Mai multe
| am si eu o intrebare :D cand esti invitat la nunta...cine plateste daru cel care a facut invitatia pt ambele persoane sau fiecare isi plateste? :D eu sunt fata...m`a invitat prietenul la nunta unui var de`al lui si nu prea stiu ce sa fac trebuie sa dau eu banii sau el? | ||
|
onebuna Postat pe 24 Aprilie 2009 01:26 |
||
|---|---|---|
| Buna! Eu consider ca prietenul tau trebuie sa dea darul la masa, tu esti invitata lui, nu?:P | ||
|
evelinne Postat pe 24 Aprilie 2009 11:03 |
||
si eu sunt de acord cu evelinne - si ca bonus sa-ti plateasca coaforul
|
||
|
|
||
|
laura02maria Postat pe 28 Aprilie 2009 08:31 |
||
| Se stie ca fiecare plateste si partea celuilalt la nuntile la care e invitat..fata la ale ei, baiatul la ale lui. | ||
|
mimish Postat pe 21 Mai 2009 18:00 |
||
De la: irinucu, la data 2009-05-21 18:00:00Se stie ca fiecare plateste si partea celuilalt la nuntile la care e invitat..fata la ale ei, baiatul la ale lui. nici vorba compania unei fete se plateste, vrea sa fie alturi de el at va tb sa plateasca |
||
|
laura02maria Postat pe 21 Mai 2009 18:22 |
||
| Conteaza si de cat timp sunteti impreuna si daca aveti planuri pe viitor. Daca va ganditi si voi la o casatorie atunci nu conteaza cine da banii conteaza sa va intelegeti atunci cand nu are el platesti tu si invers sau puneti jumi juma. Eu de exemplu am o relatie serioasa si am fost si la nunti si la cei din partea mea si la cei din partea lui am pus fiecare bani deoarece mie nu-mi place sa mi se plateasca atat timp cat nu suntem casatoriti chiar daca avem planuri,dup nunta e alceva, totul e la comun. | ||
|
Natasa79 Postat pe 24 August 2009 17:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| da....sa te paraseasca a doa zi... | 62 | De la: b_ralu_83 5 Mai 2010 17:05 |
| Unicat! Vand Rochita de Mireasa Alba, Princess | 1 | De la: Dolphinea1 22 Noiembrie 2011 23:05 |
| "daca nu-ti convine, pleaca" | 32 | De la: Cassey 10 Noiembrie 2009 18:44 |
|
|
||
| ce rochie e potrivita pt nasa | 12 | De la: grace000956 5 Noiembrie 2009 08:33 |
| rochita de nasa | 18 | De la: cj25har 16 Iunie 2010 13:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.