Setari Cookie-uri

Care firma de mobilier credeti ca are cel mai bun raport pret-calitate?

In niciun caz nu recomand Elvila. Se tot considera a mai mare firma de desfacere la export din Romania. In fiecare magazin de-al loc numai asta am auzit. Am muscat-o de la ei cu o canapea, insa va zic sincer ca nu sunt multumit de ea deloc, raport calitate-pret O . Am mai dat si o caruta de bani pe ea. Initial durata de livrare a fost de 15-20 de zile (am facut-o pe comanda), iar dupa mai bine de 30 de zile am primit canapeaua. Diverse scuze in fiecare zi, ba ca nu au avut masina, ba ca o trimit cu FAN Courier-ul, numai "glume romanesti". Sunt o gramada de firme in Romania , trebuie doar sa stim unde sa cautam. Deci ELVILA
kudika482358
Postat pe 7 Decembrie 2011 14:35
Mobila de lux
RONEX Bucuresti, producator mobila lemn masiv, stil baroc: canapele si fotolii, scaune, mese, oglinzi, mobila pentru dormitor: paturi, noptiere, mobilier pentru baruri, bufete, comode, mic mobilier.

http://www.ronexarta.ro

sau
Mobila lemn masiv
http://www.ronexprod.ro

kudika_973570
Postat pe 11 Septembrie 2014 11:07
In opinia mea, cand zici lux clar nu te intereseaza raport calitate-pret. Pentru mine, cand mi-am luat mobila, m-a interesat sa imi placa aspectul, sa fie ieftina si sa aiba garantie. Asa am ajuns sa mi-o iau pe asta: http://1mob.ro/mobila-bucatarie/bucatarie-tanya.html Cat despre livrare, s-au incadrat in intervalul promis, asta vizavi de ce au spus alti membri pe aici pe forum. Normal, conteaza si materialul, nu-ti iei mobila de carton, dar lemn masiv din start e mai scump, trebuie sa tinem cont si de costul de oportunitate.
kudika_27997
Postat pe 26 Septembrie 2014 14:24
Dupa ce mi-am cumparat un birou de la un mare magazin de mobila si imi era frica sa ma rezem de el ca o sa picam amandoi m-am lipsit. Mi-am facut mobila doar la comanda pentru ca materialele sunt mai bune. De exemplu peste tot grosimea palului este de 16mm pe cand cei care fac la comanda nu fac sub 18mm.
Eu am fost multumita de calitate si de pret la http://bucatariicomanda.ro
kudika_990205
Postat pe 2 Ianuarie 2016 10:54
Buna, eu mi-am facut mobila pentru bucatarie pe comanda la Tehnic Mob, au showroom in Domnesti si au si site http://mobilasiusi.ro/. Am luat si moblierul pentru living tot de la ei, dar de-a gata. In rest mie mi-au placut multe la Jysk, ne-am luat un dressing foarte mare si la pret ok, iar in Praktiker am gasit pat, era o oferta cu tot cu saltea.
Restul, accesorii, plafoniere si diverse chestii le-am luat de prin Dedeman.
Oricum e bine sa analizezi cam tot inainte sa iei o hotarare. Cel putin, noi asa am facut. Succes.
Monica_Ursei_1
Postat pe 25 Februarie 2016 14:53
Buna ,eu mi-am mobilat apartamentul la Unican, face numai mobila la comanda, au proiectare 3d , ceea ce pe mine m-a ajutat foarte mult , pentru ca nu vedeam in spatiu cum se aseaza mobila si culorile. Preturile nu sunt mici, stiam de ei de la o colega de servici care a lucrat cu ei , dar calitatea e foarte ok . Au si tapet, corpuri de iluminat si canapele . Aruncati un ochi pe site-ul lor:www.unican.ro si veti vedea singuri . Dupa instalare merg si fac oamenii poze la lucrarile lor , si asta mi-a placut la ei . Ca pe site-ul lor nu vezi poze copiate de pe site-uri italiene .
madalina72
Postat pe 27 Februarie 2016 20:51
Mobilier modern si jucaus
Pentru intreaga casa si familie, birouri, evenimente, pensiuni, hoteluri, crese si gradinite, scoli, spatii de joaca si after school

Comandați la Soemy mobilierul dorit, avem abilitatea sã transformãm în realitate viziunea dumneavoastrã. Suntem mândri de standardele pe care le oferim, certificate prin garanție pe termen lung.

Beneficiați de calitate excelenta la preturi bune, pentru ca lucram:
• intr-o fabrica romaneasca infiintata prin proiect european
• cu utilaje noi și performante, care au randament foarte bun; realizam comenzile la termene fãrã concurențã: livrãm mobilierul pentru o camerã de locuit în maxim 7 zile
• cu oameni motivati, care au fost selectați în urma proiectului și au primit sansa de a se exprima si realiza profesional.

Alegeți Soemy pentru cã:
• vã consiliem gratuit în crearea conceptului adecvat spațiului de care dispuneți
• vã oferim gratuit mãsurãtoarea spațiului și proiectul
• personalizam mobila in functie de nevoile dumneavoastra, de preferințe, de culorile de brand ale firmei/scolii/gradinitei
• va oferim transport și montaj gratuit în București și în împrejurimi
• susținem calitatea produselor noastre cu o garanție de 3 ani.

Pentru o frumoasa si fructuoasa colaborare va asteptam pe site-ul nostru www.soemy.ro si la numerele de telefon 0751511006 si 0758074005, unde va vom raspunde la intrebari si va vom consilia in alegerea mobilierului dorit.

shtrunfiana
Postat pe 27 Iulie 2016 11:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Suport pentru brad 2 De la: luminitagrigoriu 23 Decembrie 2008 23:21
cdormitor si sufragerie 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:41
Decorare ferestre 2 De la: kudika_976407 12 Martie 2015 11:30
caut zugrav pt gresie balcon 3m patrati si zidit la geam 1 De la: kudika376769 16 Martie 2011 13:39
amenajari exterioare gradini , iazuri artificiale , fantani arteziene gazon si mobilier lemn masiv 1 De la: cjc_marius 17 Mai 2010 13:40