Setari Cookie-uri

montare acoperis

Am o casa acoperita cu tabla si nu stiu exact ce ar fi mai bine, convenabil ca pret si cat de cat sa fie si bine. Sa montez placi de bitum peste tabla(bineanteles, folosind niste rigle din lemn), sa montez placi de tigla zincata(peste tabla), sau trebuie sa scot tabla de pe casa mai intai? Multumesc.
gigilamasanu
Postat pe 7 Martie 2009 15:26
De la: gigilamasanu, la data 2009-03-07 15:26:30Am o casa acoperita cu tabla si nu stiu exact ce ar fi mai bine, convenabil ca pret si cat de cat sa fie si bine. Sa montez placi de bitum peste tabla(bineanteles, folosind niste rigle din lemn), sa montez placi de tigla zincata(peste tabla), sau trebuie sa scot tabla de pe casa mai intai? Multumesc.

salut!!!
sper ca nu este prea tarziu pentru niste sfaturi si niste preturi.
am firma de constructii si sunt si agent de vanzari la o firma distribuitoare de sisteme de invelitori.
problema dumneavoastra nu este tabla veche ce acopera casa,ci sarpanta,scheletul pe care este asezata.trebuie verificat daca mai este in stare buna,altfel riscati probleme mult mai grave.cat despre montajul oricarui tip de invelitoare se poate face peste tabla veche fara nicio problema.
pt mai multe detalii ma gasiti la tel 0720816831,claudiu.
claudiu_stavarache
Postat pe 21 Aprilie 2009 20:44
Buna ziua! Sunt din Iasi. Este vorba despre o casa cu un acoperis din tabla zincata montata acum 60 de ani. As vreau sa stiu daca peste aceasta tabla se poate pune un nou acoperis din tabla galvanizata noua...Si daca stie cineva in Iasi echipe serioase care s-ar angaja la o astfel de lucrare.
Multumesc!
corlenus
Postat pe 24 Octombrie 2009 23:14
Acoperishul da personalitate constructiei in ansamblu. Tabla zincata este o solutie ieftina dar nu cea mai eleganta.Sfatl meu este sa va orientati spre alte materiale pentru invelitoarea finala.
iuliannastase
Postat pe 7 Martie 2010 06:59
Buna ziua,vreau sa va spun ca solutii exista si in problema acoperisului dumneavoastra,totul este sa aveti necesarul de materiale si echipa de montatori,eu pot sa va spun ca anul trecut mi-am invelit casa cu tigla din tabla cu o societate ce comercializeaza sisteme de acoperisuri si au si echipa de montatori foarte eficienta,si nici nu a costat mult,ei va pot da informatii referitoare la ce va este mai potrivit in cadrul acoperisului.Va pot lasa nr d-lui inginer care s-a ocupat de lucrarea mea,0745109334 Sbircea Liviu,nu ezitati sa-l contactati.
condo000347
Postat pe 7 Martie 2010 10:02
De la: condo000347, la data 2010-03-07 10:02:22eu pot sa va spun ca anul trecut mi-am invelit casa cu tigla din tabla cu o societate ce comercializeaza sisteme de acoperisuri si au si echipa de montatori foarte eficienta,si nici nu a costat mult,
Daca tot ati adus vorba, spuneti concret cat ati platit, pentru ce suprafata, si ce fel de tigla di tabla v-au montat. Putin mai altfel trebuia formulata, ca sa para putin mai credibila aceasta publicitate, a firmei sotului dv, sau ceva pe acolo.Nu cred ca toti romanii sant idioti.
MIKE_condo
Postat pe 7 Martie 2010 15:31
inainte sa va ganditi la materialul pentru acoperis, ganditi-va sa izolati mansarda/acoperisul. Astfel asigurati hidroizolatia, termoizolatia si fonoizolatia. Solutia pe care o propun este izolatia cu spuma poliuretanica, ecologica 100%. IZOHAUS NEW va ofera aceasta modalitate de izolatie printro executie rapida (100mp/ora), calitatile spumei si ale executiei lucrarii fiind introduse in clauzele contractuale, spuma folosita fiind agementata UE. Oferim garantia pe lucrare de 50 ani. Plus, daca urmati sfaturile noastre, puteti reduce cheltuielile la energie cu pana la 50%. Prin izolatia cu IZOHAUS NEW se realizeaza cel mai bun coeficient termic (0.026 w/mk) ceea ce reprezinta 2x polistiren extrudat si 3x polistiren expandat, stratul spumei avand doar 3 cm grosime. Pretul izolatiei cu spuma prin IZOHAUS NEW este de 12 euro/mp de spuma aplicata. Sper ca v-am facut cel putin curiosi, avand in vedere ca nu este o simpla cheltuiala, o investitie pentru familia si casa dvs. Pentru mai multe informatii vizitati www.izohaus.ro si folositi pagina de contact dupa ce ati trecut prin toate detaliile intersante de pe site.
nu neglijati cheltuielile! analizati bine investitia. succes!!!
contact_izohaus_ro
Postat pe 7 Martie 2010 22:41
am o singura nelamurire????? ce are tabla de pe casa
de vrei sa o inlaturi??????
costicaionescu
Postat pe 8 Martie 2010 00:39
spuneti-mi va rog spuma izphaus este ignifuga?sau doar nu intretine arderea?
miu_tudor
Postat pe 8 Martie 2010 21:56
O sa va dau un raspuns mai pe larg - O casa sanatoasa este descrisa de specialisti ca fiind aceea care permite ventilarea permanenta a incintei si eliminarea excesului de vapori de apa. Vaporii de apa sunt rezultatul activitatilor noastre zilnice - prepararea hranei, spalatul hainelor, lucrari umede de intretinere a casei si chiar si faptul ca noi insine suntem prezenti in camera. Toate astea duc de cele mai multe ori la aparitia condensului in interiorul casei in prima faza (la colturile incaperii, in zona golurilor pentru ferestre si usi) urmind ca apoi sa se transforme in mucegai. Specialistii in domeniu, preocupati sa elimine excesul de vapori, au gasit solutia - s-au produs membrane permeabile la vaporii de apa, rezistente la vint si apa, membrane destinate constructiilor.
Caracteristicile acestor membrane faciliteaza utilizarea acestora ca membrane de ventilare in constructia acoperisurilor inclinate si a tuturor cladirilor din lemn.
S-a tinut cont si de tendinta in constructii de a conserva energia (din ce in ce mai scumpa) ajungind la sisteme performante – adica acoperisul este etans la intemperii, asigura o termoizolare inalta si este permeabil la vaporii de apa din interior.
Utilizarea de materiale ”recomandate” de diverse persoane neautorizate duc intotdeauna la
ratarea investitiei beneficiarul final, acesta trebuind sa suporte pagube serioase.

Apelati la firme ca Lindab, care lucreaza cu materiale certificate UE, ca sa aveti parte de o casa sanatoasa.

mihaisimihaela
Postat pe 9 Martie 2010 10:14
De la: miu_tudor, la data 2010-03-08 21:56:48spuneti-mi va rog spuma izphaus este ignifuga?sau doar nu intretine arderea?


Izolatia IZOHAUS cu spuma poliuretanica, pe langa celelalte caracteristici enumerate mai sus (CERTIFICATE UE), nici nu arde, nici nu intretine arderea.
Cat despre vaporii de apa as vrea sa precizez un lucru:
- spuma permite traversarea vaporilor, nefacandu-se condens, fiind in acelasi timp hidroizolanta,
- izoland exteriorul casei cu noi va garantam ca nu va exista niciodata mucegai
Aceste lucruri se garanteaza prin contractul incheiat intre IZOHAUS si dvs, impreuna cu garantia de 50 ani.
contact_izohaus_ro
Postat pe 9 Martie 2010 16:32
De la: corlenus, la data 2009-10-24 23:14:09Buna ziua! Sunt din Iasi. Este vorba despre o casa cu un acoperis din tabla zincata montata acum 60 de ani. As vreau sa stiu daca peste aceasta tabla se poate pune un nou acoperis din tabla galvanizata noua...Si daca stie cineva in Iasi echipe serioase care s-ar angaja la o astfel de lucrare.
Multumesc!


Te satuiesc sa dai jos tabla veche si sa "pui" tabla zincata noua.Am facut acesta operatiune in luna OCT2009 si m-a costat toata afacerea 1200eur( tabla, cuie, cositor, + manopera si s-au folosit 115 foi de tabla a 21ron foaia de tabla, tin sa precizez ca vechiul acoperis nu avea scurgeri.)Garantia ca tabla va tine cel putin 15-20 de ani nu o poate da nici d....u.In cazul in care vei lua decizia de a incepe lucrarile tine cont de urmatoarele pareri:
Tabla galvanizata sa fie de 0,3mm, sa fie de galati( cere certificatul de calitate, sunt excroci care vor sa vanda tabla turceasca si daca nu te pricepi te minte ca este de galati).Tabla trebuie sa fie "unsuroasa rau", sa nu fie "harjonita", si acum partea cea mai importanata despre "mesteri".Fa pe naivu si intreaba mesteru' daca este mai buna tabla "neunsuroasa" fata de cea "unsuroasa" daca spune ca tabla "unsuroasa" este rea, bla, bla, dai pas pt ca este "LAUTAR" daca iti spune ca este buna dar greu pt el negociaza si dute sa vezi ce case a mai invelit pt a te convinge de calitatea lucrarilor facute.Dupa operatiunea de 'renovare' intra in podul casei si te uita dupa "lumina" pe la incheieturi.( nu il/ii lasa sa dea cu spuma, silicon )unde vezi punei la cositoreasca si nu da banii decat dupa prima ploaie sau stropeste acoperisul cu un furtun dupa ce in prealabil ai intins prin pod hatie igienica pt a vedea daca pica si pe unde.Toata operatiunea a durat 5zile calendaristice cu 2 oameni.SUCCES si spor la teaba
GYGYCL
Postat pe 19 Martie 2010 12:07
De la: gigilamasanu, la data 2009-03-07 15:26:30Am o casa acoperita cu tabla si nu stiu exact ce ar fi mai bine, convenabil ca pret si cat de cat sa fie si bine. Sa montez placi de bitum peste tabla(bineanteles, folosind niste rigle din lemn), sa montez placi de tigla zincata(peste tabla), sau trebuie sa scot tabla de pe casa mai intai? Multumesc.
am si eu o singura intrebare :::::aceasta tabla de pe casa ta ce are de vrei sa o schimbi????? nu cumva faci o greseala maxima si costisitoare??? gandestete ca calitatea tablei de pe casa este net superioara fata de ce ai cumpara acum din comert si ce ar accepta meseriasii sa puna !!! daca tabla este buna si pe alocuri are mici deficiente aceastea se pot remedia apoi poti chear sa sablezi usor tabla o grunduiesti si sanatate stie tiganul de ce pastreaza aceasta tehnica si romanul pune in draci lindaburi
gigibrbr_condo
Postat pe 21 Martie 2010 09:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
faianta baie 25 De la: traianserbu 10 Ianuarie 2014 10:00
faianta 4 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:55
CASA DE LA CURTE 2 De la: condo_2009 19 Decembrie 2009 19:25
Amenajare sufragerie 2 De la: Mihaela09 22 Iulie 2009 22:32
Decoratiuni Craciun 15 De la: roxana096 2 Decembrie 2008 09:03