Setari Cookie-uri

Gene false

De la: adelhilde, la data 2008-08-27 09:33:18Nu te-as sfatui,mai bine fii tu naturala,iti spun din propia experienta,eu am avut in ziua nuntii,si din acelea ff scumpe,puse de stilist,si rezultatul a fost groaznic,oricum genele fata de cele n aturale(cu unele exceptii)sunt foarte mari si se observa,pe mine toata lumea ma intreba daca am plins,ca era ceva schimbat si acum chiar imi pare rau ca nu le-am dat jos,si a doua zi era sa mai si orbesc,ca o bucata din ele cand am vrut sa le dau jos mi-a intrat inauntru si de abia au reusit s-o scoata la spital,pot spune ca afost o experienta groaznica si pt ce?pt o prostie,dar tu faci cum crezi tu ca e mai bine,si ai grija de tine,sa te aranjezi cum vrei tu!


m-ai c-am facut sa ma razgandesc....mai ales ca eu vreau unele cu o marime normala...eu as avea nevoie de volum la ele...ca lungime...numi prea plac alae f lungi...eu chiar am sa tzin cont de sfatul tau....

Postat pe 28 August 2008 21:49
Mi-am pus si eu gene false la nunta si va pot povesti ce si cum e cu ele.
Am dat 120 de lei si le-am pus la un salon din Galati.
Montatul a fost destul de neplacut pt k ma usturau ochii de la solutia aia de lipit si nici nu trebuia sa clipesc ceea ce imi era foarte greu.
Dupa un timp mi s-au dezrosit ochii si s-au mai calmat din lacrimat si am vazut k efectul era super.
Arata intr-adevar foarte bine, dar sunt totusi incomode pt k prin greutatea lor stau un pic mai jos decat cele naturale si astfel iti optureaza vizibilitatea ceea ce e deranjant, ma simteam de parca ma uitam de sub o copertina neagra.
Regulile de baza cand ai gene false este sa nu te speli pe ochi, sa nu plangi, sa te demachezi usor cu un betisor cosmetic si cu demachiant fara ulei.
Erau frumoase dar abia asteptam sa le dau jos, de altfel nici n-am asteptat 2 saptamani cat rezista ele, ci luni dupa nunta le-am scos.
Insa mama mea a avut mult de suferit pt k si-a pus si ea. Din experienta ei va sfatuiesc daca aveti ochii sensibili si va ustura de obicei la anumite creme sau demachiante Nu Va puneti gene false ! Avea usturimi groaznice si ii lacrimau ochii foarte tare, pana seara avea ochii umflati si rosii tare de tot asa k le-a dat jos.
Toata noaptea a stat cu comprese reci k de dormit nici nu s-a pus problema si a durat aproape 2 zile pana si-au revenit total ochii.
Asa ca feteleor eu nu vreau nici sa va incurajez nici sa va descurajez in a lua aceasta hotarare, ci doar va sfatuiesc sa fiti atente si daca va stiti sensibile nu riscati. Oricum cel mai bine preventiv ducetiva sa le puneti cam cu 4 zile inainte de nunta ! Pupici si sa fiti frumoase !

Postat pe 11 Septembrie 2008 15:40
Multumim de sfaturi, Alina. Mie imi priesc tare mai ales ca pe mine ma ustura seara ochii cand ma demachiez. In ultimul timp folosesc doar Nivea, dar tot mai am usturimi usoare.
fantome
Postat pe 12 Septembrie 2008 09:14
Pe colega mea de munca, cea care v-am zis ca isi pusese si a dat 2 mil. pe ele au tinut-o cam o saptamana, cu toate ca a avut mare grija de ele! Au cazut si cu ele au cazut si din genele ei naturale asa ca nu era deloc incantata! A zis ca nu isi mai pune niciodata! Si eu ma gandeam sa imi pun la nunta insa acum m-am razgandit!
Gaby211081_grace
Postat pe 13 Septembrie 2008 09:52
eu imi voi pune
am mai purtat dar nu profesionale...
oricum sunt rezistenta
de obicei nu am probleme cu fata si nu sunt sensibila

nu oi muri o seara


de dragul frumusetiii orice
iulik_flore
Postat pe 13 Septembrie 2008 17:37
m-am razgandit total...decat sa arat ca draq...pt niste gene false..oricum..pe mine ma supara ca nu sunt dese nu lungi...ca oricum f lungi mi se par vulgare..plus ca...prefer sa nu risc..ma dau frumos cu un rimel bun...care stiu eu ca mi le face dragutze si am terminat balciul...o sa-mi ingijesc fata ca de obicei...cred ca cel ami bine e ste sa nu te gasesti in ultima saptamana ca iti trebuie ingrijire intensiva sau mai stiu eu ce...la multe fete poate avea alt efect decat cel dorit...pt ca e o schimbare prea brusca...daca vetzi tenul cat de cat curat eu zic sa ingijitzi ca de obicei...eu nu ma risc sa imi apara tot felul de crateri sau alergii...mai bine asa cum il am...mai apare un cosuletz in zilele cu `probleme`...da asta e...decat cu ochii umflatzi cat cepele sau cu iritatii ma prefer asa...succes in luarea deciziilor...popicei la fetitze

Postat pe 13 Septembrie 2008 21:32
Eu o sa ma dau cu rimel Double Extension! Sau poate o sa incerc Beauty Tubes sau poate pana ma marit eu o sa mai scoata astia vreun rimel fabulos! Oricum cu Double Extension daca te dai de cateva ori si folosesti si clestele de gene efectul e cam acelasi ca la genele false!
Gaby211081_grace
Postat pe 15 Septembrie 2008 10:35
da asa este gabi
sfatul meu si al specialistilor:nu faceti experimente inainte de nunta...riscati sa va trziti cu te miri de chestii pe fata
alta parere nu folositi produse noi de machiaj tot din acelasi motiv si mai mult de atat...aveti grija si cu ce produse va vor machia "profesionistele".mai bine mergeti la o proba inainte sa vedeti cum va reactioneaza tenul.

poopicei
iulik_flore
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:12
De la: iulika_flore, la data 2008-09-15 11:12:34da asa este gabi
sfatul meu si al specialistilor:nu faceti experimente inainte de nunta...riscati sa va trziti cu te miri de chestii pe fata
alta parere nu folositi produse noi de machiaj tot din acelasi motiv si mai mult de atat...aveti grija si cu ce produse va vor machia "profesionistele".mai bine mergeti la o proba inainte sa vedeti cum va reactioneaza tenul.

poopicei



dupa cum ziceam si eu...mai bine ramanetzi asa...nu incercatzi nimic nou decat cu ceva timp inainte...din atata disperare de a arata cat mai bine riscatzi sa facetzi vreo pozna...va popic...

Postat pe 15 Septembrie 2008 21:52
Eu le am prea lungi si nu mai stiu cum sa le dau cu rimel! ;)), asa ca ajung la concluzia ca nu exista om multumit intr-u totul de cum arata!

Puup de la Sibiu!

Postat pe 16 Septembrie 2008 13:11
asta asa e!!!!!!!!!

insa eu nu m-as plange k le am prea lungi
iulik_flore
Postat pe 16 Septembrie 2008 15:09
Am vorbit cu cosmeticiana, exclus gene false in cazul meu, am ochii prea sensibili.
fantome
Postat pe 17 Septembrie 2008 16:52
DC ASTA E ALEGEREA TA FANTOME!!!!
OK!!! AI MARE GRIJA.POOOPICEI
iulik_flore
Postat pe 18 Septembrie 2008 11:03
E usor sa zici nu experimenta...dar cand vine momentul dorinta de a arata cat mai bine te impinge sa alegi tot ce nu ti-ai ingaduit sa-ti iei pana atunci..cele mai scumpe cosmetice care stii tu ca sunt "bune", sedinte la cosmetica ca sa ai un ten cat mai frumos cu tot felul de tratamente...etc. De aceea specialistii recomanda sa incepi pregatirea cu aproximativ o luna inainte. Ex negativ: am o prietena care s-a maritat acum cativa ani.A lasat totul pe ultima zi si s-a trezit la nunta ca a facut o reactie alergica la ceva ..nu stiu sigur cosmetice sau tratamente si a avut o falca umflata la nunta.Oribil sa o vezi cat de suparata a fost, cum se chinuia sa ascunda in poze partea umflata A fost o lectie pt mine...
Din tot ce stiu eu: tratament al pielii inceput din timp( cateva sedinte cel putin) eviti tenul uscat, patat si mai ales neplacutele cosuri. Toate cele de mai inainte afecteaza enorm machiajul..calitatea lui si durabilitatea. La fel parul. Cine vrea un par uscat, paios versus un fir lucios, greu, cu un aspect sanatos?
Eu cred ca o piele curata sanatoasa si un par frumos face mai mult decat o mie de bijuterii, de rochii scumpe...
Ohh si sa nu uit...proba de par si machiaj fetelor...esential...se evita surprizele in proportie de 80%.Si iti permite si sa adaugi sau sa elimini ce nu-ti place. Eu personal sunt pentru tot ce te face sa te simti rasfatata si daca asta inseamna unghii,gene false, extensii...eu sunt pentru, dar testate din timp.

Postat pe 7 Octombrie 2008 11:27
Ohh, eram la rubrica gene false .....Eu folosesc gene false si sunt tare multumita. Am gene deschise la culoare, destul de scurte pentru gustul meu ...am senzatia de pui cand ma uit in oglinda nici decum de femeie sexy.Asa ca imi e mai simplu sa folosesc gene false decat sa-mi incarc genele cu tone de rimel(urasc partea de demachere seara cand inebunesc pana imi dau tot rimelul jos si raman cu ochii inrositi si pleoapele iritate). Eu am ochii f sensibili(ma irit usor, f sensibila la frecat, demachiant altul decat cel de ochii), dar nu am avut probleme cu genele false pana acum. Am o prietena in Anglia care imi trimitea gene pana acum. Mai de curand am gasit si un site la noi care vinde gene false.Ultima oara mi-am luat de la ei si am fost tare multumita. Daca va intereseaza adresa: genefalse.ro. Cum deja m-am obisnuit sa folosesc de ceva timp eu am tot incercat tot felul de gene: si mai dese-de seara si individuale pe care le port ziua si fara sa adaug rimel doar le intorc cu aparatul dupa ce se usuca sa nu se diferentieze de genele mele...mi-am pus odata la un bal mascat si de alea cu pene...a fost super haios .

Postat pe 7 Octombrie 2008 11:49
Nu am folosit gene false si machiajul a fost foarte natural.
fantome
Postat pe 13 Octombrie 2008 15:02
fantome, ti-am vazut pozele! ai fost o mireasa absolut superba!
NIGHTWISH_grace
Postat pe 14 Octombrie 2008 15:18
Multumesc, Nightwish.
Superba... nu stiu, dar am fost dragalasa.

Important este ca nunta a iesit cum am vrut noi, ca a fost un decor superb, ca lumea s-a distrat si s-a simtit minunat.
fantome
Postat pe 15 Octombrie 2008 09:43
buna sunt si eu noua pe aici si as vrea sa ma indrumati si pe mine eu sunt o bruneta cu gene destul de normale am fata ciocolatie de fapt tot tenu dar as vrea la nunta sa am gene false si nu stiu de unde sa cumpar din bucuresti aceste gene am gasit numai dalea chinezesti la 3 lei si am luat sa vad cam cum miar sta pot sa va zic k nu era lipici deloc in tub era gool si lam aruncat multumesc si va pop
ciukalata
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:12
De la: ciukalata, la data 2008-10-15 19:12:51buna sunt si eu noua pe aici si as vrea sa ma indrumati si pe mine eu sunt o bruneta cu gene destul de normale am fata ciocolatie de fapt tot tenu dar as vrea la nunta sa am gene false si nu stiu de unde sa cumpar din bucuresti aceste gene am gasit numai dalea chinezesti la 3 lei si am luat sa vad cam cum miar sta pot sa va zic k nu era lipici deloc in tub era gool si lam aruncat multumesc si va pop


Incearca pe genefalse.ro, eu de acolo mi-am luat ultima oara si cica sunt din Bucuresti. Ai de unde sa alegi ce-ti place si sunt din par natural. Daca nu incearca si la Sephora acolo mai au.

Postat pe 16 Octombrie 2008 10:25
ciukalata dc mergi la un salon profesionsit ti le aplica ei acolo
oricum nu cred ca este indicat sa ti le aplici tu singura acasa
mai ales dc nu ai mai facut-o
poopici
iulik_flore
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:26
Nu ti se poate intampla nimic daca ti le aplici singura. Cele de la salon foloses adezivi "permanenti" care nu sunt asa de bine tolerati de toate femeile. Faptul ca nu se desprind cateva saptamani poate fi o incantare sau un blestem mai ales daca nu tolerezi solutia sau daca iti cad 2-3 fire si nu vrei sa platesti repunerea lor(ceea ce numim intretinere). Cele pe care le punem singure acasa sunt semipermanente ceea ce e deasemenea un avantaj si un dezavantaj. Nu tin la fel de mult ca cele de la salon, pana inveti sa ti le pui perfect nu iti ies la fel de bine ca la salon(desi am vazut "dude" si acolo). Dar nu-ti afecteaza genele la fel ca solutiile profesionale din saloane, cand te plictisesti si vrei altceva le poti scoate usor fara traume si te costa si mult mai putin ca la un salon.
Dar in cazul tau Ciukalata sunt de acord cu Iulika. Fiind vorba de nunta du-te la un salon sa ti le puna sau gaseste pe cineva sa ti le puna. O alta mana le fixeaza mult mai bine decat propria ta mana( daca esti incepatoare in punerea genelor). Acum depinde si cat vrei sa platesti pe toata povestea asta....
Iti doresc multa inspiratie cu decizia ta.....sa fi multumita de rezultate si deci sa fi o mireasa senina si frumoasa

Postat pe 17 Octombrie 2008 22:13
mai exista situatia in care in comert nu gasesti gene din par natural
gasesti decat din plastic si nu mi se pare indicat sa le folosesti pe acestea.cei din saloane folosesc produse profesionale
in cazul salonului pentru a evita eventualele neplaceri cum zicea si ciudatica, mergi pe recomandari sau fa o proba inainte de nunta pentru a vedea si cat de bine le tolerezi
iulik_flore
Postat pe 18 Octombrie 2008 15:11
Incearca sa mergi pe gene false facute din par de om. Cele din par de animal pot crea probleme persoanelor care dezvolta alergii.
Pupici

Postat pe 21 Octombrie 2008 22:02
e bine sa fii obisnuita cu ele, sa nu te jeneze chiar in ziua aceea si sa-ti strici machiajul. Ochii mici sunt foarte frumosi daca sunt bine pusi in evidenta.
cikita66
Postat pe 22 Octombrie 2008 09:13
DAAAAA clar gene false !!!si eu vreau sa-mi pun...chiar si unghii bineinteles...vreau sa fiu frumoasa rau de tot si perfecta in ziua aia...eu sunt PRO gene false :)))
i3ryna
Postat pe 23 Octombrie 2008 16:38
bravoooo

si io
iulik_flore
Postat pe 5 Ianuarie 2009 13:40
.Ultima oara mi-am luat de la ei si am fost tare multumita. Daca va intereseaza adresa: genefalse.ro. Cum deja m-am obisnuit sa folosesc de ceva timp eu am tot incercat tot felul de gene: si mai dese-de seara si individuale pe care le port ziua si fara sa adaug rimel doar le intorc cu aparatul dupa ce se usuca sa nu se diferentieze de genele mele...mi-am pus odata la un bal mascat si de alea cu pene...a fost super haios .
[/quote]


Am descoperit si eu recent site-ul acesta si pot spune k m-am indragostit de o perche de gene..insa am ramas cu cateva nelamuriri poate ma poti ajuta te rog:daca nu sunt din bucuresti cum primesc genele?prin colet?adezivul trebuie sa mi-l iau separat?genele sunt facute intr-adevar din par uman asa cum scrie pe ambalajul lor?nu de ata dar mi se par chiar ieftine(aprox 30 lei)!multumesc mult

Postat pe 10 Ianuarie 2009 23:33
bravo pucca ralucca



imi place de tine!

si eu as purta cu pene dc as avea ocazia!

eu mi-am pus pene si fulgi in cap

la o petrecere

a propos si eu stiu magazinul on line, nu stiu cum sunt dar vrea si eu sa comand

o sa intru sa citesc mai atent

oricum poti da un tel sa suni, si mie mi s-au parut ok la pret

mai ales k alea din plastic sunt scumpicele

adezivul presupun k e inclus sau cel putin asa ar trebui

stiu k se livreaza la colet si cred ca si ptr provincie
iulik_flore
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:49
Gaby211081_grace
Postat pe 12 Ianuarie 2009 10:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cursuri unghii false si extensii gene 1 De la: Zebrrasalon 24 Februarie 2011 12:54
Guma zoftpt marirea sanilor 6 De la: camy 11 Aprilie 2010 13:29
MACHIAJUL IN ZIUA NUNTII - SFATURI, VA ROG! 38 De la: anaydamaria 20 Aprilie 2016 23:58
SALON IN DR TR SEVERIN 8 De la: kmikze 13 Septembrie 2011 13:08
aplic unghii false acryl 1 De la: goldenails 12 Octombrie 2010 23:19