Setari Cookie-uri

invitatii originale

Fetelor,zilele acestea si eu m-am confruntat cu aceiasi probleme: invitatiile chicioase si banale din Romania. Ce am gasit mai frumos, un catalog italienesc, hartie mai de calitate cu,lori doar rosu si bleumarin erau pana la19lei/buc. Am gasit tot prin arhiva miresicilor un site din SUA unde am gasit niste invitatii absolut delicioase!!! Regretam ca m-am nascut in Romania,si cand colo...ce sa vezi,autoarea este romanca, iar invitatiile unicate, orice culori, modele, iar ea va poate ajuta sa vi le expedieze prin posta(costa cam 20lei) odata ce comanda ii vine ei acasa. Iar preturile-gasiti chiar mai ieftine ca la noi!!!! Eu acum nu ma pot hotari intre atatea modele, cred ca voi supune la vot :P
Site-ul este www.elegantwedding.cceasy.com numerele de telefon,daca sunati,sunt din SUA toate,o puteti contacta pe mail. Bafta!!!
andradeedee
Postat pe 25 Martie 2009 18:46
Am mai gasit o firma in Brasov care face invitatii mai mult manual,si sunt deschisi daca le aratati o poza sa faca orice model/culoare/forma. www.asiris.ro cred ca expediaza si in tara
andradeedee
Postat pe 25 Martie 2009 19:08
De la: andradeedee, la data 2009-03-25 19:08:23Am mai gasit o firma in Brasov care face invitatii mai mult manual,si sunt deschisi daca le aratati o poza sa faca orice model/culoare/forma. www.asiris.ro cred ca expediaza si in tara

am intrat pe siteul pe care lai spus tu si vreau sati zic ca nu am gasit mai interesant acolo iar preturile mi se par cam mari. sper ca nu te supweri ca tiam spus
dadivio_lazy
Postat pe 8 Aprilie 2009 14:13
buna, fetelor

si eu am avut aceleasi dificultati in a gasi niste invitatii deosebite. insa am dat peste un cuplu care realizeaza manual niste invitatii super si am decis sa fac comanda. nunta mea va avea ca tematica ciocolata, asa ca am gasit niste invitatii maro super

http://weddinglink.wordpress.com/category/chocolate-invitations/

ce parere aveti?
alexandra_irina_grace
Postat pe 9 Aprilie 2009 12:38
buna alexandra!
ma bucur ca ai ajuns la concluyia la care am ajuns si eu si anume ca este foatte greu sa faci singura invitatiile, dar sincer cred ca nunta ta va fi superba avand ca tema ciocolata te pup.
dadivio_lazy
Postat pe 9 Aprilie 2009 14:03
multumesc. si eu sper sa fie frumoasa!!!!
deja nu mai am rabdare...
alexandra_irina_grace
Postat pe 13 Aprilie 2009 12:27
Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitaþi-ne la nunta, iar noi va vom asigura cã puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

imagineanuntiitale
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:34
O idee pentru invitatii "altfel" ar fi invitatiile online...
Puteti afla mai multe detalii accesand site-ul www.invitatie-la-nunta.ro
Carmolina
Postat pe 18 Mai 2009 18:16
De la: alexandra_irina, la data 2009-04-09 12:38:52buna, fetelor

si eu am avut aceleasi dificultati in a gasi niste invitatii deosebite. insa am dat peste un cuplu care realizeaza manual niste invitatii super si am decis sa fac comanda. nunta mea va avea ca tematica ciocolata, asa ca am gasit niste invitatii maro super

http://weddinglink.wordpress.com/category/chocolate-invitations/

ce parere aveti?

imi place sunt super
laura02maria
Postat pe 30 Mai 2009 13:08
Carmolina e o idee draguta mai ales daca nu ajungi prin anumite locuri.
Dar poti sa-ti creezi tu propria invitatie? nu am stat sa rasfoiesc siteul?

laura02maria
Postat pe 30 Mai 2009 13:10
Si eu am avut o problema ca am dorit ceva special, altfel. Am gasit o tipa in Cluj care face invitatii lucrate manual. Sunt foarte frumoase si le face la comanda, in functie de preferintele voastre.

Uitati-va pe www.artistice.ro si scrieti-i ca sigur o sa va placa ceea ce face.

Noi suntem foarte multumiti de ale noastre si ne-am comandat la ea si meniuri si caiet e impresii - tot tacamul pentru nunta@!
grace_nico
Postat pe 19 August 2009 11:58
tarot_healthy
Postat pe 24 August 2009 14:15
Buna fetelor!
Eu am gasit niste invitatii deosebite, lucrate manual si pe materiale de calitate pe siteul www.my-lovely-wedding.blogspot.com
Se pot face si meniuri sau carduri asortate cu invitatia. Mie imi plac foarte mult.
nina_r_grace
Postat pe 7 Octombrie 2009 12:29
va propun niste invitatii brodate
se pot scrie cu ce culoare de ata doriti, deasemenea textul este ales de dvs , merita sa le vedeti

http://s761.photobucket.com/home/oteleamargareta/allalbums
margaretao_grace
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:01
De la: carrie32, la data 2008-07-16 16:01:10Incearca invitatiile din hartie cu aspect invechi ceruite si cu pecete, sunt deosebite.
Alta idee originala ar fi invitatiile CD, unde tu si mirele pe fundalul unei melodii de dragoste va invitati apropiatii sa va fie alaturi in cel mai fericit moment din viata voastra.

Buna. Poti sa imi dai mai multe detalii despre acest tip de invitatie?? Mi-a placut ff mult ideea ta si am gasit si un text gen "Caragiale" care ar merge perfect cu hartia "invechita" . Multumesc anticipat
vivi1984
Postat pe 15 Ianuarie 2010 16:03
Sunteti in cautarea unei invitatii de nunta deosebite care sa va reprezinte?

Vreti sã fie deosebitã,unicã,vreti ceva discret,frumoasã , nu prea scumpã,
vreti sa impresionati pe cineva?
La noi veti descoperi invitatii de nunta, create cu stil,
fiindca anunta cea mai importanta zi din viata Dumneavoastra, care trebuie sa fie perfecta!
Acum puteti alege dintr-o gama variata de modele moderne,
care se pot modifica dupa preferintele clientului sau se pot creea modele noi ,
la preturi accesibile.
Invitatia este primul mesager ce vesteste fericitul eveniment din viata dvs,
este cartea de vizita a intregului eveniment!

tel: 0745 316 052
picike
Postat pe 9 Mai 2010 20:26
tarot_healthy
Postat pe 13 Mai 2010 15:17
Fetelor,eu mi-am facut comanda de invitatii intradevar originale,modele pe care nu le-am mai vazut pe niciun site si la preturi mai mult decat accesibile,fiind vorba intre noi,pe criza asta,am cautat la cel mai mic pret posibil.
Invitatiile sunt facute manual si personalizate in functie de orice idee traznita pe care am avea-o noi ca miri.
siteul unde le puteti gasi este : www.invitatiinunta.org
albinutza_grace
Postat pe 19 Mai 2010 11:05
hmmm. Si eu fac invitatii unice. :D
diasb
Postat pe 19 Mai 2010 22:48
Sunteti in cautarea unei Invitatii de nunta DEOSEBITE ???

pt. mai multe detalii:
tel 0745 316 052

picike
Postat pe 22 Mai 2010 19:32
Invitatii de nunta moderne si originale.
0745 316 052
picike
Postat pe 26 Mai 2010 10:11
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204
cj25har
Postat pe 4 Iunie 2010 12:49
Spuneti-va parerea...

http://www.grace.ro/comunitate/forum/view_topic/1564/Mireasa-blestemata-in-floraria-Iris-de-la-Universitate.html

Multumesc anticipat.
Diamond_grace
Postat pe 24 Iulie 2010 21:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand rochie mireasa SAN PATRICK PRADO 1 De la: kudika_8015 27 Noiembrie 2012 11:29
din cauza crizei imi vine sa anulez nunta 101 De la: avatarstuff 5 Aprilie 2010 11:53
E cineva din judetul neamt? 6 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:04
cameraman profesionist 13 De la: filmarifoto 1 Mai 2013 06:22
iubesc dar simt ca nu-s iubita ... 13 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:41