Setari Cookie-uri

Singuratatea.......arma de distrugere a vietii de tanar

Buna tuturor! am 20 de ani. Viata mea pot spune ca este cufundata intr-o singuratate din care nu prea stiu daca voi iesi. Sunt o fire timida si datorita faptului ca sunt si mai plinuta m-a facut sa ma "inchid" si mai mult.Pana acum nu am avut niciun prieten, doar relatii de amicitie. Cateodata singuratatea ma deprima mult. Oricum viata mea e tare complicata.... As vrea cateva sfaturi din partea voastra. Imi doresc mult sa am un prieten, o persoana care sa ma inteleaga, sa ma iubeasca, sa il iubesc, sa ne intemeiam o familie...si sa simt si eu ce inseamna fericirea.
grace001315
Postat pe 5 Mai 2009 21:15
buna.cred ca fiecare se confrunta macar o data in viata cu sentimentul asta de singuratate,dar sunt sigura ca o sa treci peste.o sa gasesti prieteni care sa iti fie alaturi,un iubit cu care sa iti implinesti visele,trebuie doar sa ai incredere si sa nu te inchizi mai tare in tine.accepta invitatii in oras,chiar daca nu ai chef pe moment,va veni pe parcurs.asa mi-am cunoscut viitorul sot:m-a invitat la iarba verde unde urma sa mearga cu multi prieteni ai lui pe care eu nu ii stiam.m-am simtit f ciudat si nu am putut refuza din start,am zis ca m,a mai gandesc,si urma sa ma sune in ziua cand mergeau.mi-a sunat telefonul si nu am raspuns.dupa 2 minute parca am inceput sa regret si i-am dat un apel scurt.m-a sunat si am pornit la drum.dupa inca vreo 3 iesiri impreuna mi-am dat seama ca imi place f mult de el desi la inceput nu imi placea deloc.niciodata nu sti de unde apar lucrurile frumoase.trebuie doar sa ai incredere in tine.nici eu nu sunt slaba si in plus sunt mica de statura dar uite ca prietenul meu ma place asa.ai incredere in tine si va fi bine.am uitat sa iti spun ca prietenii lui atunci deja au fost prietenii mei.s-au purtat f frumos,eram in centrul atentiei tocmai sa nu ma simt in plus.multa bafta
cheregi_andreea
Postat pe 11 Mai 2009 15:36
Sa stii ca nu esti un caz izolat. La un anumit moment al vietii noastre ne-am confruntat din plin cu asa ceva. Eu cel putin am fost complexata ani intregi de faptul ca eram mai plinuta si aveam si 2 dinti strambi( asta ma complexeaza si acum).
Desi ne-am dori, ajutorul de care avem nevoie nu vine de undeva din exterior, de la ceilalti, ci se afla in interiorul nostru si nu trebuie sa uitam nici de ajutorul lui Dumnezeu.
Uite-te bine in oglinda si vezi ca acolo se vede o fata tanara, frumoasa si cu un imens potential, dar care nu are incredere in ea. Ceart-o si zii sa nu se mai subestimeze degeaba!
Zi-i sa se roage pt ca Dumnezeu sa-i dea un om alaturi care sa o respecte si s-o iubeasca.
Mai aranjeaz-o putin, dichiseste-o, mascheaza ceea ce crezi ca trebuie mascat si scoate in evidenta ceea ce e frumos.
Uite asa e gata fatuca noastra de iesit in lume la plimbare !
Si cu capul sus si inima deschisa sa isi traiasca viata frumos, simplu si calm, iar la momentul potrivit va sosi si iubitul, vor veni si prietenii, fara sa alergi dupa ei, dar fii pregatita sa-i intampini.
Pupici si inima sus pt ca fiecare femeie are ceva special, trebuie doar sa fie constienta de asta si sa se puna in valoare.
Nu te mai izola, nu de alta dar n-ai ce pierde, iesi, vorbeste, danseaza, ce se poate inatmpla? ''Risca'' si fa lucrurile astea, n-o sa se inatmple nimic grav! Oricum fiecare pplacem unora si displacem altora, trebuie doar sa-i gasim pe cei care ne plac si ne inteleg, pt ca ei exista oricat de diferiti am fi noi !
bastiuta
Postat pe 12 Mai 2009 21:57
buna,nu cred k trebuie sa te stresezi din cauza asta,eu am avut acceasi problema dar pana la urma am gasit persoana care ma iubeste,dar eu am gasit iubirea a fost la 24 ani deci mult mai mult k tine si tot grasuta eram si sunt si acum.iar cu faptul k esti timida asta o poti rezolva doar singura nu da vina k esti plinuta k sa nu-ti gasesti prieteni ptr k o persoana e apreciata ptr caracterul ei nu ptr aspectul fizic.eu iti doresc tot binele din lume si nu te descuraja k esti inca tanara si ai sa vezi k ai sa gasesti persoana destinata tie
aly79_grace
Postat pe 31 Mai 2009 21:50
tarot_healthy
Postat pe 22 Aprilie 2010 15:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat...URGENT!!! 77 De la: evelinne 6 Mai 2014 20:13
ma poate ajuta cineva? 1 De la: grace003624 24 Noiembrie 2009 10:22
Vand rochie de mireasa CASA MIRANDI 1 De la: roxanalucia 16 Aprilie 2010 17:30
am nevoie de un sfat 2 De la: grace005603 1 Octombrie 2009 14:00
traditiile ma omoara!!! 101 De la: mitrea_alina 31 Octombrie 2009 03:00