Setari Cookie-uri

haideti sa promovam si litoralul nostru...

Exista si in Mamaia hoteluri de 4*cu ALLI - costa cam1800ron un sejur de 7 zile/pers si au inceput sa apara si aparthoteluri foarte cochet mobilate la aprox.100ron/pers/zi
Cu mincarea insa este adevarat nu prea stii ce manainci,dar oricum in general nu prea stim ce mincam....
carmen_natural
Postat pe 12 Mai 2011 23:18
S-a vorbit aici de Turcia, Grecia, Bulgaria... Atunci de Croatia am sa spun eu. Vreti servici turistice de nota 10? Vreti cazari la preturi rezonabile? Vreti sa nu va plictisiti atunci cand ploua sau e vreme rea pentru plaja? Mergeti in Croatia.
Lucia38
Postat pe 6 Iunie 2011 12:06
Da Croatia ...am fost in primul an dupa ce sa incheiat razboiul din fosta Iugoslavie.Chiar si cu urmele vizibile lasate de bombardamente si tot am avut un concediu excelent.O pensiune curata,o gazda tot timpul zimbitoare ne astepta dimineata cu placine,cafea si lichior de nuci verzi-am vorbiiiiiit de ne dureau miinile.....dar ne-am inteles perfect.
Acum ca sa reconstruit e un vis frumos si relativ accesibil pentru romani daca nu tii neaparat la cazare in hotel de 4*
carmen_natural
Postat pe 6 Iunie 2011 17:09
aici era vorba de romania
nu de grecia, croatia sau spania
battleofwits
Postat pe 6 Iunie 2011 17:10
si ce sa vorbim despre Romania ?ca e frumoasa ?
Asa e dar din nenorocire e ocupata de noi si asta ne ocupa tot timpul !
carmen_natural
Postat pe 7 Iunie 2011 16:27
De la: carmen_natural, la data 2011-06-07 16:27:33si ce sa vorbim despre Romania ?ca e frumoasa ?
Asa e dar din nenorocire e ocupata de noi si asta ne ocupa tot timpul !

cata profunzime norocul nostru cu locuitor ca tine care cand e sa vorbim de bine, incercam sa dam cu bata

nu mai bine faci un topic "Haideti sa promovam si litoralul croat..." sa vedem cati vor fi interesati de cele spuse de tine acolo nu merge pentur ca e mai usor sa critici decat sa construiesti
battleofwits
Postat pe 7 Iunie 2011 17:19
Cu cine sa construiesti ?
Esti poet....noi nu ne vindem tara ,noi o dam gratis.
De ce crezi ca stau hotelurile noastre de pe litoral in paragina?De ce bulgarii au reusit cu TUi si Nekerman sa se puna pe picioare si de la anul vor practica niste preturi inaccesibile pentru romanii de rind ?
Pe timpul lui Ceausescu puteam colabora si noi cu Maxi Tours si cu cei mai sus mentionati ,acum brusc nu se mai poate...atunci degeaba e Romania frumoasa daca nu mai vrea sa o vada nimeni.Stii cite bilete pe litoralul romanesc am vindurt in ultimii 3 ani ?Vreo 10...
Si cei care muncesc prin alte tari vin la familii dar abia asteapta sa plece innapoi ?
Cu cine sa relansam Romania ?
Am fost anul trecut in Apuseni si nu am gasit o pensiune sau un hotel ca sa dorm...Ce folos ca sunt frumosi...erau vreo 300 de corturi si 2 Wc-uri insalubre din 4 scinduri pe un riulet care se prelingea printe corturi...
Daca ai tu vre-o idee transmite-o celor de la Ministerul Turismului...ca poate....
carmen_natural
Postat pe 8 Iunie 2011 18:58
De la: carmen_natural, la data 2011-06-08 18:58:03Cu cine sa construiesti ?
Esti poet....noi nu ne vindem tara ,noi o dam gratis.
De ce crezi ca stau hotelurile noastre de pe litoral in paragina?De ce bulgarii au reusit cu TUi si Nekerman sa se puna pe picioare si de la anul vor practica niste preturi inaccesibile pentru romanii de rind ?
Pe timpul lui Ceausescu puteam colabora si noi cu Maxi Tours si cu cei mai sus mentionati ,acum brusc nu se mai poate...atunci degeaba e Romania frumoasa daca nu mai vrea sa o vada nimeni.Stii cite bilete pe litoralul romanesc am vindurt in ultimii 3 ani ?Vreo 10...
Si cei care muncesc prin alte tari vin la familii dar abia asteapta sa plece innapoi ?
Cu cine sa relansam Romania ?
Am fost anul trecut in Apuseni si nu am gasit o pensiune sau un hotel ca sa dorm...Ce folos ca sunt frumosi...erau vreo 300 de corturi si 2 Wc-uri insalubre din 4 scinduri pe un riulet care se prelingea printe corturi...
Daca ai tu vre-o idee transmite-o celor de la Ministerul Turismului...ca poate....

eu nu am ideei ca nu am timp de ele, ma tot plimb prin tara si-mi place ... pe cand altii
battleofwits
Postat pe 8 Iunie 2011 22:59
In afara de Maramures am strabatut toata tara in lung s in lat de nenumarate ori,degeaba esti ironic.Este intradevar superba pentru ca imbinam in mod fricit toate formele de relief,dar e murdar,plin de gropi.oameni dezinteresati....stii cum se spune :omul sfinteste locul !Da ,dar nu la noi.
E ciudat cum pot romanii sa munceasca pe rupte in strainatate si acasa trebuie sa te milogesti de ei cu banii in mina.
Am o casa la munte cu 2000de m de pasune,platesc,ofer finul cadou si nu gasesc un amator sa vina sa coseasca....toti lucreaza in turism=sunt ospatari,barmani,cameriste,bucatarese....stau pe 7-800ron/luna si nu vor sa faca nimic in plus.
In 1993 ungurii ca sa supravietuiasca aveau cite 3 sevicii.....noi avem cite 3 somaje daca se poate si saptamina de lucru incepe luni cu trenul de marti si se termina vineri cu trenul de joi asa ca nu-mi povesti mie.
carmen_natural
Postat pe 10 Iunie 2011 15:51
Are si Romania multe parti frumoase, de regula cele in care nu au ajuns inca oamenii sa "profaneze" locul. In special in zone de munte, puteti gasi locuri in care sa va retrageti, sa parcurgeti trasee interesante, sa vizitati manastiri. Recomand Lacul Rosu, Lacu Sfanta Ana, Lacul Bolboci, Gura Humorului, Rasnov - cetatea, cheile... Lista poate continua la nesfarsit... Litoralul, din pacate, nu este suficient de ingrijit. Oricum nu merg in Mamaia, Costinesti, ci prefer Neptun, acolo mi se pare mai ok. Eu incerc sa promovez ce este mai frumos in Romania pe un site de turism, sper sa ajung la rezultatul pe care mi-l doresc si Romania sa para mai atragatoare in ochii turistilor.

www.inromania.info
kudika418207
Postat pe 11 August 2011 15:19
Problema cu Romanii,este ca sunt needucati,necivilizati si nu au respect pentru nimic si pentru nimeni!Uitati-va voi,ce lasa ei in urma dupa o duminica de gratare,o sa va ingroziti,de te miri cum mai creste iarba dupa ei.Ce sa promovam,mizeria si nesimtirea unora?Hai sa mergem prin tara,pe unde?Ca sa pleci pe valea oltului si nimeresti reparatii,mai bine nu,pe dn1,e aglomerat,pe bocautostrada spre mare,iar e aglomerat,spre nadlac e jale,nu stiu cum o fi spre Timisoara,ca n-am fost,adica hai sa promovam,gasim ce sa promovam,dar cum ajungem acolo,calmi,fara nervii distrusi?Cand am fost prima data la Balchik,m-a incercat un sentiment de frustrare,ca e la ei si nu la noi,dar dupa o analiza mai ampla am ajuns la concluzia,ca e mai bine ca e la ei,ca daca era la noi ajungea o ruina,ca sa-l darime cineva sa faca apartamente de lux,sa intri cu masina pana in dormitor,ca la noi la mamaia!La noi,totul se intampla in virtutea inertiei,cu greu poti mobiliza pe cineva,intr-un proiect construciv,"da mie ce-mi iese?" iar cand in sfarsit incepi sa faci ceva,apare chestia aia,cu capra vecinului.Pai daca Sarmisegetusa era in Germania,era autostrada cu 4 benzi pe sens pana acolo si parcare de 500 de locuri cu fast food-uri si poate si un mall,noi ce facem? intram cu buldozerul in istoria noastra,asta da promovare!Concluzie-prea putine locuri sunt de promovat,greu accesibile,asa ca prefer alte destinatii,unde poti sa te simti bine cu adevarat
romulus_lazy
Postat pe 11 August 2011 21:54
De la: romulus_lazy, la data 2011-08-11 21:54:57Problema cu Romanii,este ca sunt needucati,necivilizati si nu au respect pentru nimic si pentru nimeni!Uitati-va voi,ce lasa ei in urma dupa o duminica de gratare,o sa va ingroziti,de te miri cum mai creste iarba dupa ei.Ce sa promovam,mizeria si nesimtirea unora?Hai sa mergem prin tara,pe unde?Ca sa pleci pe valea oltului si nimeresti reparatii,mai bine nu,pe dn1,e aglomerat,pe bocautostrada spre mare,iar e aglomerat,spre nadlac e jale,nu stiu cum o fi spre Timisoara,ca n-am fost,adica hai sa promovam,gasim ce sa promovam,dar cum ajungem acolo,calmi,fara nervii distrusi?Cand am fost prima data la Balchik,m-a incercat un sentiment de frustrare,ca e la ei si nu la noi,dar dupa o analiza mai ampla am ajuns la concluzia,ca e mai bine ca e la ei,ca daca era la noi ajungea o ruina,ca sa-l darime cineva sa faca apartamente de lux,sa intri cu masina pana in dormitor,ca la noi la mamaia!La noi,totul se intampla in virtutea inertiei,cu greu poti mobiliza pe cineva,intr-un proiect construciv,"da mie ce-mi iese?" iar cand in sfarsit incepi sa faci ceva,apare chestia aia,cu capra vecinului.Pai daca Sarmisegetusa era in Germania,era autostrada cu 4 benzi pe sens pana acolo si parcare de 500 de locuri cu fast food-uri si poate si un mall,noi ce facem? intram cu buldozerul in istoria noastra,asta da promovare!Concluzie-prea putine locuri sunt de promovat,greu accesibile,asa ca prefer alte destinatii,unde poti sa te simti bine cu adevarat

Dragul meu din pacate toti suntem romani si impartim acelasi spatiu eu zic ca singura metoda de a ne civiliza, sunt metodele coercitive drastice...in loc sa ne omoare cu taxe si impozite din ce in ce mai mari, mai bine ar aplica amenzi usturatoare pt orice abatere...ai aruncat hartia pe jos, 5000 de lei...ai traversat prin loc nepermis, 5000 de lei...constructorul si-a facut treaba de mantuiala si a aparut ditai' gropanu'n carosabil la nici o saptamana de la receptia lucrarii, 150000 de lei amenda
miss_darine
Postat pe 11 August 2011 22:08
Hai sa nu promovam litoralul nostru.....
carmen_natural
Postat pe 12 August 2011 17:34
incerc..."Litoral drepti.... Un pas inainte mars. Incepand de maine esti la fel ca litoralul Bulgaresc."
ce zici o sa tina?
PRALEA_
Postat pe 12 August 2011 17:43
De la: romulus_lazy, la data 2011-08-11 21:54:57Problema cu Romanii,este ca sunt needucati,necivilizati si nu au respect pentru nimic si pentru nimeni!
cristinxxx
Postat pe 12 August 2011 17:48
cristinxxx
Postat pe 12 August 2011 17:49
De la: romulus_lazy, la data 2011-08-11 21:54:57Problema cu Romanii,este ca sunt needucati,necivilizati si nu au respect pentru nimic si pentru nimeni!

Dar tu,tu ce respecti ma nenorocitule ,nici natia in care te-ai nascut vad ca n-o respecti !!!!
cristinxxx
Postat pe 12 August 2011 17:52
De la: Lucia38, la data 2011-06-06 12:06:23S-a vorbit aici de Turcia, Grecia, Bulgaria... Atunci de Croatia am sa spun eu. Vreti servici turistice de nota 10? Vreti cazari la preturi rezonabile? Vreti sa nu va plictisiti atunci cand ploua sau e vreme rea pentru plaja? Mergeti in Croatia.

ok!
prima data cand o sa ies din Romania am s-o fac in Croatia cu tine ca sa-mi arati zona si sper sa ploua!
pickard
Postat pe 12 August 2011 17:54
De la: carmen_natural, la data 2011-08-12 17:34:03Hai sa nu promovam litoralul nostru.....

ar cam fi cazul!
oricum e aglomerat acum de nu poti arunca un ac pe jos
pickard
Postat pe 12 August 2011 17:56
De la: cristinxxx, la data 2011-08-12 17:48:36

nu sunt de acord cu tine...nu toti...marea majoritate sunt civilizati...dar cred ca sau cam saturat si ei de promisiuni desarte...romanul traieste si vrea sa traiasca azi...la fel ca ceilalti oameni de pe planeta asta...nu in viitor.sunt dusi cu vorba de cel putin 60 de ani..."generatiile viitoare vor avea...bla bla bla ".
de ce afara se comporta civilizat ? ...
PRALEA_
Postat pe 12 August 2011 17:57
De la: Lucia38, la data 2011-06-06 12:06:23S-a vorbit aici de Turcia, Grecia, Bulgaria... Atunci de Croatia am sa spun eu. Vreti servici turistice de nota 10? Vreti cazari la preturi rezonabile? Vreti sa nu va plictisiti atunci cand ploua sau e vreme rea pentru plaja? Mergeti in Croatia.

normal pentru tine ca e colea la 2 pasi ...da eu...fac 2 zile pana la granita ...
PRALEA_
Postat pe 12 August 2011 17:59
De la: PRALEA_, la data 2011-08-12 17:57:27

nu sunt de acord cu tine...nu toti...marea majoritate sunt civilizati...dar cred ca sau cam saturat si ei de promisiuni desarte...romanul traieste si vrea sa traiasca azi...la fel ca ceilalti oameni de pe planeta asta...nu in viitor.sunt dusi cu vorba de cel putin 60 de ani..."generatiile viitoare vor avea...bla bla bla ".

..cu cine nu esti de'acord , cu mine sau cu romulus_lazy ?!!!
cristinxxx
Postat pe 12 August 2011 18:00
De la: cristinxxx, la data 2011-08-12 18:00:49
De la: PRALEA_, la data 2011-08-12 17:57:27

..cu cine nu esti de'acord , cu mine sau cu romulus_lazy ?!!!

cu romulus...dar se intelegea si din ce am postat...scuze...
PRALEA_
Postat pe 12 August 2011 18:04
De la: PRALEA_, la data 2011-08-12 17:59:44

normal pentru tine ca e colea la 2 pasi ...da eu...fac 2 zile pana la granita ...

poate nu sti dar e autostrada Gilau-Turda
pickard
Postat pe 12 August 2011 18:12
De la: pickard, la data 2011-08-12 18:12:45
De la: PRALEA_, la data 2011-08-12 17:59:44

poate nu sti dar e autostrada Gilau-Turda

aaa da si pana acolo cu avionul cum zice don...pres. nu ?
PRALEA_
Postat pe 13 August 2011 09:03
Cred ca si in Tanganika ar fi mai bine ca la noi !
carmen_natural
Postat pe 13 August 2011 16:25
S-a incins discutia,unii dupa reactie,mi-au si dat dreptate.Am fost in Italia,Spania,Franta,tarile unde zic eu,sunt cei mai multi cersetori romani.Nu stiu daca e o mandrie sa recunosti ca esti roman si cum ai fi privit ca roman prin tarile astea.Am fost acum 2 saptamani la mamaia,n-am avut ce face,plaja plina de mucuri de tigara,banuiesc ca asa faceau si acasa,prin apa rahati si coceni de porumb,pahare de bere,am vazut si pampersi,ti se face sila...Mai curat mi sa parut in vama decat in mamaia.Vama putem sa o promovam,mai ales ca sunt locuri unde se mananca peste proaspat,cu adevarat.Ca sa promovam,trebuie sa ne mai educam,pana atuncii...o sa vin cu impresii din mult laudata Croatie
romulus_lazy
Postat pe 13 August 2011 17:39
De la: romulus_lazy, la data 2011-08-13 17:39:16S-a incins discutia,unii dupa reactie,mi-au si dat dreptate.Am fost in Italia,Spania,Franta,tarile unde zic eu,sunt cei mai multi cersetori romani.Nu stiu daca e o mandrie sa recunosti ca esti roman si cum ai fi privit ca roman prin tarile astea.Am fost acum 2 saptamani la mamaia,n-am avut ce face,plaja plina de mucuri de tigara,banuiesc ca asa faceau si acasa,prin apa rahati si coceni de porumb,pahare de bere,am vazut si pampersi,ti se face sila...Mai curat mi sa parut in vama decat in mamaia.Vama putem sa o promovam,mai ales ca sunt locuri unde se mananca peste proaspat,cu adevarat.Ca sa promovam,trebuie sa ne mai educam,pana atuncii...o sa vin cu impresii din mult laudata Croatie

anu asta am vrut sa ma duc la bulgari dar noroc ca am catea si motan in dotare si nu am avut curaj.am fost la Jupiter, hotel RIO,260 roni pe noapte mic dejun de nu mai aveam nevoie toata ziua decat de bere..mie nu-mi place sa stau lungit la plaja
acum e nevasta-mea in italia ,cica e frumos dar e alt gen de distractie.ore intregi in autocar, aglomeratie, sa vedem cu ce impresii vine
pentru inceput mi-a zis la telefon ca daca o mai aud ca vrea sa plece cu autocarul vreodata sa-i dau eu una in cap m-a autorizat!
pickard
Postat pe 13 August 2011 18:29
la Mamaia pluteau ampersi si rahati ?
Am fot in iulie in Grecia,la un hotel de 4* ,piscina olimpca,ALLI cu 300euro/pers/7 nopti.
Cam pe la a 3-a zi de sedere civilizata a sosit un autocar cu 55 de alesi ai poporului dintr-o suburie bucuresteana-au venit cu catel,cu purcel,cu bunicu ,cu mamaia........cu autocarul primariei respective.
Veneau la masa in slip,cu maieul alb de purtat pe sub camasa,cu niste lanturi care le atirnau pina la mijlcul burtilor si mincau cu palaria pe cap.A doua zi ,plutea un c...t in piscina.
Dar cea mai tare faza am auzit-o intr-una din dimineti cind la micul dejun au aparut domnii si doamnele consilieri .pusi la tzol festivsi foarte evoltati ca ei inteleg limba engleza foarte bine ,de ce nu le-au spus prosti astia de greci ca intilnireaeste la 21.30 si nu la 09.30 !
De risul c....ui !
Si voi vreti sa ne civilizam ?
Iar apropos de autocar.....are dreptate doamna !E pentru pina la 35 de ani !
carmen_natural
Postat pe 14 August 2011 19:20
De la: carmen_natural, la data 2011-08-14 19:20:11la Mamaia pluteau ampersi si rahati ?
Am fot in iulie in Grecia,la un hotel de 4* ,piscina olimpca,ALLI cu 300euro/pers/7 nopti.
Cam pe la a 3-a zi de sedere civilizata a sosit un autocar cu 55 de alesi ai poporului dintr-o suburie bucuresteana-au venit cu catel,cu purcel,cu bunicu ,cu mamaia........cu autocarul primariei respective.
Veneau la masa in slip,cu maieul alb de purtat pe sub camasa,cu niste lanturi care le atirnau pina la mijlcul burtilor si mincau cu palaria pe cap.A doua zi ,plutea un c...t in piscina.
Dar cea mai tare faza am auzit-o intr-una din dimineti cind la micul dejun au aparut domnii si doamnele consilieri .pusi la tzol festivsi foarte evoltati ca ei inteleg limba engleza foarte bine ,de ce nu le-au spus prosti astia de greci ca intilnireaeste la 21.30 si nu la 09.30 !
De risul c....ui !
Si voi vreti sa ne civilizam ?
Iar apropos de autocar.....are dreptate doamna !E pentru pina la 35 de ani !
Folclor de parasuta ,poveste luata din gura-n gura ca pe p..la !!!!!....nu mai incurca una cu alta !
cristinxxx
Postat pe 14 August 2011 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa faci bani pe timp de criza!!! 18 De la: pickard 3 Noiembrie 2010 18:37
Cadou vacanta 8 martie 7 De la: kudika_981739 24 Februarie 2015 12:47
Curs de formare animatori centre de vacanta 1 De la: adventurecamps 1 Martie 2011 16:44
Aventura in Valea Cernei pe urmele lui Hercules 1 De la: Bergwege 8 Septembrie 2009 10:27
Conducere 7 De la: kudicafex81 9 Mai 2016 07:22