Setari Cookie-uri

Gene false

BUNA, eu sunt de parere ca e foarte frumos si sexi sa porti gene false la evenimente, cele mai bune sunt cele care se lipesc cu banda adeziva nu degradeaza genele naturale. Si eu la nunta mea am sa port din astea multa bafta.
rona81
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:14
Buna, fetelor! Ce sa zis... eu sunt PRO GENE SI UNGHII FALSE...Cand voi fii mireasa...clar voi avea unghii false si gene...dar la gene nu inainte de a face o proba ca nu am mai avut...ce sa zic, unghii am si acum si sunt foarte multumita...am din octombrie 2008 si nu ma pot lasa de ele...e mult mai comod decat unghia naturala...si bineinteles ca toate fetele fac si curatenie, spal cu diferite solutii care ar trebui sa afecteze, in concluzie fac de toate. Inainte eram contra unghiilor false, pana o prietena a facut un curs de aplicare a unghiilor false si m-a convins sa-mi puna...la inceput mi se parea ceva in plus pe unghii, simteam o greutate...dar iata ca nu ma mai pot dezlipi de ele si au si un aspect frumos si imgrijit...si in plus nu mai stau tot timpul cu forfecuta si pila in mana. Aaaa...daca va ganditi la lugime...asta alegeti voi...eu de exemplu imi las lungimea de 2-3 milimetri pt ca unghia creste, iar cand creste si simt ca ma incomodeaza merg la retusat si iar mi le taie...si tot asa...Clar in ziua nuntii voi avea unghii false, la gene voi face o proba inainte...voi face orice sa fiu o mireasa superba Pupici...
mihaelamitea
Postat pe 24 Ianuarie 2009 21:21
f bine alina!!!! sunt de aceeasi parere!!!!!!!
iulik_flore
Postat pe 11 Februarie 2009 16:24
De la: rona81, la data 2009-01-22 15:14:33BUNA, eu sunt de parere ca e foarte frumos si sexi sa porti gene false la evenimente, cele mai bune sunt cele care se lipesc cu banda adeziva nu degradeaza genele naturale. Si eu la nunta mea am sa port din astea multa bafta.


La nunta ta?Credeam ca tu esti mireasa din pozele pe care le ai la profil
alina
Postat pe 11 Martie 2009 15:36
Ce va pot spune despre genele false ( pt k si eu am purtat la nunta) este ca e bine sa faceti o proba inainte, iar daca aveti ochii sensibili Nu riscati pt nimci in lume.
Mi-am pus si eu si mama odata, in miercurea dinaintea nuntii. Trecand peste faptul k aplicarea a fost cat se poate de neplacuta pt k lipiciul ala contine alcool si m-au usturat ochii fff tare si mi-au lacrimat o gramada, genele alea sunt foarte dese si implicit f grele ceea ce face k ochii sa para putin mai mici, dar iti si optureaza din campul vizual ( ai impresia k uiti pe sub o copertina neagra)
Eu m-am obisnuit cat de cat cu ele si le-am scos dupa nunta, dar mama a trebuit sa le scoata in aceeasi seara pt k i s-au inrosit si iritat ochii ff tare, a durat 3 zile pana si-a revenit ( avea niste ochi rosii de-i era groaza k vine nunta si ea arata in halul ala)

Cel mai bine este sa va luati gene de alea pe un singur fir, cu un adeziv bun ( se gasesc la magazinele pt dansatori profesionisti)
A avut o prietena si au aratat mai natural decat ale mele si nici nu s-a chinuit atat cat m-am chinuit eu cu cele buchetele.
bastiuta
Postat pe 13 Martie 2009 11:04
De la: rona81, la data 2009-01-22 15:14:33BUNA, eu sunt de parere ca e foarte frumos si sexi sa porti gene false la evenimente, cele mai bune sunt cele care se lipesc cu banda adeziva nu degradeaza genele naturale. Si eu la nunta mea am sa port din astea multa bafta.

Dar tu n-ai avut nunta? Nu esti tu cea din pozele de la profil?
bastiuta
Postat pe 13 Martie 2009 11:05
orce pt a fi frumoase
grace003710
Postat pe 1 Iulie 2009 09:41
Trebuie neaparat sa-ti faci o proba de machiaj. s-ar putea sa nu mai ai nevoie de gene, iar daca totusi vrei, trebuie testate. Sunt persoane care fac alergie la acel lipici si...nu se vede imediat.
Cele care tin mai multe saptamani sunt super tari, k nu mai exista risul sa vorbesti cu invitati si ....sa-ti pierzi o geana ...

Succes!! si casa de piatra!
cikita66
Postat pe 2 Iulie 2009 10:05
De la: cikita66, la data 2009-07-02 10:05:01Trebuie neaparat sa-ti faci o proba de machiaj. s-ar putea sa nu mai ai nevoie de gene, iar daca totusi vrei, trebuie testate. Sunt persoane care fac alergie la acel lipici si...nu se vede imediat.
Cele care tin mai multe saptamani sunt super tari, k nu mai exista risul sa vorbesti cu invitati si ....sa-ti pierzi o geana ...

Succes!! si casa de piatra!


Ma scuzati pentru greselile de mai sus , dar tastam in timp ce vorbeam la tel.
cikita66
Postat pe 2 Iulie 2009 10:06
Poti sa vezi in profilul meu o poza cu gene false. Sunt gene puse de mine,sunt din acelea care se lipesc cu lipici (inclus in cutiuta, cand le cumperi). Eu fac machiaj si 80% dintre cliente sunt mirese si am pus de cateva ori.
Ideea e ca foarte multe s-au si razgandit dupa ce au facut proba de machiaj.
Bafta in a lua o decizie

cikita66
Postat pe 2 Iulie 2009 10:16
http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras.......merita vazut......(nu e reclama).....:*:*:D:D
andra33_grace
Postat pe 15 Iulie 2009 23:23
Pentru amatoare....nu e nevoie sa dati milioane pe aceste gene false....eu fac comnda aici si sunt f multumita, le cumpar si merg cu ele la cosmeticiana si nu platesc decat faptul ca mi le aplica....f putin adica!
http://www.genefalse.ro/
maddyab
Postat pe 23 Decembrie 2009 00:54
Hei fetelor imi pare sincxer rau pentru experientele voastre cu privire la genele false, eu mi-am aplicat la nunta mea, nu am avut nici o problema nici inainte, nici cand le-am ap-licat sa ma usture, si nici dupa.
Nu mi-au cazut genele nu am patit absolut nimic, conteaza sa fie gene din par natural, sa fie un adeziv bun profesional nu pe baza de alcool si niciodata sa nu ti le aplici singura :))) e mai dificil ;)
Daca doriti sa va aplicati gene contact me ;)
inna_grace
Postat pe 23 Decembrie 2009 11:41
Eu am avut gene false la nunta. Am fost o adevarata diva. Se vad f natural, efectul este chiar de mult mai multa naturalete decat dc ti-ai incarca tu genele cu o tona de rimel si s-ar lipi intre ele, si ti-ar curge/...sunt f finutze. Mi le-a pus make up artist-ul Maria Pauna, cea care m-a machiat pt nunta in vara 2009. Am ceva poze la profil,dc se intrezareste machiajul. Vand rochie Pronovias marca Bien Savvy Colectia La Sposa 2008, model Marsella, marime 40 la rochii de mireasa( adica 38 la haine), se potriveste la 1.70-1,76m, 52-60kg. Si voal original La Sposa mediu. Le-am achizitionat din magazin la pretul de 6100lei rochia si 700lei voalul(preturile sunt reale, puteti verifica la reprezentanta), anul acesta am vazut ca este 6800lei si niciodata nu este la reducere, ei mi-au explicat acest fenomen datorita faptului ca este un model foarte bine vandut, care se potriveste oricarei siluete; linkul rochiei de pe site-ul bien savvy http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=2&id_rochie=110&pas=4#aa , la pretul de 3700lei (rochie+voal). Se poate vinde si fara voal. Culoare ivory. Trena magnifica, cu sistem de prindere in 3 locuri cu nasturei transparenti. Descriere de pe site:Este o rochie somputoasa in care detaliile fine, drapajele, si broderiile se imbina armonios intr-o simfonie a frumusetii. Amestecul inovator de motive stilistice si designul exclusivist confera acestei tinute de mireasa puternice accente couture. Este abordata o estetica originala care combina voluptoasele falduri, cu pliseurile foarte largi, innobilate de pretioasa broderie cu accente imperiale. Linia bustului si a taliei sunt motivele stilistice de la care pleaca somptuoasa piesa vestimentara de mireasa. Imaterialul voal este punctat doar de broderia luxoasa care-i petrece marginile. Colectie:La Sposa 2008 Satin
Sunt rochii aduse din Barcelona, lucrate manual, broderia este minutios alcatuita din margelute mici, paiete mici si cusaturi. Rochia sta infoiata chiar si fara crinolina, fiindca are un sistem de voaluri pe dedesubt(eu am preferat cu crinolina). Calitatea este indiscutabila, nu se compara cu nimic romanesc sau de pe Lipscani aduse din Niro si facute de chinezi, cine cunoaste brandul international Bien Savvy stie despre ce vorbesc.
Nunta mea a avut loc in Sinaia, iar de Sarbatori am avut ocazia sa o duc la parinti in Bucuresti pentru a o duce la curatatorie la Marriot(in alta parte nu am incredere) si poate fi vazuta/probata in Bucuresti (dar chiar si Ploiesti,Brasov,Val.Prahovei daca este nevoie).
Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii si poze.
0726173782, 0766541403 nache_andra@yahoo.com
Pot sa accept si plata in 2 rate daca nu se poate achita integral.
poze la profil
andradeedee
Postat pe 14 Ianuarie 2010 18:06
Indragostita de gene false, extensii de gene, permanent de gene, machiaj? Acum le poti avea pe toate la cel mai mic pret de pe piata cu un singur click: http://www.genutze.ro/
genutze
Postat pe 18 Martie 2010 18:09
buna eu sunt make-up artist si tit recomand gene ,pt ziua cea mare.... se vad foarte bine in plus eu am avut la toate nuntile alaturi de machiaj si gene pt k se vad ff bine tit recomand cu cea mai mare incredere gene din sephora smocuri te tin si 2 sapt... daca ai mevoie de mine pt machiaj si pt par ma anunti 0723065330 cristina pt programari
cris_make_up_artist
Postat pe 19 Martie 2010 11:21
buna eu sunt make-up artist si tit recomand gene ,pt ziua cea mare.... se vad foarte bine in plus eu am avut la toate nuntile alaturi de machiaj si gene pt k se vad ff bine tit recomand cu cea mai mare incredere gene din sephora smocuri te tin si 2 sapt... daca ai mevoie de mine pt machiaj si pt par ma anunti 0723065330 cristina pt programari
cris_make_up_artist
Postat pe 19 Martie 2010 11:23
Indragostita de gene false, extensii de gene, permanent de gene, machiaj?
Acum le poti avea pe toate la cel mai mic pret doar aici:
http://www.genutze.ro/
genutze
Postat pe 22 Martie 2010 21:52
UUAAAAUUUUU SUPER....IMI PLACE LA NEBUNIE...... DACA AI FI SI DIN BACAU, AR FI INCREDIBIL.
TE PUP
CarmenKma
Postat pe 23 Martie 2010 08:57
buna fetelor si eu pun gene false...credeti-ma merita sa va puneti mai ales in ziua nuntii,am cliente de tot felul si la toate le-a stat ft bine,genele false adauga putin mister si daca sunt puse cu atentie si calculat sunt ft naturale,nu sunt asa cum vedeti la tv la anumite fete,acelea sunt gene de scena ft exagerate.Eu port aproape tot timpul gene galse de vreo 2-3 ani acum fac o pauza de o luna pt ca urmeaza sa am nunta si iar am sa imi pun.La mine la profil se pot vedea genele false le-am avut si la cununia civila.In concluzie recomand oricui genele false,in functie de marimea arcadei se pot aplica atat gene lungi cat si medii.:)
raluca_2506
Postat pe 23 Martie 2010 10:10
Pentru ca vrei sa fi cea mai frumoasa mireasa, pentru ca vrei ca la nunta ta sa fi perfecta, ajutorul unui machiaj profesional al unui make-up artist ce iti accentueaza frumusetea naturala este cea mai buna alegere.
Nu exista greseli in machiaj doar posibilitati infinite.... Creativitatea si experienta mea sunt cele mai bune recomandari in a va conginge sa apelati la serviciile mele.
Fie ca lucrez cu o persoana publica pentru o sedinta foto sau cu o tanara mireasa emotionata pentru mine machiajul ramane o provocare.
Machiajul nu inseamna numai experinta si pasiune inseamna si produse de top care vor transforma o persoana frumoasa intr-o persoana si mai frumoasa!!!! Lucrez cu produse Chanel, Lancome, Dior, MAC, Estee Lauder, Clinique si Make-up Forever.
In ziua aceea atat de speciala aplic gene false.
Daca doriti sa va convingeti de serviciile mele va rog contactati-ma la adresa de e-mail irenne_p@yahoo.ca.
inna_grace
Postat pe 14 Aprilie 2010 15:31
Eu port gene false..sunt foarte ok dar e de preferat sa mergi la un salon sa le pui nu sa faci experimente acasa.. mai ales ca e vorba de ziua cea mare si cu alea ieftine din magazine poti sa ai surprize... :) succes si casa de piatra!! poop!
Ariana_grace
Postat pe 19 Aprilie 2010 12:04
De la: fantome, la data 2008-08-14 14:13:21Fetelor, de ceva vreme ca chinuie o idee: genele false. Eu am ochii mici si m gandesc sa aplic gene false in ziua cea mare, nu din cele chinezesti din plastic.
A incercat vreuna dintre voi?
Mi-am cumparat o pereche din alea ieftine sa fac o proba, dar sunt antitalent, n-am reusit sa le lipesc...
genele false alea din plastic din piete sunt dezastru nu se lipesc nu se muleaza cele mai bune sunt din par natural sterilizat aici poti sa iti comanzi in 2 zile iti vin la usa sunt foarte bune si arata super ti le recomand
roxyunik
Postat pe 19 Aprilie 2010 22:53
mey fata nici nu vreau sa stiu cum arati genul de fata stearsa in ce lume traim macar o data se merita sa fim mai deosebite sa ne aplicam gene sunt foarte finute placute probabil vorbesti in necunostinta de cauza
roxyunik
Postat pe 19 Aprilie 2010 22:56
mey fata cum poti s aspui asa ceva probabil cine ti lea pus lea ales prea mari sau cine stie eu port mereu gene false si nu am probleme probabil nu esti invatat cu noutati ..dak nu le suporti pe cele tip smocuri incearca pe banda care le aplici dimineata si seara le dai jos
roxyunik
Postat pe 19 Aprilie 2010 22:59
NOU!! Tratament brazilian OrganiQ cu keratina - 100% natural !! Cea mai inovativa,revolutionara si sanatoasa aparitie in materie de ingrijirea parului, acum disponibila si la tine acasa !!

Rezultate uimitoare pana la 4 Luni !!Ai un par greu de imblanzit? Petreci ore intregi chinuindu-te sa iti aranjezi parul dar ajungi sa-l distrugi de fapt cu diferite aparate pentru indreptarea parului?

Solutia este Brazilian BlowOut Keratine Treatment, care iti va lasa parul MAI DREPT, EXTREM DE MATASOS, FOARTE STRALUCITOR si MAI SANATOS CA NICIODATA, invelindu-l intr-un strat de keratina !!!

Parul tau va arata ingrijit, si se va aseza frumos si natural imediat dupa ce il speli, fara sa-i faci nimic! Acest tratament este 100% organic, fara chimicale, complet sigur si cu rezultate uimitoare !! Renuntati la indreptari chimice ale parului, la placa, la timp pierdut cu indreptarea parului cu peria sau la banii cheltuiti la salon.Vei uita de parul degradat, rupt, tern si greu de aranjat.

Pret complet tratament la domiciliu exectutat de catre un specialist in materie: 650RON ( Produse speciale pentru ingrijire dupa tratament, pentru rezultate indelungate - sampon si balsam - incluse in pret).

Contact : brazilian.keratine@yahoo.com
ymirsy
Postat pe 4 Aprilie 2011 21:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Proba machiaj gratis!!! 3 De la: INVIZIBILUL2011 27 Decembrie 2011 18:14
Saptamana aceasta s-a lansat un nou magazin online pentru femei! 1 De la: profesionalcosmetics 31 August 2009 18:28
Machiaj profesional si Gene false Resita-Caras-Sevein 1 De la: Cricket 17 Aprilie 2010 21:06
UNGHII FALSE GLAMOUR SECTOR 4 2 De la: inna_grace 15 Octombrie 2010 17:13
Nunta are o tematica? 9 De la: Visagiste 23 Aprilie 2010 16:42