Setari Cookie-uri

Caut rochita de vis...

Buna fetelor! Va multumesc tuturor pentru mesaje... Am fost la Expo Mariage,si am probat multe modele de diferite stiluri si calitati. As vrea sa va spun sa nu cumparati pana nu probati sa va dati seama ce vi se potriveste. Desi vroiam princess si alba...am luat un model usor sirena cu o trena superba si ivory! Cand m-am imbracat cu ea m-am simtit muult mai bine si mai speciala decat in princess... Modelul e ales de la San Patrick. Vizitati-le site-ul pt ca merita.. Iar in targurile din ianurie si februarie gasiti si reduceri. DAR NU UITATI...CE VEDETI (pe site-uri sau cataloage) NU E CHIAR CEEA CE ESTE IN REALITATE ROCHITA...si mai ales...CEEA CE VA VA CONVINGE SA O PURTATI IN ZIUA NUNTII...deloc...
Succes in cautari!
anadenisa
Postat pe 19 Ianuarie 2010 11:08
Buna fetelor...multumesc pentru mesajele postate... Am fost la Expo Mariage si am probat diferite modele, de diferite stiluri si calitati... Si desi imi doream o rochie princess si alba...am ales una sirena si ivory, cu trena superba dantelata... Asa ca...nu uitati: CEEA CE VEDETI pe site-uri sau in cataloage, NU E CHIAR LA FEL IN REALITATE, si mai ales, dupa probe, posibil NICI CHIAR ROCHIA PE CARE CREDEATI CA O VRETI. Mult mai speciala m-a facut sa ma simt rochita mea, fata de cele princess...ciudat...dar asa a fost... Asa ca nu uitati sa probati cat mai multe.

Spor la cautari!
anadenisa
Postat pe 19 Ianuarie 2010 11:13
Merita vazute si probate modelele de la San Patrick...pe mine m-au convins sa imi aleg una...
anadenisa
Postat pe 19 Ianuarie 2010 11:14
buna sper sa iti gasesti rochia mult visata si am eu am cautat foarte mult si am gasit poti sa te uiti si la pozele mele pentru ca este o rochie unicata un model foarte deosebit la care s-a lucrat aproape 6 luni de zile a fost facuta de un designer foarte renumit din turcia astept mesaj daca esti interesata
grace006853
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:47
Buna viitoarelor miresici! Si eu imi vand rochita daca place cuiva va stau la dispozitie cu detalii si informatii. Gasiti si poze atasate :)
simone583
Postat pe 20 Ianuarie 2010 10:54
E chiar frumoasa rochia ta.Ce marime este? Nu stiu cum as putea sa o probez...am vazut ca esti din Timisoara...
cumintica
Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:52
Eu am 1,71 inaltime iar la nunta am avut cam 58-60 kg .Am purtat pantofi cu toc de 7.Da, eu sunt din Timisoara nunta am avut-o anul trecut in iulie iar rochita e ca noua. In plus dau si voalul :) Tu de unde esti?
simone583
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:00
da am vazut acuma orasul:D
simone583
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:01
Din pacate sunt prea departe. Ca marime cred ca s-ar potrivi eu am 1.72 si 58kg dar tot nu o pot lua neprobata. E altceva cand o imbraci...nu?
cumintica
Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:42
Da clar ca e altceva .Trebuie sa vezi cum sta pe tine. Cand ai nunta? Poate ajungi prin zona si ai vrea sa o incerci :) altfel nu stiu cum am putea face.... as putea sa ti-o trimit printr-un colet sau ... daca chiar iti place f mult si ai vrea sa o vezi real hai lasa-mi un msg si ne intelegem cumva
simone583
Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:29
uita-te sh la rochita pe care am purtat-o eu e superba chiar merita sa o vezi
Maria_Petruse
Postat pe 23 Ianuarie 2010 17:40
ACTUALIZARE!!!Buna viitoarelor miresici! Si eu imi vand rochita daca place cuiva va stau la dispozitie cu detalii si informatii. Gasiti si poze atasate :)

simone583
Postat pe 26 Ianuarie 2010 09:00
Buna,

Si eu vreau sa-mi vand rochia daca te intereseaza. Am avut nunta anul trecut in iulie, iar rochia mi-am luat-o de la pronovias, model ronda, colectia 2009. Este gen sirena, cu trena imensa, eu m-am simtit excelent in ea. Daca e cineva interesat imi puteti scrie pe georgy_gaman@yahoo.com.
borges
Postat pe 27 Ianuarie 2010 13:41
myssnatacha@yahoo.com. vand rochie de mireasa sau inchirez pret bun
myssnatacha
Postat pe 30 Ianuarie 2010 09:56
poti verifica si profilul meu..succes!:)
grace004978
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:43
Foarte frumoasa e rochita... ce pret are?
ellenna_grace
Postat pe 12 Februarie 2010 13:27
Buna fetelor! Am si eu o superba rochie de mireasa si vreau sa o vand! Nu stiu exact ce masura este, va pot spune ca eu am 1,67m inaltime (la nunta am purtat si tocuri) si 58kg. Am cumparat-o anul trecut si a fost purtata o singura data (de mine).
Este curatata si nu este deteriorata in nici un fel, arata ca noua.
Materialul, croiala si cusaturile sunt de calitate si va garantez ca in realitate este mult mai frumoasa decat se poate vedea in poze!
Pentru cele interesate de rochita, puteti vedea poze la profilul meu, iar daca va place si doriti mai multe detalii, va rog sa imi lasati un mesaj cu id-ul de mess sa putem vorbi si eventual pentru a putea vedea mai multe poze.
Am uitat sa mentionez ca sunt din Bucuresti.
Astept mesajele voastre! Mult succes!
evelinne
Postat pe 15 Februarie 2010 12:27
rochita mea nu e intocmai cum e cea pe care o doresti dar merita vazuta te vei simti superba in ea...1800ron neg
Maria_Petruse
Postat pe 15 Februarie 2010 16:26
Salutare,

Am vazut anuntul tau si doresc sa-ti spun ca imi vand rochita de mireasa (purtata pe 31.10.2009). Cred ca este ceea ce iti doresti pentru ca cerintele tale sunt fff asemanatoare cu ale mele (atunci cand cautam rochita). Tot la fel mi-au placut fff mult modelele de la Magie Sottero....pana cand am gasit-o pe cea pe care am si cumparat-o pentru ca mi-a placut la fel de mult.
Este alba, dintr-o singura bucata, are trena cu sistem de prindere, iar pe partea de sus are cusute perlute albe si cristale.
Materialul din care este confectionata este organza (este un material foarte finut).
Nu stiu exact marimea, insa eu am 1,60 m si 55 kg (oricum ea se mai poate strange sau mari, depinde de caz).
Am achizitionat doar rochia la pretul de 3000 lei si o vand impreuna cu crinolina la pretul de 2000 lei; pret negociabil.
Pentru mai multe detalii si poze nu ezita sa ma contactezi la nr de tel: 0765 67 37 37 sau pe e-mail: anna_swtgrl@yahoo.com.
Te-am pupat!!!!!
Ancutza_grace
Postat pe 17 Februarie 2010 13:04
Si rochita mea este de vanzare...cu greu m-am decis:) Este ideala pentru miresele inalte( eu am 1.81cm...55kg).Este ivory, cu trena medie care se prinde cu nasturei. Poze puteti vedea pe profil!!
angi_bz
Postat pe 18 Februarie 2010 00:10
VAND CEA MAI GLAMOROUS ROCHIE DE MIREASA, BIEN SAVVY!

Vand rochie Pronovias marca Bien Savvy Colectia La Sposa 2008, model Marsella, marime 40 la rochii de mireasa( adica 38 la haine), se potriveste la 1.70-1,76m, 52-60kg. Si voal original La Sposa mediu. Le-am achizitionat din magazin la pretul de 6100lei rochia si 700lei voalul(preturile sunt reale, puteti verifica la reprezentanta), anul acesta am vazut ca este 6800lei si niciodata nu este la reducere, ei mi-au explicat acest fenomen datorita faptului ca este un model foarte bine vandut, care se potriveste oricarei siluete; linkul rochiei de pe site-ul bien savvy http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?id_colectie=2&id_rochie=110&pas=4#aa , la pretul de 3700lei (rochie+voal). Se poate vinde si fara voal. Culoare ivory. Trena magnifica, cu sistem de prindere in 3 locuri cu nasturei transparenti. Descriere de pe site:Este o rochie somputoasa in care detaliile fine, drapajele, si broderiile se imbina armonios intr-o simfonie a frumusetii. Amestecul inovator de motive stilistice si designul exclusivist confera acestei tinute de mireasa puternice accente couture. Este abordata o estetica originala care combina voluptoasele falduri, cu pliseurile foarte largi, innobilate de pretioasa broderie cu accente imperiale. Linia bustului si a taliei sunt motivele stilistice de la care pleaca somptuoasa piesa vestimentara de mireasa. Imaterialul voal este punctat doar de broderia luxoasa care-i petrece marginile. Colectie:La Sposa 2008 Satin
Sunt rochii aduse din Barcelona, lucrate manual, broderia este minutios alcatuita din margelute mici, paiete mici si cusaturi. Rochia sta infoiata chiar si fara crinolina, fiindca are un sistem de voaluri pe dedesubt(eu am preferat cu crinolina). Calitatea este indiscutabila, nu se compara cu nimic romanesc sau de pe Lipscani aduse din Niro si facute de chinezi, cine cunoaste brandul international Bien Savvy stie despre ce vorbesc.
Nunta mea a avut loc in Sinaia, iar de Sarbatori am avut ocazia sa o duc la parinti in Bucuresti pentru a o duce la curatatorie la Marriot(in alta parte nu am incredere) si poate fi vazuta/probata in Bucuresti (dar chiar si Ploiesti,Brasov,Val.Prahovei daca este nevoie).
Nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe informatii si poze.
0726173782, 0766541403 nache_andra@yahoo.com
Pot sa accept si plata in 2 rate daca nu se poate achita integral.Mi-e mila de ea sa o dau, dar am alte prioritati cu banii..
andradeedee
Postat pe 20 Februarie 2010 00:04
Am poze multe la profil! Astept parerile voastre acolo despre rochie, tort...nunta mea
andradeedee
Postat pe 20 Februarie 2010 00:06
BUNA,

AI GASIT ROCHITA DE VIS?DC NU, POTI SA TE UITI SI LA ROCHITA MEA.CRED AR FI PE GUSTUL TAU.ESTE MARIMEA 38 DIN COLECTIA ROSA CLARA.PRETUL ESTE DE 5000 LEI SI NCLUDE SI VOALUL SI BOLEROUL.POTI SA TE UIT LA PROFILUL MEU SI DETALII SIPLIMENTARE ITI POT OFERI PE MAIL:irinamilena_nitu@yahoo.com
mile
Postat pe 20 Februarie 2010 17:02
buna am si eu o rochta de mireasa,am poze aici,daca iti place,iti dau adresa de mess grig_diana@yahoo.com. casa vorbim.numai bine.
diana_iasi
Postat pe 15 Martie 2010 08:36
Buna
Rochita mea e o "Maggie" si doresc sa o vand sau sa o inchiriez.
La preturi de criza.
E impecabila.
Daca esti interesata id-ul meu de mess e theofano2003@yahoo.com.
Daca nu iti place a mea iti pot face rost de orice model doresti la preturi super!
grace004079
Postat pe 15 Martie 2010 08:55
Buna,

Eu doresc sa-mi inchiriez rochita de mireasa si ti-am raspuns pentru ca este tot marimea 36. AStfel poti vedea in profilul meu cateva poze si daca esti interesata putem discuta. Este modelul Ilvana colectia 2009 Bien Savy.
grace004978
Postat pe 15 Martie 2010 09:24
Buna fetelor,

daca va doriti foate mult o rochita pe care nu v-o puteti permite, croitoarea care mi-a facut mie rochia de mireasa e super, face orice model dupa poza la preturi foarte mici.
daca doriti sa va dau informatii contactati-ma: lauracochinescu@yahoo.com, 0722 195 788
lauramiclea
Postat pe 15 Martie 2010 10:27
Eu n-as fi zis din prima c-o sa aleg rochita mea pana nu am vazut cum arata pe mine si a ramas toata lumea cu gura cascata!!! Va invit pe toate sa probati rochita -Maggie Sottero Reese.
picasaweb.google.com/RochieSenzationala
Pretul este excelent! 0733 730 109 alina
Alina2Alina
Postat pe 15 Martie 2010 11:38
Cred ca am ceea ce cauti tu, si anume o rochita tip Princess cu trena, care se poate prinde pentru a nu te incomoda atunci cand dansezi, din tafta si voal cu broderii manuale aplicate si pe tafta si pe voal. Este de la Bien Savvy colectia 2010, culoare ivory, marimea 36. Daca te intereseaza iti pot trimite si cateva poze. :))
lavinian_nicolaescu
Postat pe 15 Martie 2010 11:45
buna.eu am avut nunta anul trecut in sept si la fel k si tine am visat la rochia de printesa simpla si cu putina trena ...am gasito cu o luna i9nanite de nunta in buc la belasposa...este ce mi-am dorit DE PRINTESA cu 9 randuri de tul englezesc si simpla cu trna care o piti prinde la spate si jos are cateva romburi -cam 4- cu pietricele la fel k pe corset iar corsetul este f simplu cu pietricele.pt poze...chiar merita s-o vezi makr- mailu meu e mantzi20.....ne km potrivim la marimi :) a costat 1050 euro dar o dau cu 20 mil
mantzi
Postat pe 15 Martie 2010 12:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
accesorii sau flori in par? 18 De la: iulika_flore 1 Aprilie 2009 12:03
Vand rochita de mireasa de la Magic Bride 1 De la: vlad_anka 6 Iulie 2010 21:14
Rochii de mireasa de pe casatorit.ro 1 De la: ecurchi 5 Februarie 2011 22:53
Inchiriatul sau cumpararea rochiei de mireasa 1 De la: La_novia 28 August 2009 11:15
ce inseamna inel de logodna valoros? 51 De la: Lucky_girl 23 Iulie 2010 11:14