uganda

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent uganda: (5 din 1 vot)
 
babypanther Avatarul lui babypanther

5 mesaje
Membru din: 8/04/2008
Oras: bucuresti

as vrea sa aflu si eu cate cva despre uganda...a fost cineva pe aici?
trif1525 Avatarul lui trif1525

1 mesaj
Membru din: 27/11/2007

nu prea cred...
Raporteaza abuz de limbaj
Marilena_Dobre Avatarul lui Marilena_Dobre

2 mesaje
Membru din: 1/05/2009

Buna,

Eu am fost in Uganda acum 4 ani...am vizitat capitala Kampala, plus alte locuri extrem de interesante: cascadele Szibua, orasul Jinja cu izvoarele Nilului, Cascada Murchison am fost la safari.

Nu e un loc vizitat de foarte multi turisti in ultimii ani - vezi toate aspectele neplacute ale Africii (saracie, mizerie..); insa sunt locuri incredibile, de neuitat.

Trebuie sa ai ceva spirit de aventura ca sa mergi acolo...
Raporteaza abuz de limbaj
catalina_lazy Avatarul lui catalina_lazy

1 mesaj
Membru din: 20/11/2007

Buna. Am fost in Uganda cam de 5 ori in ultimii 3 ani. Daca nu te deranjeaza aspectul saracacios al tarii este o experienta de neuitat. Isi lasa amprenta. Depinde foarte mult de hotelul la care veti sta. Din hotel iti poti organiza safari, plimbari si multe altele. Seara nu este indicat sa te plimbi pe strada. Din cate imi aduc aminte trebuie sa ai la tine dolari americani si in bacnote mici. Micul dejun este minunat in Uganda.Eu cand am fost am stat in capitala. Oamenii mie mi s-au parut prietenosi.Merita vizitat
Raporteaza abuz de limbaj
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje
Membru din: 9/01/2008

De la: catalina, la data 2009-10-11 21:08:27Buna. Am fost in Uganda cam de 5 ori in ultimii 3 ani. Daca nu te deranjeaza aspectul saracacios al tarii este o experienta de neuitat. Isi lasa amprenta. Depinde foarte mult de hotelul la care veti sta. Din hotel iti poti organiza safari, plimbari si multe altele. Seara nu este indicat sa te plimbi pe strada. Din cate imi aduc aminte trebuie sa ai la tine dolari americani si in bacnote mici. Micul dejun este minunat in Uganda.Eu cand am fost am stat in capitala. Oamenii mie mi s-au parut prietenosi.Merita vizitat
Raporteaza abuz de limbaj
parvulescu_dan Avatarul lui parvulescu_dan

99 mesaje
Membru din: 9/01/2008

Ce ai facut in Kampala ?
Raporteaza abuz de limbaj
rodax_ro2 Avatarul lui rodax_ro2

4 mesaje
Membru din: 20/11/2007

Mei, voi ati fost unde nimeni nu gandeste sa mearga, avand in vedere razboiul civil care a fost acolo. Cam dati de banuit, ati fost in interes de serviciu, altfel va mancau la pranz sau seara. Da ce subiect interesant cu Uganda, n-ati vrea voi sa vedeti cum e prin Congo, sau Somalia?
Raporteaza abuz de limbaj