie, oglinda va respinge energia vitala si nu ii va permite sa circule in mod liber in camera. = EU SI REVIN SI INTREB::OARE CULORILE PENTRU FIECARE INDIVID NU SE STABILESC IN FUNCTIE DE ELEMENTUL DIN CARE FACI PARTE ,STABILIT DE HOROSCOPUL CHINEZ ??
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:18 |
||
De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:37:14Nu se recomanda asezarea unei oglinzi in fata usii, ferestrelor sau patului deoarece, prin reflexie, oglinda va respinge energia vitala si nu ii va permite sa circule in mod liber in camera. =EU ,SI INTREB::CE ESTE SISITEMUL CELOR OPT CASE=BAZHAI >DIN A.F.S.?? CE DETERMINA ELE ?? DAR STELELE ZBURATOARE ,DIN A.F.S. CATE SUNT?? SI CE GUVERNEAZA ELE?
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:25 |
||
De la: artafengshui, la data 2009-01-22 11:25:31De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:37:14Nu se recomanda asezarea unei oglinzi in fata usii, ferestrelor sau patului deoarece, prin reflexie, oglinda va respinge energia vitala si nu ii va permite sa circule in mod liber in camera. =EU ,SI INTREB :CE SCOALA FOLOSITI? SCOALA FORMEI/ SCOALA BUSOLEI? SCOALA ASPIRATIILOR=CELE OPT SECTOARE ALE CASEI ? DAR CIFRA 4 [PATRU ]CE REPREZINTA? -DAR TRIGRAMELE CUI CORESPUND? EXISTA TRRIGRAMA PERSONALA ?
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:33 |
||
De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:38:00fiecare are posibilitatea de a improviza...mult succes! =EU ,SI INTREB :ARTA FENG SHUI ESTE O STIINTA EXACTA ???? SAU "poate sa improvizeze ?!? -ce rol AU CULORILE,NUMERELE ,PIETRELE SI ...in arta feng shui STABILITE SI DE HOROSCOPUL INDIVIDUAL ??? DAR SCOALA ASPIRATIILOR CE EEE??
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:39 |
||
| sincer nu stiu ce sa zic cu feng shui-ul asta, am auzit multe lucruri dar nu stiu daca sunt adevarate.probabil ca amenajarea casei in vreun fel o fi atragand anumite energii cine stie.poate ca exista un sambure de adevar in tot ce zic adeptii acestei teorii, oricum e un lucru interesant si cred ca ar merita incercat | ||
|
roxanathebest2006 Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:44 |
||
=EU ,SI INTREB:CE SUNT CELE 9 [NOUA] REMEDII CELESTE??De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:38:00fiecare are posibilitatea de a improviza...mult succes! =EU, SI INTREB : CE SUNT CELE 9 [NOUA REMEDII CELESTE DIN ARTA FENG SHUI ??
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:45 |
||
De la: merisor758, la data 2009-01-21 10:32:13Buna artafengshui,draguta ..eu CU PITICII MEI CU TOT ,TE INVIT SA DANSAM >>CA IN FIECARE JOI LA DANS.. !!! VORBESC FOARTE SERIOS !! VIIIII??? AI CURAJUL ?! ITI PLATESC EU INTRAREA !!!
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:50 |
||
+De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:38:00fiecare are posibilitatea de a improviza...mult succes! =TOT EU ,SI INTREB:NU ARTA FENG SHUI ,STABILESTE ,IN FUNCTIE SI DE HOROSCOPUL INDIVIDUAL ,CE DIRECTIENUMAI TU SA PRIVESTI >SPRE UN PUNCT CARDINAL BENEFIC ??
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:56 |
||
De la: roxanathebest2006, la data 2009-01-22 11:44:52sincer nu stiu ce sa zic cu feng shui-ul asta, am auzit multe lucruri dar nu stiu daca sunt adevarate.probabil ca amenajarea casei in vreun fel o fi atragand anumite energii cine stie.poate ca exista un sambure de adevar in tot ce zic adeptii acestei teorii, oricum e un lucru interesant si cred ca ar merita incercat FRUMOS,CIVILIZAT,CU BUN SIMT ..EXPUSA NEHOTARAREA [NU-TI PUN MAI MULTE FLORICELE CA ..le furi si faci clatita din ele >CA O "draguta" A SPUS CA FAC EU?! TOCANA?! ..DIN FLORICELE?!] >>ARTA FENG SHUI SE BAZEAZA PE >>INTUITIE ,ESTE EXACTA SI SE BAZEAZA >>> BUNUL SIMT!! AVAND BUN SIMT ,DEJA AI FACUT UN PAS MARE IN A CREDE IN ACEASTA ARTA !! >MULTUMESC FRUMOS PENTRU FAIR-PLAY!!
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 12:08 |
||
De la: otilia_mihaela, la data 2009-01-21 10:38:00fiecare are posibilitatea de a improviza...mult succes! =TOT EU ,SI INTREB: DAR SCOALA STELELOR ZBURATOARE CE-OR FI ??- DAR ..CE ESTE YIN?, DAR YANG?, SUNT IN OPOZITIE ? DAR IN COMBINATIE??, DAR CICLUL NASTERII, CE EEE...?? DAR CICLUL DISTRUGERII,CE EEEE...?? >DAR CATE TIPURI DE PERSONALITATE SUNT ?? DAR SUNT TALISMANE IN A.F.S. ?? ,DAR A. F. S. ITI SCHIMBA GUSTURILE ?, DAR ,CARE SUNT REMEDIILE IN ARTA FENG SHUI?? ,DAR OGLINDA CARE ESTE UM MARE ELEMENT DE REMEDIU IN ARTA FENG SHUI IN CE CAZ SE PUNE ?UNDE?, SI CAND??
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 12:23 |
||
De la: merisor758, la data 2009-01-21 10:32:13Buna artafengshui, CE FACI .."draguta "?! bunul simt iti dicteaza ..daca-l ai .. SA RASPUNZI >VIN SAU NU VIN.... EU AM VORBIT FOARTE SERIOS ,PE BANII MEI DANSEZI ..{CA IN FIECARE JOI } CU NOI ??? >>ASCULTTTTTTTTTTTTTTTT.... SI CA BONUS ,ITI ADUC SI-UN >iepuras !!
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 12:32 |
||
De la: artafengshui, la data 2009-01-22 12:32:44De la: merisor758, la data 2009-01-21 10:32:13Buna artafengshui, =EU ..SI CA SA TE LINISTESC >>NOI CARE DOAR DANSAM >>PENTRU LINISTEA NOASTRA ,AVEM SI BODYGUARD>EU> ["REPURASUL" ASA SPUNEA PUIUTUL MEU ,PE LA VREO DOI ANI!}HELLOOOOOOOOOOOO ...ASCULT!!
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 13:12 |
||
|
Buna artafengshui, Scuze draga dar am fost plecata ca-ti raspundeam eu imediat dar nu am putut, ai zis ceva de un bonus... vin numai daca "iepurasul " ala face si striptis...ei ce zici( sper ca acum nu-mi mai dai alta lucrare scrisa ca data trecuta, ca ma grabesc) |
||
|
merisor758 Postat pe 22 Ianuarie 2009 13:48 |
||
De la: merisor758, la data 2009-01-22 13:48:54Buna artafengshui, >>URA !!!! AI RASPUNS ... DACA FACEA-I REVEIONUL CU MINE LA BALCIC AVEAI SI STRIPTISSSS... DAR .NU-I PROBLEMA !! MERGEM TOATA GASCA SI LA >>STRIPERIIIII.. >AICI LA ACEST RESTAURANT ..lume pestrita ...DAR NOI MERGEM >>DOAR SA DANSAM SI DE BANII CARE-I PLATESC EU ,LA INTRARE ,>MANANCI SI DOAR DANSEZI SI ...mai vezi si tot felul de profile interesant!?! >>CHIAR FOARTE INTERESANTE SI MAI ALES PESTRITE !! CE TE COSTA ?? >>NIMIC ! >>DOAR TE DISTREZI SI TU ..SI MAI STAM SI FATA IN FATA>>>draguta cu repurasul >si iti multumesc ca "STIL CAUSTIC " IL LASA-SI LA INTRAREA ..internetului. la ora 16.oo punct, plec de-acasa ..ASA CA ASTEPT UN RASPUNS FERM!
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 14:43 |
||
De la: koanamay, la data 2008-07-20 18:57:34Multumesc pentru completari mokus1. Ideea este ca la noi, romanii, ceea ce avem in casa are legatura cu natura 100%. Mobilierul realizat din lemn - esentele preferate sunt nucul, fagul, gbradul chiar, modelele alese sunt simple, dar prin aplicarea simbolurilor cu diferite incarcaturi fie si doar la nivelul picioarelor patului de exemplu se crea un univers de basm. Cititi Amintiri din copilarie de Ion Creanga cum descrie casuta lui minunata rupta parca din basm si sa vedeti o frumusete aparte in armonia decorului interior. Faceti o vizita la Muzeul Satului si vizitati fiecare casuta si veti vedea cate lucruri minunate puteti gasi referitor la simboluri.rudele lu ion creanga cer 400000 de euro primaria zice ca nu face mai mult de 40000 ,pt mine e fara de pret,nu ne reprezinta ceea in ce credem dar ne va reprezenta ceea ce am facut pentru ca cei ce vor veni sa duca o viata mai buna decit a noastra in rest e totul o birfa mica. |
||
|
vasilecroitoru Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:24 |
||
De la: artafengshui, la data 2009-01-22 14:43:18De la: merisor758, la data 2009-01-22 13:48:54Buna artafengshui, PACAT ?! N-AI AVUT CURAJ !!! CA SA VEZI CA EU ,AMI, AM CURAJ ITI DAU NR. MEU 0732514252 DOAR PTR, CA >>TALISMANUL MEU ESTE ....REPURASUL !! SI INCA O DATA IMI ADEVERESTE >A.F.S. >>CA ENERGIILE CIRCULA !!
|
||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:06 |
||
| Tendinta omului in general este de a aprecia mai degraba ce e al altuia. Bineinteles ca nici noi nu facem exceptie ai asa se naste progresul. Luam de la unul, luam de la altul si obtinem ceva nou. Imprumutul de elemente din alte culturi se manifesta la nivel global. Superstitiile sunt unele dintre aceste elemente imprumutate, iar unele dintre superstitii sunt legate de Feng Shui. La fel cum o rugaciune crestina are efect in cazul unui musulman, si elementele feng shui au efect in cazul unui camin romanesc. Este o chestiune de credinta si religie inainte de a fi un principiu utilizat in amenajarea interioarelor. Fiecare e liber sa aleaga ce crede. | ||
|
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:20 |
||
=EU >>MI-AM PIERDUT ATATA TIMP SI...De la: davidsign, la data 2009-01-22 16:20:10Tendinta omului in general este de a aprecia mai degraba ce e al altuia. Bineinteles ca nici noi nu facem exceptie ai asa se naste progresul. Luam de la unul, luam de la altul si obtinem ceva nou. Imprumutul de elemente din alte culturi se manifesta la nivel global. Superstitiile sunt unele dintre aceste elemente imprumutate, iar unele dintre superstitii sunt legate de Feng Shui. La fel cum o rugaciune crestina are efect in cazul unui musulman, si elementele feng shui au efect in cazul unui camin romanesc. Este o chestiune de credinta si religie inainte de a fi un principiu utilizat in amenajarea interioarelor. Fiecare e liber sa aleaga ce crede. CAND VORBIM DE >>imptumutul de elemente [ce elemente...?!] >de superstitii , DE PRINCIPII?!,.>de religie {rugaciune crestina are efect in IN CAZUL UNUI MUSULMAN..?!]ASTA INSEAMNA : TRADITII,FOLCLOR,..TOATE TARILE DIN LUME AU !!!>>uniiii >[POATE VREI SA SPUI CA Au INTUITIE SI-SI ALEG INTUITV >>CE ESTE BENEFIC PENTRU >"X">]..>>ASA DE AMARNIC TE INSELI !! FIIND ULTIMA POSTARE spun : ARTA FENG SHUI ESTE EXACTA ,FOARTE EXACTA SI AJUNGE PANA ACOLO DE-TI CALCULEAZA >>CAND ESTE ULTIMA TA DIN VIATA !!!>>OARE CATI NU AU IN CASA CU DUIUMUL TOT FELUL DE LUCRURI INUTILE >>CHICIURI ,PESTE CHICIURI,FLORI ARTIFICIALE ,murdarie DOAR TE INVATA SA AI BUN GUST ,SI TOATE CU AJUTORUL HOROSCOPULUI CHINEZ UNIC , PENTRU FIECARE INDIVID SI MULTE ALTELE...>>MI-AM BATUT GURA DEGEABA SI CU REGRET >>CHIAR FACETI >>DOAR RECLAMA ..LA arhitectura de mobilist ">>atat!!CHIAR CA O TOCANITA A IESIT !! SI-I PACAT CA NU DIN FLORILE DE DOVLEAC !!EXACT CA ...bahmu.... gata!!
|
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 00:53 |
||
| Si eu zic sa incerci .. | ||
|
briyanaa_girl Postat pe 23 Ianuarie 2009 02:07 |
||
|
Buna artafengshui, Scuze din nou,saptamana viitoare voi fi la Oradea, dar intru pe net,hai ca mor de curiozitate... de Revelion am frecat o maioneza cu mokus1 pana am inrosit tastatura...dar de dansat te asigur ca pot dansa... iepuras stai linistit ca voi lua legatura cu tine cand voi fi prin zona ta. Ne auzim pe net. |
||
|
merisor758 Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:19 |
||
| Da cred, chiar m-am documentat in acest sens si am tinut cont de o parte din parerile lor la amenajarea locuintei mele. Bineinteles nu am putut pune in practica tot ce am citit pentru ca ar fi insemnat sa-mi transform casa intr-un altar feng shui. | ||
|
laura_feelings Postat pe 23 Ianuarie 2009 15:07 |
||
De la: artafengshui, la data 2009-01-23 00:53:13=EU >>MI-AM PIERDUT ATATA TIMP SI...De la: davidsign, la data 2009-01-22 16:20:10Tendinta omului in general este de a aprecia mai degraba ce e al altuia. Bineinteles ca nici noi nu facem exceptie ai asa se naste progresul. Luam de la unul, luam de la altul si obtinem ceva nou. Imprumutul de elemente din alte culturi se manifesta la nivel global. Superstitiile sunt unele dintre aceste elemente imprumutate, iar unele dintre superstitii sunt legate de Feng Shui. La fel cum o rugaciune crestina are efect in cazul unui musulman, si elementele feng shui au efect in cazul unui camin romanesc. Este o chestiune de credinta si religie inainte de a fi un principiu utilizat in amenajarea interioarelor. Fiecare e liber sa aleaga ce crede. Nu sunt nici fanatic Feng Shui si nici nu resping unele idei ale acestei filosofii, chiar dimpotriva, le utilizez in masura in care consider ca se potrivesc. Poate sutn offtopic, insa modul in care "artafengshui" "striga" pe forum (nu pot numi scris asemenea insiruire de caractere aruncate cu caps lock) , nu este foarte Feng Shui. Va rog respectuos sa va cumperati o tastatura la care se poate dezactiva "caps lock". Nu am citit foarte atent regulamentul de postare pe forum, insa e o chestiune de bun simt sa ne exprimam coerent si fara pasaje intregi cu majuscule, prezenta in majoritatea regulamentelor. Nu de alta, dar s-ar putea ca alti colegi forumisti sa vrea sa si inteleaga ce scrieti. Daca am exagerat, imi cer scuze. Totusi sper ca mesajul meu sa fie luat ca atare si nu interpretat intr-un mod negativ. |
||
|
Postat pe 23 Ianuarie 2009 15:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pictura sau nu | 37 | De la: valica_35 25 Octombrie 2010 19:04 |
| mobila vopsita | 4 | De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:43 |
| FIMO , BIJUTERII HANDMADE | 1 | De la: AngelaHaq 18 Ianuarie 2010 22:26 |
|
|
||
| FOTOTAPET PERSONALIZAT | 1 | De la: fototapettt 18 Iulie 2011 17:04 |
| mobilier | 1 | De la: popa_claudiu 23 Aprilie 2010 22:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.