Mai multe
|
eu nu am auzit inca de asa ceva! dar exact asa cum spune si Laura02Maria, cel mai bine e sa intrebi! sa nu te trezesti cu surprize in ziua nuntii! |
||
|
iulik_flore Postat pe 4 Mai 2009 17:24 |
||
|---|---|---|
|
http://www.flu.ro/articole/Moda_si_Stil/Ultimele_tendinte_in_materie_de_voaluri.html PTR MIRESICILE INTERESATE DE VOALURI
|
||
|
iulik_flore Postat pe 5 Mai 2009 11:14 |
||
De la: lauramaria, la data 2009-04-26 18:50:34adacora, noua ni sa cerut o hartie prin care biserica de care apartinem este de acord cu cununia la o alta biserica - ceva de genul acesta, noua nu ne-a spus nimic de genul asta,cred ca la catredrale s eprocedeaza asa |
||
|
|
||
|
kudika007717 Postat pe 27 Mai 2009 09:20 |
||
De la: corinasus, la data 2009-03-09 09:47:11mai nou..trebuie sa te cununi la biserica de care apartii (in functie de zona in care locuiesti, acesta apartine unei biserici). intr-adevar,asa se face si in orasul de unde provin eu,bacau.trebuie sa-ti oficiezi nunta la biserica de unde apartine ori mireasa,ori mirele.
|
||
|
kudika183253 Postat pe 6 Iunie 2009 09:47 |
||
aiurea......
|
||
|
iulik_flore Postat pe 20 Iulie 2009 18:17 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 18 August 2009 20:55 |
||
|
Noi filmam, fotografiile vi le oferim gratis Vreti sa imortalizati, cu o aparatura profesionista si de mare calitate, o nunta, un botez, un moment deosebit din viata dumneavoastra? Vreti ca amintirile sa va fie mereu placute si retraibile ca si cum ar fi aevea? Noi suntem aici sa va ajutam. Pentru detalii suna-ti la 0742577082 sau contacteati-ne la adresa de e-mail fotografie_dragosp@yahoo.com Ne adresam oricui si de ori unde, caci Olt sau Dolj, Mehedinti ori Teleorman, Gorj sau Giurgiu, Valcea ori Bucuresti, Arges, Brasov si Ploiesti, ne sunt la fel de aproape, la fel de accesibile si va oferim serviciile noastre foto in mod gratuit, urmand ca d-tra sa le platiti doar pe cele video. Titular, Dragos Popescu 0742577082 0744580054 0251335150 Video : Camera Sony DCR-VX 2100E Foto : Nikon Digital Camera D5000 |
||
|
eunescu09_condo Postat pe 27 Septembrie 2009 07:31 |
||
|
buna fetelor.eu una am ramas cam masca ce preturi se practica la unele biserici.noi am facut nunta saptamana trecuta la Catedrala din Constanta,am vorbit cu PreaInaltul Teodosie sa ne oficieze slujba,impreuna cu alti 6 preoti si, contrar celor stiute de majoritatea,cum ca ar cere 40 d milioane ,nu a acceptat nici un leu.Nasul a platit doar 3-4 milioane corului format din 12 baieti de la Teologie.Slujba a fost superba si toata lumea isi facea griji de cat o sa ne coste.Am uitat sa va zic k singura taxa knd ne-am programat a fost 50 lei.Am avut cununia la ora 1 ,dar din punctul meu d vedere a fost f bine pt k am avut si timp d poze si fiind prima pereche nu am stat la coada sa intram cum au asteptat celalalte cupluri. |
||
|
gege_gege Postat pe 18 Octombrie 2009 17:46 |
||
| Draga tu vrei sa ajungi la altar in fata lu Dumnezeu sau ai nevoie de un decor. Pentru decor alege un restaurant pentru cununie religioasa alege locul unde te duci sa te rogi atunci cand iti este s-au ti-a fost greu. | ||
|
kudika056836 Postat pe 19 Octombrie 2009 12:20 |
||
De la: grace003898, la data 2009-10-19 12:20:07Draga tu vrei sa ajungi la altar in fata lu Dumnezeu sau ai nevoie de un decor. Pentru decor alege un restaurant pentru cununie religioasa alege locul unde te duci sa te rogi atunci cand iti este s-au ti-a fost greu. eu una cred in sloganul: "ce-i frumos si lui d-zeu ii place" si nu cred ca este valabil doar ptr aspectul fizic.
|
||
|
iulik_flore Postat pe 19 Octombrie 2009 13:29 |
||
|
Iulika_flore In viata poti sa ai multe pareri ,dar tie iti place sa te joci cu ,cuvintele. Lui Dumnezeu ii place si corpul el l-a creat. Te plictisesti? |
||
|
kudika056836 Postat pe 19 Octombrie 2009 15:38 |
||
De la: grace003898, la data 2009-10-19 15:38:54Iulika_flore nu, de ce??? asa iti pare? cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. prin "ce-i frumos si lui d-zeu ii place", m-am referit la faptil k dc vreau sa imi impodobesc biserica, nu inseamna k e un lucru rau! este un lucru frumos, elegant, care nu ar face altceva decat sa il bucure si pe Doamne-Doamne spuneti voi fetelor, nu ganditi ca mine?
|
||
|
iulik_flore Postat pe 19 Octombrie 2009 16:56 |
||
|
Draga iulika_flore Biserica are podoabele ei. Crezi tu ca ai putea pune altceva in biserica decat ceeace are ea in general. Tu nu ai inteles inca de ce mergi in biserica. Iti doresc ca intr-o zi sa gasesti raspunsul. |
||
|
kudika056836 Postat pe 20 Octombrie 2009 16:10 |
||
E dragut ca iti doresti si te inteleg perfect iulika_flore, orice fata isi doreste o nunta superba si ca fiecare momement sa fie de neuitat si unic, dar iti spun ca in acele clipe vei uita de podoabe si eleganta si vei trai momentul, si sora mea si-a dorit sa fie totul ca in povesti, sa puna tot felul de flori, si fontite din satin la intrearea in biserica dar acel eveniment e unic prin sentiment prin trairea prin simbolistica lui, in aceea clipa iti unesti destinul de altui om primind binecuvantarea lui Dumnezeu, e singura zi din viata cand amandoi purtati coroane de imparati, e extraordinar, asa ca nu trebuie sa stresezi prea mult sa faci slujba religioasa unica si frumoasa, ea e prin definitie asa Nu vreau sa te superi pentru aceste cuvinte, ti-o spun cum i-am spus-o si surorii mele, asa ca sper din tot sufletul sa te bucuri de aceea clipa cu sotul tau din tot sufletul tau si sa fiti fericiti!!!!!!!!
|
||
|
lucky_happy Postat pe 20 Octombrie 2009 17:06 |
||
|
a inca ceva, am uitat sa raspund topicului, de exemplu pentru mine n-a fost prea greu sa aleg, pentru ca viitorul meu sot nu e din Sibiu si nunta aici o vom face, am ales biserica unde mergeam de mic copil, si care are o insemnatate aparte pentru mine iar iubitul meu mi-a respectat dorinta, si bineinteles datorita preotului care slujeste acolo, oricum cred ca va fii un moment de vis, de neuitat!!! Sa fiti fericite!!!
|
||
|
lucky_happy Postat pe 20 Octombrie 2009 17:09 |
||
De la: grace003898, la data 2009-10-20 16:10:35Draga iulika_flore iti multumesc ptr sfaturi!!!! poate intr-o zi am sa inteleg! si am sa intreb si un preot dc Dumnezeu sa supara ptr k am sa impodobesc biserica. |
||
|
iulik_flore Postat pe 20 Octombrie 2009 23:49 |
||
|
Nu Dumnezeu nu se va supara.Esti unul din copii lui. Depinde inbsa de sufletul tau. Daca si pe el il impodobesti cu tot atata dorinta de frumos pe cat vrei sa fie incaperea esti aproape de desavarsire. Daca as fi invidioasa te-as invidia ,dar nu sunt si iti doresc sa fii fericita si implinita , iar biserica sa iti para un taram de vis in care ai sa pasesti si sa fii toata viata. |
||
|
kudika056836 Postat pe 22 Octombrie 2009 13:47 |
||
De la: grace003898, la data 2009-10-22 13:47:53Nu Dumnezeu nu se va supara.Esti unul din copii lui. iti multumesc
|
||
|
iulik_flore Postat pe 22 Octombrie 2009 14:09 |
||
|
ma bucur ca ai inteles.Se intampla foarte rar. Iti doresc sa fii fericita. |
||
|
kudika056836 Postat pe 26 Octombrie 2009 12:56 |
||
sal!am o mare nelamurire si nu stiu la cine sa mai apelez:trebuie sa fac cununia religioasa la biserica de care apartin eu sau acolo unde vor nasii?nu vreau biserica aleasa de nasi,dar n-as vrea nici sa-i supar.ce sa fac??????pe cine sa mai intreb?
|
||
|
flory_valy18 Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:48 |
||
De la: iulika_flore, la data 2009-10-20 23:49:28De la: grace003898, la data 2009-10-20 16:10:35Draga iulika_flore Nu stiu daca ai avut nunta sau nu si daca ti s-a permis sa imobobesti in interiorul bisericii, dar eu stiu ca noua ni s-a spus ca putem sa pune flori si alte aranjamente doar in afara bisericii, nu si in interiorul ei pentru ea are rostul ei si farmecul ei si nu are nevoie de alte aranjamente...si ni s-a parut corect si a fost foarte frumos. Asa ca fetelor lasati biserica asa cum a fost ea impodobita ca toate au rostul lor. Casa de piatra! |
||
|
mika2006 Postat pe 27 Noiembrie 2009 14:43 |
||
De la: floryna_iubyta, la data 2009-11-26 11:48:20sal!am o mare nelamurire si nu stiu la cine sa mai apelez:trebuie sa fac cununia religioasa la biserica de care apartin eu sau acolo unde vor nasii?nu vreau biserica aleasa de nasi,dar n-as vrea nici sa-i supar.ce sa fac??????pe cine sa mai intreb? cum sa iti aleaga nasii biserica? nu am mai auzit asa ceva le spui clar in fata, raspicat, k u te-ai gandit sau iti doresti alta biserica. ce e atat de complicat? si de ce s-ar supara? ei sunt cei care au procedat gresit!!! trebuia sa va intrebe mai intai...nu sa va puna in fata faptului implinit. |
||
|
iulik_flore Postat pe 11 Februarie 2010 22:37 |
||
|
Sincer sa fiu , si la mine s-a intamplat la fel , insa dupa cum se spune si mai sus , preotul conteaza , nu cred ca mai sunt preoti sa nu tina slujba cum trebuie , la noi la mine la nunta nu a tinut nici mult dar nici putin NASU-I NAS asta e , si voi o sa fiti si o sa vedeti cum e Bafta si casa de piatra !!!
|
||
|
DJ___Florian Postat pe 21 Iulie 2010 09:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Filmari profesioniste, fotografii superbe | 2 | De la: eunescu09_condo 28 Iulie 2013 15:24 |
| i-am spus ca vreau sa ne casatorim si m-a parasit | 40 | De la: grace006193 15 Februarie 2010 13:21 |
| CREDETI CA IN URMA NUNTII IMI VOI SCOATE MACAR CHELTUIALA SAU VOI IESI IN PIERDERE? | 30 | De la: shteffa 27 Februarie 2013 15:41 |
|
|
||
| cel mai potrivit pentru noaptea nuntii | 20 | De la: diana_g 4 Noiembrie 2009 04:53 |
| cat costa in medie filmarea si fotografiile la o nunta? | 2 | De la: babuica_ramona 18 Iulie 2011 12:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.