Setari Cookie-uri

Cum aleg masina de spalat vase

Salut,
As vrea sa-mi cumpar o masina de spalat vase doar ca nimeni dintre cunoscutii mei nu are inca asa ceva. Ce ar trebui sa iau in considerare atunci cand o cumpar? Mersi mult.

Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:30
Cred ca ar trebui sa verifici daca masina e star energy, daca are comentarii care o considera de calitate (nu prea multe reparatii), si care e calitatea garantiei si a service-ului. Nu tot ce e ieftin e bun, dar nici tot ce e scump nu inseamna ca e perfect. Americanii prefera Bosh pentru ca in Sua cumparatorii masiilor de spalat Bosh au raportat cel mai mic numar de masini cu defecte. Si inca ceva: doar daca speli vasele de mana in chiuveta cu apa cu detergent toate in acelasi timp, si doar le clatesti apoi e singura cale de a consuma mai putina apa decat masina de spalat considerata "High efficiency".(si e si mai multa mizerie, bataie de cap, timp din viata petrecut in mod neplacut, ...) Oricum, incearca sa vorbesti cu persoane care au cumparat masini de spalat vase inaintea ta si afla ce cred despre investitia lor. Bafta!
Loanacristina
Postat pe 27 Noiembrie 2008 19:32
toti prietenii mei au masini de spalat vase si haine,toate de firma,eu am ramas cu a mea romineasca,traditionala,economica care spala clateste usuca asaza la loc doar ca din cind in cind trebuie iubita si la propriu si la figurat.Chiar crezi ca iti trebuie.
vasilecroitoru
Postat pe 19 Ianuarie 2009 13:26
Pentru ca timpul tinde sa devina o notiune din ce in ce mai pretioasa si, de cele mai multe ori, uitam de lucrurile cu adevarat importante, mai ales in conditiile in care suntem prinse in fiecare zi intre serviciu si treburile casnice, o masina de spalat vase este foarte utila...In primul rand trebuie sa te gandesti cam cat ai de spalat, pentru ca sunt masini de spalat vase special concepute pentru cantitati mai mici sau mai mari de vase, cam ce consum te intereseaza si cred ca te va interesa un consum minim de energie...pretul masinii de spalat...eu sincer iti recomand LI 485 A.C/HA de la Indesit si oricum in momentul in care vrei sa achizitionezi un astfel de produs indeal este sa consulti un specialist si eventual sa faca si o comparatie cu alte produse, in acest fel vei gasi ce iti doresti, o masina care sa se adapteze perfect cerintelor tale.
andra_alexandra
Postat pe 22 Ianuarie 2009 13:50
AM VRUT SI EU SA IMI CUMPAR O MASINA DE SPALAT VASE IN VARA ASTA, DAR AM RENUNTAT LA IDEE, DEOARECE MULTE PERS. MI-AU ZIS CA ARE UN CONSUM MARE ATAT DE APA, CAT SI DE ENERGIE..SI CA UN PROGRAM DE SPALAT VASE DUREAZA IN MEDIE CAM CAT LA CEL DE SPALAT RUFE..1..2 ORE. DEOCAMDATA SUNTEM DOUA PERSOANE IN CASA, NU POT SA SPUN CA SUNT MULTE VASE DE SPALAT..(CHIAR NU SUNT) INSA CAND AM INVITATI LA MASA....SE ADUNA..MUUUUULTE.. Sincer, inainte de a-mi cumpara una, as vrea si eu sa stiu parerea unui detinator al acesteui aparat electrocasnic.
lady_me
Postat pe 11 Februarie 2009 20:56
nu stiu chiar daca se merita sa faci o astfel de investitie! MAi gandeste-te! Eu personal nu o vad eficienta!
volintiru22
Postat pe 13 Februarie 2009 10:11
buna paoola mesajul este pt tine si cei care vor sa isi cumpare masina de spalt vase

eu detin o masina Indesit (IDL 42)e din cea ingusta este foarte buna Pot sa iti spun cea e FOARTE BUNA spala un program de vase cu 13 LITRII de apa SI O PASTILUTA DE CALGONIT

DUPA MASINA DE SPALAT VASE SI PAMPERSI E CEA MAI UTILA INVESTITIE
simona_niculescu
Postat pe 24 Februarie 2009 19:19
Am cunostinte ce folosesc masina de spalat vase atunci cand au musafiri si numarul vaselor este "coplesitor", dar mi se pare timp pierdut cu pregatirea vaselor pentru a fi puse in masina de spalat vase , cand ele pot fi spalate rapid daca nu sunt lasate de pe o zi pe alta.....Oricum, eu nu o consider o necesitate.
cornelia_leia
Postat pe 24 Februarie 2009 19:28
Buna,

am vzut ca tu ai masina de spalt vase indesit. As vrea sa cumpar si eu una si nu stiu nimic despre ea. Poti sa ma ajuti cu cateva informatii ?

Multumesc foarte mult

alexamaria

Postat pe 9 Aprilie 2009 21:38
de masina de spalat rufe sunteti incantati?
o masina de spalat vase va ofera aceeasi senzatie.
spala , dezinfecteaza etc. va garantez ca nicio masina de spalat "traditionala" nu o face mai bine.
consuma aprox. 15 l de apa, cele "traditionale" cu siguranta consuma mai mult pt. acelasi numar de vase, iar energie electrica consumata e de sub 1 kwh (0.4 lei = 1 spalare).
una dintre cele mai bune investitii, parerea mea .
dunca_condo
Postat pe 23 Mai 2009 23:26
Eu am masina de spalat vase si e tot atat de practica la fel ca masina de spalat rufe,toate metodele de ajutor mecanizat in bucatarie e binevenit,asa cum e si robotul de bucatarie in situatii de necesitate,nu zilnic,dar nu poti sa zici ca nu e practic un robot de bucatarie,de ex,rade tu la mana pe razatoare traditional gutui pt gem sau dovleac pt placinte,morcovi si alte zarzavaturi tari,sau varza asa fin si repede ca la robot,asa cum nici la mana nu speli atatea vase si repede si bine ca la masina de spalat vase,e idealaaaaaa chiar daca nu zilnic,macar cand sunt mai multe vase inclusiv oalele,apoi e f buna ca dezinfecteaza si dupa ce le spala le si limpezeste le da si luciu si le si usuca,le scoti si dezinfectate si lucioase si uscate si asta fara mizerie si cu consum f mic de apa,daca ai spala atatea vase la mana cate bagi intr-o masina,vei consuma de o suta de ori mai multa apa,mai ales calda,pe cata vreme la masina se folosesc doar 16 litri de apa la o spalare,incredibil,nu? eu bag la spalat si daca nu e plina ca se merita,ce se foloseste pe parcursul zilei le pun direct in masina si seara sau a doua zi dau drumul sa spele singura:)doar o pastila si 16 litri de apa rece!eu am indesit idl 600,nu as renunta la ea la fel cum nu renunt nici la masina de spalat rufe si la alte aparete de bucatarie,fiecare practic in felul lor si care imi e de ajutor in cele mai grele momente cand timpul e scurt si nu sti cum sa le imparti pe toate,succes celor ce vor sa isi cumpere ca e f practica chiar daca numai ocazional,nu cere de mancare daca sta nefolosita pana avem nevoie.
leya_condo
Postat pe 25 Noiembrie 2009 14:27
Buna. Eu am una, la inceput am crezut ca nu o sa ma folosesc prea mult de ea, dar dupa cateva luni mi-am dat seama ca ii chiar practica. Ca si consum de energie, nu ma pot plange, ii rezonabil... Acuma nu poti sa le ai pe toate, si comod si foarte econom...
ioanadraq26
Postat pe 19 Februarie 2010 18:36
De la: vasilecroitoru, la data 2009-01-19 13:26:38toti prietenii mei au masini de spalat vase si haine,toate de firma,eu am ramas cu a mea romineasca,traditionala,economica care spala clateste usuca asaza la loc doar ca din cind in cind trebuie iubita si la propriu si la figurat.Chiar crezi ca iti trebuie.
si eu am patit acelasi lucru
costicaionescu
Postat pe 21 Februarie 2010 00:46
mie mi-a dato soacramea este buna era cam veche dar uite ca o tin de 6 ani fara probleme , ma rog a zis ca nu consuma ca este prietenoasa ca in timp va invata mai multe sa faca ,cei drept a invatat dar a devenit parca cam costisitoare iam zis sa termine cu mofturile altfel o duc la loc de unde am luato si imi iau una mai tanara
gigibrbr_condo
Postat pe 21 Februarie 2010 16:34
domnu'gigi sa-ti traiasca in ziua de azi nu gasesti mai bune...masini
raduv
Postat pe 21 Februarie 2010 16:45
nu am vazut ce principiu au la spalat am o intrebare le si stoarce binenteles de vase fiind vorba
raduv
Postat pe 21 Februarie 2010 16:50
De la: raduv, la data 2010-02-21 16:45:49domnu'gigi sa-ti traiasca in ziua de azi nu gasesti mai bune...masini
domnule uite ca aici sa potignit tehnologia !! va zic sincer la modele mai noi stoarcere a fost inlocuita cu spargerea farfuriilor se pare ca asa motiveaza ele citez:::::eu nu sant fost facuta sa spal farfurii!!!!!!! Sigur ca au dreptate deoarece ele au fost facute pe baza tehnologiei de la aspiratoare (de bani desigur ) ma intreb cum si-a instalat a mea cipul asta ca tare mult mai cere ptr serviciile realizate
gigibrbr_condo
Postat pe 22 Februarie 2010 16:43
Vai de fundul lor..saracele masini.
Imi e sincer mila ca au fost atit de naive sa creada ca sint apreciate de barbatii pe care i-au ales mai ales pentru calitatile lor "necasnice". Daca barbatul meu asa vorbeste despre mine, maine divortez ..dar eu deh..imi permit.Pe cind masinile voastre poate trebuie sa va suporte badaraniile pentru ca au fost naive la un moment dat..sincer le ofer condoleante pentru alegerea facuta intr-un moment de slabiciune..Iar voua proprietari mindri de masini va urez sa le pierdeti.
kudika327985
Postat pe 31 Octombrie 2010 16:45
Asa e! Traim in plin ev mediu si ne mai credem si macho!
sandad_lazy
Postat pe 1 Februarie 2011 16:47
ASA,ASA!
kudika383077
Postat pe 12 Aprilie 2011 21:42
kudika383077
Postat pe 12 Aprilie 2011 21:43
Buna,

Uite aici un articol pe acest subiect!

http://masinadespalatvase.biz/2012/11/19/stii-cum-sa-iti-alegi-corect-masina-de-spalat-vase/
kudika_21825
Postat pe 22 Noiembrie 2012 16:20
Cea mai folositoare inventie este masina de spalat , atat rufe cat si vase . masina de spalat vase se alege : fie integrata in mobila de bucatarie , fie separata intr-un spatiu destinat . Alegerea in functie de posibilitati financare , dar cel putin la electrocasnice ''prea sarac sa ma imbrac ieftin". Este de preferat o marca buna, folosita cum trebuie da satifactie , si totul este luna in bucatarie !...si in casa ...mai mult timp pentru femeile de cariera, familie, timp liber ...si poate fi folosita de orice membru al familiei , nu numai de ''sexul frumos''!
Succes, sper ca am fost convingatoare !
Mihaela_Siminiceanu_1
Postat pe 20 Martie 2013 21:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zgomot ciudat la prize 38 De la: iuliansasa 7 Aprilie 2010 11:44
Cum sa marim vizual bucataria! 3 De la: constructii24 22 Februarie 2013 13:34
Ce ar trebui sa stiti in plus despre saltelele cu arcuri? 2 De la: Dekore_Studio 24 Mai 2009 00:42
Salutare! 1 De la: Madalina_Voicu 28 Ianuarie 2011 09:46
Bucatarie 15 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:10