Mai multe
|
Buna, Si rochita mea este de vanzare,colectia White Lady,daca esti curioasa sa vezi daca ar fi pe gustul tau,poti vizulaiza profilul meu sau ma poti contacta pentru mai multe informatii la adresa de e-mail anca81dobre@yahoo.com.Multa bafta. |
||
|
skillo Postat pe 15 Martie 2010 13:51 |
||
|---|---|---|
|
buna ziua .am o rochita maggie sottero de vanzare daca te intereseaza. culoarea este ivory ,este stil printesa.eu am avut nunta anul trecut.poti vizualiza profilul meu sau ma poti contacta la nr de telefon:0743108656 ,pt mai multe amanunte legate de rochita. pretul este foarte negociabil |
||
|
alex_grace Postat pe 15 Martie 2010 15:15 |
||
si rochita me este de vanzare poti sa o vezi pe profilul meu .Este model la sposa 2009
|
||
|
|
||
|
gheorghe_catalina Postat pe 15 Martie 2010 17:26 |
||
| buna eu am o rochita de la Demetrios, alba, este masura 4 cam 36-38 sa te uiti la pozele mele si toate iti place | ||
|
amiina Postat pe 15 Martie 2010 18:47 |
||
|
buna!daca te intereseaza o rochie superba cu trena lunga care se prinde la spate, un model deosebit, exact aceleasi dimensiunile am si eu1.63 si marimea 36 scrie-mi pe adresa adelabuda@yahoo.com si iti trimitpoze si mai multe detalii.pretul e acceptabil. Adela |
||
|
grace007122 Postat pe 15 Martie 2010 20:17 |
||
| Si rochita mea e de vanzare....daca te intereseaza ma poti contacta...pozele sunt atasate la profilul meu. | ||
|
grace007616 Postat pe 15 Martie 2010 21:25 |
||
| Buna! Dar varianta sa o cosi la comanda ai luat-o in calcul? Nu stiu de unde esti dar daca ai fi catusi de putin interesata de acest aspect as putea sa iti recomand un designer foarte creativ si priceput tehnic. Spor la cautari! | ||
|
andronic_lili_grace Postat pe 15 Martie 2010 22:07 |
||
| myssnatacha@yahoo.com pentru poze rochita de vis :) | ||
|
myssnatacha Postat pe 16 Martie 2010 07:19 |
||
|
buna ma intereseaza rochia stil sirena eu port 38, imi poti arata poze ?multumesc |
||
|
corutza Postat pe 16 Martie 2010 18:33 |
||
| Rochita mea e cu gust.din multe volanase in partea de jos,trena detasabila.o faci cat vrei tu de lunga.practic sunt 2 fuste si partea de sus e din dantela fina si deosebita,se strange cu snur la spate si are manecute care cad de pe umeri.e foarte, foarte superba. | ||
|
grace006047 Postat pe 16 Martie 2010 18:52 |
||
|
si eu caut rochita vreau stil sirena pe corp pe baza de corset , fara trena are cineva un model asemnator descrierii? ms |
||
|
corutza Postat pe 16 Martie 2010 18:53 |
||
De la: sandibella, la data 2009-11-17 21:12:47buna, |
||
|
sandibella Postat pe 16 Martie 2010 21:00 |
||
|
Preturi minime!!!!!1 PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264 |
||
|
Marry_grace Postat pe 16 Martie 2010 21:16 |
||
|
Buna, ma numesc Raluca si ma ocup de vanzarea de rochii de mireasa ale unui producator din UK. Din descriere facuta de tine pentru rochia de vis, cred ca in colectia 2010 a acestui producator vei gasi ceea ce iti doresti. Iti pot trimite poze si chiar un catalog on line pentru a-ti face o parere. Daca esti interesata te rog contacteaza-ma la adresa de e-mail: ralup2004@yahoo.com si iti voi trimite toate detaliile. O zi buna, Raluca |
||
|
rochiidemireasa Postat pe 17 Martie 2010 15:40 |
||
| Buna fetelor, pentru cele interesate vand si eu rochie de mireasa, voal, bolero, arata foarte bn, sunt ca noi, am pus cateva poze si pe sit, pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe adresa de mail. | ||
|
bianca2008_grace Postat pe 17 Martie 2010 16:46 |
||
|
Buna... .... imi vand si eu rochita de mireasa este marime ajustabila.... si... foarte comoda ...am la ea si bolero, gentuta, agrafa (petala de trandafir) |
||
|
deea_r Postat pe 17 Martie 2010 19:33 |
||
|
Pt Corutza eu am o rochita care s-ar putea sa te intereseze; vezi k am poze la profil, iar daca te intereseaza mai multe aceasta este adresa mea de mail: dinca_mihaela84@yahoo.com |
||
|
dinca_mihaela84 Postat pe 18 Martie 2010 16:21 |
||
|
Buna fetele caut rochia la fel ca multe dintre voi si nu reusesc sa gasesc modelul dorit.Mai am doar 6 saptamani pana la nunta si inca nu am gasit o rochie care sa imi placa cap coada Am postat o poza pe profilul meu.Poate imi spuneti in bucuresti unde pot gasi un model aseamanator Multumesc sa aveti un weekend minunat PS am gasit in Alba Iulia ( cam departe) multumesc Raluca dar inca nu stiu daca ma poate ajuta in timp;as prefera sa o pot proba |
||
|
corutza Postat pe 20 Martie 2010 08:49 |
||
|
Buna fetelor, vand rochie de mireasa din colectia ‘LA SPOSA 2009’ /’BIEN SAVVY, marimea este 38-40 dar avand snur la corset, rochia poate fi ajustata, culoare ivory, trena , aplicatii de cristale si pietricele swarovski. Accesorii: jupon, voal, TRENA, cristale si pietricele swarovski. Un model deosebit. Trena se poate ridica si prinde in niste nasturasi. Despre marime, iti pot spune ca eu am inaltime 1.66 si 57kg, bust 90, talie 65, solduri 95. Am vazut-o targ si am cumparato din bucuresti din reprezentanta “BIEN SAVVY” cu 1350€. Rochia insa arata foarte bine asa ca m-am gandit sa o dau la jumatate de pret, adica 700 €, iar juponul, voalul bonus, gratis. Numarul meu de telefon este0766907452 / catalina, daca mai ai si alte intrebari, iti raspund cu placere. |
||
|
gheorghe_catalina Postat pe 20 Martie 2010 17:20 |
||
|
http://corporate.miniprix.ro/ro/dress-up/details/7031/ciuncan-diana http://concurs.citgrup.ro/index.php?vote=6bf559a6e680a646f2b40bf73bc9e3db Help me pls... |
||
|
sweetdessgirl Postat pe 21 Martie 2010 18:50 |
||
| vand rochie de mireasa!! eu am 70kg si 1,60m si mi-a venit exceptional,dar se poate modifica pt 1,75m inaltime,iar corsetul este reglabil,daca esti mai subtire sau mai plinutza.pret 1400 lei negociabil.pozele le vedeti pe profilul meu. | ||
|
petronika13 Postat pe 1 Octombrie 2010 12:37 |
||
| vand rochie de mireasa!! eu am 70kg si 1,60m si mi-a venit exceptional,dar se poate modifica pt 1,75m inaltime,iar corsetul este reglabil,daca esti mai subtire sau mai plinutza.pret 1400 lei negociabil.pozele le vedeti pe profilul meu. | ||
|
petronika13 Postat pe 1 Octombrie 2010 12:50 |
||
Vand rochita de mireasa de la firma Mirandi, folosita doar o data (la nunta mea ), potrivita pt o mireasa miniogna ( eu am 1,57 m si am purtat-o atat cu tocuri de 10 cm cat si fara si n-am avut probleme). Rochita este in stare buna. Crinolina o ofer cadou. Pret 1500 ron ,negociabil, se poate proba. mai jos un link cu poza: http://www.okazii.ro/catalog/44237691/rochie-de-mireasa-Mirandi.html |
||
|
Grace_ro Postat pe 3 Octombrie 2010 17:22 |
||
| Buna fetelor am si eu un voal ivory de vanzare la care ofer o diadema cadou.Voalul este de lungime medie cu bordura lucrata manual este din 2 bucati si diadema se potriveste perfect.Daca va intereseaza costa 400 ron si va raspund cu placere la intrebari la mail popamadalina24@yahoo.com | ||
|
pmalina Postat pe 10 Octombrie 2010 11:28 |
||
Buna,Am si eu o rochita de vanzare. Pozele le gasesti la profilul meu. Daca te intereseaza lasa-mi un mesaj. |
||
|
laura_irina Postat pe 12 Octombrie 2010 15:32 |
||
| Buna fetelor, vreau si eu un vot la concursul de aici http://bit.ly/cWiPpW! Votati poza de la Cathy pls. Vreau sa castig eu fotograful pentru nunta... nu de alta dar mai scap de o cheltuiala! Pup si mersi | ||
|
Cathy_me Postat pe 21 Octombrie 2010 15:14 |
||
De la: Simona21_grace, la data 2009-11-23 20:43:38Intradevar sunt foarte frumoase rochitzele de pe site-ul landybridal.com....ma mira cum de sunt asa ieftine. Park imi este frik sa cumpar...a incercat cineva? Sunt ieftine ptr ca sunt 'made in China', daca te uiti la prefixul +86 de la contact. Asta inseamna ca ei doar copiaza modelul original si il fac conform dimensiunilor tale. |
||
|
ffbianca85 Postat pe 28 Octombrie 2010 12:02 |
||
|
Buna, Imi vand rochita Modelul Brielle, de la Maggie Sottero, culoarea diamond white, marimea 34. Pret negociabil, care include crinolina si manusile de mireasa lungi, de saten. Cred ca se potriveste foarte bine cu ce cauti tu. Marimea e 34, dar datorita corsetului, se potriveste foarte bine si pentru 36. Eu am 1,63 m inaltime si am purtat-o cu tocuri inalte. Oricum, datorita modelului, lungimea e foarte usor de ajustat in ambele sensuri. Rochita am cumparat-o noua, cu certificat de autenticitate. A fost purtata doar o data si este intr-o stare foarte buna. Sunt sigura ca ai vazut deja modelul pe site-ul Maggie Sottero, dar daca te intereseaza pot sa iti trimit si poze cu mine. Astept raspunsul tau. |
||
|
andra_fl Postat pe 29 Octombrie 2010 16:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vand rochie de mireasa | 1 | De la: grace000939 6 Mai 2010 09:26 |
| Vand rochie de mireasa Pronovias, model Gomera | 4 | De la: kudika382302 8 Aprilie 2011 23:43 |
| Vand rochie Maggie Sottero model Michelle !!!!PRET AVANTAJOS !!! | 1 | De la: adinaa 23 Iunie 2010 21:31 |
|
|
||
| vand o superba rochie de mireasa 2011+accesorii cadou | 1 | De la: ionelagagea 14 Iunie 2011 20:23 |
| pantofii de mireasa | 6 | De la: marry 6 Martie 2010 10:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.