Setari Cookie-uri

dc vi se pare ca all inclusive ar avea avantaje...eventual pt babalici..

dc vi se pare ca all inclusive ar avea avantaje...eventual pt babalici
tonysor
Postat pe 2 Septembrie 2008 12:06
aceeasi problema..daca esti tanar nu poti sta intr-un loc...poti beneficia de servicii in orice alt loc
anaida_angel
Postat pe 4 Septembrie 2008 16:36
mie nu mi se pare k all inclusive ar avea avantaje. costa mai putin sa mananc la autoservire
danapena
Postat pe 6 Septembrie 2008 20:53
pai uite, de ex o prietena a plecat in bodrum turcia. si a fost cazata la un hotel complex cu tot, cu multe barruri, club, restaurante, sauna, etc. si si-a ales sistemul all inclusive si a beneficiat de toate serviciile si a mancat si a baut ce a vrut in orice locatie de acolo de cate ori a vrut. avea piscina si facea plaja la hotel. adica nu prea pleca din complex ca ii era un pic frica sa se intoarca tarziu. adica ai timp sa te duci pe colo colo, dar esti mai in siguranta si faci ce vrei si la hotel, adica nu te plictisesti. si nici macar nu a costat-o mult. bine ca ea a beneficiat de multe pe acolo si plus ca era si program seara. pup
123girl
Postat pe 29 Decembrie 2008 10:29
faci parte din acei "oameni" numiti -NISTE TARANI.
tu nu o sa ajungi "babalak? -BOULE
nicolaebojin_lazy
Postat pe 3 Ianuarie 2009 09:56
bineinteles ca este un avantaj. avantajul este ca (depinde de hotel), poti manca si poti sa bei ce vrei cand vrei. paketul il platesti de acasa si nu mai ai grija ca vei arunca sutele de euro pe mancare, mai bine iti cumperi alte lucruri, haina sau amintiri. in cazul in care banii pt.tine nu sunt o problema, atunci da iti poti lua doar cazarea. pentru ca daca iti i-ei doar cazarea nu inseamna ca economisesti nimic, ba cheltui mai multi bani...
pup
123girl
Postat pe 17 Februarie 2009 17:17
Ce rai suntem!!! Tu care ai deschis acest ,,subiect,,nu vei fi ,,niciodata,, babalac????!!!!!!!!! Paoate ,,vrei sa mori ,tanar, si atunci,nu ve-i m-ai apuca,,, multele ,,,dez,,,,,,avantaje,,, ce le au azi,,,in.Romania,,, BABALACII,!!!
sirsof
Postat pe 8 Martie 2009 19:41
Sunt convins ca habar nu ai ce inseamna conceptul 'all inclusive'
( poate ai auzit si tu ce ai citit pe aici pe net dar atat )
Daca ai fi avut vreo experienta la un All Inclusive de vreo 5 stele nu mai deschideai tu topic aici .
probabil faci parte din tagma celor care merg injca la Vama Veche :PP ( nu ca asa avea ceva impotriva lor ) dar totusi daca ai merge sa spunem la turci la un 5 stele cu ALL , ai vedea diferenta care este in servicii-pret-posibilitati distractie-etc fata de Vama Veche:PP sau Mamaia sau orice alta locatie romaneasca.
As vrea sa iti mai spun ca sunt Compexuri Hoteliere de 5 stele cu ALL care au si 100 de hectare intindere , si ai cam tot ce ti-ai putea dori acolo :
La Mamaia daca vrei sa mergi la Aqua..dai o fuga la Constanta pe cand 'Dincolo" majoritatea au in complexul propriu .
Mai sunt multe de spus dar nu stiu daca are cine sa inteleaga:))
Va pup si vacanta placuta cu sau fara ALL INCLUSIVE :)
lipanadrian
Postat pe 6 Iulie 2009 08:57
Dragii mei ,hai sa fim seriosi. Omul are o parere si sincer, eu i-o respect. Fiecare varsta are un concept al ei de a-si petrece vacanta si ce activitati sa aiba in ea.Peste 10 ani v-a avea alta viziune, peste 20 sigur alta, nu mai zic peste 30. Nu epatez, dar si eu am plecat de la concediul in cort, ajungand acum la hoteluri de 4* si la Ultra All Inclusive. Deoarece, acum consider ca acum in concediu trebuie sa ma relaxez total si sa nu am nici o grija. Poate altii doresc altceva. Asta este.Dar, din experienta proprie, am o vorba : daca te duci la ALL, te duci minim la 4*, ideal la 5*, sau mai bine te lipsesti. Asta e 100% valabil pentru Turcia, parerea mea.Dar am o alta vorba ; totul depinde si de bugetul fiecaruia. Si asta spune totul.In concluzie, vacante placute, oriunde si oricum !
bimby
Postat pe 9 August 2009 02:59
De la: mioaracosmina, la data 2008-12-29 10:29:35 avea piscina si facea plaja la hotel. adica nu prea pleca din complex ca ii era un pic frica sa se intoarca tarziu. adica ai timp sa te duci pe colo colo, dar esti mai in siguranta si faci ce vrei si la hotel, adica nu te plictisesti.

ok eroare uriasa in gandire: daca pleci de acasa (ergo, calatoresti), se presupune ca nu o faci ca sa substitui un loc de izolare cu altul...un hotel nu are nicio legatura cu statiunea sau tara in care esti, el e o unitate izolata, poti sa fi in alpi si sa stai intr-un complex hotelier cu aqua park incalzit si sa te simti ca la mare.. sau poti fi in new york intr-un hotel cu specific oriental unde stiu eu, fumezi narghilea pe hol. tara in care intri e spatiul public, e in oameni, restaurante, peisaj, spectacole, etc.
si siguranta, daca asta e criteriul absolut, nu exista nici in casa la tine, cu atat mai putin cand pasesti in afara ei, deci de ce ai parasi-o daca atata cauti de la viata?
asta mi se pare un exemplu clasic de complacenta si rationalizare astfel incat sa te protejezi de regretul ca nu inveti nimic din ce faci
roxanana
Postat pe 28 Februarie 2010 11:20
De la: lipanadrian, la data 2009-07-06 08:57:03
As vrea sa iti mai spun ca sunt Compexuri Hoteliere de 5 stele cu ALL care au si 100 de hectare intindere , si ai cam tot ce ti-ai putea dori acolo :
La Mamaia daca vrei sa mergi la Aqua..dai o fuga la Constanta pe cand 'Dincolo" majoritatea au in complexul propriu .
Mai sunt multe de spus dar nu stiu daca are cine sa inteleaga:))

scuze ca ma repet, dar sa presupui ca tot ce are o statiune de oferit e egal cu tot ce are un complex hotelier de oferit este eronat. nu am nimic impotriva, doar sa nu ne mintim ca mergem la mamaia, cand de fapt destinatia in sine, fara amendamente, este hotelul x. deci de acuma hai sa vorbim asa, in vacanta am fost la complexul x si m-am distrat acolo intre ziduri, sa vedem cum suna. daca nu constientizam si nu explicitam asta, facem o eroare logica.
roxanana
Postat pe 28 Februarie 2010 11:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bilete internationale la tren 15 De la: lazy001865 12 Martie 2010 08:23
spania costa brava 1 De la: kudika_1003080 7 Martie 2016 20:25
ce nu include un " all inclusive"? 22 De la: tudor_tan 31 Martie 2010 21:52
dc vi se pare ca all inclusive ar avea avantaje...eventual pt babalici.. 12 De la: roxanana 28 Februarie 2010 11:24
bilete internationale la tren 15 De la: LEON77 29 Iulie 2012 14:44