Mai multe
| Nu cred ca ar trebui sa ne abtinem in privinta iubirii, insa bisercica spune (sau cel putin asa sutit babele) ca e pacat, ca daca faci asta in vinerea mare ai numai ghinion... voi credeti in chestiile astea? nu biserica e cea acre sustine dragostea? | ||
|
amalia79_healthy Postat pe 18 Decembrie 2008 15:20 |
||
|---|---|---|
in primul rand cre k " a face dragoste de Craciun" este unul din cele mai frumoase cadouri care i le poti face iubitului , si viceversa....normal cu un decor un pic diferit decat cel de obicei, dar...;) u know.. cu o funditza rosie
|
||
|
irynuka_grace Postat pe 18 Decembrie 2008 17:23 |
||
Ai dreptate, asa este, Biserica sustine iubirea, dar nu cea fizica, ci iubirea neconditionata - este altceva! cea fizica este pentru procreere, de aceea noi suntem oameni si nu animale, dar pana si animalele pot iubi fara sex - si mai este si deosebirea dintre a faca dragoste si a face sex..... corect? sexul e pur animalic... dragostea se poate si fara ... poti iubi si fara sa faci sex, si poti face sex cu oricine, fara sa iubesti.... dar... placerea este cand iubesti uc adevarat, atunci "a face dragoste" are o alta semnificatie, e mult mai pura atingerea, aproape ca uneori nici nu prea ai nevoie de multe, iubesti si esti fericit... suntem oameni, nu? puritatea iubirii este magnifica! CRACIUN FERICIT!DOMNUL S-A NASCUT!Numai bine!
|
||
|
|
||
|
kudika064581 Postat pe 23 Decembrie 2008 07:55 |
||
| Da..cine este singurica de Craciun? | ||
|
Serban_grace Postat pe 23 Decembrie 2008 09:18 |
||
|
fiecare interpreteaza biblia dupa cum are chef! Dumnezeu spune sa ne iubim, deci....... sa ne iubim cat mai putem,cat timp iubim si suntem iubiti, clipele frumoase sunt prea putine k sa mai ne gandim si la ce spune vecinul sau biblia. |
||
|
dnicole1980 Postat pe 23 Decembrie 2008 09:58 |
||
| Parerea mea este ca a face dragoste de Craciun este un pacat . Este o zi sfanta pe care trebuie sa o sarbatorim in alt mod decat in a face un asfel de "cadou" sotului/ iubitului cu aceasta ocazie . Acel decor frumos de Craciun il poti avea in continuare si dupa zilele de Craciun, asa ca te poti bucura atunci de momentele frumoase alaturi de sot . Sunt de aceeasi parere cu Adiana. In zilele de sarbatoare (indiferent daca este Craciun, Pasti sau alta sarbatoare) este bine sa ne abtinem de la a face dragoste . Avem tot timpul din lume dupa aceea . | ||
|
klaudika_grace Postat pe 23 Decembrie 2008 10:04 |
||
| Cred ca este un pacat sa faci dragoste de Craciun sau in orice alta sarbatoare mare. Ar trebui sa mergem la biserica si sa respectam sarbatoarea.La biserica mergem aproape de fiecare data, partea proasta este si cheful mai mare in zilele acelea si pana la urma pacatuim de fiecare data. | ||
|
Arlene Postat pe 23 Decembrie 2008 11:06 |
||
| Nicaieri nu e scris ca in zilele de sarbatoare nu ai voie sa intretii relatii sexuale, scrie doar ca nu ai voie in posturi. | ||
|
nec_simi Postat pe 23 Decembrie 2008 12:33 |
||
|
buna.scriu pentru prima data. se zice ca e pacatuiesti si cu gandul.deci daca n-o faci si te gandesti cam tot aia e... asta e,toata lumea pacatuieste intr-un fel sau altul,dar noi intr-un mod placut si nu facem rau la nimeni...doar noua. asa ca va urez craciun fericit si multa multa iubireee
|
||
|
martick Postat pe 23 Decembrie 2008 13:24 |
||
De la: allyy, la data 2008-12-18 15:20:01Nu cred ca ar trebui sa ne abtinem in privinta iubirii, insa bisercica spune (sau cel putin asa sutit babele) ca e pacat, ca daca faci asta in vinerea mare ai numai ghinion... voi credeti in chestiile astea? nu biserica e cea acre sustine dragostea? Biserica sustine iubirea, dar stim bine k ''sex'' nu-i chiar sinonim cu ''iubire''. Intr-adevar in zilele de sarbatoare si in Vinerea mare(de altfel in toata saptamana mare)ni se recomanda putina decenta si putin timp acordat celor sufletesti. Formularea'' o sa ai numai ghinion'' suna mai degraba a supersitie, ceea ce n-are treaba cu religia. Ar fi mai potrivit sa spunem ca prin a ne aptine de la sex si de la alte pacate sau rautati marunte cinstim ziua in care au avut loc Patimile lui Iisus Hristos si k implicit necinstirea ei este un mare pacat care atrage dupa sine supararea lui Dumnezeu, dak pot spune asa. Cadrul intim si placut din preajma Craciunului, cu brad, semineu, scortisara si fundite rosii cred k poate fi valorificat la maxim de pe 28 dec incolo, inclusiv de revelion, cand ii poti propune partenerului, drept cadou sau surpriza, un revelion intim, o petrecere in 2. |
||
|
bastiuta Postat pe 23 Decembrie 2008 16:15 |
||
fiecare interpreteaza Biblia asa cum vrea, asa cum s-a mai spus...Chiar daca e sabatoare, nu cred ca ar trebui sa ne abtinem de la niste lucruri normale si firesti. A face dragoste nu este un pacat. Eu de exemplu nu cred in Biblie si nici in Bierica (sa ma spovedeasca preotu doar daca ii dau o suma de bani mai mare , ca altfel nu ma spovedese....,sa ii spun mai intai cati bani "donez" Bisericii ca sa ma cunune religios in ce zi vreau eu, k domne' in ziua aia se cununa doar pers. care dau atat ... hai sa fim seriosi -asta inseamna Biserica ...)dar cred in Dumnezeu, si asta nu inseamna ca daca fac dragoste de Craciun ,pacatuiesc. Cine spune ca dragostea fizica(implicit si cea sufleteasca) este un pacat , si de ce?
|
||
|
irynuka_grace Postat pe 23 Decembrie 2008 16:46 |
||
| Eu cred ca cel mai important in post e sa fim mai buni. E pacat intr-adevar sa faci sex dar sa faci dragoste in ziua de craciun nu cred ca e pacat. | ||
|
dianatavi Postat pe 23 Decembrie 2008 17:22 |
||
eu sunt iubire//dar problema e ca sunt homo...
|
||
|
guritzamyboy Postat pe 24 Decembrie 2008 11:10 |
||
| Si eu sunt de acceasi parere ca ai oferi dragoste iubitului in seara de Craciun este cel mai frumos dar. Aici nu m-a refer la sex ci la dragoste. Iubirea inseamna automat si dragoste, asa a lasat Domnul pe pamant. Mai cred ca in seara de Craciun inimile noastre ni se deschid iar atunci ce poate fi mai frumos decat o seara romantica plima de iubire cu omul pe care il vei avea aproape, toata viata. | ||
|
Elissa131 Postat pe 27 Decembrie 2008 09:51 |
||
| DA, TOATE SUNT FRUMOASE IN ZIUA DE CRACIUN, CREDINTA E PUTERNICA, DE ACEEA ... SIGUR, FACEM DRAGOSTE DACA SUNTEM CASATORITI LEGAL SI SUNTEM CU SOTUL/SOTIA ....ATUNCI TOTUL ESTE MAGIC SI ADEVARAT CRESTINESTE!CRACIUN CU BINE TUTUROR! | ||
|
kudika064581 Postat pe 27 Decembrie 2008 16:24 |
||
Se zice k:dc barbatul tau te doreste "scoti mainile din coca si-i dai"....acum nu stiu dc e sau nu asa...si eu am "comis-o "de craciun...
|
||
|
pussycat Postat pe 28 Decembrie 2008 16:11 |
||
De la: pussycat, la data 2008-12-28 16:11:40Se zice k:dc barbatul tau te doreste "scoti mainile din coca si-i dai"....acum nu stiu dc e sau nu asa...si eu am "comis-o "de craciun... Dpdv al traditiilor asa e si al femeilor alora de la tara care stii k vedeau asta k pe o datorie, dpdv religios nu-i nicidecum asa. |
||
|
bastiuta Postat pe 10 Ianuarie 2009 16:40 |
||
| Sunt o femeie norocoasa, am facut dragoste nebuna in noaptea de craciun. A fost minunat!!!! | ||
|
Lizzie_grace Postat pe 13 Ianuarie 2009 17:55 |
||
| Eu unul nu cred in astfel de superstitii prostesti. Dragoste poti face oricand ai placerea. Poate sa fie si Craciunul, si Vinerea mare si Pastele. Orice zi e binevenita. Important e ca cei 2 sa se simta fericiti. | ||
|
Roxy1000 Postat pe 14 Ianuarie 2009 01:43 |
||
|
Am uitat sa adaug. Eu unul cand o sa am prietena sper sa nu fie una superstitioasa ca cu ea nu o sa apuci sa ai copil nici in secolul urmator. Dragoste se poate face oricand chiar si in post. De fapt aceste supersdtitii sunt niste superstitii prostesti inventate de oameni. Probabil pe vremea imparatilor care pigoneau crestinii si biserica fortata de ace imparati a dat o lege care intre timp a devenit superstitie. Lege care avea ca scop sa nu se mai inmulteasca asa de mult lumea. |
||
|
Roxy1000 Postat pe 14 Ianuarie 2009 01:50 |
||
| A am uitat sa spun. Acum 2000 de ani nu se cunstea notiunea de "metode contraceptive" si fiecare familie avea cel putin cate 8-10 copii | ||
|
Roxy1000 Postat pe 14 Ianuarie 2009 01:51 |
||
| Fa dragoste oricand simti, oricum pacatuiesti cu gandul daca e sa o luam asa.Si de cand a face dragoste e pacat.Sa-mi spuna si mie babele unde scrie in biblie asta. | ||
|
alina Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:57 |
||
| nu inteleg intrebarea.. ce legatura are..daca e Craciun, Paste, Revelion? o faci atunci and o simti..:) vorba unei fete de aici: oricum pacatuiesti si cand injuri pe vreunul la semafor de il f.. pe ala si pe fata si pe dos..asa ca..ce sa mai vorbm! | ||
|
cristinne83 Postat pe 10 Noiembrie 2009 11:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| DJ NUNTA,BOTEZ | 2 | De la: kudika_5526 21 August 2012 20:29 |
| forumul meu intrati | 1 | De la: grace007053 10 Ianuarie 2010 21:04 |
| Spuneti NU violentei in familie | 2 | De la: caurea 24 Octombrie 2008 12:57 |
|
|
||
| VAND ROCHITA NOUA (NEPURTATA) DE MIREASA | 1 | De la: nicoleee 8 Iunie 2010 09:26 |
| Dam pozele si filmele dupa nunta la invitati?!!???? | 21 | De la: mikaela_ta_grace 28 Octombrie 2013 21:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.