Setari Cookie-uri

Caut rochita de vis...

buna,
eu am avut rochita Maggie Sottero model nevaya cumparata de la magic bride si detin si certificat de originalitate la ea.Intra pe profilul meu si acolo gasesti mai multe poze!
gabor_georgiana
Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:06
buna,
si eu la nunta am avut o rochita cu trena dar nu este cu broderie ci dintr-un saten superb cu multe drapaje...spectaculoasa as putea spune.Rochita este modelul Fanal din colectia La Sposa 2009...este foarte eleganta si rafinata,poti gasi poze pe net.Daca te intereseaza scrie-mi un mail pe adresa [email protected] si iti trimit poze de la nunta
sandibella
Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:12
eu am rochita de la Demtrios Birde, insa nu sfatuiesc pe nimeni sa o ia direct din magazin, dc nu dispune de o suma f mare de bani.

Sunt extrem de scumpe.
iulik_flore
Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:50
anul acesta,in octombrie,am avut nunta si am ales o rochie superba,cu broderie aplicata,modelul honduras,de la pronovias,colectia 2010.nu stiu daca se gaseste modelul pe net deoarece productia incepe doar din ianuarie 2010.daca te intereseaza,astept mesaj.
grace005652
Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:07
buna, am si eu o rochitza de vanzare - tot princess- nu e alba cum vrei tu dar eu zic ca merita sa arunci macar o privitre. este model unicat; doua piese corset- brodat cu cristale swarowski si fusta cu crinolina f ampla ( marimea 36/38).(Eu am 1.72 si sunt supla. ) am achizitionat-o anul trecut la pretul de 3100 Ron de la Expo Mariaj. Materialul din care este confectionat este foarte finutz si are o broderie. Rochitza este aurie. si o poteti vedea in pozele de pe profilul meu.Pretul este de 2000 ron (negociabil) si rochia este intr-o stare f buna ( am purtat-o in august la nunta mea :)) pt mai multe poze si detalii scrie-mi pe [email protected] sau la tel 0731 491 075

midroxy2005
Postat pe 20 Noiembrie 2009 09:06
Si eu sunt in cautarea rochiei perfecte. A cumparat cineva de pe www.landybridal.com? au super modele la preturi mici numai ca.........n-am curaj sa cumpar d pe net.
cumintica
Postat pe 22 Noiembrie 2009 19:12
Intradevar sunt foarte frumoase rochitzele de pe site-ul landybridal.com....ma mira cum de sunt asa ieftine. Park imi este frik sa cumpar...a incercat cineva?
Simona21_grace
Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:43
Multumesc tuturor fetelor care mi-au lasat mesaje pe forum. Am fost in concediu si nu am avut timp sa accesez ce mi-ati dat, dar acum le voi lua pe toate la rand, si va voi raspunde. Sunteti dragute! Have a nice day!
anadenisa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 09:35
salut
ai vazut colectiile ronald joyce , victoria jane ? http://www.victoriajaneuk.com/
www.ronaldjoyce.com
din ce localitate esti ?
vizionare placuta...
leti_grace
Postat pe 24 Noiembrie 2009 15:22
Sunt modele f dragute pe site. Insa pt ca a fi mireasa e unic, altceva as dori...mai somptuos... Plus ca nici nu vreau sa exagerez cu nu situ cate mii de euro. Sunt din Bucuresti. Multumesc pt site, oricum.
anadenisa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:11
De la: cumintica, la data 2009-11-22 19:12:08Si eu sunt in cautarea rochiei perfecte. A cumparat cineva de pe www.landybridal.com? au super modele la preturi mici numai ca.........n-am curaj sa cumpar d pe net.

Draga mea, ca una care am colindat zeci de site-uri de rochii pentru mirese, iti pot spune ca ce vezi u pe acel site, nu sunt altceva decat fotografii ale unor rochii ce apartin unor firme, sau creatori. In consecinta, fie sunt copii mai mult sau mai putin fidele, fie nu stiu...oricum nu ce vezi in poze...
anadenisa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:15
De la: grace005652, la data 2009-11-18 20:07:27anul acesta,in octombrie,am avut nunta si am ales o rochie superba,cu broderie aplicata,modelul honduras,de la pronovias,colectia 2010.nu stiu daca se gaseste modelul pe net deoarece productia incepe doar din ianuarie 2010.daca te intereseaza,astept mesaj.

Pai si daca modelul va fi lansat in 2010, tu cum ai avut acces la ea inca de anul acesta, si inca pt luna oct??? Da, as dori niste pozici pe [email protected]
anadenisa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:20
De la: mada_puffy84, la data 2009-11-17 17:51:09Modelul pe care il doresti tu il gasesti la un mic magazinas de pe langa biserica sf. gheorghe la capatul tranvaiului 21.Chiar azi am trecut pe acolo si mi-a atras atentia.O rochie superba cu trena si niste broderii dementiale.Incearca sa ajungi acolo si nu o sa regreti.Bafta si astept parerea ta.

Te referi la casa de moda Addeline?? Ma gandeam ca daca nu gasesc, sa imi cos la ei modelul din mintea mea...dar am emotii sa fac asta...
anadenisa
Postat pe 24 Noiembrie 2009 19:27
buna dakink nu te-ai hot la o rochita iti dau si id meu pt poze cu rochita mea: laura4mee2000.
grace006244
Postat pe 25 Noiembrie 2009 18:12
www.alpeclean.ro - firma de curatenie ce propune o gama de abonamente pentru femeile moderne, care doresc mai mult timp pentru ele.

addah
Postat pe 25 Noiembrie 2009 19:36
am intrebat tocmai pt ca nu am incredere. ma gandeam ca exista cineva care a cumparat de la ei...
cumintica
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:09
Foto-vis, video-miraj

- Daca v-a dezamagit fotograful pe care la-ti avut la nunta, sau daca, pur si simplu, doriti ceva plin de mister si savoare, de poezie si candoare, dati-ne un semn si vom gasi un peisaj deosebit, un parc, o ferma in camp, o apa, o cetate, o stanca plesuva, sau orice altceva pe care a-ti dori sa va transpuneti imaginea de miri minunati, si vom face o sedinta foto, sau si video, deosebita. A va imbraca din nou in miri poate fi chiar o provocare. Nu ezitati!
V-au dezamagit fotograful si cameramanul? Trimiteti-ne DVD-ul si noi il vom prelucra, imbunatatindu-i calitatea si claritatea, si un foto sau videoclip minunat va vom oferi din materialul d-tra brut. Totul prin posta daca distanta este prea mare.
Iar daca evenimentul inca nu a avut loc, si doriti sa ramaneti de la acesta cu amintiri vii si minunat de proaspete si peste multi ani, contactati-ne. Vom fi partenerii d-tra fideli.

- Daca doriti si 12 porumbei albi la cununie, cu mare placere.

Phone 0744580054 sau 0742577082
[email protected] sau [email protected]
Ne puteti gasi si pe www:// dragospopescuphotography.blogspot.com sau pe eunescu09 sunphoto

energiccom_grace
Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:42
Buna!!!Vand rochie de mireasa stil Princess colectia 2009 (include voal scurt si jupa foarte ampla din tull), pret achizitie 5000 RON, pret vanzare 3300 RON.
Rochia este din tafta lucioasa, tull, aplicatii de trandafiri roz lucrati manual si broderie.
Corsetul este din tull si are aplicatii de broderie decupata, iar bretelutele sunt din tull cu trandafiri roz lucrati manual, ce dau senzatia de bretelute lasate pe umeri. Corsetul se prinde in spate cu snur, astfel se potriveste perfect pe diferite tipuri de talii (eu am avut 55Kg).
Pe partea din fata a rochiei se gaseste un ornament placut sub forma de arcada din trandafiri roz, asezati unul langa altul. Acest ornament desparte partea din tafta a rochiei de cea din tull.
In spate rochia este prinsa din loc in loc si are o trena scurta, eleganta si foarte comoda.
Intre corset si rochie la spate se gaseste un ornament din 5 trandafiri roz.
Voalul este din tull, scurt, pentru a se vedea trandafirii roz de la intersectia corsetului cu rochia.
Jupa este in foarte multe straturi de tull, inlocuind astfel crinolina si facand rochia foarte ampla.
Este o rochie de vis!
Daca vrei sa vezi poze cu rochita, uite id-ul meu: alexa_alyna.
APP: Pot sa si inchiriez rochita cu 1000RON si 2000RON garantie, pe care ii vei primi inapoi cand aduci rochita.
alexa_alyna
Postat pe 27 Noiembrie 2009 12:11
si eu am o rochita de vis de vanzare poate o sa iti palca. daca vrei mai multe detalii iti ofer cu placere .
d_ariana2009
Postat pe 7 Decembrie 2009 12:41
Buna! poti sa te interesezi si de o rochie facuta la comanda. De exemplu in Timisoara este un magazin "Princess" care face si la comanda; si-a facut o prietena de a mea acum 2 ani si a costat-o vreo 1500 RON(cu trena+voal+manushi+poseta+flori de pus in piept+cosuletz pt flori)... asta ca idee ;) succes!!!
smartgirl
Postat pe 8 Decembrie 2009 18:56
am si eu o rochita de vanzare uite la poze pe site
luminita20_2006
Postat pe 9 Decembrie 2009 16:09
Vand rochie de miresa, foarte frumoasa, pe cele intresate rog sa ma contacteze pe [email protected], va voi trimite atunci mai multe poze.succes tuturor cu nunta!
MihaelaMoldovan_grace
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:51
Eu am o rochita MAGGIE SOTTERO REESE pentru tine, vei fi superba in ea! suna acum la 0733 730 109 si poti sa viis a o vezi,s a o probezi, am si voalul ei si eventual bijuterii... mult spor in continuare, pupic
Alina2Alina
Postat pe 11 Decembrie 2009 10:41
Buna..

Am vazut ca mesajul e postat in urma cu ceva timp. Spuneai ca-ti doresti o rochie alba, cu trena si sa fie de la Maggie Sottero. Parca imi descrii rochia mea.. cred ca-ti va placea, asa ca te invit sa arunci o privire peste profilul meu. Daca iti place ce vezi suna-ma la 0740689386. Te asigur ca pretul este unul foarte bun iar despre rochie.. nici nu e nevoie sa o laud!!

Merci si pe curand
Alexandra02_grace
Postat pe 13 Decembrie 2009 23:01
Vand rochita cu 15 mil!!!
alexa_alyna
Postat pe 2 Ianuarie 2010 02:42
Buna, am si eu o rochitza frumoasa de vanzare- stil princess, nu este alba, dar eu zic ca merita sa o vezi- am poze pe profilul meu. Este aurie, dintr-un material deosebit cu o broderie finutza. este din doua piese- fusta cu crinolina foarte ample si corset brodat cu cristale swarowski. Am cumparat-o de la expo mariage- anul trecut la pretul de 3100 ron si este model unicat( scrie si pe eticheta care am pastrat-o) . O dau la jumatate de pret.
iti urez o nunta de vis !!
midroxy2005
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:25
am uitat sa mentionez: rochia este marimea 36-38 ( eu am 1.72 si sunt supla). pentru detalii poti sa imi scri pe [email protected] sau la tel 0731491075
midroxy2005
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:29
Buna seara si LA MULTI ANI tuturor viitoarelor sau fostelor miresici . Eu am avut nunta in 2009 si am fost foarte incantata de rochita pe care am cumparato.Daca va ajuta cu ceva cele cateva poze pe care le em pus,sa va inspire intrun fel m as bucura.
grace001035
Postat pe 6 Ianuarie 2010 23:58
buna,

am si eu o rochita bien savvy , daca te intereseaza alba - usor ivory , este cu buline , margele cusute pe talie, este f usoara si te vei simti f bine in ea, dupa parea mea este o rochita de fetita.
d_ariana2009
Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:57
Buna! poate iti place rochita de la avatarul meu! a fost purtata doar 1 ora la o sedinta foto deci este ca noua,in stare ireprosabila!E light ivory cu silver,cristale swarovski si broderie lucrata manual.Este marime mai mare dar se poate stramta!
daca te intereseaza da-mi un mesaj!
trendence
Postat pe 8 Ianuarie 2010 09:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prima mea colectie de moda! 1 De la: Alex_H 22 Septembrie 2009 19:05
Vand rochie de mireasa Maggie Sottero, model Sabelle 1 De la: mihaelaaaa 22 Septembrie 2009 21:58
Papion sau lavaliera, pt ei? 9 De la: BarbieGirl 10 Aprilie 2010 09:18
Vand rochie de mireasa de la Bien savy modelul LAMBEL 1 De la: tyluka 1 Iunie 2010 11:33
vand rochie de mireasa 1 De la: roxanag27 3 Februarie 2010 21:00