Mai multe
|
Gabi si eu zic ca decat un papion mai bine o cravata frumoasa...eu nu prea am vb cu dan despre cum o sa se imbrace ca nici el nu vrea sa ma vada imbracata inainte de nunta in rochie, si a zis ca nici nu vrea sa stie cum mi-o iau sa fie surpriza pt el ... |
||
|
Postat pe 6 August 2008 15:44 |
||
|---|---|---|
|
Este bine sa auzim pareri diferite, putem "fura" anumite idei, dar esta nu inseamna sa facem toti la fel. Faceti ceea ce va doriti, nu-i lasati pe altii sa va manipuleze. Este momentul vostru si trebuie sa fie asa cum doriti voi. |
||
|
fantome Postat pe 7 August 2008 09:32 |
||
asa e...gusturile nu se discuta....
|
||
|
|
||
|
iulik_flore Postat pe 7 August 2008 15:16 |
||
|
mneatza .. io cred k .... nu ar trebui sa te imbraci k un snob.. doar pt k X sau Y mare bashtan cunoscut in lume s-a imbracat asa.. Pai ce? Tu esti X sau Y ? NU! Ar trebui sa te uiti totusi la altceva. Eu de ex. mi-am dat comanda de un costum de la Armani, alb, pe care il voi imbraca in ziua nuntii! Deci .. dupa cum ziceam.. ALB! De ce? Pt k sunt special. Vreau sa fiu special. Nu vreau sa fiu unul dintre ceilalti ci sa stralucesc intre ei! Asta trebuie sa faca si viitorii vostri soti! Bye! |
||
|
Postat pe 9 August 2008 23:48 |
||
| Este bine ca vrem sa fim "speciali", dar acest special trece prin prisma fiecaruia. Daca un mire nu se simte special in alb, crem sau alte variatii atunci sa poarte ceea ce-i face placere. Daca el se simte special in negru, atunci negru sa fie. Nimeni nu "trebuie" sa poarte ce nu-i place sau ce nu-l avantajeaza. Fiti voi insiva! | ||
|
fantome Postat pe 12 August 2008 11:17 |
||
ambele variant corecte
|
||
|
iulik_flore Postat pe 12 August 2008 15:10 |
||
|
Eu cred ca OceanEyes nu a inteles bine! Nu a zis nimeni ca trebuie sa il copiezi pe X sau Y ca e bastan ci pur si simplu am spus ca mi-au placut foarte mult costumatiile lui Chivu si ale Adelinei deoarece sunt foarte aproape de ceea ce vreau eu! De ceea ce vroiam eu deja! Adica ceva simplu, de efect, elegant! Nici macar nu sunt fana a lor ca sa ii copiez!!!! OK, am inteles ca tu vrei sa fii incredibil de special in alb insa asta nu inseamna ca toata lumea se simte bine in alb! |
||
|
Gaby211081_grace Postat pe 12 August 2008 15:18 |
||
|
fetelor, ce nu inteleg eu e.... de ce sa ne batem NOI capul cu costumul dumnealui, cand si-asa avem desule lucruri la care sa ne gandim?... in fond si la urma urmei sunt si ei capabili sa decida ce le place sa poarte, si daca nu se descurca pe care sa-l aleaga, stiu ca pot apela la noi cu incredere!!! am citit topicul si nu pot decat sa va multumesc pentru portia de ras... ca "alb", ca "ba nu e bine alb, e mai bine negru" ba ca "bej, gri"... normal ca si mie mi-ar placea ca in ziua nuntii sotul sa arate intr-un anumit fel, costumul lui sa aibe o anumita culoare, dar prefer sa le tin pentru mine si sa-l las pe el sa decida... serios acum, voua v-ar placea sa va impuna iubitul sa va faceti rochia de mireasa rosie, sau verde, sau mai stiu eu ce culoare, ca asa crede dumnealui ca i-ar placea sa-si vada mireasa?!!! ... |
||
|
NIGHTWISH_grace Postat pe 27 August 2008 18:47 |
||
Bravo, Nightwish. Ai pus punctul pe i. |
||
|
fantome Postat pe 28 August 2008 10:04 |
||
multumesc pentru votul de incredere acordat!
|
||
|
NIGHTWISH_grace Postat pe 28 August 2008 12:06 |
||
asta cam asa este.prietenul meu mereu imi spune."ce eu iti spun tie cu ce sa te imbraci?"ar fi chair culmea sa imi spuna ce rochie de mireasa sa port.cred ca as muriiii la noi nu se prea obisnuieste asa ceva |
||
|
iulik_flore Postat pe 28 August 2008 15:11 |
||
sincer, daca el ar dori sa vina la nunta in blugi, sau in pantaloni scurti, sau mai stiu eu cum pentru ca asa se simte el bine, tot l-as lua de barbat hai sa fim seriosi... ca doar eu nu ma marit cu hainele lui si nici el nu se insoara cu rochia mea... asa ca nu vad de ce la nunta noastra ne-am imbraca doar ca sa facem impresie, cand de fapt ne simtim ca dracu in hainele alea!!! am cam exagerat acum cu ultima fraza, dar cred ca ati prins esenta! .... si, pana la urma v-ati lamurit? "COSTUMUL PENTRU MIRE, ALB SAU ALTA CULOARE?"
|
||
|
NIGHTWISH_grace Postat pe 28 August 2008 19:49 |
||
| oceaneyes mare GAY mai esti,cioban crescut in varf de munte,invata a vb bine romaneste taran nesimtit care esti,valabil si pt tovarasa ta'inculta'care are o fata de mare zdreanta de pe videochat de fapt chiar face. | ||
|
Postat pe 29 August 2008 01:14 |
||
| pacat k au unii nesimtirea de a se imbraca in alb la nunta.doar mireasa e alba.as inebunii sa vad asa ceva cred k as lua de mana respectiva persoana si i-as arata iesirea(sunt mai zapacita de felul meu).rusineeeeeee. | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:51 |
||
| nu mi-a placut niciodata costumul alb barbatesc.sotul meu e blond asa k in nici un caz nu isi lua costum alb.i-a stat foarte bine in negru,a fost un dulce(oricum e in fiecare zi) a fost deosebit si ne-a stat bine la amandoi.a ales un costum special si nu a fost nimeni ca el.nu as alege alb pt nimik in lume. | ||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 15:58 |
||
| Legat de tinuta invitatilor in alb sau diferite nuante deschise, eu nu am ninic impotriva. Daca ei se simt bine in alb, de ce sa le ingradesc eu libertatea? Eu sunt mireasa, el e mirele si nimeni si nimic nu va schimba asta. Atitudinea face mai mult decat orice, parerea mea. | ||
|
fantome Postat pe 5 Septembrie 2008 08:55 |
||
eu il las sa se imbrace cum vrea....insa sunt f sincera cand imi cere parerea sii spun exact ce cred...insa la fel ca mine...(zi ca ei si fa ca u).....corect noi suntem miresele...insa si ei sunt la fel de importanti...si sa stiti ca si ei sunt emotzionatzi im privinta garderopei...
|
||
|
Postat pe 6 Septembrie 2008 21:27 |
||
| fara sa fiu rautacioasa..dar ma amuza faza cu"asa cum se mai stie care e mirele". paaai...se presupune ca invitatii care iti vin la nunta te cunosc nu?:)) | ||
|
caurea_grace Postat pe 11 Septembrie 2008 14:00 |
||
De la: frankfurt, la data 2008-08-29 01:14:56oceaneyes mare GAY mai esti,cioban crescut in varf de munte,invata a vb bine romaneste taran nesimtit care esti,valabil si pt tovarasa ta'inculta'care are o fata de mare zdreanta de pe videochat de fapt chiar face. sa iti raspund???hmmm..nu.....te las sa mori in prostia ta ...zdreanta???ma cunosti cumva???nu cred...uite o chestie care sa facut de cand am plecat din tara...au pus internet si in sate...bvo lor...au mai evoluat...sa iti fac cadou un laptop..sa vb cand esti la cireada si ai grija de vaci????nesimtita e mata care na avut alta treaba mai buna de facut decat sa creasca un bou ....nesimtit esti tu ca te bagi unde nu-ti fierbe oala...inca ceva...data viitoare cand vrei sa vb cu noi...ridica doua degete si cere permisiunea sa vb.....JET
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 21:49 |
||
De la: caurea, la data 2008-09-11 14:00:33fara sa fiu rautacioasa..dar ma amuza faza cu"asa cum se mai stie care e mirele". paaai...se presupune ca invitatii care iti vin la nunta te cunosc nu?:)) de exemplu daca vin colegi si priteni de alor mei...nu stiu care e mirele...la fel se intampla cu rudele lui departate...si prietenii de familie..parerea mea e ca e imposibil sa cunosti toata lumea care iti vine la nunta...sa nu mai spun de invitatii nasilor...
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 21:51 |
||
| intr-un fel ai dreptate kenuttza...faza e ca la mine la nunta au venit strict prietenii apropiati si rudele, am avut numai 80 de invitati, si am judecat faza asta dupa nunta mea, dar daca e sa o iei normal, lumea face nunti mari si se intampla cum zici tu. | ||
|
caurea_grace Postat pe 17 Septembrie 2008 14:08 |
||
| referitor la haine...trebuie sa faci cum simti si sa te imbraci cum te simti tu bine...dan a avut smoking negru, camasa de smoking alba si papion si peste jumatate din barbatii invitati au fost la smoking, clasici de alt fel.bineinteles, fiecare cu croiala lui, dar mai toti erau acelasi stil, dar pe noi nu ne-a deranjat asta, ni s-a parut normal, oricum nimeni nu putea fi ca noi sau in locul nostru sa simta fericirea noastra. in skimb eu nu am dat voie la invitate in rokii albe. kiar mi s-a cerut voie de la o invitata daca sa vina in rokie alba de la chanel(simpla ,cu spatele gol, etc) si am spus: NO WAAAAY!!! | ||
|
caurea_grace Postat pe 17 Septembrie 2008 14:23 |
||
De la: caurea, la data 2008-09-17 14:23:46referitor la haine...trebuie sa faci cum simti si sa te imbraci cum te simti tu bine...dan a avut smoking negru, camasa de smoking alba si papion si peste jumatate din barbatii invitati au fost la smoking, clasici de alt fel.bineinteles, fiecare cu croiala lui, dar mai toti erau acelasi stil, dar pe noi nu ne-a deranjat asta, ni s-a parut normal, oricum nimeni nu putea fi ca noi sau in locul nostru sa simta fericirea noastra. in skimb eu nu am dat voie la invitate in rokii albe. kiar mi s-a cerut voie de la o invitata daca sa vina in rokie alba de la chanel(simpla ,cu spatele gol, etc) si am spus: NO WAAAAY!!! eu cred ca o scoteam de moatze afara...ce nesimtire...sau...as tace doar in cazul in care e nemaritata si urma sa se marite...si sa-mi bag piciioru de nu ma duceam la ea la nunta in rochie de mireasa...si-mi puneam si tiara... mi se pare lipsa de respect fata de mireasa...mire...si de toata lumea de acolo...e o jignire...sunt satula de tzoapele astea care n-au alta treaba decat sa se bage in viatile altora poate poate se isca vreo cearta sau suparare...dar nui nimic...ca pe toate le asteapta acelashi viitor...or sa ajunga toate niste tarfe bete si drogate in santz. si atunci o sa-si planga in pumni ca nu si-au tinut curu acasa...huh...ca m-am enervat...btw:bine ai facut!!!! |
||
|
Postat pe 18 Septembrie 2008 21:41 |
||
|
Stiti cum e pana la urma cu hainele?Fiecare se imbraca cum ii place si de iesit in evidenta sau special poate sa fie indiferent de haine.Al meu sot in noaptea nuntii a fost foarte special, desi avea costum negru pentru ca nu orice invitat face ce face un mire.In plus care mire sta in noaptea nuntii si cu haina pe el??Sa fim seriosi.Iar vesta de mire clar era aceeasi culoare cu a miresei si nu mai avea nimeni.Deci ca sa fi special si sa iesi in evidenta nu tine neaparat de culoare. Kentuta ai dreptate nu toata lumea cunoaste ambii miri dar atunci cand vin invitatii iar tu ii intampini ei te vor cunoaste cat ce cat, poate nu indeajuns sa te tina minte. Eu am avut 180 de invitati dar din fericire ne cunosteam cu totii,oricum eu cred ca inainte de nunta cu o zi vezi o parte din invitati cei mai straini de orasul unde va avea loc nunta. In concluzie nu va mai bateti capul cu asemenea griji si distrativa si bucurativa de moment ca trece repede. |
||
|
nec_simi Postat pe 30 Septembrie 2008 14:06 |
||
| mirele meu a avut costum alb. a fost absolut incantator. se potrivea de minune cu rochia mea. negrul e prea sobru, prea trist. | ||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 10:39 |
||
|
Ei bine miresoiul meu a purtat costum negru si fratele meu costum crem si nici o clipa nu s-a cret vreo confuzie. Noi am intampinat pe taota lumea, nu fratele meu sau alt tip imbracat in costum de culoare deschisa. Vorba tatalui meu, puteam veni si in bermude, atitudinea pe care am avut-o amandoi, a facut mult. |
||
|
fantome Postat pe 13 Octombrie 2008 14:58 |
||
| Si eu consider ca un costum alb este mai frumos decat un costum negru.Eu mai la toate nuntile am vazut ca ceilalti invitati se imbraca in costum negru sau chiar gri.Dar alb mai rar.Si se diferentiaza si altfel albul.Eu imi doresc ca viitorul sot sa fie imbracat in alb .Asa se deosebeste de restul si va deveni centru atentiei.Va pup | ||
|
Puffy_grace Postat pe 28 Octombrie 2008 09:48 |
||
| Principalul motiv pentru care mi-am insotit sotul la cumparaturi a fost alegerea costumului pe care NU L-AM VRUT ALB SUB NICIO FORMA! Chiar nu mi-am dorit sa am langa mine un mire , un barbat imbracat in alb/crem (tot aia). S i parca negrul mi se pare mult mai elegant. Sotul meu a avut un costum negru cu dungi finutze lucioase, pantofi mov inchis , vesta mov, camasa roz/lila( a avut el mai multe). Deci mi s-a parut cea mai fantastica combinatie cel mai tare mire.! Clar negrul e mult mai frumos decat albul. Si nu siu daca am vazut la vreo nunta importanta (printesa, regina, vedeta) sa aiba un mire imbracat in alb. Eu cred ca alegerea cea mai buna este COSTUM NEGRU LA BARBAT. Dar intr-adevar gusturile se discuta. Nu putem sa ne imbracam toti la fel sau sa respectam aceleasi tipare. | ||
|
lady_me Postat pe 29 Octombrie 2008 22:55 |
||
la mine o sami fie indiferent ce poarte iubirea mea atata timp o sa se potriveasca cu mine ! oricum nu as vrea negru si nici el cu cred ca o sasi ya negru desi e clasic dar lucruriile se pot schimba suntem deabia la inceputul pregatirii nuntii dar la fel cum au zis si alte fete pe aici nu vreau sai inpun nimic pt ca nu cred ca asa e frumos ca totusii e si nunta lui nu? nu sunt yo caracteru principal si suntem amandoi ! si yo cred ca negru e mai misto decat alb ca yo sunt in alb! nah!
|
||
|
MIRESICA_ADY Postat pe 11 Decembrie 2008 00:26 |
||
|
Parerea mea este ca fiecare poarta ce ii place si cel mai important...cu ce ii sta bine...!!! Dar cred ca si un costum negru...merge foarte bine...mai ales daca nunta este programata primavara, toamna sau iarna...si il diferentiaza pe ginere de ceilalti invitati cu celelalte accesorii...nu? ...ca doar nu poarta costumul negru cu o cravata, o camasa...si atat! Intotdeauna negrul ramane cea mai eleganta culoare... Noi avem nunta vara...iar viitorul meu sot nu va purta un costum negru...pt ca e prea cald...nici alb...clar, ca nu ne place...ci unul bej sau crem...! Pupici. |
||
|
mihaelamitea Postat pe 16 Decembrie 2008 14:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rochia de cununie | 13 | De la: kudika334634 7 Ianuarie 2011 18:30 |
| Vand rochie de mireasa Alfred Angelo | 2 | De la: julianaaa 7 Septembrie 2010 01:23 |
| Vand rochie Maggie Sottero model Michelle !!!!PRET AVANTAJOS !!! | 1 | De la: adinaa 23 Iunie 2010 21:31 |
|
|
||
| Inchiriatul sau cumpararea rochiei de mireasa | 1 | De la: La_novia 28 August 2009 11:15 |
| Costum mire Sergio Leone | 2 | De la: cj25har 4 Iunie 2010 16:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.