Setari Cookie-uri

Firma accesibila de design interior

stiu o tipa care face design interior f interesant Ioana Barcan 0745286136

Postat pe 13 Februarie 2009 17:16
vreau mai multe ideei
alynastoian
Postat pe 23 Februarie 2009 22:21
din moment ce clientul specifica ca isi doreste o amenajare normala,nu inteleg de ce ilpresam cu foite de aur,lampase de seara si alte snobisme.Publicitate mascata
personalqiararo
Postat pe 26 Februarie 2009 18:43
in primul rand va salut pe toti si pe toate pt ca sunt noua pe acest forum, in al doilea rand citind acest subiect tin sa precizez ca anul trecut in noiembrie mi-am renovat si eu casa (si aici vb de mobila la comanda,idei etc)apeland la o firma din bucuresti pt ca de aici sunt, si sunt foarte multumita din toate punctele de vedere(calitate,pret,absolut tot).si nu este chiar asa ca cei din bucuresti au preturile scumpe,vis-a-vis de ce s-a spus mai sus,mie chiar nu mi s-a parut scump.trebuie doar sa te interesezi mai mult, si daca vreti va pot pune in legatura cu cei ce mi-au aranjat mie casa.
niky24
Postat pe 4 Martie 2009 14:39
pentru cei interesati sa decoreze elegant si nu foarte costisitor un spatiu, va recomand si www.codrina.ro !

aici veti gasi o oferta generoasa de tablouri, lux la preturi rezonabile!
IQart
Postat pe 5 Martie 2009 12:49
Click aici pentru a vizualiza produsele noastre- http://romastucchi.20m.com

EXECUTAM ORICE LA COMANDA-ORICE IDEE DE A TA POATE LUA FORMA

Decoraþi-vã acasã cu ornamente din ipsos ºi stuc de cadre, nu a fost niciodatã atât de simplu! Descopera produsele de la firma noastra direct la catalogul on-line: decorative, ipsos ºi stuc cornices, coloane, capiteli, rozete, decoratiuni, arcuri, portaluri, ºi bas difuzoare luminã!




S.C. ROMA STUCCHI S.R.L. a inceput productia in anul 2009!

Retetele dupa care sunt fabricate produsele au fost concepute de specialistii italienii!

Ingredientele din care sunt fabricate produsele noastre sunt in totalitate importate din ITALIA!

Fabrica noastra se afla in judetul Brasov , orasul Victoria . str. Aleea UZINEI , Nr.1

CONTACT:

TEL/ FAX:- 0268/242244

MOBIL: 0721058568

0730522813

0757612403

0729385046

E-mail: romastucchi@ymail.com


TRAIAN. T. :0726088295





romastucchi
Postat pe 7 Martie 2009 17:35
uite o firma a unor prieteni care fac treaba buna ;)

http://www.anunturisimple.ro/det.php?id=289&tit=Design+interior+si+arhitectura
SSantos
Postat pe 13 Martie 2009 13:35
O sursa de inspiratie pentru caminul tau, ar fi http://zoly.6sense.ro, unde poti gasi o galerie variata de poze de design interior .
Pentru cei care sunt inca indecisi cu alegerea lor recomand designerii de la http://www.6sense.ro
Senses
Postat pe 22 Martie 2009 22:49
IKEA si KIKA
celestina20
Postat pe 23 Martie 2009 15:36
De la: cristinabrudean, la data 2008-11-19 16:06:26Dar nu stiu cum sa facem. Cred ca ar trebui sa faci un drum pana aici sa vezi exact despre ce e vorba si apoi putem sa folosim si tehnologiile ultrasofisticate de comunicare.
Ce zici?
Sa auzim de bine!


In ziua de azi nu mai e nevoie sa te deplasezi ca sa realizezi asa ceva daca ai la dispozitie ce-ti trebuie ... si anume un program profesional dar gratuit pe care sa-l poata folosi oricine pentru design. Cum functioneaza principiul? Simplu ...

http://www.pCon-planner.ro/

Foloseste si tu si designerul tau pCon.planner. Este gratuit, deci nu te costa nimic sa-l folosesti si are suport AutoCAD. Trimite-i o poza, doua cu spatiul ce urmeaza sa-l amenajezi si dimensiunile. El iti va face o amenajare in pCon.planner sau AutoCAD si ti-o trimite. Tu o deschizi cu pCon.planner si vezi cum arata, o modifici si i-o trimiti inapoi. Si uite asa, dupa ce ai vazut cum o sa arate spatiul amenajat poti sa iei o decizie.

Mai mult, poti sa-ti alegi chiar tu direct din cataloagele producatorilor disponibile direct din pCon.planner, ce mobilier doresti sa folosesti in casa. Atentie! Produsele din cataloage chiar exista in realitate. Sunt produse pe care ei le comercializeaza si si le prezinta prin intermediul portalului pCon.catalog.

http://www.pCon-planner.ro/

Pe site poti vedea cateva exemple de amenajari. Ai la dispozitie si cateva filme tutoriale pentru initierea in program.

Spor la decorat!
condo010101
Postat pe 21 Aprilie 2009 21:07
Sunt designer amenajari interioare si , daca vrei amenajarea spatiului te pot ajuta , bineinteles pentru un buget mic .Ma poti contacta pentru a-mi da detalii.
valeanucarmen31_condo
Postat pe 25 Aprilie 2009 07:45
Buna .
Am si eu o firma de design interioare. va pot ajuta si eu. Preturile sunt foarte accesibile.

www.designdevis.ro

Ma puteti contacta pe adresa ana.deac@designdevis.ro.

qwhgro
Postat pe 28 Iulie 2009 07:35
Buna, eu cunosc o persoana care se ocupa de design interior, dar nu stiu daca este firma. adresa ei de mess este myrikalz@yahoo.com. este tanara si are foarte multe idei bune, mi-a fost clienta anul trecut, adik si-a redecorat apartamentul si firma mea a realizat decoratiunile interioare (parchet, gresie, lavabila, etc.)
AlexandraT_condo
Postat pe 28 Iulie 2009 12:22
De la: havana_caju, la data 2009-02-13 16:19:24
De la: havana_caju, la data 2009-02-13 16:18:45cine stie de unde se pot cumpara tatuaje pentru pereti?
HEY ,BUNA INTREBARE,EU AM VAZUT PE DISCOVERY DAR PICTAU TATUAJELE ,STIU CA SUNT F.F SCUMPE DE LA MII DE EURO.SI MIE MI-A PLACUT CEVA SPECIAL.
kalis27
Postat pe 28 Iulie 2009 21:04
BUNA ,ma poate ajuta cineva cu o idee ceva de genu,in curand imi termin casa,sunt f nemultumita deoarece au gresit scarile le-au pus cu 1metru mai lungi,imi vine sa le tai,iar acum cum deschizi usa inca 50cm si dai cu nasu in scari,asta e una ,la parter nivelu e drept nu mai pot schimba nimic,vroiam sa fac bucataria mai inalta dar cica nu se poate,pur si simplu am 2holuri lungi si drepte,ca in tren si ma chinuiesc ce sa le fac??
INCA O PROBLEMA GRADINA ARE 5000MP.AM PUS CEVA FLORI DAR AM NEVOIE DE UN MODEL DESIGN CEVA,NU VREAU SA FAC NICI PADURE DAR CEVA FASHION,STUIE CINEVA DESIGN DE GRADINI....?MULTUMESC
kalis27
Postat pe 28 Iulie 2009 21:10
De la: feeleco, la data 2009-01-22 18:41:20Sincer vorbind, noi romanii ne pricepem cam la toate...suntem mari mesteri si specialisti in orice, mai ales atunci cand e vorba sa "aruncam bani in vant" pe servicii specializate pe anumite domenii...la ce bun atatia destepti?ca doar ma descurc singur muuuuuuuuuuuult mai bine...cu atata informatie pe m2...pai, atunci, fratilor, la ce atatea scoli? la ce atata specializare? la ce facultati?....da-le-ncolo, doar suntem romani...din pacate nu cantitatea de informatii este problema, ci calitatea lor, si putinta noastra sau neputinta noastra de a alege ce mai bun din fiecare, de a filtra, decanta, si a le imbina astfel incat sa rezoneze...si de preferinta sa nu miroase a kitsch...in puii mei, la asta nu m-am gandit...

Toti cred ca se pricep cum spui tu "muuuuuult" mai bine, dupa care cand totul este o varza striga AJUTOR!!!!!!!. Iar designerul trebuie sa repare, sa faca din c...t bici si sa mai faca si plici. Cunosc f bine situatia. Si apoi se zice ca a cheltuit de 2x mai mult. De ce? Daia! Ca nu a vrut sa-si prapadeasca banii la inceput. Am avut clienti care cu ajutorul meu, chiar platindu-mi proiectul si deplasarea in alta localitate, au iesit mai ieftin. Eficientizarea costurilor se cheama, dar mai este mult pana va pricepe lumea. Cei care au inteles cum sta treaba, deja imi sunt clienti constanti pentru cea mai mica chestie de prin casa. Un fel de designerul casei, ca si medicul de familie. Si te miri de ce EI se simt bine in casa lor?
nina_ciuciuc
Postat pe 28 Iulie 2009 22:10
as dori un nr. de tel. (eventual un nume mic) pentru a lua legatura cu tine in vederea unei pareri calificate (arhitect)privind asupra livingului meu cu dimensiuni 8.30mp/6.30mp cu scara interioara .
leu75
Postat pe 29 Iulie 2009 12:47
daca vrei de exemplu stucco-veneziano sau alte decoruri en voque iti recomand : http://stucco-gallery.blogspot.com , acolo ai consultanta gratuita.
iuli71
Postat pe 29 Iulie 2009 18:39
kalis27 - Incerc sa-ti raspund la intrebari.
Daca iti plac stickerele decorative pentru pereti le poti comanda pe net -sunt mai multe site-uri specializate - sau le poti gasi in magazinele de bricolaj:Hornbach sau Mr. Bricolage, de exemplu.Poti gasi modele si culori pentru toate gusturile.Poti sa confectionezi singura sabloane de carton cu motivele dorite si sa pictezi direct pe zid,cu vopsele acrilice.
In ce priveste casa, am inteles ca ai mai multe probleme de rezolvat. Sunt de parere sa te adresezi pentru fiecare problema unui specialist, tocmai pentru a nu rata implinirea visurilor tale. E mai bine sa remediezi acum defectele,cat se poate, decat sa "carpesti" doar lucrurile.Asa ca trebuie sa te intorci la arhitectul care ti-a facut proiectul pentru a reface scara. Asa cum o descrii, scara ta are Feng Shui negativ - se termina chiar in fata usii de la intrare. Energia pozitiva urca prea repede scarile si nu are timp sa se distribuie pe toata suprafata parterului, astfel ca banii si oportunitatile vor parasi repede casa.Lasand intelepciunea chineza la o parte - nu toti vrem sa credem in ea - o scara prea abrupta sau cu treptele prea joase nu va fi niciodata o scara comoda si sigura. Pentru defectele care nu se mai pot remedia ar fi bine sa consulti un designer, care cu ajutorul unor trucuri optice sa modifice proportiile nefavorabile.Daca am inteles bine, doreai sa delimitezi formal bucataria de restul zonei de zi printr-o diferenta de nivel - poti face asta si prin finisaje si culori diferite.
La fel, pentru gradina este bine sa consulti un arhitect cu aceasta specializare - gradina este o fiinta vie, ai nevoie de sfaturi nu numai acum la inceput, ci si mai tarziu, ca sa stii cum s-o ingrijesti si sa-i mentii infatisarea infloritoare.Iti va fi de ajutor, daca vrei sa stii mai multe si cursul de "Arhitectura peisagera" de la Eurocor.
Iti doresc multa rabdare si energie!
Mihaela09_condo
Postat pe 29 Iulie 2009 22:21
Daca e vorba de stickere recomand wallsticker.ro...
kbr
Postat pe 30 Iulie 2009 22:02
Buna

Dupa cum am citit pana acum deja ai destule firme care te pot ajuta sau persoane fizice ,totusi incearca si la Unican (www.unican.ro),dispun de programe 3D si poti sa iti vezi interiorul casei asa cum iti doresti ,au un personal foarte calificat cu sute de proiecte de amenajare interiora ,si ce este mai important acest design de interior va fi in armonie cu tine .In caz ca proiectul este exact cea ce ti ai dorit mai ramane doar sa il transpuna in realitate ,toate facandule cu aceasi firma .
RA_mses170
Postat pe 30 Iulie 2009 22:27
S.C. ROMA STUCCHI S.R.L. comercializeaza o gama larga de vopsele si stucuri venetiene!
Decoraþi-vã acasã cu ornamente din ipsos ºi stuc de cadre, nu a fost niciodatã atât de simplu! Descopera produsele de la firma noastra direct la catalogul on-line: decorative, ipsos ºi stuc cornices, coloane, capiteli, rozete, decoratiuni, arcuri, portaluri, ºi bas difuzoare luminã!
Stucchi e cornici decorative in gesso: cornici, colonne, rosoni, capitelli, punti luce, decori !
S.C. ROMA STUCCHI S.R.L. a inceput productia in anul 2009!Retetele dupa care sunt fabricate produsele au fost concepute de specialistii italienii!
Ingredientele din care sunt fabricate produsele noastre sunt in totalitate importate din ITALIA!
Fabrica noastra se afla in judetul Brasov , orasul Victoria . str. Aleea UZINEI , Nr.1
CONTACT:
0734342989
E-mail: romastucchi@ymail.com
romastucchi
Postat pe 1 August 2009 01:51
SAU A SA AI O IDEE INTRA PE www.romastucchi.com
romastucchi
Postat pe 1 August 2009 01:53
Tapet panzat imprimat digital cu imaginea pe care ti-o doresti!
Tot ce trebuie sa faci este sa-ti masori lungimea si latimea peretelui sau a peretilor pe care doresti sa-ti pui tapetul, sa-ti gasesti o imagine, un personaj din desene animate, celebritati, peisaj, sa-ti dai acordul pe o proba la scara 1:1 din viitorul tapet, si sa ai rabdare 1-2 zile pana sa-l iei acasa.
Tapetul este usor de montat, cu inalta rezistenta la apa si umezeala, cerneala este ecologica, rezistenta la apa si cu protectie UV.
Tapetul imprimat va schimba cu siguranta atmosfera interiorului.
Ajuta-ti copilul sa-si dezvolte imaginatia alaturi de personajele sau eroii iubiti, intrati in camera lui (printese, eroi, animale, masini, ......)
Transforma-ti orice parte a casei intr-o aventura imaginara alaturi de imaginea aleasa la tepet!
Pretul tapetului include si adezivul special pentru acest material.
PRET TAPET IMPRIMAT DIGITAL: 25 euro/mp+tva
Realizarea noastra cea mai mare este pretul mic si bucuria dumneavoastra !!!

Atelier
ARTFIL DESIGN
str. Mihai Eminescu nr. 131
Bucuresti
tel./fax: 021 211 23 82
mobil: 0722 268 503
grafica@artfildesign.ro
www.artfildesign.ro
ARTFIL_design
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:13
Salut, ma intereseaza si pe mine un designer de interior (persoana fizica sau companie) pt a imi amenaja un apartament nou. Am nevoie de servicii de calitate medie sau peste medie, nu imi permit sectorul de lux, dar nici nu doresc cel mai ieftin existent (si care sa imi faca aiurea lucrarea).

Ar fi excelent daca dupa stabilirea proiectului final sa imi poata da recomandari sau sa se si ocupe de implementarea sa.

Mentionez ca proiectul este in Cluj-Napoca. Prefer pe cineva din Cluj sau din Ardeal macar, exclus Bucuresti.
albasiero
Postat pe 20 Septembrie 2009 10:14
iti recomand site-ul www.aimedesign.ro, gasesti acolo toate detaliile despre cum se deruleaza o colaborare. Ca o paranteza: lucram in toata tara si am avut multe proiecte in zona Ardealului, ultimul fiind chiar in Cluj.
Astept sa ma contactezi daca ti se pare interesant...
opris_calin1
Postat pe 20 Octombrie 2009 14:03
buna ziua sant nicolae si asta fac de vreo 15 ani ma ocup cu amenajari interioare lucrez eu sotia si un prieten asa ca te pot ajuta daca vrei putem lua legatura telefonic 0727870707
g20_condo
Postat pe 23 Octombrie 2009 08:56
salut ma numesc nicolae si asta fac de vreo 15 ani asa ca te pot ajuta lucrez eu sotia si un prieten daca vrei putem lua legatura telefonic 0727870707
g20_condo
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:00
trimite-ti o adresa de email sa va postez citeva din lucrarile efectuate de noi.
skypoleapapura
Postat pe 27 Octombrie 2009 10:42
dl nicolae preturi bune de criza tel 0727870707
g20_condo
Postat pe 29 Octombrie 2009 06:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum "mintim" spatiul din bucatarie? 12 De la: verena 21 Septembrie 2011 15:39
Fã-þi singur decoraþiunile din casã 3 De la: kudika_955051 21 Iunie 2014 20:23
CAUT COLABORATORI 4 De la: cryssta_2000 10 Martie 2010 13:16
CASA DE LA CURTE 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:29
mobila de bucatarie la comanda 4 De la: luminitagrigoriu 19 Iulie 2010 19:16