Setari Cookie-uri

Mirese

buna ..am si eu o mare indoiala..si o mare problema..sunt insarcinata in 7 luni cu un barbat..cu care urmeaza sa ma marit in august..pana cand sa raman insarcinata relatia noastra era foarte frumoasa ..ma intelegeam bine si cu parinti lui..dar de cand sunt insarcinata totul sa schimbat...parinti lui au inceput sa'mi impuna reguli..iar el ca viitor sot..din pacate sa schimbat..in 7 luni de sarcina a venit de 2 ori cu mine la ginecolog...iar in privinta intretinerii cu sarcina..eu ma intretin..el nu ma ajutat cu niciun leu..si nici macar nu e interesat de controalele pe care le fac sau care urmeaza sa le fac..am incercat sa vorbesc cu el ..dar mereu cauta scuze de tot felul..eu am inceput sa realizez incet incet comportamentul lui dar si al parintilor lui carora nici lor nu le pasa..iar eu nu mai sunt sigura k vreau sa fac pasul de a ma marita cu el ..dati'mi va rog un sfat..multumesc
kudika_985298
Postat pe 9 Aprilie 2015 13:49
De la: kudika_985298, la data 2015-04-09 13:49:40buna ..am si eu o mare indoiala..si o mare problema..sunt insarcinata in 7 luni cu un barbat..cu care urmeaza sa ma marit in august..pana cand sa raman insarcinata relatia noastra era foarte frumoasa ..ma intelegeam bine si cu parinti lui..dar de cand sunt insarcinata totul sa schimbat...parinti lui au inceput sa'mi impuna reguli..iar el ca viitor sot..din pacate sa schimbat..in 7 luni de sarcina a venit de 2 ori cu mine la ginecolog...iar in privinta intretinerii cu sarcina..eu ma intretin..el nu ma ajutat cu niciun leu..si nici macar nu e interesat de controalele pe care le fac sau care urmeaza sa le fac..am incercat sa vorbesc cu el ..dar mereu cauta scuze de tot felul..eu am inceput sa realizez incet incet comportamentul lui dar si al parintilor lui carora nici lor nu le pasa..iar eu nu mai sunt sigura k vreau sa fac pasul de a ma marita cu el ..dati'mi va rog un sfat..multumesc

Multi iti vor spune sa te casatoresti cu iubitul tau pentru ca vei deveni mamica,dar eu nu te voi sfatui astfel pentru ca vei distruge si un suflet nevinovat,nu numai pe al tau!!Cazul tau este unul de o inconstienta crasa,in care se regasesc multe tinere,care raman insarcinate cu mult inainte de incheierea casatoriei,dupa care,tot ele sunt triste ,caci problemele nu au intarziat sa apara!Intrucat esti insarcinata in sapte luni,adu-ti copilasul pe lume,dar gandeste-te cu ce tip de barbat vrei te casatoresti!!!Este cel,pe care l-ai dorit ca tata pentru copilul tau??De cat timp va cunoasteti???Ai incercat sa discuti cu viitorul sot asupra nemultumirilor tale????Cum de permiti parintilor lui sa iti impuna regulile lor????De ce apar astfel de probleme dupa ce tinerele raman insarcinate???Ati dorit acest copil sau casatoria intervine fortat,dat fiind faptul ca vei da nastere unui copilas???Ce scuze aduce iubitul tau in cazurile in care trebuie as te sprijine,sa fie alaturi de tine,si nu o face,asa cum ar fi normal????
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2015 14:03
multi nu o sa ti spuna imaginatiile lui curcubeu de mai sus

tu l ai cunoscut nu noi,,,tu esti ca si casatorita cu el dar fara binecuvantarea lui dumnezeu traiesti in pacat,,odata ce ai inceput si trait relatia cu el era datoria ta sa l cunosti mai bn,,,daca se comporta cum zici tu sti cel mai bn nu trebui sa ne intrebi pe noi ce sa faci si nu fa ce ti zice altii niciodata,pune tu singura in balanta lucrurile si ia decizia cea mai buna,vorbeste cu el arata i ce ai scris aici,,nastere usoara ,doamne ajuta
kudika_982635
Postat pe 9 Aprilie 2015 14:38
eu sunt in ultimul de falcultate..eu momentan stau la ai mei ..pt k facultatea este mai aproape ..decat a merge de la el la facultate..noi ne'am logodit cu 2 luni si ceva inainte de a ramane insarcinata..eu la fel si el ne doream un copil..planurile de nunta le'am facut de cand ne'am logodit..totul a fost bine ..si cu planurile de nunta unde puteam hotara impreuna cum si ce facem ..de cand a aparut aceasta sarcina ..parinti lui au intervenit ..sa'mi impuna reguli in legatura cu finalul mei de facultate..un program de ami vedea parinti atunci cand eu voi sta impreuna cu ei ..ce si cum trebie sa fac cu copilul ..am incercat sadiscut cu el despre lucrurile astea..si intrun final le'a luat apararea parintilor lui...si sa schimbat ..planurile de nunta au inceput sa le faca ei ..ei au inceput sa hotarasca absolut tot ..eu doar aflam dupa un timp ..iar in legatura cu sarcina ..el mereu gaseste scuze ..k trebuie sa plece la munca (ceea ce nu se intampla) ..pt k lucreaza pe cont propriu..poate pleca oricand ..si mereu merge oriunde altundeva ..decat cu mine
kudika_985298
Postat pe 9 Aprilie 2015 15:00
si vrei sa ti zicem noi ce sa faci? e logic ca dupa spusele tale nu se comporta normal,vorbeste cu el lucrurile astea nu cu noi,,normal ca ar fi trebuit sa fie interesat de sarcina,,noi nu l cunoastem,tu il cunosti,spunei ca daca continua sa se comportea asa nu pute ti avea viitor,,lui spune i nu noua
kudika_982635
Postat pe 9 Aprilie 2015 15:31
De la: kudika_985298, la data 2015-04-09 15:00:32eu sunt in ultimul de falcultate..eu momentan stau la ai mei ..pt k facultatea este mai aproape ..decat a merge de la el la facultate..noi ne'am logodit cu 2 luni si ceva inainte de a ramane insarcinata..eu la fel si el ne doream un copil..planurile de nunta le'am facut de cand ne'am logodit..totul a fost bine ..si cu planurile de nunta unde puteam hotara impreuna cum si ce facem ..de cand a aparut aceasta sarcina ..parinti lui au intervenit ..sa'mi impuna reguli in legatura cu finalul mei de facultate..un program de ami vedea parinti atunci cand eu voi sta impreuna cu ei ..ce si cum trebie sa fac cu copilul ..am incercat sadiscut cu el despre lucrurile astea..si intrun final le'a luat apararea parintilor lui...si sa schimbat ..planurile de nunta au inceput sa le faca ei ..ei au inceput sa hotarasca absolut tot ..eu doar aflam dupa un timp ..iar in legatura cu sarcina ..el mereu gaseste scuze ..k trebuie sa plece la munca (ceea ce nu se intampla) ..pt k lucreaza pe cont propriu..poate pleca oricand ..si mereu merge oriunde altundeva ..decat cu mine

1.Am intrebat de cat timp sunteti in aceasta relatie,nu cand v-ati logodit!!!
2.Se confunda mereu,ca si in cazul tau de altfel,statutu profesional cu cel familial,situatie in care apar astfel de frane,puse de membrii familiei partenerului,care,din motive doar de ei stiute,impun anumite reguli!!Nu trebuie sa permiti asa ceva parintilor iubitului tau si,chiar si partenerului tau,este vorba de viitorul tau profesional si acest lucru trebuie sa fie bine inteles de catre totii membrii familiilor voastre!!Din punctul meu de vedere,ai gresit momentul in care te-ai decis sa ramai insarcinata,puteai sa astepti sa iti termini studiile,astfel incat situatia ta profesionala sa fie clarificata!!!Faptul este consumat si va trebui sa te descurci in conditiile actuale.
3.Partenerul tau este o persoana influentabila,ca dovada faptul ca asculta de parintii lui,mai mult decat este cazul,si,in plus de asta,nu te respecta ,intrucat nu se consulta cu tine privind luarea deciziilor potrivite pentru viitoarea voastra familie.Aici,trebuie sa fii transanta si sa pui lucrurile la punct,purtand o discutie cu iubitul tau.Sunteti doua familii distincte,care trebuie sa colaboreze prin respect reciproc,nicidecum prin influente nefaste.
4.Daca urmeaza sa va casatoriti,faci o mare greseala daca accepti sa locuiesti la socri,caci ei va vor desparti,intr-un final!!!Trebuie sa cautati alta varianta de locuit dupa incheierea casatoriei si,in acest mod,poate,vei scapa de interventiile nedorite ale socrilor!!
5.Este inacceptabil ceea ce fac viitorii socri,caci casatoria este a voastra,nu a lor si nu au niciun drept sa ia decizii in locul vostru in privinta incheierii casatoriei!!Va pot ajuta altfel,daca tin la binele copilului vostru,dar nu sa hotarasca in locul vostru!!NU PERMITE ASA CEVA,CACI TE VOR "MANCA" FRIPTA!!!
6.Copilasul este al vostru,nu al lor,deci voi stabiliti modul in care il veti creste si educa,nu domniile lor!!Si pentru parintii tai este valabil!!!
7.Draga mea,te asteapta timpuri grele,daca nu te scuturi de aceasta stare de nepasare,impune-te,discuta ,numai cu iubitul tau,nu permite nimanui sa intre in viata voastra!!!
8.Minciunile iubitului tau spun totul despre el!!!Orice sarcina aduce un plus in responsabilizare si maturizare,procese care ii sunt straine partenerului tau,fapt ce va dauna familiei voastre!!Daca ACUM nu este langa tine,cum va reusi sa fie peste ani??????
8.Nu va pot ajuta parintii tai,in ceea ce priveste locuinta in viitorul apropiat??
9.Schimba-te,fii ferma,discuta cu iubitul tau,stabileste ,de comun acord cu el,niste limite,care sa nu fie depasite de parintii lui.
10.Nu te pot minti spunandu-ti ca vei fi fericita,imi pare rau!!Doar acel copilas iti va mangaia inima,dar tu ai ales aceasta cale!!!
11.Nastere usoara!!!

kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2015 15:40
[quote name='kudika_15804' date='2015-04-09 15:40:59'

..................Scuze! Statutul****
kudika_15804
Postat pe 9 Aprilie 2015 15:44
punctul tau de vedere din pacate ca de multe ori e pe langa curcubeu,,,nu mai zice nimanui ca a gresit momentul cand sa fie insarcinata ca nu ea decide momentul si nu se purta cu ea cum se poarta acum,,,eu zic sa incerci sa nu mai comentezi la astfel de subiecte pentru nu a mai continua sa spui prosti
kudika_982635
Postat pe 9 Aprilie 2015 15:53
cica ,,te am intrebat,,de parca cn stie cn ai fi si lumea trebui sa ti raspunda,,acum sunt eu tine l in frau curcubeu
kudika_982635
Postat pe 9 Aprilie 2015 15:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Machiaj de vis? 2 De la: inna 15 Aprilie 2010 11:26
de ce nu mai e asa de interesat ca la inceput? 26 De la: lorettagodeanu 21 Ianuarie 2010 20:31
Pianist pentru nunta ta! 13 De la: music 19 August 2013 22:24
buna 4 De la: cj25har 4 Iunie 2010 12:59
Ce rochie de mireasa este indicata unei femei care este deja mama? 13 De la: Alexuta 14 Aprilie 2009 09:44