Mai multe
|
absolut orice tip de mobilier din pal melaminat (dormitoare,bucatarii,dressinguri,mobilier pt birou,etc)la comanda,ofer garantie 24 luni,factura ;asigur montajul si transportul in bucuresti si imprejurimi.Pt cine e interesat, ma puteti contacta pe mail la adresa mirea_mob_design@yahoo.com sau la nr de telefon 0721329677,0740145427,0766745830 |
||
|
mirea_mob_design Postat pe 5 Noiembrie 2009 00:37 |
||
|---|---|---|
| Nu cred ca este greu sa realizezi tu singur asa ceva. Important , este sa ai cu ce, din ce si sa te duca putin capul. Asa cum pot si cei care ti le vand, asa cred ca poti si tu'' numai ca ei, sunt cu un pas inaintea ta'! | ||
|
zapa007 Postat pe 9 Decembrie 2009 18:33 |
||
| salut,pai daca vrei sa vb despre interior e simplu...depinde de ce o vrei sa depozitezi,adica ;ai foarte multe haine pt umeras,pune mai multe bare,ai foatre......adica il faci dupa nevoi. cat despre usi e o prostie sa faci 4 usi,sunt foarte mici(875)si deloc practice,eu as face 3 usi asta inseamna ca interiorul o sa fie compartimentat in 3 parti egale, dar cele mai practice usi sunt cele pliante sunt usor de folosit au deschideri foarte mari.... ideale pt dresing. spor | ||
|
|
||
|
oprean_ioan Postat pe 10 Decembrie 2009 18:33 |
||
| buna seara daca esti interesat de dresing eu te pot ajuta.Imi spui ce anume te-ar interesa ce fel de drsing vrei,dresingulil poti realiza si dupa spatiul disponibil,iti las un site; www.danymob.page.tl eventual si un numar de telefon 0765.260.374 pe site poti vedea mai multe modele de dressinguri inca nu este terminat situl,pot veni si la fata locului iti masor imi spui cam cum ai vrea sa fie eu iti mai pot da un sfat apoi iti calculez iti fac un pret estimativ. | ||
|
sora_flory Postat pe 11 Decembrie 2009 23:20 |
||
|
"High Expectations" by Codrina www.codrina.ro Ca sa decorezi o casa, ai nevoie de idei, bani, curaj si rabdare. Daca tocmai sunteti pe punctul sa faceti asta, in mod cert veti avea ... "High Expectations"! Nu este numele unui film si nici un titlu de carte... HE by C este numele unei colectii de tablouri art deco ce va va satisface in mod cert setea de frumos precum si orice pretentii legate de stilul locuintei voastre. HE by C se adreseaza persoanelor cosmopolite si independente, si, in general, tuturor celor care incearca sa-si transforme locuinta intr-o mica opera de arta. Are un stil eclectic, se caracterizeaza prin foarte multe contraste, iar geometrizarea formelor poate da un aer de pretiozitate incaperii pe care ati accesoriza-o cu un astfel de tablou. Tablourile cu personalitate din aceasta colectie - pictura abstracta non- figurativa, tehnica de ulei pe pinza cu insertii de alte materiale - relief pe panza, creeaza un efect spectaculos. In plus, aceste tablouri pot constitui cadoul ideal. Va asiguram sprijinul in cautarea si gasirea picturilor care va definesc cel mai bine locuinta sau biroul si va asteptam cu drag solicitarile la: IQ art 0747.633.494 comanda@iqart.ro |
||
|
IQart Postat pe 12 Decembrie 2009 02:57 |
||
|
SC.DANY MOB DESIGN SRL este o firma dinamica,specializata in proiectarea si fabricarea de mobilier in functie de solicitarile clientilor si de spatiul disponibil. Mobilierul se executa la comanda intr-o gama variata de forme si culori,este realizat din PAL melaminat ,cant ABS,cu utilaje performante si personal calificat. Confectionam mobilier pentru: *Bucatarii; *Camere de zi; *Dormitoare; *Camere de tineret; *Holuri; *Baie; *Birouri; *Sedii de firma si magazine; *Insitutii(crese,scoli,gradinite); *Hoteluri. Serviciile oferite include consultanta,transport si montaj gratuit. Telefon:: 0765.260.374 Mail: soradanny@yahoo.com Id messenger: soradanny |
||
|
sora_flory Postat pe 20 Decembrie 2009 22:52 |
||
|
Buna ziua tuturor! As ruga in primul rand firmele care isi fac reclama pe acest site sa nu o mai faca- oamenii care vor sfaturi, doresc sa le afle de la persoane avizate, nu de la dvs, care va tot laudati firmele. La ce calitate oferiti, vad ca pe timp de criza sunteti nevoiti sa va faceti reclama singuri...marea majoritate a firmelor de mobila din Bucuresti sunt acum in criza- ofera produse de proasta calitate, la preturi foarte mari, si apoi vin aici sa-si faca reclama! Vreau sa va spun ca eu mi-am cumparat impreuna cu sotul meu mobila pt apartamentul achizitionat prin Prima Casa de la o firma exceptionala. Noi am vrut ceva personalizat, cu anumite culori si combinatii iar domnii de acolo au fost intr-adevar foarte draguti. Ne-au luat dansii masuri la tot apartamentul (fara a ne percepe taxe suplimentare, cum fac majoritatea), ne-au dat idei foarte bune si impreuna am ales mobilier pt toata casa. La sfarsit, ne-au facut si un discount consistent, iar de atunci noi le recomandam firma la toti prietenii, pt ca suntem foarte multumiti de ce a iesit la sfarsit. Mobila este la comanda, executata cu cele mai bune materiale- noi am fost realmente incantati, iar dansii au avut niste idei foarte practice (mai ales la mobilierul din bucatarie si baie). Va las si voua un nr de telefon- 0722 283 599- domnul Viorel (numele de familie nu l-am retinut)- care este directorul acestei firme si este un om foarte de treaba. O zi buna si sper ca v-am fost de ajutor! Andreea |
||
|
andi_3mai Postat pe 14 Martie 2010 13:46 |
||
De la: andi_3mai, la data 2010-03-14 13:46:33Buna ziua tuturor!
|
||
|
MIKE_condo Postat pe 14 Martie 2010 13:54 |
||
|
Mi se pare firesc, domnule Mike, sa dau sfaturi din postura CONSUMATORULUI, si nu din postura producatorului. Ce producator spune despre produsele lui ca sunt proaste calitativ sau au preturi exorbitante in raport de calitate?! Mi se pare normal, si ar fi bine ca asa sa priviti si dvs, ca atunci cand esti multumit de un lucru/serviciu, sa le spui si altora, poate in felul acesta scapam de firmele romanesti care s-au invatat sa faca produse cu cele mai proasta materiale si sa ceara niste sume care nu justifica nimic. O zi buna! |
||
|
andi_3mai Postat pe 14 Martie 2010 15:11 |
||
|
Si sa va raspund la intrebarea dvs: in primul rand, nu este tamplar, este director la aceasta firma; in al doilea rand, cand te recomanzi unei persoane, spui "domnul Mihai Popescu", iar daca ti se permite, ii spui acelei persoane, domnul Mihai, nu domnul Popescu. Si in al doilea rand, nu este nici o reclama ascunsa, puteam sa fac ce faceau si alti utilizatori, dar daca tot exista persoane interesate de sfaturi si apeleaza la acest forum, de ce sa nu le ajuti cu un sfat? In loc sa postati mesajul de mai devreme, puteati fi un pic mai productiv si puteati da si dvs sfaturi, in loc sa pierdeti vremea facand scenarii. |
||
|
andi_3mai Postat pe 14 Martie 2010 15:19 |
||
|
ce inseamna cele mai bune materiale?? din postura de consumator chiar ar fi foarte interesant pentru mine ca producator sa stiu sau discount consistent?? |
||
|
luminitagrigoriu Postat pe 15 Martie 2010 14:41 |
||
| pentru realizare dresin , www.mobilierlacomanda.webs.com sau 0733097707 dl Nicu | ||
|
nicu_ddt Postat pe 16 Martie 2010 09:22 |
||
|
Leaderul in dressinguri in romania e ROMOBILA SOGAL daca vrei mobila d ecalitate la preturi ff bune vezi siteurile ROMOBILA>COM si SOGAL>COM au show room la SPHERA. Un sfat prietenesc, nu te lua dupa sfaturi gen...e ieftin...slider sunt sisteme de culisare ff brute. vezi pe site-uri si compara. SUCCES |
||
|
romobila Postat pe 1 Aprilie 2010 19:23 |
||
|
foarte periculos, sunt in domeniu, crede-ma SIGURANTA MONTAJULUI SI RESPECTAREA UNOR REGULI STRICTE PREVIN ACCIDENTE GROAZNICE despre care aud din ce in ce mai des. lasa-i pe cei cu stiinta sa-si faca treaba. ce zici? |
||
|
romobila Postat pe 1 Aprilie 2010 19:26 |
||
|
dana valcu , de unde esti, din Bucuresti? |
||
|
romobila Postat pe 1 Aprilie 2010 19:30 |
||
|
kandra, vezi pe site-ul romobila sogal si in SPHERA CENTER , UIS CUM ITI DORESTI |
||
|
romobila Postat pe 1 Aprilie 2010 19:31 |
||
|
Leaderul in dressinguri in romania e ROMOBILA SOGAL daca vrei mobila d ecalitate la preturi ff bune vezi siteurile ROMOBILA.COM si SOGAL.COM EXISTA show room la SPHERA. Un sfat prietenesc, nu te lua dupa sfaturi gen...e ieftin...slider sunt sisteme de culisare ff brute. vezi pe site-uri si compara. SUCCES |
||
|
romobila Postat pe 1 Aprilie 2010 19:32 |
||
|
foarte periculos, sunt in domeniu, crede-ma SIGURANTA MONTAJULUI SI RESPECTAREA UNOR REGULI STRICTE PREVIN ACCIDENTE GROAZNICE despre care aud din ce in ce mai des. lasa-i pe cei cu stiinta sa-si faca treaba. ce zici? |
||
|
romobila Postat pe 1 Aprilie 2010 19:33 |
||
De la: romobila, la data 2010-04-01 19:33:09SIGURANTA MONTAJULUI SI RESPECTAREA UNOR REGULI STRICTE PREVIN ACCIDENTE GROAZNICE despre care aud din ce in ce mai des.Puteti fi putin mai explicit va rog, niste detalii etc? Daca tot ati adus vorba.
|
||
|
MIKE_condo Postat pe 2 Aprilie 2010 01:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O sansa de castig oferita cand salariile scad! | 1 | De la: onik 9 Iunie 2010 09:40 |
| becuri economice compatibile cu intrerupatoare cu reostat | 2 | De la: Mihaela09 22 Decembrie 2009 11:08 |
| Bucatarie | 15 | De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:10 |
|
|
||
| Lenjerie de pat de calitate | 2 | De la: anamaria_h 11 August 2011 11:30 |
| Bagheta de colt din polistiren MODELE NOI!! | 1 | De la: kokonet 25 Iulie 2010 10:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.