Mai multe
| IMI PLAC PESTII SUNT BULBUCATI SI SCUMPEI ,ACVARIILE IN UN APARTAMENT IMI OFERA SENZATII CA SUNT IN ADANCUL OCEANULUI SI INOT PRINTRE PESTI,IMI PLAC ALEA MARII IAR DINTRE PESTISORII IMI PLAC CARASEII AIA MICI! | ||
|
andreeabacau Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:47 |
||
|---|---|---|
|
Pestii sunt cele mai bune animale de companie Asta daca nu ai copii!Daca ai copii,se pare ca acest lucru nu e prea indicat pentru ca se pot imbolnavi de astm)am citit eu pe undeva!
|
||
|
madalinala Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:24 |
||
|
Iar daca iti alegi sa-ti cumperi carasi,atentie,pentru ca sunt niste pesti destul de agresivi,pe care nu-i poti "combina" cu alte tipuri de pesti! |
||
|
|
||
|
madalinala Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:26 |
||
| sanitarii sunt cei mai "blanzi" din cate stiu eu. ii poti combina cu aproape orice specie. | ||
|
aijxy Postat pe 9 Februarie 2009 13:37 |
||
| candva imi doream si eu foarte mult sa am un acvariu cu pesti acasa, insa am auzit ca ar provoca asm (parintii mi-au zis), asa ca am lasat-o balta, totusi si acum dupa ani ma intreb uneori cad imi amintesc, daca nu cumva a fost o gaselnita a alor mei ca sa nu imi cumere asa ceva gandindu-se probabil ca dupa un timp ma voi plictisi si lor are sa le revina sarcina de-a a le purta grija..., asa ca de curiozitate voi ati auzit ca ar provoca asm | ||
|
kudika029570 Postat pe 13 Februarie 2009 14:30 |
||
| PRINTRE UNN CATEL,2 PAPAGALI SI 2 BROASTE TESTOASE SI-AU GASIT LOC IN CASA MEA SI 2 ACVArii...imi sunt foarte dragi,imi aduc o starwe de bine,dar trebuie avut multa grija de ei..o sa revin cu alte poze chiar si filmulete | ||
|
onutza_condo Postat pe 19 Februarie 2009 16:20 |
||
Pentru Madala : nu cred ca pestisorii din acvariu provoaca astm ,pentru ca eu insumi am crescut avand un acvariu in casa ,pe vremea cand eram copil.Cred ca tata il avea inainte sa ma nasc eu ,si l-a tinut pana cand aveam eu vreo 12-13 ani .Iar eu ,multumesc lui Dumnezeu nu am facut astm sau vreo alta boala respiratorie sau...altceva. Eu am doua testoase de Florida ,de 10 ani .Si am avut si pisici ,marea majoritate a vietii mele.Inclusiv acum,cand am......Betty ,Leo , Kitty ,Lilly si Pupici . Toate cele bune !
|
||
|
libra66 Postat pe 22 Februarie 2009 10:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Programul "Prima Casã" | 22 | De la: realplayer 22 Iunie 2010 13:36 |
| dragoste,iubire | 27 | De la: zinaceabunasinebuna 24 Ianuarie 2012 08:38 |
| Mutare in casa noua | 7 | De la: kudika_981053 9 Februarie 2015 12:08 |
|
|
||
| burtica....... | 30 | De la: Elyaa 16 Mai 2011 10:40 |
| Pictura pe mobila si lemn | 1 | De la: maziart 19 Iunie 2009 14:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.