Setari Cookie-uri

Am fost in Spania

Am stat in Barcelona - Oras minunat unde ai ce vizita. Este o imbinare superba intre vechi si nou. De acolo am plecat spre mare - pe Costa Brava, cu trenul ce mergea pe malul marii. Ce poti sa-ti doresti mai mult? Gasesti acolo atat muntele, cat si marea...
anncka
Postat pe 25 August 2008 11:36
Buna! Visez sa ajung si eu anul viitor la Barcelona si as prefera ca mijloc de transport masina personala. Tu cum ai calatorit pana acolo? Poti sa-mi dai cateva detalii? Multumesc.
dsavus
Postat pe 25 August 2008 15:19
Eu am vizitat Barcelona, Madrid si Valencia.
Cel mai frumos oras: Valencia.
Cu masina personala???e foarte lung drumul si obositor.
Poti sa-ti alegi un traseu si sa faci opriri de o zi prin orasele pe care vrei sa le vizitezi.
In Barcelona iti recomand sa vizitezi muzeul de ceara. Costa 25 de euro/persoana dar merita toti banii.


Postat pe 26 August 2008 20:50
Am stat o luna in Valencia la matusa mea. Cred ca am vizitat tot ce era posibil si imposibil. Am fost pana si la slujba in catedrala lor (Catedrale di Valencia). Atractia turistica e Oceanograful. Merita vazut...sincer...e formidabil:D insa nu numai Oceanograful e frumos in Valencia. Pe mine m-a fascinat pana si mersul cu autobuzul. Me mijloacele de transport in comun au montate ecrane pe care ruleaza continuu informatii de cultura generala. Asa am aflat eu cum se creaza bronzul :)))
RUXXU
Postat pe 26 August 2008 22:54
am fost in Spania vara asta intr-o statiune la 60 de km de Barcelona... statiunea nu era ceva iesit din comun, dar Barcelona m-a impresionat, este un oras plin de viata, cu multe lucruri interesante de vizitat, timpul nu mi-a ajuns sa vad tot ce era de vazut, asa ca mi-am propus sa ma intorc...

Postat pe 27 August 2008 10:58
am fost in spania in vara aceasta,in sudul spaniei in roqueta de mar, a fost superb, e un adevarat paradis,si mare si munte si soare si palmieri....deci daca vrei sa te rasfeti asa cum trebuie alege spania!
corny_lazy
Postat pe 28 August 2008 21:01
nu pot s spun k am vizitat partea continentala a Spaniei insa am fost in Palma de Mallorca si va pot spune k este superba prin peisajele sale..se merita un concediu din toate punctele de vedere,apa buna,plaja f buna si de ce nu optionalele si va pot recomanda dak ajungeti p acolo sa nu ratati Seara mallorcana este ceva de vis te simti ca la o gala!!
Cristinaa
Postat pe 29 August 2008 16:04
Am stat in Barcelona, datorita unei prietene, asa ca cazarea nu ne-a costat mai nimic. E un oras fantastic, multe de vizitat, si nu en un oras scump, cu toate ca e plina de turisti. Lucrarile lui Gaudi merite vazute.

Postat pe 29 August 2008 16:41
Am fost si eu in Spania Costa del Sol nu am ajuns in Barcelona sau Madrid din pacate.
Anyway am stat 2 saptamani la relaxare si excursii (day trip).
Eu am stat in Benalmadena cam 10km de Malaga cred pe scurt ceea ce m-a impresionat in Spania au fost aceste excursii de o zi. Eu am fost in Maroc (49euro), Granada (60euro), Sevilla (60euro), Gibraltar (39euro) cam atat din pacate.

In rest ... ce sa zic nu m-a impresionat foarte mult plus ca a fost spart ap in care am stat si au cam furat toate portofelele (eu am avut noroc ca eram in maroc si cu portofel cu tot:P).

In caz ca ajungeti nu ezitati sa face day trips MERITA TOTI BANII !

whitewizzard
Postat pe 2 Septembrie 2008 11:23
Recomand tuturor sa viziteze Barcelona. E cel mai frumos oras. Curat, civilizat, superb. Dar nu va recomand sa intrati in Sagrada Familia. Costa cam mult si in interior nu sunt decat schele. Afara e superba...ca un castel din poveste asezat in mijlocul unui oras modern.
dana_9
Postat pe 5 Septembrie 2008 13:14
Am fost pe Costa Brava, dar de fapt am vrut sa vedem Barcelona. Un oras minunat (eu cred ca America Latina, Cristofor Columb, Antonio Gaudi, Expozitiile Mondiale si Olimpiada de vara au jucat rolurile cele mai importante in ceea ce putem vedea in Barcelona), merita de vazut multe si mai ales de tinut minte: transforma utilul in estetica (poate avem posibilitatea fiecare sa facem asta acolo unde traim, muncim sau ne relaxam).
Sotia mea nu mai vroia sa venim inapoi, s-ar fi stabilit pe loc acolo daca s-ar fi ivit ocazia! Cred ca e suficient ce v-am mentionat, astfel incat sa va introduceti in planurile de calatorie Barcelona.
P.S.1. Nu mi-a placut metroul lor.
P.S.2. Dar tot as vrea sa ma mai duc o data, pentru ca: a) n-am apucat sa vad cate erau de vazut; b) Sagrada Familia se apropie de finalizare; c) daca tot vroia sotia mea sa traiasca acolo (unde oamenii chiar se respecta) si nu cred ca asa o sa fie, macar sa-i mai arat o data ce a piedut :D; d) patronul firmei la care lucrez acum (e roman) locuieste cu familia in Barcelona (si n-ar fi deloc un "neica nimeni" nici in Romania).
V-am convins?
amieuro
Postat pe 7 Septembrie 2008 01:52
;;;Am fost de multe ori in ;Spania'Am locuit, in;Guadalajara,am fost la ;manastirea ;Lupiana la 10km, de Guadalajara'Am fost la ;TOLLEDO; merita sa vedeti acest ;oras fff, vechi, dar minunat , sa vedeti de unde ,aduceau sabiile pe vremuri si- n Romania,!!!! Ave-ti ce vizita! ;; Am fost la ;Mare Mediterana, la ;;Malaga ; si ;;Coasta del Sol.Am locuit;langa Madrid, in; San Fernando de Henares,,Am fost in '2007; in vacanta cu fam;fiului mai mic, in; Nordul Spaniei in ; Asturias, Burbon, Ne-am cazat, in camping, am fost la ;Oceanul Atlantic!,,Nordul este fff, frumos ca este ;;foarte verde! ,,,Sudul, este stancos si uscat!;E frumoasa, ;Spania,,, dar,,,,NICAIERI NU-I CA SI ;;; ACASA;;!!
sirsof
Postat pe 20 Octombrie 2008 00:44
;;;Plecam, din nou ;in Spania; la baieti sa ne petrecem sarbatorile cu ei! Sa vedem cum este in ;Spania ,iarna, ca acolo nu prea ninge!
sirsof
Postat pe 28 Octombrie 2008 07:05
Va dorim tuturor, zile senine si sarbatori fericite!Noi plecam in; Spania, pe;2XII. Sa fiti fericiti cu totii! Maria- Ghita, Baia-Mare.
sirsof
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:49
am fost si eu in helva si am stat vreo 3 luni si nu imi venea s amai plec de acolo pls plaja lunga de la mazagon si f multe locuri de vazut la vara trebie sa mai mer
Dany2ro
Postat pe 21 Noiembrie 2008 00:46
Salutari din, Spania!!Aici a nins, au fost,,drumuri blocate, ei nu sunt, obisnuiti cu ,o iarna adevarata, cum m-ai exista ,uneori si-n ,Romania.Cum a nins deja erau panicati,,politia nu permitea sa se circule, mare dezastru!! Acum stam la fiul cel mare, langa,,Tolledo, aici nu-i zapada, in schimb la 100km, la ,Guadalajara la celalat fiu e zapada mare.Va dorim sa aveti parte, numai de zile senine si fericite!!
sirsof
Postat pe 19 Ianuarie 2009 01:26
Salutari,,din, Guadalajara, Spania,Suntem in vacanta,, din decembrie sa strangem bani,,pt, o alta vacanta la vara!Vizitati, Guadalajara, ca aveti ce vedea.
sirsof
Postat pe 11 Februarie 2009 13:39
Am venit alaltaieri. Acum am vazut Andalucia. Am mai fost de 2 ori la Murcia si Madrid.Fiecare e frumos in felul sau, totul e sa ai timp sa admiri frumusetile.
A 4-a oara vreau sa merg la Barcelona. Stie cineva un hotel sau un apartament cu camere de 3 paturi mai in centru, cu preturi in jur de 100e.pe camera tripla si cu referinte bune?
Pe sit-uri gasesc mai scumpe si in general cu referinte proaste.
Multumesc mult!
cpetremelinte
Postat pe 17 Februarie 2009 15:40
pentru cine vrea idei de vacanta pt spania: am fost in spania in vara anului trecut. am stat in statiunea TOSSA DE MAr , Costa Brava. statiune superba, la vreo 20 de minute cu autobuzul de Lloret de Mar. sejurul l-am achizitionat prin Marshal.
anaoipopescu
Postat pe 23 Februarie 2009 19:54
costa del sol, benalmadena ;)
whitewizzard
Postat pe 5 Martie 2009 14:24
cu masina este obositor, desi te poti caza la hotelurile " formula 1 " care sunt ieftine si ofera conditii bunicele
iti recomand zbor cu my air
barcelona este intra-adevar superba sa nu ratezi sagrada familia, casa gaudi, gradina zoologica, muzeul de ceara, acvariul, muzeul picasso, fantanile care danseaza , si, de ce nu, stadionul fc barcelona
iulia1000
Postat pe 11 Martie 2009 23:59
forumadria.ro

ultima zi de concurs

dmx
Postat pe 13 Martie 2009 10:26
Buna, anul trecut am fost in Barcelona cu masina personala (2 soferi),am pornit dimineata in jurul orei 11 si am ajuns urmatoarea zi in jur de 10 seara. Intradevar drumul este obositor. Am mers pe ruta Ungaria, Austria, Franta, Spania, drumul este un pic mai lung decat prin Italia dar am inteles ca mai bun si nu se platesc atatea taxe pe autostrada. Iti recomand sa ai o harta cu tine neaparat, pe langa sistemul gps. Am stat la apartamentele Royal Marina (www.rmarina.com)din Castelldefels, care se afla la 5 min de plaja si cam 10-15 min de Barcelona mers cu masina.PLaja de acolo e superba,Daca mai doresti si alte informatii cu cea mai mare placere.
carmen_diana_rodina
Postat pe 23 Aprilie 2009 19:14
As vrea sa merg si eu in Spania, vreau sa vad Barcelona, dupa care sa-mi aleg un locsor unde sa stau vreo 4 zile. Am gasit la Calella, Pineda de Mar, Santa Susana, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, etc. Am auzit de Calella ca ar fi ok. Daca a fost cineva pe acolo si poate sa-mi spuna ceva, m-as bucura. Astept si recomandari si ceva mai ieftin cu avionul. Am gasit la wiz air, din 31 august la 3200 lei/2 pers. Poate aveti un site sa-mi caut mai ieftin. Multumesc si o saptamana excelenta va doresc!
P.S. Vreau sa merg la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie.
micumihaela
Postat pe 7 Mai 2009 09:50
Calella e super. Oricum majoritatea statiunilor de pe Costa Brava seamana intre ele... Nu stiu daca te poti hotari care e mai frumoasa. Oricum e destul de avantajos ca poti ajunge cu trenul direct din Barcelona. De exemplu ca sa ajungi in Lloret de mar trebuie sa mergi cu trenul, apoi cu autobuzul sau un taxi... E frumos... Nu e foarte scump si plaja e ok...
anncka
Postat pe 7 Mai 2009 15:50
De la: anncka, la data 2009-05-07 15:50:17Calella e super. Oricum majoritatea statiunilor de pe Costa Brava seamana intre ele... Nu stiu daca te poti hotari care e mai frumoasa. Oricum e destul de avantajos ca poti ajunge cu trenul direct din Barcelona. De exemplu ca sa ajungi in Lloret de mar trebuie sa mergi cu trenul, apoi cu autobuzul sau un taxi... E frumos... Nu e foarte scump si plaja e ok...




MULTUMESC MULT ANNCKA. STATEAM INTRE CALELLA SI PINEDA DE MAR. AM ALES AICI, PT CA E MAI APROAPE DE BARCELONA SI VREAU SA VAD BARCELONA. MULTUMESC DE MESAJ SI O SEARA FRUMOASA!
micumihaela
Postat pe 7 Mai 2009 17:37
De la: dsavus, la data 2008-08-25 15:19:00Buna! Visez sa ajung si eu anul viitor la Barcelona si as prefera ca mijloc de transport masina personala. Tu cum ai calatorit pana acolo? Poti sa-mi dai cateva detalii? Multumesc.




Nu e o idee prea buna sa iei masina in Barcelona.Cei care locuim aici preferam alt mijloc de transport,e mare aglomeratie si nu merita sa pierzi atata timp cand poti sa iei metroul,autobuzul,in afara de faptul ca te vei intoarce acasa mai putin nervos.Trebuie sa simti ca e vacanta,dar asta depinde numai de tine cum te organizezi.Vacanta placuta.Astept sa mi spui cum a fost!
granollers
Postat pe 31 Iulie 2009 23:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Din Cluj-Timisoara pina in Grecia Hanioti 1 De la: dika 8 Septembrie 2009 13:02
Cu masina pana in croatia 20 De la: kudika294959 1 Iunie 2013 14:37
Spania- Circuit 5 De la: sagapo 22 Martie 2010 11:27
Vreau sa merg in Egipt 60 De la: romulus_lazy 11 Ianuarie 2011 21:58
amsterdam 38 De la: iulianarosca24 24 Iunie 2011 17:30