amenajare mansarda, culori pereti

Voteaza:
 
nicum_condo Avatarul lui nicum_condo

1 mesaj
Membru din: 10/04/2010

Salut,

Mi-am construit o mica mansarda si acum am ajuns in faza finala de a o mobila dar mai intai imi trebuie sa dau niste culori pe pereti. Nu am nici o idee. Camera de zi cu pricina se poate vedea la pozele mele de profil pt ca nu am stiu sa atasez la mesaj poze. Idei ar fi gen o culoare pe un perete si restul altceva dar nu par sa ma ajute avand in vedere forma interioara a mansardei. Ceea ce se vede in poze este camera de si si un loc de bar. Voi atasa o poza si cu dormitorul ce este destul de micut. In total cu tot cu baie masarda are in jur de 50 mp. Mi-ar folosi orice opinie o aveti vis a vis de culori dar si de amenajare in general, stil mobilier etc. Pentru ca nu-mi imaginez ce s-ar potrivi mai bine. Intr-o camera simpla cu pereti drepti am o idee insa aici ma pierd.
Sper sa aveti inspiratie mai multa ca mine. Mai am poze asa ca daca vreti sa vedeti ceva mai mult spuneti-mi.
Raporteaza abuz de limbaj
Mihaela09_condo Avatarul lui Mihaela09_condo

202 mesaje
Membru din: 9/05/2009
Oras: bucuresti

Mansardele au un potential decorativ deosebit si pot deveni unicate de amenajare.Daca doriti ceva deosebit, apelati la un designer. Va va fi de mare ajutor si nu va fi chiar atat de costisitor pe cat credeti.
Daca doriti sa va descurcati singur, atunci poate primiti aici unele idei. Ca sfaturile sa fie utile trebuie sa aratati cate persoane vor folosi mansarda, ce stil de viata au, ce functiuni trebuie sa indeplineasca acest spatiu, ce culori va plac, etc. De asemeni este foarte utila o schita cu cotele aferente. Mobila trebuie executata la comanda, pentru a valorifica la maximum spatiul disponibil.
Ganditi-va bine si luati cea mai buna hotarare.
Raporteaza abuz de limbaj
cristian_sinca Avatarul lui cristian_sinca

5 mesaje
Membru din: 11/04/2008

sunt de acord cu ce spune mihaela. as mai adauga sa te gandesti si la un buget ptr decor / amenajare si apoi la mobilier.
in plus iti pot spune ca tocmai am amenajat o astfel de camera pentru fiul meu apeland la o echipa de pictori. toti peretii sunt pictati acum si arata minunat. baiatul meu nu am mai iesit din camera 1 saptamana... iar eu incerc sa stau cat mai mult acolo. e minunat iar energia e una puternic pozitiva. tu la ce te-ai gandit ptr aceasta camera?
Raporteaza abuz de limbaj
Emanoil_Constantin_Un... Avatarul lui Emanoil_Constantin_Untu_1

1 mesaj
Membru din: 21/07/2013
Oras: botosani

Te sfatuiesc sa foloseti culorile reci pentru baieti:albastru-pastel adica bleu sau verde deschis sau verde-galben(vernilon) ca sa fie cat mai luminoasa! Bafta!
Raporteaza abuz de limbaj
carla_alman Avatarul lui carla_alman

6 mesaje
Membru din: 10/06/2013

De la: Emanoil_Constantin_Untu_1, la data 2013-07-21 23:51:27Te sfatuiesc sa foloseti culorile reci pentru baieti:albastru-pastel adica bleu sau verde deschis sau verde-galben(vernilon) ca sa fie cat mai luminoasa! Bafta!


sunt de acord cu tine!
Raporteaza abuz de limbaj