Setari Cookie-uri

Credeti ca Tatoiu chiar s-a vindecat de cancer cu reteta minune?

De la: cristinarudi, la data 2010-08-13 21:32:24
De la: danny81, la data 2010-07-23 21:57:36Cancerul este din pacate o boala incurabila.Binenteles ca Monica Tatoiu a mintit in privinta retetei cu tinctura de propoils si laptisorul de matca.Dar intrebarea mea este ce interes a avut sa spuna asemenea prostii la televizor???Oare falimenteaza Institutul apicol???

Iti explic eu de ce!
Ca sa nu mai creada vreodata oamenii ca vreun tip de cancer se poate vindeca in veci cu chimioterapie!
Chimioterapia e creata de marea alianta a farmacologiei mondiale in mana masoneriei care conduce lumea. Daca vroiau...eradicau cancerul din anii 60!
E de fapt o ciuperca mutanta provenita din corpul fiecaruia din noi si se vindeca cu bicarbonat de uz intern farmaceutic, solutie interna pura 98-99% dar numai daca e administrat chirurgical prin microinjectie in fiecare punct (chiar si in metastaza cu 300 de puncte). Dar cum o sa se spuna ca se vindeca doar cu atat? Sunteti nebuni? Sa nu mai avem profituri de 20.000 - 40.000 de E pe tratament/pacient si sa ajungem in 20 de ani la 10 miliarde de insi pe pamant?
Haida de! Doctorul Tulio Simoncini din Italia de 20 de ani si doctorul acela bulgar in ultimii ani acum, sunt cretini c-au inchis mii de cazuri de cancer de caciula! Si nu cu cine stie ce cheltuiala. E drept ...interventie sub aparatura medicala de varf e, ...nu-i usor a practica microincizii si microinjectii in tesuturi in pozitii si posturi uneori aproape imposibile, dar merge!
Cum sa vrea scarbulitzele care conduc lumea sa lase ei fraiele? Sa nu controleze ei populatia? Sa nu faca ei profit din suferinta oamenilor? Sa nu dicteze ei cata populatie sa traiasca pe pamant si cum? Credeti ca drogurile ca si trafic, duc la altceva decat la ei in cele din urma? ca toate relele de fapt. C-ar ierta asa ceva? Droguri si medicamente?
Cancerul prolifereaza masiv in urma masurilor dictate de ei... ISO 22000...E-uri...stress...sclavie psihica...indobitocire prin media...
Dar se vindeca doamnelor si domnilor, constientizand toate acestea, traind sanatos si apeland concret la adevarata medicina cea naturista si chiar uneori la cea clasica, dar practicata neconventional.
multumesc...poate lesina un neuron de-al lui..898...POATE..
kudika080388
Postat pe 13 August 2010 23:06
De la: corina40_healthy, la data 2010-08-13 00:49:20buna, vreau sa va spun ca eu m-am vindecat de cancer,nu e imposibil! Conditzia e sa-l descoperi intr-o faza incipienta si litera de lege: faci ce spune doctorul,chiar daca simtzi ca piere lumea si tzi se scurge viatza din tine odata cu voma produsa de citostatice.E cumplit, dar se poate.Cand auzi un asemenea diagnostic ai senzatzia ca itzi cade cerul pe tine.Nu cred ca cineva ar avea curajul sa minta ca a avut cancer ,si s-a vindecat daca nu ar fi asa. Cu asta nu te joci:uite e, ba nu e!Da retzeta contzine grupul de vitamine din complexul B, dar nu poate fi nociva.Bolnavilor cu tumori maligne li se spune ca nu au voie sa ia niciodata vitamina B12 sau acid folic pentru ca acestea au rol in diviziunea celulara, ceea ce ar duce la cresterea nr. de celule neoplazice. Nimeni, niciodata nu cred ca a spus unui bolnav cu cancer sa nu ia polen sau miere.Atunci ar trebui sa nu mai mancam nici varza sau alte legume,fructe care contzin aceasta vitamina.Nu stiu cum s-a vindecat d-na Tatoiu, dar eu una cred ca cancerul are un singur tratament ( bisturiul chirurgului),ca ajutzi organismul cu alte terapii naturiste sa faca fatza tratamentului invaziv, asta e altceva, dar sa spui ca doar cu plante sau alte leacuri ai vindecat o tumora maligna facand-o sa dispara pur si simplu, e o aberatzie.In timpul tratamentului urmat de mine am facut 6 cure de citostatice si radioterapie cobalt.La insistentza surorii mele de la a 3-a cura de citostatice am folosit gel de aloe,sincer va marturisesc ,fara sa am incredere ca ar avea vreun rost.Am observat totusi ca am facut fatza mai usor ultimelor 3 cure de tratament.Va salut pe toate si va doresc multa sanatate.Va mai dau un sfat :daca din nefericire veti avea nesansa sa facetzi cancer ,operatzi-va ,nu ascultatzi toate prostiile si pierdetzi timp pretzios.Cu cat il scoatetzi mai repede din corpul vostru,cu atat mai mari sanse de vindecare avetzi.Folositzi terapiile naturiste ca ajutor, dar ele singure nu fac fatza.


Da, asa este!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

stem_29
Postat pe 14 August 2010 03:32
De la: druidi, la data 2010-08-10 09:25:01am avut la facultate de facut o campanie semestrul trecut. si niste colege au ales ca subiect cancerul la san. si au contactat-o pe tatoiu, cerandu-i ajuorul in filmarea unui spot. dansa nu a mai ajuns la cluj, dar nu asta e important. fetele de la facultate au vorbit destul de mult cu dansa despre subiectul asta, si se pare ca intr-adevar s-a vindecat.
numai bine


Buna dimineata !.
Aceasta reteta **d-na Tatoiu**, mi-a fopst recomandata in anul 1986, de catre profesor universitar Dr. TANSANU, medic pediatru si directorul spitalului pe atunci de la clinica Sf. Maria din Tatarasi Iasi.Proportiile erau un pic altfel , in p[lus, mai era si cu o macerare de ou pentru calciu. Copilul meu pe atunci de 6 anisori, dupa o lunga *balaganeala** pe la diversi medici, in final au reusit sa complice lucrurile si am crezut ca il pierd sau va ramane cu sechele urate toata viata.
Traseu de comitialitate, febrile, apoi si reci(toxinele din microbi , viermi)
Hepatita toxica;
Spasmofilie;
Boala autoimuna;
Pluriinmfectat cu Gerdia, oxiuri, limbrici, (acestia au devenit rezistenti la medicamente si sau inmultit datorita faptului ca, s-a slabit imunitatea copilului. Daca sunteti studenta la medicina, stiti si ce alte complicatii mai avea sau era pe cale sa aibe.
Aceasta reteta de la dr>Tansanu am facut-o si repetat-o, 2 ani.
Acum fiul meu are 30 de ani, a facut facultate(politehnica) si din anul 2 a mai urmat o facultate. Este director coordonator productie, intr-o firma privata. Nu i-a ramas sechele de nici o culoare, sau recidive, este un barbat de **fier**
In concluzie aceasta reteta , a circulat prin Romania, Medicii care recomanda numai chimie de sinteza, atata stiu ei,si sinteza o recomanda prin incercare , schimband reteta, si cand te termina toxic, spun ca,** au intervenit prea multe complicatii si de aceia a murit**, nusi recunosc incompetenta si nici procentajul activ dintr-un medicament de sinteza, care nu este mai mult de 15, 20% solutie activa , iar restul solutie toxica si daunatoare organismului pe termen lung.
Va recomand sa nu luati in ras, reteta *tatoiu**, proportiile sunt calculate/individ. Mai sus am citit ca, **vitaminele B 12, ar trezi celula canceroasa**. Fals. Orice boala incurabila, virus, etc. se dezvolta , multiplica, devin mutanti(rezistenti la medicamente), atunci cand ai imunitatea slaba, sau corpul tau devine autoimun.
Reteta complecta asa cum am facut-o eu atunci , o gasiti pe Profilul meu, am scris-o pentru un alt forum.
Va doresc o zi minunata si sa aveti parte de multa, multa sanatate. Dorina
dorina27
Postat pe 14 August 2010 09:05
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:51:59
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:32:34
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 07:59:41
De la: stem_29, la data 2010-08-12 21:21:46
De la: kudika080388, la data 2010-08-12 20:02:40
De la: danny81, la data 2010-07-23 21:57:36Cancerul este din pacate o boala incurabila.Binenteles ca Monica Tatoiu a mintit in privinta retetei cu tinctura de propoils si laptisorul de matca.Dar intrebarea mea este ce interes a avut sa spuna asemenea prostii la televizor???Oare falimenteaza Institutul apicol???
cancerul este >>o ciuperca si>>>SE VINDECA !! IN FAZA INCIPIENTA !!SI NU NUMAI!! >>FEMEILE LA MENOPAUZA >>TREBUIE SA IA >>FEMARA !! IN LOC DE CITOSTATICE ,RADIOATERAPII ...ETC..>>DAR COSTA SCUMP CNAS -UL >>SI AS TRAGE O INJURATURA ACUM...dar nu-i "voie".... Doamna >>>CUM PUTETI SA SPUNETI :"ca falimenteaza institutul apicol ..?!>>>CAND ,PROPOLISUL ,>DE LA 7 LEI A AJUNS LA 28 DE LEI ??? SI NECESARUL =150GR PROPOLIS =420 LEI>>POLENUL 10GR =16 LEI ;LAPTISORUL DE LA 8 LEI >>ACUM 300 GR =32LEI SI MIEREA 1,5KG=43 LEI ???
EU CRED CA IA FEMARA SI IA COTA PARTE LA MAJORARILE IMENSE DE PRODUSE APICOLE ???? SI MAI CRED CA SE VA VINDECA ..si de ce pleaca din ROMANIA..???!!!>>DOAMNA TE CONTRAZIC >>CA EU STIU EXACT CAT COSTA ACESTE PRODUSE >>PENTRU CA ATUNCI CAND ERAM GRAV BOLNAVA >.cu 36 de Kg. "rahatii de unuii doctori "au spus ca mor //?! >>PROPOLISUL >>M-A VINDECAT!! Pentru mine PROPILISUL ESTE CUM AS MANCA PERMANENT O FELIE DE PAINE /ZI!!IN UNELE TARII SE TRATEAZA >FARA DISTRUGERII DE ALTE ORGANE = CITOSTATICELE ,CU >>>> O SOLUTIE DE BICARBONAT DE SODIU INTRODUS PRINTR-O CANULA >>DIRECT IN TUMORE SI...>>> IN 7 ZILE >>NU MAI EXISTA TUMOAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU MA INTREB CATI BANI IA DE LA INSTITUTULAPICOL????



Nu vreau sa te contrazic.
Insa vreau sa te intreb, in care tumoare?:) sunt tumori la san care nu se vad decat la operatie.
Te mai intreb, ai vazut vreodata o poza cu un san stadiu 3 de cancer, in care's afectati si ganglionii( cand deja sunt afactati ganglionii, ajunge si 2 din cati sunt,... probabilitatea de a trece in sange prin sistem linfatic deja e mare, si la palparea sanului nu se simte nimic?:)
Marcarii doar arata ca exista .....Ai vazut cu ochii tai cum e la palpat o tumoare?:) canceroasa, binenteles:)
Sau zi-mi concret cu analize cine a scapat cu asa tratament si a avut stadiul 3, sa zicem de cancer?:)
Tocmai asta e secretul, stadiile 1 si 2 se trateaza ( in timp, pana la 10 ani) datorita faptului ca-i localizat, nu a apucat ( din statistici 85% reusita in vindecari) sa treaca nicio celula canceroasa prin sange la un alt organ ( ceea ce se numeste metastaza).....deja de la stadiul 3 e o problema, si nu e chiar mica.
Eu iti respect parerea, insa iti doresc sa nu ajungi niciodata si nimeni apropiat tie sa aleaga intre a " injecta" tumoarea cu retete " babesti" ( zic asa nu pt. ca sa fiu rea, asa le zic eu) si tratamentul stiut de ani, cel oncologic.




Nu stiu ce raspuns astepti...e atat de incoerenta....
DUDUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ai reusit sa ma amuzi SI SPER SA NU TRAIESTI NICIODATA mOmentele care le-am trait eu ...DAR M-AS MIRA SA NU-TI DAI CU STANGUL IN DREPTUL ...TE-AS VREA 5 ZILE LA MINE PE SANTIER >>ATAT ! sigur AR INVIA ...MACAR un NEURON ..?!...CA NU AI ! doar furie ...scuip-o draguta si vin-o la mine pe santier ....
>>Cancerul este o ciuperca

si poate fi vindecat
Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea “protejarii publicului impotriva terorismului” in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in mod sistematic, refuza sa o vindece.


Impreuna putem, DA, dar nuputem atunci cand companiile farmaceutice sunt implicate.
Anual se colecteaza sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii de gasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sa o gaseasca.
Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.
Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite si mai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.
Acum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day pe care le puteti citi in articolul din 9 August (in engleza pe site-ul www.davidicke.com). Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar la Institutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii”.
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini cresterea numarului populatiei. “E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva.. asa ca de ce sa nu fie cancer pana la urma urmei?” Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceea fac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mica dorinta sa trateze cancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice care trateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar si oamenii cu aceasta otrava – chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani in primul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si sa moara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind o metoda de reducere a populatiei.
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta de tratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si a agentiilor guvernamentale.




Un astfel de caz este doctoral Italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
“Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”
Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.

Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal, versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.
Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”.
Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nicio teorie rigida impinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional l amedicinei si stiintei.

Cati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la zei a tot stiutori realizand scara imensa a ignorantei care are loc?
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
· Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
· Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
· Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintre cartile mele? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar

Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
Acesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masive ale populatiei - prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.
Mdaaa… aici este adevaratul soc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decat orice?
CHIMIOTERAPIA
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa distruga celule. Hmmmm… atata tot.

Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii pacientului.
Dar stai sa vezi. Aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin imprejurimi.
Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.
Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de timp pana cand Candida va declansa o recidiva.
Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.
Cand Simoncini a realizat ca boala de cancer este de fapt o infectie sau infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.

Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi.
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.

Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.
Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod efficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa.

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile .
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca . Descoperirile celor doi profesori sunt urmatoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si vegetale. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale.

Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.
Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezinta sistemul natural de protectie al fructelor si vegetalelor impotriva atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: capsunile, afinele, fragii, strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.
Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului fungal care este cancerul.
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elita vor ca oamenii sa fie distrusi de cancer si nu vindecati. Ei sunt niste oameni bolnavi atat mental cat si emotional si considera oamenii drept oi sau vite sau animale in orice caz. Lor nu le pasa cat stres, cata suferinta si moarte cauzeaza aceste manipulari si secretizari, si din punctul lor de vedere: cu cat mai multa suferinta cu atat mai bine. Si asta dovedeste ca acesti oameni nu sunt in toate mintile..
Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand “in lumea reala” cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat eronate si care nu dau rezultate.
Este intradevar o societate nebuna, nebuna, dar din perspectiva familiilor de elita, asa si trebuie sa fie. Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.
Ce contrast immense este intre el si cei care servesc organizatiile medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au ridiculizat si i-au contestat teoriile..
Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui Simoncini.
Ghici ce s-a intamplat?
Ei nu au venit.
Video cu Tullio Simoncini
http://www.youtube.com/watch?v=nn_nMVShU3U
http://www.youtube.com/watch?v=sYT0zfNhbK8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LLXvMeMsmXs&feature=related
http://www.theshenclinic.com/index..php?option=com_content&view=article&id=28:story3&catid=4:stories&lang=en
Siteul lui Tullio Simoncini
http://www.curenaturalicancroPOATE SE TREZESTE UN NEURON >>DUDUIE : CARE-I BAIUL ..? TE BATU-I LA POKER ,ESTI FASSSSS >IN CONSTRUCTII ...CITESTE!! ca de Silvia chitimia nici o iot nu ai spus ....lipsa neuroni!!!


Doamneee, ce delir....
Daca lucrezi pe santier, mai ai o scuza ca n-ai prea dat pe la scoala... ..."Vin-o", "Batu-i"...Unde esti ,carte de gramatica????Ai cazut in betoniera????
kudika226898
Postat pe 14 August 2010 09:06
De la: dorina27, la data 2010-08-14 09:05:09
De la: druidi, la data 2010-08-10 09:25:01am avut la facultate de facut o campanie semestrul trecut. si niste colege au ales ca subiect cancerul la san. si au contactat-o pe tatoiu, cerandu-i ajuorul in filmarea unui spot. dansa nu a mai ajuns la cluj, dar nu asta e important. fetele de la facultate au vorbit destul de mult cu dansa despre subiectul asta, si se pare ca intr-adevar s-a vindecat.
numai bine


Buna dimineata !.
Aceasta reteta **d-na Tatoiu**, mi-a fopst recomandata in anul 1986, de catre profesor universitar Dr. TANSANU, medic pediatru si directorul spitalului pe atunci de la clinica Sf. Maria din Tatarasi Iasi.Proportiile erau un pic altfel , in p[lus, mai era si cu o macerare de ou pentru calciu. Copilul meu pe atunci de 6 anisori, dupa o lunga *balaganeala** pe la diversi medici, in final au reusit sa complice lucrurile si am crezut ca il pierd sau va ramane cu sechele urate toata viata.
Traseu de comitialitate, febrile, apoi si reci(toxinele din microbi , viermi)
Hepatita toxica;
Spasmofilie;
Boala autoimuna;
Pluriinmfectat cu Gerdia, oxiuri, limbrici, (acestia au devenit rezistenti la medicamente si sau inmultit datorita faptului ca, s-a slabit imunitatea copilului. Daca sunteti studenta la medicina, stiti si ce alte complicatii mai avea sau era pe cale sa aibe.
Aceasta reteta de la dr>Tansanu am facut-o si repetat-o, 2 ani.
Acum fiul meu are 30 de ani, a facut facultate(politehnica) si din anul 2 a mai urmat o facultate. Este director coordonator productie, intr-o firma privata. Nu i-a ramas sechele de nici o culoare, sau recidive, este un barbat de **fier**
In concluzie aceasta reteta , a circulat prin Romania, Medicii care recomanda numai chimie de sinteza, atata stiu ei,si sinteza o recomanda prin incercare , schimband reteta, si cand te termina toxic, spun ca,** au intervenit prea multe complicatii si de aceia a murit**, nusi recunosc incompetenta si nici procentajul activ dintr-un medicament de sinteza, care nu este mai mult de 15, 20% solutie activa , iar restul solutie toxica si daunatoare organismului pe termen lung.
Va recomand sa nu luati in ras, reteta *tatoiu**, proportiile sunt calculate/individ. Mai sus am citit ca, **vitaminele B 12, ar trezi celula canceroasa**. Fals. Orice boala incurabila, virus, etc. se dezvolta , multiplica, devin mutanti(rezistenti la medicamente), atunci cand ai imunitatea slaba, sau corpul tau devine autoimun.
Reteta complecta asa cum am facut-o eu atunci , o gasiti pe Profilul meu, am scris-o pentru un alt forum.
Va doresc o zi minunata si sa aveti parte de multa, multa sanatate. Dorina



Doamna Dorina, nimeni a a luat " in ras" reteta, si sunt convinsa ca a dat rezultate,in cazul dumneavoastra, insa, cu o mica remarca doamna, lipsa de calciu, spasmofilia.etc, nu sunt cancer doamna.
Da, stiu de cojile de ou, si altele ( chiar cunosc o mama care asa si-a tratat fiul timp de 6 ani, zic tratat cu naturiste, si acel copil a fost la un pas de moarte si acum e ....inginer -si e super bine, fara nicio problema) si sunt d'acord ca suplimente, in cazul dumneavoastra cu fiiul cu siguranta au ajutat doar naturistele, pt. sistem imunitar slab sunt SUPER BUNE. Insa doamna, cancerul e cu totul altceva.
stem_29
Postat pe 14 August 2010 12:16
De la: kudika226898, la data 2010-08-14 09:06:18
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:51:59
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:32:34
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 07:59:41
De la: stem_29, la data 2010-08-12 21:21:46
De la: kudika080388, la data 2010-08-12 20:02:40
De la: danny81, la data 2010-07-23 21:57:36Cancerul este din pacate o boala incurabila.Binenteles ca Monica Tatoiu a mintit in privinta retetei cu tinctura de propoils si laptisorul de matca.Dar intrebarea mea este ce interes a avut sa spuna asemenea prostii la televizor???Oare falimenteaza Institutul apicol???
cancerul este >>o ciuperca si>>>SE VINDECA !! IN FAZA INCIPIENTA !!SI NU NUMAI!! >>FEMEILE LA MENOPAUZA >>TREBUIE SA IA >>FEMARA !! IN LOC DE CITOSTATICE ,RADIOATERAPII ...ETC..>>DAR COSTA SCUMP CNAS -UL >>SI AS TRAGE O INJURATURA ACUM...dar nu-i "voie".... Doamna >>>CUM PUTETI SA SPUNETI :"ca falimenteaza institutul apicol ..?!>>>CAND ,PROPOLISUL ,>DE LA 7 LEI A AJUNS LA 28 DE LEI ??? SI NECESARUL =150GR PROPOLIS =420 LEI>>POLENUL 10GR =16 LEI ;LAPTISORUL DE LA 8 LEI >>ACUM 300 GR =32LEI SI MIEREA 1,5KG=43 LEI ???
EU CRED CA IA FEMARA SI IA COTA PARTE LA MAJORARILE IMENSE DE PRODUSE APICOLE ???? SI MAI CRED CA SE VA VINDECA ..si de ce pleaca din ROMANIA..???!!!>>DOAMNA TE CONTRAZIC >>CA EU STIU EXACT CAT COSTA ACESTE PRODUSE >>PENTRU CA ATUNCI CAND ERAM GRAV BOLNAVA >.cu 36 de Kg. "rahatii de unuii doctori "au spus ca mor //?! >>PROPOLISUL >>M-A VINDECAT!! Pentru mine PROPILISUL ESTE CUM AS MANCA PERMANENT O FELIE DE PAINE /ZI!!IN UNELE TARII SE TRATEAZA >FARA DISTRUGERII DE ALTE ORGANE = CITOSTATICELE ,CU >>>> O SOLUTIE DE BICARBONAT DE SODIU INTRODUS PRINTR-O CANULA >>DIRECT IN TUMORE SI...>>> IN 7 ZILE >>NU MAI EXISTA TUMOAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU MA INTREB CATI BANI IA DE LA INSTITUTULAPICOL????



Nu vreau sa te contrazic.
Insa vreau sa te intreb, in care tumoare?:) sunt tumori la san care nu se vad decat la operatie.
Te mai intreb, ai vazut vreodata o poza cu un san stadiu 3 de cancer, in care's afectati si ganglionii( cand deja sunt afactati ganglionii, ajunge si 2 din cati sunt,... probabilitatea de a trece in sange prin sistem linfatic deja e mare, si la palparea sanului nu se simte nimic?:)
Marcarii doar arata ca exista .....Ai vazut cu ochii tai cum e la palpat o tumoare?:) canceroasa, binenteles:)
Sau zi-mi concret cu analize cine a scapat cu asa tratament si a avut stadiul 3, sa zicem de cancer?:)
Tocmai asta e secretul, stadiile 1 si 2 se trateaza ( in timp, pana la 10 ani) datorita faptului ca-i localizat, nu a apucat ( din statistici 85% reusita in vindecari) sa treaca nicio celula canceroasa prin sange la un alt organ ( ceea ce se numeste metastaza).....deja de la stadiul 3 e o problema, si nu e chiar mica.
Eu iti respect parerea, insa iti doresc sa nu ajungi niciodata si nimeni apropiat tie sa aleaga intre a " injecta" tumoarea cu retete " babesti" ( zic asa nu pt. ca sa fiu rea, asa le zic eu) si tratamentul stiut de ani, cel oncologic.




Nu stiu ce raspuns astepti...e atat de incoerenta....
DUDUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ai reusit sa ma amuzi SI SPER SA NU TRAIESTI NICIODATA mOmentele care le-am trait eu ...DAR M-AS MIRA SA NU-TI DAI CU STANGUL IN DREPTUL ...TE-AS VREA 5 ZILE LA MINE PE SANTIER >>ATAT ! sigur AR INVIA ...MACAR un NEURON ..?!...CA NU AI ! doar furie ...scuip-o draguta si vin-o la mine pe santier ....
>>Cancerul este o ciuperca

si poate fi vindecat
Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea “protejarii publicului impotriva terorismului” in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in mod sistematic, refuza sa o vindece.


Impreuna putem, DA, dar nuputem atunci cand companiile farmaceutice sunt implicate.
Anual se colecteaza sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii de gasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sa o gaseasca.
Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.
Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite si mai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.
Acum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day pe care le puteti citi in articolul din 9 August (in engleza pe site-ul www.davidicke.com). Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar la Institutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii”.
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini cresterea numarului populatiei. “E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva.. asa ca de ce sa nu fie cancer pana la urma urmei?” Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceea fac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mica dorinta sa trateze cancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice care trateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar si oamenii cu aceasta otrava – chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani in primul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si sa moara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind o metoda de reducere a populatiei.
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta de tratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si a agentiilor guvernamentale.




Un astfel de caz este doctoral Italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
“Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”
Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.

Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal, versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.
Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”.
Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nicio teorie rigida impinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional l amedicinei si stiintei.

Cati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la zei a tot stiutori realizand scara imensa a ignorantei care are loc?
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
· Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
· Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
· Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintre cartile mele? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar

Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
Acesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masive ale populatiei - prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.
Mdaaa… aici este adevaratul soc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decat orice?
CHIMIOTERAPIA
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa distruga celule. Hmmmm… atata tot.

Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii pacientului.
Dar stai sa vezi. Aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin imprejurimi.
Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.
Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de timp pana cand Candida va declansa o recidiva.
Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.
Cand Simoncini a realizat ca boala de cancer este de fapt o infectie sau infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.

Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi.
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.

Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.
Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod efficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa.

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile .
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca . Descoperirile celor doi profesori sunt urmatoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si vegetale. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale.

Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.
Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezinta sistemul natural de protectie al fructelor si vegetalelor impotriva atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: capsunile, afinele, fragii, strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.
Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului fungal care este cancerul.
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elita vor ca oamenii sa fie distrusi de cancer si nu vindecati. Ei sunt niste oameni bolnavi atat mental cat si emotional si considera oamenii drept oi sau vite sau animale in orice caz. Lor nu le pasa cat stres, cata suferinta si moarte cauzeaza aceste manipulari si secretizari, si din punctul lor de vedere: cu cat mai multa suferinta cu atat mai bine. Si asta dovedeste ca acesti oameni nu sunt in toate mintile..
Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand “in lumea reala” cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat eronate si care nu dau rezultate.
Este intradevar o societate nebuna, nebuna, dar din perspectiva familiilor de elita, asa si trebuie sa fie. Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.
Ce contrast immense este intre el si cei care servesc organizatiile medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au ridiculizat si i-au contestat teoriile..
Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui Simoncini.
Ghici ce s-a intamplat?
Ei nu au venit.
Video cu Tullio Simoncini
http://www.youtube.com/watch?v=nn_nMVShU3U
http://www.youtube.com/watch?v=sYT0zfNhbK8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LLXvMeMsmXs&feature=related
http://www.theshenclinic.com/index..php?option=com_content&view=article&id=28:story3&catid=4:stories&lang=en
Siteul lui Tullio Simoncini
http://www.curenaturalicancroPOATE SE TREZESTE UN NEURON >>DUDUIE : CARE-I BAIUL ..? TE BATU-I LA POKER ,ESTI FASSSSS >IN CONSTRUCTII ...CITESTE!! ca de Silvia chitimia nici o iot nu ai spus ....lipsa neuroni!!!


Doamneee, ce delir....
Daca lucrezi pe santier, mai ai o scuza ca n-ai prea dat pe la scoala... ..."Vin-o", "Batu-i"...Unde esti ,carte de gramatica????Ai cazut in betoniera????


stem_29
Postat pe 14 August 2010 12:18
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 13:20:26
De la: leo_, la data 2010-08-13 08:57:23am auzit ca un remediu contra cancerului este acea apa saracita in deuteriu facuta la Rm Vlacea. se spune ca ar limita cu mult diviziunea celulara a celulelor in general si a celor canceroase in special (care se pare ca s-ar diviza mai rapid in prezenta deuteriului. poate ne spune cineva care testeaza... oricum apa e scumpa, 15 lei jumatatea de kg.


Ce poveste frumoasa....


nu cred nici eu dar e posibil. romanii sunt singurii din lume care fac apa asta. ar trebui sa incerce cineva care are cancer si sa ne spuna si noua cat e de real. am auzit de un japonez care cumpara tone de apa din asta, nu mai foloseste apa obisnuita.
leo_
Postat pe 14 August 2010 12:58
De la: leo_, la data 2010-08-14 12:58:53
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 13:20:26
De la: leo_, la data 2010-08-13 08:57:23am auzit ca un remediu contra cancerului este acea apa saracita in deuteriu facuta la Rm Vlacea. se spune ca ar limita cu mult diviziunea celulara a celulelor in general si a celor canceroase in special (care se pare ca s-ar diviza mai rapid in prezenta deuteriului. poate ne spune cineva care testeaza... oricum apa e scumpa, 15 lei jumatatea de kg.


Ce poveste frumoasa....


nu cred nici eu dar e posibil. romanii sunt singurii din lume care fac apa asta. ar trebui sa incerce cineva care are cancer si sa ne spuna si noua cat e de real. am auzit de un japonez care cumpara tone de apa din asta, nu mai foloseste apa obisnuita.


leo, un om care are cancer nu are timp de incercari doar asa, cu apa, ar trebui sa se faca cercetari, si sa se concretizeze ca tratament.
Crede-ma ca timpul in astfel de situatii e contra cronometru.

stem_29
Postat pe 14 August 2010 13:57
indiferent d enumele persoanei boala nu alege asa ca foarte bine ca s-a vindecat ! multa sanatate tuturor!
negrul_de_serviciu
Postat pe 14 August 2010 16:17

Deci dna Monica Tatoiu a fost bolnava in urma cu vreo 20 de ani,depinde in ce faza era boala,a urmat tratamentul corespunzator si a invins boala,sa zicem,si acum boala a recidivat,dar eu cred ca dansa pe linga tratamentul din medicina alopata(chimioterapie,cobaltoterapie,etc.)dansa a urmat si tratamente din medicina alternativa (produse apicole in marte parte).Pur si simplu ,cred ca a completat tratamentul alopat cu tratamentul naturist cu produse apicole,si boala fiind in faza incipienta,si cu ajutorul CELUI DE SUS,eu cred ca a scapat de aceasta boala nemiloasa.
m3dyk
Postat pe 14 August 2010 20:54
nici eu nu o cred ca s-a vindecat cred ca a avut pus un diagnostic gresit,oricum omul cind este disperat incearca orice;mie de ex.pina mi s-a dat un diagnostic clar cam 2luni am stat in suspans,am primit vreo 3 diagnostice grave mai mai ca mor,fiecare medic avea diagnosticul sau diferit ;asa ca nu o cred nici pe ea nici doctoriicare i-au pus diacnosticul
utad
Postat pe 14 August 2010 21:10
De la: silviu_m74, la data 2010-08-14 21:03:42http://www.trilulilu.ro/Cubanezu54/62288bdc7f65b4


aici puteti vedea cum se poate vindeca cancerul !!!

singurul capabil de a elimina celulele canceroase, este PROPRIUL SISTEM IMUNITAR !!!! asta daca este functional 100% !!!

si daca o sa cautati detalii, o sa va convingeti ca orice pacient bolnav de cancer, de orice forma ar fi acesta, are sistemul imunitar compromis !!!


Vaiii...ce noutate spui....
kudika226898
Postat pe 14 August 2010 22:38
De la: kudika226898, la data 2010-08-14 22:38:04
De la: silviu_m74, la data 2010-08-14 21:03:42http://www.trilulilu.ro/Cubanezu54/62288bdc7f65b4


aici puteti vedea cum se poate vindeca cancerul !!!

singurul capabil de a elimina celulele canceroase, este PROPRIUL SISTEM IMUNITAR !!!! asta daca este functional 100% !!!

si daca o sa cautati detalii, o sa va convingeti ca orice pacient bolnav de cancer, de orice forma ar fi acesta, are sistemul imunitar compromis !!!


Vaiii...ce noutate spui....
hillooooooooooo desteapta mamii ...te-am batut la poker >> si aici esti
kudika080388
Postat pe 14 August 2010 23:22
Agramata noastra incoerenta?????
kudika226898
Postat pe 14 August 2010 23:24
De la: kudika226898, la data 2010-08-14 23:24:09Agramata noastra incoerenta?????
stem_29
Postat pe 15 August 2010 20:12
De la: kudika069319, la data 2010-08-14 20:54:05
Deci dna Monica Tatoiu a fost bolnava in urma cu vreo 20 de ani,depinde in ce faza era boala,a urmat tratamentul corespunzator si a invins boala,sa zicem,si acum boala a recidivat,dar eu cred ca dansa pe linga tratamentul din medicina alopata(chimioterapie,cobaltoterapie,etc.)dansa a urmat si tratamente din medicina alternativa (produse apicole in marte parte).Pur si simplu ,cred ca a completat tratamentul alopat cu tratamentul naturist cu produse apicole,si boala fiind in faza incipienta,si cu ajutorul CELUI DE SUS,eu cred ca a scapat de aceasta boala nemiloasa.


Asa, cu asta-s 100% d'acord, acum inteleg.
Ma gandesc ca nici nu a incetat sa foloseasca produse naturiste ( odata ce s-a obisnuit cu ele) in toti acesti ani, si asa CRED, asa am mai intalnit oameni.
( inca de aparat de " ars" cancer n-am auzit. )
stem_29
Postat pe 15 August 2010 20:15
De la: stem_29, la data 2010-08-14 13:57:43
De la: leo_, la data 2010-08-14 12:58:53
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 13:20:26
De la: leo_, la data 2010-08-13 08:57:23am auzit ca un remediu contra cancerului este acea apa saracita in deuteriu facuta la Rm Vlacea. se spune ca ar limita cu mult diviziunea celulara a celulelor in general si a celor canceroase in special (care se pare ca s-ar diviza mai rapid in prezenta deuteriului. poate ne spune cineva care testeaza... oricum apa e scumpa, 15 lei jumatatea de kg.


Ce poveste frumoasa....


nu cred nici eu dar e posibil. romanii sunt singurii din lume care fac apa asta. ar trebui sa incerce cineva care are cancer si sa ne spuna si noua cat e de real. am auzit de un japonez care cumpara tone de apa din asta, nu mai foloseste apa obisnuita.


leo, un om care are cancer nu are timp de incercari doar asa, cu apa, ar trebui sa se faca cercetari, si sa se concretizeze ca tratament.
Crede-ma ca timpul in astfel de situatii e contra cronometru.



da, asa este, dar cercetarile arata ca in prezenta deuteriului orice celula se replica mai rapid. poate ca se castiga timp daca nu au acces celulele canceroase la deuteriu. evolueaza mai incet...
leo_
Postat pe 16 August 2010 00:20
De la: leo_, la data 2010-08-16 00:20:25
De la: stem_29, la data 2010-08-14 13:57:43
De la: leo_, la data 2010-08-14 12:58:53
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 13:20:26
De la: leo_, la data 2010-08-13 08:57:23am auzit ca un remediu contra cancerului este acea apa saracita in deuteriu facuta la Rm Vlacea. se spune ca ar limita cu mult diviziunea celulara a celulelor in general si a celor canceroase in special (care se pare ca s-ar diviza mai rapid in prezenta deuteriului. poate ne spune cineva care testeaza... oricum apa e scumpa, 15 lei jumatatea de kg.


Ce poveste frumoasa....


nu cred nici eu dar e posibil. romanii sunt singurii din lume care fac apa asta. ar trebui sa incerce cineva care are cancer si sa ne spuna si noua cat e de real. am auzit de un japonez care cumpara tone de apa din asta, nu mai foloseste apa obisnuita.


leo, un om care are cancer nu are timp de incercari doar asa, cu apa, ar trebui sa se faca cercetari, si sa se concretizeze ca tratament.
Crede-ma ca timpul in astfel de situatii e contra cronometru.



da, asa este, dar cercetarile arata ca in prezenta deuteriului orice celula se replica mai rapid. poate ca se castiga timp daca nu au acces celulele canceroase la deuteriu. evolueaza mai incet...


Da, am citit despre acest aspect, pare interesant, insa concret nu am vazut nimic:(
Eu zica ca ar merita prevenit cu asa ceva, insa daca nu-i nimic concretizat de catre specialisti...cine stie.
stem_29
Postat pe 16 August 2010 08:29
De la: kudika226898, la data 2010-08-14 09:06:18
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:51:59
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:32:34
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 07:59:41
De la: stem_29, la data 2010-08-12 21:21:46
De la: kudika080388, la data 2010-08-12 20:02:40
De la: danny81, la data 2010-07-23 21:57:36Cancerul este din pacate o boala incurabila.Binenteles ca Monica Tatoiu a mintit in privinta retetei cu tinctura de propoils si laptisorul de matca.Dar intrebarea mea este ce interes a avut sa spuna asemenea prostii la televizor???Oare falimenteaza Institutul apicol???
cancerul este >>o ciuperca si>>>SE VINDECA !! IN FAZA INCIPIENTA !!SI NU NUMAI!! >>FEMEILE LA MENOPAUZA >>TREBUIE SA IA >>FEMARA !! IN LOC DE CITOSTATICE ,RADIOATERAPII ...ETC..>>DAR COSTA SCUMP CNAS -UL >>SI AS TRAGE O INJURATURA ACUM...dar nu-i "voie".... Doamna >>>CUM PUTETI SA SPUNETI :"ca falimenteaza institutul apicol ..?!>>>CAND ,PROPOLISUL ,>DE LA 7 LEI A AJUNS LA 28 DE LEI ??? SI NECESARUL =150GR PROPOLIS =420 LEI>>POLENUL 10GR =16 LEI ;LAPTISORUL DE LA 8 LEI >>ACUM 300 GR =32LEI SI MIEREA 1,5KG=43 LEI ???
EU CRED CA IA FEMARA SI IA COTA PARTE LA MAJORARILE IMENSE DE PRODUSE APICOLE ???? SI MAI CRED CA SE VA VINDECA ..si de ce pleaca din ROMANIA..???!!!>>DOAMNA TE CONTRAZIC >>CA EU STIU EXACT CAT COSTA ACESTE PRODUSE >>PENTRU CA ATUNCI CAND ERAM GRAV BOLNAVA >.cu 36 de Kg. "rahatii de unuii doctori "au spus ca mor //?! >>PROPOLISUL >>M-A VINDECAT!! Pentru mine PROPILISUL ESTE CUM AS MANCA PERMANENT O FELIE DE PAINE /ZI!!IN UNELE TARII SE TRATEAZA >FARA DISTRUGERII DE ALTE ORGANE = CITOSTATICELE ,CU >>>> O SOLUTIE DE BICARBONAT DE SODIU INTRODUS PRINTR-O CANULA >>DIRECT IN TUMORE SI...>>> IN 7 ZILE >>NU MAI EXISTA TUMOAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU MA INTREB CATI BANI IA DE LA INSTITUTULAPICOL????



Nu vreau sa te contrazic.
Insa vreau sa te intreb, in care tumoare?:) sunt tumori la san care nu se vad decat la operatie.
Te mai intreb, ai vazut vreodata o poza cu un san stadiu 3 de cancer, in care's afectati si ganglionii( cand deja sunt afactati ganglionii, ajunge si 2 din cati sunt,... probabilitatea de a trece in sange prin sistem linfatic deja e mare, si la palparea sanului nu se simte nimic?:)
Marcarii doar arata ca exista .....Ai vazut cu ochii tai cum e la palpat o tumoare?:) canceroasa, binenteles:)
Sau zi-mi concret cu analize cine a scapat cu asa tratament si a avut stadiul 3, sa zicem de cancer?:)
Tocmai asta e secretul, stadiile 1 si 2 se trateaza ( in timp, pana la 10 ani) datorita faptului ca-i localizat, nu a apucat ( din statistici 85% reusita in vindecari) sa treaca nicio celula canceroasa prin sange la un alt organ ( ceea ce se numeste metastaza).....deja de la stadiul 3 e o problema, si nu e chiar mica.
Eu iti respect parerea, insa iti doresc sa nu ajungi niciodata si nimeni apropiat tie sa aleaga intre a " injecta" tumoarea cu retete " babesti" ( zic asa nu pt. ca sa fiu rea, asa le zic eu) si tratamentul stiut de ani, cel oncologic.




Nu stiu ce raspuns astepti...e atat de incoerenta....
DUDUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ai reusit sa ma amuzi SI SPER SA NU TRAIESTI NICIODATA mOmentele care le-am trait eu ...DAR M-AS MIRA SA NU-TI DAI CU STANGUL IN DREPTUL ...TE-AS VREA 5 ZILE LA MINE PE SANTIER >>ATAT ! sigur AR INVIA ...MACAR un NEURON ..?!...CA NU AI ! doar furie ...scuip-o draguta si vin-o la mine pe santier ....
>>Cancerul este o ciuperca

si poate fi vindecat
Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea “protejarii publicului impotriva terorismului” in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in mod sistematic, refuza sa o vindece.


Impreuna putem, DA, dar nuputem atunci cand companiile farmaceutice sunt implicate.
Anual se colecteaza sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii de gasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sa o gaseasca.
Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.
Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite si mai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.
Acum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day pe care le puteti citi in articolul din 9 August (in engleza pe site-ul www.davidicke.com). Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar la Institutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii”.
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini cresterea numarului populatiei. “E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva.. asa ca de ce sa nu fie cancer pana la urma urmei?” Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceea fac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mica dorinta sa trateze cancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice care trateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar si oamenii cu aceasta otrava – chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani in primul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si sa moara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind o metoda de reducere a populatiei.
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta de tratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si a agentiilor guvernamentale.




Un astfel de caz este doctoral Italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
“Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”
Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.

Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal, versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.
Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”.
Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nicio teorie rigida impinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional l amedicinei si stiintei.

Cati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la zei a tot stiutori realizand scara imensa a ignorantei care are loc?
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
· Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
· Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
· Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintre cartile mele? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar

Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
Acesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masive ale populatiei - prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.
Mdaaa… aici este adevaratul soc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decat orice?
CHIMIOTERAPIA
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa distruga celule. Hmmmm… atata tot.

Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii pacientului.
Dar stai sa vezi. Aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin imprejurimi.
Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.
Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de timp pana cand Candida va declansa o recidiva.
Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.
Cand Simoncini a realizat ca boala de cancer este de fapt o infectie sau infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.

Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi.
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.

Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.
Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod efficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa.

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile .
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca . Descoperirile celor doi profesori sunt urmatoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si vegetale. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale.

Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.
Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezinta sistemul natural de protectie al fructelor si vegetalelor impotriva atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: capsunile, afinele, fragii, strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.
Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului fungal care este cancerul.
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elita vor ca oamenii sa fie distrusi de cancer si nu vindecati. Ei sunt niste oameni bolnavi atat mental cat si emotional si considera oamenii drept oi sau vite sau animale in orice caz. Lor nu le pasa cat stres, cata suferinta si moarte cauzeaza aceste manipulari si secretizari, si din punctul lor de vedere: cu cat mai multa suferinta cu atat mai bine. Si asta dovedeste ca acesti oameni nu sunt in toate mintile..
Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand “in lumea reala” cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat eronate si care nu dau rezultate.
Este intradevar o societate nebuna, nebuna, dar din perspectiva familiilor de elita, asa si trebuie sa fie. Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.
Ce contrast immense este intre el si cei care servesc organizatiile medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au ridiculizat si i-au contestat teoriile..
Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui Simoncini.
Ghici ce s-a intamplat?
Ei nu au venit.
Video cu Tullio Simoncini
http://www.youtube.com/watch?v=nn_nMVShU3U
http://www.youtube.com/watch?v=sYT0zfNhbK8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LLXvMeMsmXs&feature=related
http://www.theshenclinic.com/index..php?option=com_content&view=article&id=28:story3&catid=4:stories〈=en
Siteul lui Tullio Simoncini
http://www.curenaturalicancroPOATE SE TREZESTE UN NEURON >>DUDUIE : CARE-I BAIUL ..? TE BATU-I LA POKER ,ESTI FASSSSS >IN CONSTRUCTII ...CITESTE!! ca de Silvia chitimia nici o iot nu ai spus ....lipsa neuroni!!!


Doamneee, ce delir....
Daca lucrezi pe santier, mai ai o scuza ca n-ai prea dat pe la scoala... ..."Vin-o", "Batu-i"...Unde esti ,carte de gramatica????Ai cazut in betoniera????


Buna dimineata !
Nici nu am spus ceva de cancer. Am spus ca aceasta reteta circula/piata, de ani de zile. Iar eu am primit-o de la un specialist. Pentru mine a fost un miracol. Tocmai de aceia am detailat pentru ce anume am folosit tratamentul. Deasemeni cred ca si d-na tatoiu o fi folosito, pentru ca, componentele chimice(bio), din aceste produse/proportionate, dau tot ce trebuie organismului. Organismul trebuie sa lupte singur, ajutat si cu produse naturiste, este oricum mai bine. Chimia de sinteza, pe langa ineficienta, iti slabeste organismul prin E-uri. mult mai otravitoare, daunator, etc. Alt ex. am scapat eu de; fibrom uterin si chisturi ovariene cu; aloe vera(de la o firma de renume cu , la baza studii profunde si recunoastere internationala, premiii, autorizatii etc.) si propolis ca baza de tratament, si alte componente tot naturiste, care aveau rol de echilibrare a suprarenalei. Cancer sau nu, eu am scapat de calvarul unei operatii, cheltuieli si toxine inutile. Cei drept chisturile care sunt efecte ale dereglarilor endocrine, pot sa se absoarba singure , daca sunt echilibrati hormoni, glende endo. Dar fibromul nu. Medicina recurge la chirurgie. Eu am tras de timp,(sunt alergica la unele medicamente, am si tiroida autoimuna), am incercat si cei mai important am reusit. In concluzie,l cred in naturiste si eu personal sunt motivata de rezultatele obtinute in propria familie. Nu ma hazardes insa sa conving pe cineva ca, rezolva un cancer. Dar daca nu faci nimic este mai bine?. Poti face operatie/tumora, si tratament medical, dar este bine sa-ti ajuti refacerea cu naturiste si in primul rand dezintoxicarea, + , vitaminele si mineralele de care un convalescent are impetuos nevoie , sunt mult mai eficiente si nedaunatoar/termen lung.. Iar eu mai am o nelamurire si anume, toate tumorile sunt canceroase?, nu vi se pare ca se recomanda citostatice prea usor si obligatoriu??. Personal nu am refuzat tratamentul care mi-a fost recomandat de medic cu alte ocazii ,( ex. HVC, care a contactat-o sotul meu, in urma unei colonoscopii efectuata in spital), dar de fiecare data am citit si conspectul medicamentului respectiv, In conversatiile cu medicul curant visavis de eficienta+ reactii adverse p[e termen lung, nu a avut nici un comentariu incurajator ex. **ce sa facem astea sunt medicamentele, singurle cele mai bune**??.La ineficienta medicamentelor, oare strica sa te ajuti cu naturiste?, evident si acestea trebuiesc luate cu precautie, ca pot face mai mult rau daca nu stii ce sa ei si mai ales cand sa te opresti. In schimb produsele apicole, cu exceptia laptisorului de matca care nu trebuie sa-l consumi nonstop,,pentru ca este un produs care alimenteaza hormonii de crestere/dezvoltare, si nu trebuie sa depasesti 10 zile de tratament/doze mici si mierea de albine , daca esti predispus la diabet, ex. colesterol , trigliceride mari. Poti sa consumi fara grija daca te tine buzunarul. Sau, nici unui om sanatos nui strica sa faca o cura de produse apicole ca de ex. toamna, astfel iti asiguri necesarul de vit. si rezistenta organismului la trecerea de vara iarna, ex. propolisul are mult mai multe calitati decat orce vaccin/gripal sau alte etc-uri.
Concluzia finala este ca, daca vrei sa traiesti poti sa te ajuti si singur, sau, tratament in paralel. Consulti doi medici si un nutritionist/naturist, tot medic este , doar ca a mai facut niste cursuri suplimentare.
O zi buna. Dorina
dorina27
Postat pe 16 August 2010 09:19
De la: dorina27, la data 2010-08-16 09:19:00
De la: kudika226898, la data 2010-08-14 09:06:18
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:51:59
De la: kudika080388, la data 2010-08-13 22:32:34
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 07:59:41
De la: stem_29, la data 2010-08-12 21:21:46
De la: kudika080388, la data 2010-08-12 20:02:40
De la: danny81, la data 2010-07-23 21:57:36Cancerul este din pacate o boala incurabila.Binenteles ca Monica Tatoiu a mintit in privinta retetei cu tinctura de propoils si laptisorul de matca.Dar intrebarea mea este ce interes a avut sa spuna asemenea prostii la televizor???Oare falimenteaza Institutul apicol???
cancerul este >>o ciuperca si>>>SE VINDECA !! IN FAZA INCIPIENTA !!SI NU NUMAI!! >>FEMEILE LA MENOPAUZA >>TREBUIE SA IA >>FEMARA !! IN LOC DE CITOSTATICE ,RADIOATERAPII ...ETC..>>DAR COSTA SCUMP CNAS -UL >>SI AS TRAGE O INJURATURA ACUM...dar nu-i "voie".... Doamna >>>CUM PUTETI SA SPUNETI :"ca falimenteaza institutul apicol ..?!>>>CAND ,PROPOLISUL ,>DE LA 7 LEI A AJUNS LA 28 DE LEI ??? SI NECESARUL =150GR PROPOLIS =420 LEI>>POLENUL 10GR =16 LEI ;LAPTISORUL DE LA 8 LEI >>ACUM 300 GR =32LEI SI MIEREA 1,5KG=43 LEI ???
EU CRED CA IA FEMARA SI IA COTA PARTE LA MAJORARILE IMENSE DE PRODUSE APICOLE ???? SI MAI CRED CA SE VA VINDECA ..si de ce pleaca din ROMANIA..???!!!>>DOAMNA TE CONTRAZIC >>CA EU STIU EXACT CAT COSTA ACESTE PRODUSE >>PENTRU CA ATUNCI CAND ERAM GRAV BOLNAVA >.cu 36 de Kg. "rahatii de unuii doctori "au spus ca mor //?! >>PROPOLISUL >>M-A VINDECAT!! Pentru mine PROPILISUL ESTE CUM AS MANCA PERMANENT O FELIE DE PAINE /ZI!!IN UNELE TARII SE TRATEAZA >FARA DISTRUGERII DE ALTE ORGANE = CITOSTATICELE ,CU >>>> O SOLUTIE DE BICARBONAT DE SODIU INTRODUS PRINTR-O CANULA >>DIRECT IN TUMORE SI...>>> IN 7 ZILE >>NU MAI EXISTA TUMOAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EU MA INTREB CATI BANI IA DE LA INSTITUTULAPICOL????



Nu vreau sa te contrazic.
Insa vreau sa te intreb, in care tumoare?:) sunt tumori la san care nu se vad decat la operatie.
Te mai intreb, ai vazut vreodata o poza cu un san stadiu 3 de cancer, in care's afectati si ganglionii( cand deja sunt afactati ganglionii, ajunge si 2 din cati sunt,... probabilitatea de a trece in sange prin sistem linfatic deja e mare, si la palparea sanului nu se simte nimic?:)
Marcarii doar arata ca exista .....Ai vazut cu ochii tai cum e la palpat o tumoare?:) canceroasa, binenteles:)
Sau zi-mi concret cu analize cine a scapat cu asa tratament si a avut stadiul 3, sa zicem de cancer?:)
Tocmai asta e secretul, stadiile 1 si 2 se trateaza ( in timp, pana la 10 ani) datorita faptului ca-i localizat, nu a apucat ( din statistici 85% reusita in vindecari) sa treaca nicio celula canceroasa prin sange la un alt organ ( ceea ce se numeste metastaza).....deja de la stadiul 3 e o problema, si nu e chiar mica.
Eu iti respect parerea, insa iti doresc sa nu ajungi niciodata si nimeni apropiat tie sa aleaga intre a " injecta" tumoarea cu retete " babesti" ( zic asa nu pt. ca sa fiu rea, asa le zic eu) si tratamentul stiut de ani, cel oncologic.




Nu stiu ce raspuns astepti...e atat de incoerenta....
DUDUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ai reusit sa ma amuzi SI SPER SA NU TRAIESTI NICIODATA mOmentele care le-am trait eu ...DAR M-AS MIRA SA NU-TI DAI CU STANGUL IN DREPTUL ...TE-AS VREA 5 ZILE LA MINE PE SANTIER >>ATAT ! sigur AR INVIA ...MACAR un NEURON ..?!...CA NU AI ! doar furie ...scuip-o draguta si vin-o la mine pe santier ....
>>Cancerul este o ciuperca

si poate fi vindecat
Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancer in fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victime anual. Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite o persoana din patru moare de cancer – una din patru!
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea “protejarii publicului impotriva terorismului” in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare an din cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in mod sistematic, refuza sa o vindece.


Impreuna putem, DA, dar nuputem atunci cand companiile farmaceutice sunt implicate.
Anual se colecteaza sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii de gasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sa o gaseasca.
Am aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. Richard Day care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta de familia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg, unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.
Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, el le-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite si mai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.
Acum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day pe care le puteti citi in articolul din 9 August (in engleza pe site-ul www.davidicke.com). Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor la cancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
“Acum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar la Institutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii”.
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini cresterea numarului populatiei. “E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva.. asa ca de ce sa nu fie cancer pana la urma urmei?” Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceea fac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mica dorinta sa trateze cancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice care trateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar si oamenii cu aceasta otrava – chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani in primul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si sa moara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind o metoda de reducere a populatiei.
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta de tratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si a agentiilor guvernamentale.




Un astfel de caz este doctoral Italian, Tullio Simoncini, un om deosebit dar si curajos, care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se mai fac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.
Asa zisa “crima” comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
“Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”
Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.

Candida
Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal, versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.
Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerul si cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
“Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit. Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii”.
Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de a intelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o minte deschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nicio teorie rigida impinsa in fata sau indoctrinata de curentul principal, conventional l amedicinei si stiintei.

Cati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la zei a tot stiutori realizand scara imensa a ignorantei care are loc?
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea in corp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorile canceroase sunt intodeauna albe.
Ce altceva mai este alb? Candida.
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celule canceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a proteja corpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
· Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
· Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
· Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrarea unor celule “maligne” de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asa deloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei.
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintre cartile mele? Sistemul imunitar slabit. Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, va adresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida sub control.
Echilibrul sistemului imunitar

Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca. Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit din ce in ce mai prezent.
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicale agricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde, medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinuri sau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani (aceasta este situatia in America, in Romania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14 ani) si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
Acesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masive ale populatiei - prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.
Mdaaa… aici este adevaratul soc. Ce distruge sistemul imunitar mai repede decat orice?
CHIMIOTERAPIA
Iradierea de asemenea. Chimioterapia este o otrava care este menita sa distruga celule. Hmmmm… atata tot.

Tratamentul conventional al cancerului se face prin otravirea victimei sperand ca celulele canceroase vor fi in mai mare masura si mai repede omorate decat cele sanatoase si nu se va ajunge la pierderea vietii pacientului.
Dar stai sa vezi. Aceasta chimioterapie otraveste si omoara si celulele sistemului imunitar pe care il face “varza”. Iar Candida este inca prin imprejurimi.
Acest sistem imunitar facut “varza” nu mai poate raspunde in mod eficient la atacurile de Candida si aceasta va castiga teren astfel incat cancerul se transfera in alte parti ale corpului ajungandu-se la raspandirea acestuia in corp. Chiar si cei care si-au revenit dupa operatie si chimioterapie si sunt declarati vindecati, raman o bomba care e pe cale sa explodeze in orice moment.
Sistemul lor imunitar este acum mult slabit si este doar o chestiune de timp pana cand Candida va declansa o recidiva.
Chimioterapia de fapt, omoara oamenii pe care ar fi trebuit sa-i trateze.
Cand Simoncini a realizat ca boala de cancer este de fapt o infectie sau infestare fungala, el a inceput sa caute ceva, o substanta care poate sa omoare aceasta ciuperca astfel inlaturand cancerul. El si-a dat seama ca medicamentele antifungale nu dau rezultate, pentru ca fungii pot muta foarte repede pentru a se apara si chiar incep sa se hraneasca cu medicametele prescrise care aveau scopul de a-i omora.

Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi.
El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi.
Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.
In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna.
Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical.

Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate.
El a fost supus unor campanii feroce de ridiculizare si condamnare duse de mijloacele media, iar apoi a fost inchis pentru 3 ani pe motivul ca a fost gasit vinovat de cauzarea mortii unor pacienti pe care i-a tratat. Din toate unghiurile s-a declansat campania: pune mana pe Simoncini si nu-l lasa sa mai faca valuri.
Organizatiile medicale spun ca declaratiile lui cu privire la bicarbonatul de sodiu sunt nebunesti si periculoase. Un medic Italian “de referinta”, in mod exagerat a inclus bicarbonatul de sodiu in clasa drogurilor periculoase care pot cauza moartea si afectiuni grave in corp.
In tot acest timp, milioane de pacienti mureau de cancer si care ar fi putut fi tratati in mod efficient. Dar acestor oameni, de la putere, nu le pasa.

Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite.
Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile .
Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini.
Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca . Descoperirile celor doi profesori sunt urmatoarele:
Celulele canceroase au un biomarker unic pe care celulele normale nu il au. Acest biomarker este o enzima care se numeste CYP1B1. Enzimele sunt proteine care au rol de a cataliza sau mari rata unei reactii chimice.
Enzima CYP1B1 altereaza structura chimica a unui compus care se numeste Salvestrol care in mod normal se gaseste in natura in multe fructe si vegetale. Aceste schimbari chimice transforma salvestrolul intr-un agent care omoara celulele canceroase dar nu le ataca pe cele normale.

Sincronicitatea este perfecta. Enzimele CYP1B1 apar numai in celulele canceroase si reactioneaza cu salvestrolul din fructe si vegetale pentru a crea reactii chimice care omoara numai celulele canceroase.
Si aici este dovada ca tumorile sunt fungi. Salvestrolul reprezinta sistemul natural de protectie al fructelor si vegetalelor impotriva atacurilor de fungi si de aceea salvestrolul se gaseste numai in speciile care sunt supuse distrugerilor fungale precum: capsunile, afinele, fragii, strugurii, coacazele negre si rosii, murele, merele, perele, vegetalele verzi (in special broccoli si varza), anghinarea ardeii grasi rosii si galbeni, avocado, macrisul, sparanghelul si vinetele.
Ce este aproape diabolic, este ca Big Pharma si marile companii Bio Tech stiu acest lucru si ei au facut urmatoarele 2 lucruri de majora importanta pentru a slabi acest sistem de protejare naturala impotriva atacului fungal care este cancerul.
1. Fungicidele chimice folosite in agricultura moderna care omoara fungi in mod artificial ceea ce inseamna ca plantele nu mai trebuie sa-si activeze propriul sistem de protejare si anume salvestrolul. In ziua de azi, salvestrolul se mai gaseste doar in legumele si fructele crescute organic.
2. Cele mai utilizate fungicide au actiune puternica de blocare a enzimelor CYP1B1, asa ca oricate produse care au fost crescute cu chimicale vei consuma, nu prea conteaza intrucat salverstrolul nu se va activa si nu va actiona ca un agent de distrugere al cancerului asa cum ar fi fost normal.
Acesta nu este un accident, ci este un lucru bine planuit asa cum era bine planuita si distrugerea lui Tullio Simoncini. Familiile elita vor ca oamenii sa fie distrusi de cancer si nu vindecati. Ei sunt niste oameni bolnavi atat mental cat si emotional si considera oamenii drept oi sau vite sau animale in orice caz. Lor nu le pasa cat stres, cata suferinta si moarte cauzeaza aceste manipulari si secretizari, si din punctul lor de vedere: cu cat mai multa suferinta cu atat mai bine. Si asta dovedeste ca acesti oameni nu sunt in toate mintile..
Dar Simoncini refuza sa incline steagul si continua sa promoveze ceea ce el vede ca este un tratament sigur al cancerului, pe cand “in lumea reala” cifra de decese din cauza cancerului creste si continua sa creasca in mod incontrolabil pentru ca tratamentele sunt bazate pe teorii intentionat eronate si care nu dau rezultate.
Este intradevar o societate nebuna, nebuna, dar din perspectiva familiilor de elita, asa si trebuie sa fie. Multumim Domnului pentru oameni curajosi si hotarati precum Tullio Simoncini. Avem nevoie de mai multi oameni ca el si cat de repede.
Ce contrast immense este intre el si cei care servesc organizatiile medicale. Cand Simoncini a tinut prezentare la clinica Shen, chiar cu cateva saptamani inainte de acest eveniment, multi medici locali l-au ridiculizat si i-au contestat teoriile..
Au fost si ei invitati la prezentarea lui Simoncini, ceea se probabil ca ar fi adus importante benficii pacientilor acestora. Li s-au rezervat locurile pentru a participa la prezentare si a pune intrebari direct lui Simoncini.
Ghici ce s-a intamplat?
Ei nu au venit.
Video cu Tullio Simoncini
http://www.youtube.com/watch?v=nn_nMVShU3U
http://www.youtube.com/watch?v=sYT0zfNhbK8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=LLXvMeMsmXs&feature=related
http://www.theshenclinic.com/index..php?option=com_content&view=article&id=28:story3&catid=4:stories〈=en
Siteul lui Tullio Simoncini
http://www.curenaturalicancroPOATE SE TREZESTE UN NEURON >>DUDUIE : CARE-I BAIUL ..? TE BATU-I LA POKER ,ESTI FASSSSS >IN CONSTRUCTII ...CITESTE!! ca de Silvia chitimia nici o iot nu ai spus ....lipsa neuroni!!!


Doamneee, ce delir....
Daca lucrezi pe santier, mai ai o scuza ca n-ai prea dat pe la scoala... ..."Vin-o", "Batu-i"...Unde esti ,carte de gramatica????Ai cazut in betoniera????


Buna dimineata !
Nici nu am spus ceva de cancer. Am spus ca aceasta reteta circula/piata, de ani de zile. Iar eu am primit-o de la un specialist. Pentru mine a fost un miracol. Tocmai de aceia am detailat pentru ce anume am folosit tratamentul. Deasemeni cred ca si d-na tatoiu o fi folosito, pentru ca, componentele chimice(bio), din aceste produse/proportionate, dau tot ce trebuie organismului. Organismul trebuie sa lupte singur, ajutat si cu produse naturiste, este oricum mai bine. Chimia de sinteza, pe langa ineficienta, iti slabeste organismul prin E-uri. mult mai otravitoare, daunator, etc. Alt ex. am scapat eu de; fibrom uterin si chisturi ovariene cu; aloe vera(de la o firma de renume cu , la baza studii profunde si recunoastere internationala, premiii, autorizatii etc.) si propolis ca baza de tratament, si alte componente tot naturiste, care aveau rol de echilibrare a suprarenalei. Cancer sau nu, eu am scapat de calvarul unei operatii, cheltuieli si toxine inutile. Cei drept chisturile care sunt efecte ale dereglarilor endocrine, pot sa se absoarba singure , daca sunt echilibrati hormoni, glende endo. Dar fibromul nu. Medicina recurge la chirurgie. Eu am tras de timp,(sunt alergica la unele medicamente, am si tiroida autoimuna), am incercat si cei mai important am reusit. In concluzie,l cred in naturiste si eu personal sunt motivata de rezultatele obtinute in propria familie. Nu ma hazardes insa sa conving pe cineva ca, rezolva un cancer. Dar daca nu faci nimic este mai bine?. Poti face operatie/tumora, si tratament medical, dar este bine sa-ti ajuti refacerea cu naturiste si in primul rand dezintoxicarea, + , vitaminele si mineralele de care un convalescent are impetuos nevoie , sunt mult mai eficiente si nedaunatoar/termen lung.. Iar eu mai am o nelamurire si anume, toate tumorile sunt canceroase?, nu vi se pare ca se recomanda citostatice prea usor si obligatoriu??. Personal nu am refuzat tratamentul care mi-a fost recomandat de medic cu alte ocazii ,( ex. HVC, care a contactat-o sotul meu, in urma unei colonoscopii efectuata in spital), dar de fiecare data am citit si conspectul medicamentului respectiv, In conversatiile cu medicul curant visavis de eficienta+ reactii adverse p[e termen lung, nu a avut nici un comentariu incurajator ex. **ce sa facem astea sunt medicamentele, singurle cele mai bune**??.La ineficienta medicamentelor, oare strica sa te ajuti cu naturiste?, evident si acestea trebuiesc luate cu precautie, ca pot face mai mult rau daca nu stii ce sa ei si mai ales cand sa te opresti. In schimb produsele apicole, cu exceptia laptisorului de matca care nu trebuie sa-l consumi nonstop,,pentru ca este un produs care alimenteaza hormonii de crestere/dezvoltare, si nu trebuie sa depasesti 10 zile de tratament/doze mici si mierea de albine , daca esti predispus la diabet, ex. colesterol , trigliceride mari. Poti sa consumi fara grija daca te tine buzunarul. Sau, nici unui om sanatos nui strica sa faca o cura de produse apicole ca de ex. toamna, astfel iti asiguri necesarul de vit. si rezistenta organismului la trecerea de vara iarna, ex. propolisul are mult mai multe calitati decat orce vaccin/gripal sau alte etc-uri.
Concluzia finala este ca, daca vrei sa traiesti poti sa te ajuti si singur, sau, tratament in paralel. Consulti doi medici si un nutritionist/naturist, tot medic este , doar ca a mai facut niste cursuri suplimentare.
O zi buna. Dorina



Topicul este altul:)
Are legatura cu cancerul, eu la asta m-am referit:)
Referitor la " cine vrea sa traiasca..."...toti vor, insa daca si Dumnezeu vrea.:) Ma refer in astfel de situatii....cum sunt descrise in topic.
stem_29
Postat pe 16 August 2010 10:07
pentru cristinarudi,raspuns
asculta ,cucoana, dumneata vezi in toate numai comploturi????????????de unde pana unde ai scos aberatzia "cancerul e o ciuperca mutanta"?mai citeste putzin si apoi da-tzi cu parerea in cunostintza de cauza.Cancerul reprezinta inmultzirea haotica si anormala a unor celule din organism,fara nici o regula si fara control.Citostaticele au rolul de-a opri divizarea,deci inmultzirea,oricarei celule in organism,in consecintza si a celor neoplazice.Orice cancer, tumora maligna, depistata in stadiu incipient se poate vindeca prin extirpare (operatzie),iradiere si ,sau citostatice.Nu e nici un complot mondial de exterminare a omenirii.Eu m-am tratat de cancer " fara foarte multzi bani "cum spui dumneata,ca" doar cei foarte bogatzi au acces la tratament". Tratamentul si operatzia sunt suportate din plata CAS.Secretul e sa mergi la doctor cand descoperi sau simtzi ca ceva nu e in regula.A astepta sa treaca vremea sau sa te tratezi "dupa ureche" asta duce la moartea pacientzilor cu cancer.
corina40_healthy
Postat pe 16 August 2010 16:27
pentru cristinarudi,raspuns
asculta ,cucoana, dumneata vezi in toate numai comploturi????????????de unde pana unde ai scos aberatzia "cancerul e o ciuperca mutanta"?mai citeste putzin si apoi da-tzi cu parerea in cunostintza de cauza.Cancerul reprezinta inmultzirea haotica si anormala a unor celule din organism,fara nici o regula si fara control.Citostaticele au rolul de-a opri divizarea,deci inmultzirea,oricarei celule in organism,in consecintza si a celor neoplazice.Orice cancer, tumora maligna, depistata in stadiu incipient se poate vindeca prin extirpare (operatzie),iradiere si ,sau citostatice.Nu e nici un complot mondial de exterminare a omenirii.Eu m-am tratat de cancer " fara foarte multzi bani "cum spui dumneata,ca" doar cei foarte bogatzi au acces la tratament". Tratamentul si operatzia sunt suportate din plata CAS.Secretul e sa mergi la doctor cand descoperi sau simtzi ca ceva nu e in regula.A astepta sa treaca vremea sau sa te tratezi "dupa ureche" asta duce la moartea pacientzilor cu cancer.
corina40_healthy
Postat pe 16 August 2010 16:27
De la: corina40_healthy, la data 2010-08-16 16:27:27pentru cristinarudi,raspuns
asculta ,cucoana, dumneata vezi in toate numai comploturi????????????de unde pana unde ai scos aberatzia "cancerul e o ciuperca mutanta"?mai citeste putzin si apoi da-tzi cu parerea in cunostintza de cauza.Cancerul reprezinta inmultzirea haotica si anormala a unor celule din organism,fara nici o regula si fara control.Citostaticele au rolul de-a opri divizarea,deci inmultzirea,oricarei celule in organism,in consecintza si a celor neoplazice.Orice cancer, tumora maligna, depistata in stadiu incipient se poate vindeca prin extirpare (operatzie),iradiere si ,sau citostatice.Nu e nici un complot mondial de exterminare a omenirii.Eu m-am tratat de cancer " fara foarte multzi bani "cum spui dumneata,ca" doar cei foarte bogatzi au acces la tratament". Tratamentul si operatzia sunt suportate din plata CAS.Secretul e sa mergi la doctor cand descoperi sau simtzi ca ceva nu e in regula.A astepta sa treaca vremea sau sa te tratezi "dupa ureche" asta duce la moartea pacientzilor cu cancer.



Corina, lasa, mai bine lasa.

E ciuperca, acum ca n-a plouat de-o vreme buna....pa si pusi.... ciulama.
stem_29
Postat pe 16 August 2010 22:39
De la: corina40_healthy, la data 2010-08-16 16:27:28pentru cristinarudi,raspuns
asculta ,cucoana, dumneata vezi in toate numai comploturi????????????de unde pana unde ai scos aberatzia "cancerul e o ciuperca mutanta"?mai citeste putzin si apoi da-tzi cu parerea in cunostintza de cauza.Cancerul reprezinta inmultzirea haotica si anormala a unor celule din organism,fara nici o regula si fara control.Citostaticele au rolul de-a opri divizarea,deci inmultzirea,oricarei celule in organism,in consecintza si a celor neoplazice.Orice cancer, tumora maligna, depistata in stadiu incipient se poate vindeca prin extirpare (operatzie),iradiere si ,sau citostatice.Nu e nici un complot mondial de exterminare a omenirii.Eu m-am tratat de cancer " fara foarte multzi bani "cum spui dumneata,ca" doar cei foarte bogatzi au acces la tratament". Tratamentul si operatzia sunt suportate din plata CAS.Secretul e sa mergi la doctor cand descoperi sau simtzi ca ceva nu e in regula.A astepta sa treaca vremea sau sa te tratezi "dupa ureche" asta duce la moartea pacientzilor cu cancer.




... orice supozitii pot fi valabile atita timp cit NU SE STIE CE PRODUCE aceasta boala ... si asa cum s-au descoperit atitea in mod intimplator asa poate plauzibila orice varianta ...

marco918
Postat pe 16 August 2010 22:51
De la: marco918, la data 2010-08-16 22:51:33
De la: corina40_healthy, la data 2010-08-16 16:27:28pentru cristinarudi,raspuns
asculta ,cucoana, dumneata vezi in toate numai comploturi????????????de unde pana unde ai scos aberatzia "cancerul e o ciuperca mutanta"?mai citeste putzin si apoi da-tzi cu parerea in cunostintza de cauza.Cancerul reprezinta inmultzirea haotica si anormala a unor celule din organism,fara nici o regula si fara control.Citostaticele au rolul de-a opri divizarea,deci inmultzirea,oricarei celule in organism,in consecintza si a celor neoplazice.Orice cancer, tumora maligna, depistata in stadiu incipient se poate vindeca prin extirpare (operatzie),iradiere si ,sau citostatice.Nu e nici un complot mondial de exterminare a omenirii.Eu m-am tratat de cancer " fara foarte multzi bani "cum spui dumneata,ca" doar cei foarte bogatzi au acces la tratament". Tratamentul si operatzia sunt suportate din plata CAS.Secretul e sa mergi la doctor cand descoperi sau simtzi ca ceva nu e in regula.A astepta sa treaca vremea sau sa te tratezi "dupa ureche" asta duce la moartea pacientzilor cu cancer.




... orice supozitii pot fi valabile atita timp cit NU SE STIE CE PRODUCE aceasta boala ... si asa cum s-au descoperit atitea in mod intimplator asa poate plauzibila orice varianta ...



Nu stiu daca ma crezi, insa mie nu-mi vine sa cred ca nu ar exista leac.( zic de leac " omologat")
Alte tari au cercetare si cred ca au descoperit multe in trararea ei.
Probabil ma insel, insa tind sa cred ca cea mai mare mafie e in industria farmaceutica, si in asta-mi pare ca sta tot secretul, banii marilor concerne farmaceutice, care au investit mult in productia acestor otravuri.....
Nu stiu, repet, poate gresesc, insa ...........
Cauta pe google interviul dat de VANIA ATUDOREI, in legatura cu industria farmaceutica.
(Pun si aici link, daca nu-l vezi, te rog cauta-l si asculta, asta daca nu l-ai ascultat mai demult, merita, crede-ma)
http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/11/05/microbiologistul-roman-vania-atudorei-spune-din-interior-adevarul-despre-mafia-industriei-farmaceutice-si-despre-minciuna-gripei-porcine/
stem_29
Postat pe 17 August 2010 00:46
De la: kudika226898, la data 2010-08-14 23:24:09Agramata noastra incoerenta?????
"socra poama acra " >>>DAR STAI IN AVREA EI SI FUNDUL ITI ESTE DE VADANA ...stai si stai .....
kudika080388
Postat pe 17 August 2010 07:47
De la: stem_29, la data 2010-08-16 08:29:45
De la: leo_, la data 2010-08-16 00:20:25
De la: stem_29, la data 2010-08-14 13:57:43
De la: leo_, la data 2010-08-14 12:58:53
De la: kudika226898, la data 2010-08-13 13:20:26
De la: leo_, la data 2010-08-13 08:57:23am auzit ca un remediu contra cancerului este acea apa saracita in deuteriu facuta la Rm Vlacea. se spune ca ar limita cu mult diviziunea celulara a celulelor in general si a celor canceroase in special (care se pare ca s-ar diviza mai rapid in prezenta deuteriului. poate ne spune cineva care testeaza... oricum apa e scumpa, 15 lei jumatatea de kg.


Ce poveste frumoasa....


nu cred nici eu dar e posibil. romanii sunt singurii din lume care fac apa asta. ar trebui sa incerce cineva care are cancer si sa ne spuna si noua cat e de real. am auzit de un japonez care cumpara tone de apa din asta, nu mai foloseste apa obisnuita.


leo, un om care are cancer nu are timp de incercari doar asa, cu apa, ar trebui sa se faca cercetari, si sa se concretizeze ca tratament.
Crede-ma ca timpul in astfel de situatii e contra cronometru.



da, asa este, dar cercetarile arata ca in prezenta deuteriului orice celula se replica mai rapid. poate ca se castiga timp daca nu au acces celulele canceroase la deuteriu. evolueaza mai incet...


Da, am citit despre acest aspect, pare interesant, insa concret nu am vazut nimic:(
Eu zica ca ar merita prevenit cu asa ceva, insa daca nu-i nimic concretizat de catre specialisti...cine stie.


mi-am amintit ca stiu o pers care are cancer. ii recomand, poate ajuta.
leo_
Postat pe 17 August 2010 09:45
nu stiu ce sa zic...poate ca nu a avut cancer.. eu sant operata de neoplasm gastric st 2 ce sa mai zic...am 2 ani de la operatie...am citit pe aici si m-a pus pe ginduri...daca trec de 5 ani...sant ca si scapata?
eu am o stare generala buna...mai ma doare pe ici ...pe colo...ca pe oricare om...dar mai presus de astea..sant optimista...nu ma gandesc deloc la cancer...rareori...vreau sa traiesc..ma vad ca un om normal...care nu a facut operatie sau a avut aceasta boala...doar cicatricea...imi aminteste...am 43 ani
..si gandesc ...ca trebuie sa mai traiesc...nu cred ca sa terminat ...eu ca om pe acest pamant...simt ca mai am de dat...cred ca si asta conteaza...nu?
astept sa-mi imipartasiti parerile dumneavoastra! sanatate si numai bine!...despre reteta...nu am sa o iau ...imi este teama...
irina_catanoiu_yahoo_com
Postat pe 24 August 2010 17:48
De la: irina_catanoiu_yahoo_com, la data 2010-08-24 17:48:38nu stiu ce sa zic...poate ca nu a avut cancer.. eu sant operata de neoplasm gastric st 2 ce sa mai zic...am 2 ani de la operatie...am citit pe aici si m-a pus pe ginduri...daca trec de 5 ani...sant ca si scapata?
eu am o stare generala buna...mai ma doare pe ici ...pe colo...ca pe oricare om...dar mai presus de astea..sant optimista...nu ma gandesc deloc la cancer...rareori...vreau sa traiesc..ma vad ca un om normal...care nu a facut operatie sau a avut aceasta boala...doar cicatricea...imi aminteste...am 43 ani
..si gandesc ...ca trebuie sa mai traiesc...nu cred ca sa terminat ...eu ca om pe acest pamant...simt ca mai am de dat...cred ca si asta conteaza...nu?
astept sa-mi imipartasiti parerile dumneavoastra! sanatate si numai bine!...despre reteta...nu am sa o iau ...imi este teama...


Draga mea, NU, nu trebuie sa-ti faci probleme, daca TU in 2 ani nu ai intampinat probleme sansele sunt IMENSE, stai linistita, fa-ti tratamentul, daca auzi si studiezi despre medicamentele naturiste pt. sistem imunitar.....poti sa iei ( cu indicatii de la medic, binenteles)
Sunt organisme care reactioneaza super Ok la tratamente, asa ca nu-ti face probleme, fii optimista.
( oricum noi povesteam aici de stadii avansate de cancer, si care deja dupa primul an au recidivat)
Da, am vazut femei super ok dupa 5 ani!
Sanatate!
stem_29
Postat pe 26 August 2010 09:10
Oameni buni!, va-ti dat cu parerea, ok. Dar De ce o condamnati pe d-na Tatoiu????//.
, femeia nu a spus ca a avut un cancer terminal. Am ascultat si revazut / net, emisiune. A spus ca a fost depistata cu cancer. Asta insemneaza ca, s-a depistat aproximativ la timp , sau in timp util, cand se mai putea face ceva. Nustiu de ce unele persoane neaga , fara argumente ca, cancerul se dezvolta/un organiosm cu imunitate slaba. Ori femeia a spus clar ca s-a ajutat si crede in apicul;tura.. Medicina alopanta, crede in apicultura si mai ales ca sau facut studii ani de zile. Cu apicultura sau plante naturiste , dar combinatie facuta de profesionist(Chimist, medic). Cancerul se dezvolta /imunitate slaba, cu caat imunitatea este mai slaba, cu atat celulele canceroase se dezvolta mai rapid si devin f. rezistente.
Suplimentele tocmai asta fac; iti intareste imunitatea.
dorina27
Postat pe 26 August 2010 19:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FICATUL 36 De la: ellapadurariu 30 Octombrie 2014 15:14
Exfoliator si hidratant cu aloe vera, iarba de mare , musetel, salvie, macese 3 De la: romdesimed 4 Aprilie 2009 07:58
ASLO tratament 150 De la: kudika226898 8 Septembrie 2016 22:43
suc NONI de la TAHITIAN NONI 3 De la: gambit 28 Noiembrie 2011 12:27
tiroida 8 De la: kudika_15604 9 Iulie 2014 15:30