Setari Cookie-uri

se da meniu intreg la formatie,camerman,fotograf

eunescu face parte din domeniu de asta la deranjat intrebarea mea ,tu de ce ii dai dreptate?ce este asa amuzant in faptul ca nu stiam tu chiar te-ai nascut invatata?daca tot ai trecut peste momentul nuntii de ce nu le ajuti pe cele nestiutoare ca mine in loc sa razi de ele!?
roman_gena
Postat pe 30 Octombrie 2009 13:54
Este adevarat ca raspunsul meu a fost destul de intapator si imi cer scuze pentru ca la dragalasenia unei intrebari inocente nu trebuie raspuns cu venin. Trebuie spus insa ca toti participantii de la o petrecere, fie ca sunt activi, adica ofertanti de dar, ori doar fauritori de servicii ( lautari cameramani, cei care deservesc evenimentul. etc.), trebuiesc tratati in mod egal pentru a evita situatii ridicole, in care unuia sa ii spui ca nu are voie sa pofteasca la ce e pe masa.Ca sa nu mai vorbim de malaxorul barfelor pe care il poate genera o asfel de atitudine. In plus, cei care deservesc un eveniment isi au inclus dreptul la un tratament egal in tariful pe care il percep.
Deci, toti au dreptul la un meniu integral si la o tratatie egala, iar domnisoarei care a intrebat ii cer scuze pentru mica mea rautate. Am facut-o insa pentru ca domnia sa sa fie mai atenta cu sine pentru a nu se expune ironnilor noastre, ale strainilor, cu atat mai mult cu cat lucrul cel mai usor e sa jignesti o femeie.
Inca odata scuze si casa de piatra!
eunescu09_condo
Postat pe 30 Octombrie 2009 15:11
- roman_gena sunt de acord cu dorabv - asa a fost si la noi, da intradevar nu au timp sa stea la masa la fel ca si invitatii - deci eu zic sa le propui ac varianta si vezi cum reactioneza sau ce pretentii au si continua sa te documentezi mai departe sa poti sa-ti faci nunta asa cum o doresti

laura02maria
Postat pe 30 Octombrie 2009 17:05
De la: grace002311, la data 2009-10-29 16:45:53Eu am facut nunta la Snagov la Complex Astoria, si am avut 4 feluri de mancare, 0.5l suc de persoana, 2 cafele din partea restaurantului pt 200 ron/persoana. Nunta a avut loc pe 12 septembrie 2009.
Deci nu stiu cum se poate ajunge in bucuresti la 500ron/pers...probabil depinde restaurantul.. nu stiu... ca si asta unde am facut noi e considerat unul mai select...

500 ron meniulda...dar eu(si nu sunt rea, sa stii) decat sa dau invitatilorbautura cu portia..mai bine nu mai fac nici o nunta. am totul la discretie,mancare multa si f buna, bautura ABSOLUT ORICE cat vrea fiecare, fructe etc.. mie nu mi pasa cat investesc in nunta (undeva pe la 700 mil) si nici nu ma gandesc cat scot...nu mi pasa, vreau doar sa am o nunta de care toata lumea sa vb de bine si ce este cel mai imp SA SE SIMTA TOATA LUMEA BINE. atat, va pup si succes. a, si fac la RIVIERA.
gyo85
Postat pe 30 Octombrie 2009 19:48
De la: George, la data 2009-10-29 09:25:56Inca un motiv pentru ca sa nu fac nunta la restaurant ci o masa acasa cu toti invitatii. Fereasca sfantul sa fim discriminati in halul asta. Eu si invitatii mei. De ce sa primeasca formatia,fotograful sio cameramanul mai mult decat restul invitatilor? Cu ce sunt ei mai presus decat ceilalti? Deja urasc formatiile astea care fac un playback si iau zeci de mii de E.

Altu'.... Dar tie ti-ar place sa primesti doar o supa si o friptura si sa te uiti la altii cum mananca ordef si sarmale(si le mai si canti toata noaptea) Gandeste-te ca sunt oameni si oameni:sora mea le-a dat meniu intreg,1000 de euro(acum 2 ani) si inca cateva milioane la sfarsit spre dimineata,ptr ca ne-am distrat ca niste nebuni si ei cu noi,ne-au cantat facand pauze mici si a fost super.La sf stii ce au zis?! Ca nu au mai vazut demult asa oaspeti sa se distreze si toata lumea a fost multumita!! Asa ca te rog,nu-i baga pe toti intr-o oala!!(GALATI)
mitrea_alina
Postat pe 31 Octombrie 2009 15:26
Atunci cand se pun intrebari de genul asta e trist. Filmam si fotografiem la nunti de cativa ani. Am trecut uneori prin momente atat de josnice in care ne-am simtit umiliti si tratati ca un nimic, dar am mers mai departe datorita unor oameni care ne-au inteles si ne-au respectat efortul. Un exemplu :
- nunta in provincie;
- plecare duminica ora 7 din Galati pentru a ajunge la 10 in Bucuresti;
- mancam in masina din mers;
- ajungem, scoatem si montam sculele, incepe treaba de la gatitul si machiajul miresei;
- tragem foto-video ce se poate cu mireasa pentru ca atunci cand apare mirele cu nasii si zeci de invitati pe mp. se rupe filmul;
- fugim cu masina noastra spre mire, prindem gatitul lui, mergem la nasi, toata lumea uita parca ceva si e agitata, nimeni nu vrea fotografii iar atunci cand reusim sa stabilim o ordine pentru plecare mereu se trezeste cineva sa o zbugheasca prin cadru;
- ajungem la mireasa, buchetele se uita in masina, totul e in viteza ca de..... suntem cica in intarziere;
- dam sa bem o apa la mireasa dupa gatit, cand deodata te trezesti ca mirele si nasii deja au coborat asa ca adio gustare;
- urmeaza biserica si parcul unde... numai cine nu a trecut prin asta nu stie ce agitatie si dezordine se creeaza;
- cameramanul intr-un moment de respiro rezolva o problema de mult asteptata in dosul unui copac, fotograful e femeie si nu are decat sa mai astepte;
- vrem sa tragem cadrele pentru videoclip, dar s-a facut tarziu si telefonul mirelui suna in disperare: sunt parintii care au ajuns la restaurant si cica asteapta invitatii;
- cu greu reusim sa convingem mirii ca nu se intampla nimic daca mai stam o jumatate de ora;
- ajungem in fuga la restaurant, facem primirea, se fotografiaza detaliile decorului din restaurant care odata cu venirea invitatilor se transforma...
- cerem o masa pentru noi, toata lumea strange din umeri, suntem dirijati in cele din urma la masa muzicantilor care firesc ca e plina de sticle, farfurii si pahare (ei fiind prezenti acolo de ceva vreme);
- am reusit cu greu sa gasim o priza libera la zeci de metri distanta, am lipit doua scaune si am asezat sculele, am avut o incercare nereusita sa gasim si ptr laptop un loc pe masa, am incercat sa ne organizam cum am putut mai bine si cel mai important lucru am ajuns la toaleta;
- am vazut cum s-a servit ordeful, am primit prima friptura, am rugat in nenumarate randuri ospatatii sa ne aduca o sticla cu apa, am privit cum s-au servit si celelalte feluri de mancare, am tras toata noaptea ca de...era vb de numele nostru si ne dorim sa iasa mereu bine.
CONCLUZIA: dimineata ospatarii au spus mirilor ca am primit meniul complet dar ca nu am stat noi la masa sa mancam, deci l-au platit. Ne astepta un drum obositor spre casa si o noua zi de munca ca era deja luni dimineata.
A fost o nunta fara cununia civila in aceiasi zi.
Au iesit fotografii frumoase si mirii super multumiti. Foamea si nemultumirea noastra e prea de multe ori intalnita ca sa ne mai amitim. E bine de discutat aspectul asta si de stabilit cu echipa foto-video care e masa rezervata pentru ei si care e felul de manacare. E drept ca de multe ori nu avem timp sa mancam si se dau banii degeaba pe un meniu complet. Sa nu uitati ca fotograful si cameramanul nu pot face playback si in timpul asta sa manance,dar macar atunci cand isi fac timp sa nu se uite la altii.
Sa fiti iubiti!
CmnPhotography
Postat pe 14 Decembrie 2009 14:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Daca suntem fini, ce cadouri sa dam nasilor de sarbatori? 6 De la: dindirell 25 Septembrie 2009 19:27
Targ Nunti 2010 4 De la: marry 24 Martie 2010 19:40
pareri despre restaurantul rex craiova!!! 1 De la: kudika_22380 30 Noiembrie 2012 07:35
Bijuterii de ocazie - bijuterii pentru nunta 1 De la: florindinca 17 Februarie 2011 13:05
decoratiuni in Tg-Mures 7 De la: cj25har 4 Iunie 2010 12:55