Setari Cookie-uri

M-a inselat sotia

inselat e pùtin spus...ca nu se culca prea des cu el???asta e scuza sau ce??inselatul nu se limiteaza doar la sex cu toate ca sa fim seriosi au fost impreuna un an cine stie ce sa intamplat intre ei poate o fi fost si insarcinata cu el....nu vreau sa-ti fac viata amara dar esti sigur ca esti tatal copiilor tai???sincer eu mi-as pune intrebarea..asa ceva nu se iarta e ceva mult prea cumplit...e o decizie ce-ti apartine dar oare nu sunt atat de multe femei in lumea asta care cauta pe cineva sincer si cald langa ele si tu sa ti-o irosesti cu o asemenea persoana langa tine?..de iertat se iarta atunci cand sunt chestii mult mai nesemnificative
BarbieGirl_grace
Postat pe 26 Mai 2010 18:08
De la: miresssssica, la data 2010-05-26 12:42:09
De la: grace006671, la data 2010-05-26 12:27:49Salut
Nu esti singurul care trece prin astfel de momente. Nu am 15 ani ca tine ci doar 5, din care 80 la suta minciuna. Este de admirat sotia ta totusi ca a avut tupeul si a marturisit totul. Eu am plecat din tara dupa 5 luni de la casatorie ca sa terminam de aranjat apartamentul, si nu a durat mai mult de 2 sapt sa nu ma insele cu altul. Dupa 6 luni la intoarcere era rece si ciudata fapt care m-a infuriat si am plecat din nou tot in aceeasi perioada a urmatorului an. Insa la intoarcere am inceput sa am banuieli si am prins-o cu mesaje "dulci " in telefon , asadar ea evea relatia de aproape 2 ani si reactia a fost foarte acida. Fiind fraier din nasterew am iertat-o si m-am rugat de ea 2 luni sa-mi spuna totul si sa incercam sa ne construim o casnicie bazata pe adevar, si abia dupa 2 luni mi-a spus insa nu totul sio ca nu au existat rel intime doar atingeri si saruturi. Ma rog, au trwecut toate si s-a schimbat de nu o recunosteai. Ca dupa 2 ani , timp in care s-a nascut si crescut copilul un baietel scump, sa inceapa cu aceleasi comporatmente.
Eu nu sunt prost si am lasat-o sa creada ca sunt. Asa am aflat ca si-a reluat relatia cu ala si 6 luni de zile am batut apropouri sa inceteze si ea era ca arsa cand ii pomeneam de asa ceva. "Doamne fereste ca nu -mi trebuie mie asa ceva
" zicea ea iar eu stiam ce se intampla. Toata ziua eram plecat din localitate la munca pana seara, iar ala isi facea de cap la mine in casa. Daca am vazut ca e inabordabila am inceput actiunea de divort si bineinteles ca a recunoscut dar ca de fapt a facut-o din cauza mea. Ma rog. Nu ma consider perfect ca toti avem greseli insa nu pot sa am certitudinea ca daca o iert " de dragul copilului" asa cum imi spune ea, nu se va intampla din nou. Problema este ca de atunci in loc sa se comporte ca si o persoana care intr-adevar ii pare rau are momente in care ma ameninta si imi atribuie tot felul de calificative urate care ma fac sa intaresc decizia de a divorta in loc sa o calmeze.
Asa ca domnul meu decizia este in totalitate a ta - depinde foarte mult si de persoana care este langa tine. Sotia mea nu si-a nici macar cerut iertare pentru ce a facut , insa are pretentia si este sigura de ea ca voi renunta. DECIZIA ESTE NUMAI A TA OMULE!!! REFLECTEAZA BINE EU AM ASTEPTAT DE DRAGU PRUNCULUI 6 LUNI DE ZILE


Mai, nu stiu ce naiba sa mai zic, dar inainte sa va insurati cu tipele astea, nu ati observat nimic, nu v-ati informat si voi, nu avea niciun fel de "antecedente"??? Si cu copiii ce o sa faceti?? O sa-i lasati pe mana lor, sa fie "gazdele" tuturor amantilor lor?? Hmmm, intr-o situatie ca asta, nu tre sa va ganditi doar la divort, ci si la ce o sa se intample cu copilul?? Cui ramane copilul? Cert e ca ii veti face mult rau daca nu divortati, dar si daca divortati va fi dificil... Urata situatie.




imi pare rau pentru tine sincer....dar nu crezi tu miresssssica ca poate gresesti cand spui aceste lucruri.......de unde sti tu ca acesti barbati nu si-au inselat si ei nevestele.....crezi ca daca ei pleaca nu stiu cate luni din tara sau cu afaceri nu-si pot satisface poftele?...nu e barbatul usa de biserica si nu sta el 10 luni asa fara nimic... asa ca eu zic sa nu bagi mana in foc pentru nimeni ca te poate arde.....nu esti tu casatorita inca dar mai vb peste cativa ani si vom vedea cine a avut dreptate....si inca ceva si tie ti se poate intampla fara sa vrei sa gasesti pe cineva in afara de sotul tau si.....sa te vad atunci!


sincer imi pare rau pentru tine dar oricum, cum spun si altii, decizia este a ta...eu una nu as ierta deloc daca as fi inselata si nici nu astept iertara daca as insela, dar inca o data asta e decizia pe care trebuie sa o iei singur
marialuiza35
Postat pe 26 Mai 2010 18:21
mai bine va despartiti ,ti a demonstrat ca nu te respecta ..in fata ei esti un nimic ,1 an e mult ...poate a vrut sa te paraseasca dar la cat de desteapta e nu sia dat seama ca "ala" nu are de gand sa si ia o femeie asa "deosebita" de sotie ,daca te respecta macar 1% te insela cu cineva strain dar ea a preferat sa te umileasca in ultimul hal ,femeile care ii tot iau apararea sunt si ele tot asa femei "deosebite" asa ca parerea lor e asa de importanta ca nici nu conteaza ,cum ramane cu juramintele din biserica asa va fost vorba cand pleaca unul dintre voi la servici celalalt sa l insele cu cine apuca ... copii stai linistit ca pot sa creasca la fel de bine si fara ea ...
apocalips
Postat pe 26 Mai 2010 18:54
Imi permit doua comentarii la postarea ta.
Unul este ca mi se pare de-a dreptul lipsit de testosteron barbatul care isi plange problemele familiale pe un forum unde va primi sfaturi de la necunoscuti, de la niste straini care nu cunosc nimic despre el sau familia lui si cu toate astea isi permit sa judece si sa dea sfaturi. Mai bine cauta un profesionist in sensul asta, ai macar certitudinea ca primesti sfaturi de la unul care chiar stie ce sa iti spuna, care e impartial, care nu se lasa condus de emotiile si experientele proprii atunci cand asculta ce ai tu de spus.
In al doilea rand, si aici ma adresez celor care dau "sfaturi pretioase", s-a gandit vreunul dintre voi ca aceasta poveste are doua variante, a lui si a ei? S-ar putea sa fiti uimiti ascultand versiunea sotiei. Stiu ca veti spune ca voi analizati informatia primita, in lipsa ambelor variante, dar fratilor, nu va aventurati sa ii spuneti omului sa isi lase nevasta si cele doua fiice, pentru ca riscati sa faceti rau gratuit unor oameni nevinovati.
enacheg
Postat pe 26 Mai 2010 20:03
"ma doare enorm, m-a pus in pozitie umilitoare " te doare???????????
ce???????
neatentia ta????????
de fapt ti-a ranit orgoliul!!!!!!!
de fap te-a umilit!!!!!!!!!

daca o faceai tu (ca si cand in f. multele tale drumuri cu afaceri importante nu ai facut-o) era OK. asa nu-ti place!
in viata primesti INTOTDEAUNA ceea ce dai!
olga43
Postat pe 26 Mai 2010 20:08
Sotul meu a fost plecat tot timpul, sa faca bani, asa credeam atunci, eu eram cea care statem cu cei doi copii ai nostrii.. M-am ocupat de educatia lor si acum sunt foarte bine realizati si multumesc bunului Dumnezeu pentru ce mi-a dat!...dar sotul meu m-a inselat l-a modul brutal, a dus viata dubla 15 ani .Atunci cand nu stiam era foarte obosit ,distant insa se scuza foarte mult, spunandu-mi ca este asa obosit si fara alte dorinte lumestidin cauza faptului ca munceste foarte mult.......Ce mult l-am crezut si ce mult l-am stimat si respectat pentru faptul ca avea grija de familie, de copii de mine in felul lui .
De un timp somnul lui era foarte agitat si i-mi spunea mereu ca are cosmaruri si viseaza mult ,in visele lui apar tot felul de lucruri groaznece care il trezesc brusc din somn,vise care-l oboseau.
In privirea lui vedeam un setiment de teama ,neliniste parca dorea sa-mi spuna ceva.. si mi-a spus....
In data de 23.02.2008 , eram la o cumetrie brusc mi-a spus sa stii ca eu nu sunt cel pe care tu il stii ,sunt un om monstruos.. am crezut ca a baut mai mult si prinde fluturi , nu i-am dat atentie insa el tot instista ,i-am spus lasa ca mergem acasa si vom discuta
dar a inceput sa planga si a spus doar atit 15 ani am dus viata dubla alaturi de tine, am simtit un cutit in inima
si o durere imensa....acasa mi-a povestit tot.A fost si este un tata minunat .Pe mine m-a tratat ca pe mama copiilor lui, acum vad lucrurile asa .,Am dorit sa cunosc femeia cu care m-a inselat mi-a dat foarte multe detalli despre ea , acum ne cunoatem foarte bine, sau o cunosc foarte bine . Aparent, ea nu stie cine sunt,am ajuns sa o cunosc prin ivestigatiile pe care le-am facut ,relatia cu sotul meu s-a icheiat acum 7 ani,cand ea a despartit un barbat casatorit de sotie si copil, l-a inselat pe sotul meu .
Sotul meu spune ca ma iubeste foarte mult si ca sunt soarele lui,tot ce a facut in viata a facut pentru mine si cei doi copii ai nostrii.
S-a destainuit pentu ca nu a mai putut suporta tradarea, suferinta lui a fost cumplita ,ar intoarce timpul si nu ar mai face ce a facut.. Legea compensatiei isi spune cuvantul, face un tratament neuropsihatric, iertandu-l si ne spunandu-i nimic suferinta lui este si mai mare .
Dupa ce am aflat am slabit 10 kg.am crezut ca inebunesc dar,... nu a fost asa ,...Bunul Dumnezeu mi-a dat o forta asa de mare incat mi-am revenit.Ce nu pot face ? nu pot uita ,...cel de langa mine este un om strain.. nu asa a fost mereu ? intrebare fara raspuns,copii mei sunt foarte grijulii cu tatal lor, ma repet a fost si este un tata minunat.Sa nu pateasca omul cate poate duce !
lenutza1
Postat pe 27 Mai 2010 10:30
buna,
sunt o viitoare mamica si pot sa zik k si la noi au fost mici dispute de genu` asta... intemeiate sau nu... parerea mea e k dak ai dovezi clare k te inseala (nu doar k e distanta fata de tine, altceva gen martori, afirmatiile lui/ei etc)sa continui cu divortzul. Dak ea o sa vada k te`ai plictisit de minciunile ei si n`o mai crezi probabil k in ultimul ceas o sa`si ceara iertare si o sa regrete faptele ei, si cu toate astea nu renuntza la divortz, dak te`a inselat de 2 ori o va face si a 3 oara.

Divortzatzi dar dak regreta cele intamplate las`o sa stea totusi in aceeasi casa cu voi... iar la prima greseala da`o de tot afara...

Cunosc cupluri care au procedat asa... si dupa divortz sunt mai iubitori si tandri k niciodata.
mult succes in alegerea deciziei corecte.
an_ny_ta
Postat pe 27 Mai 2010 11:48
Eu cred ca e esential sa afli de ce te-a inselat. Sunt convinsa ca exista destule aspecte la care mai poti lucra. Asculta si incearca sa intelegi punctul ei de vedere. Dupa asta, mai ales pentru ca aveti doi copii si un trecut destul de lung, zic ca poti sa o ierti. Dar, normal, cu recomandarea de a fi mai vigilent - si in legatura cu comportamentul ei, si in legatura cu modul in care o tratezi tu.
abcd_grace
Postat pe 27 Mai 2010 17:25
Da sigur saracu , sa va spun eu sunt barbati care muncesc doar de dragul munci care au sotii care nu le cer luna de pe cer ci doar sa le acorde o clipa de atentie dar ei nuuuuuu........muncesc si vin acasa nervosi si agitati ca doar muncesc si sotia chiar daca munceste nu munceste cat el si vai saraca daca nu munceste , asa ca dragilor nu mai il plangeti ca nu stiti povestea decat cea spusa de el , sunt sigura ca nu a fost totul roz si el e singura victima dar asa e natura barbatului sa se victimizeze mai tare ca femeile. Nu spun ca e bine ce a facut sotia dar poate a dorit si ea pe cineva sa-i spuna un cuvant frumos din cand in cand si poate o mangaiere pt orce fiinta are nevoie de asa ceva.
pestisor22
Postat pe 27 Mai 2010 17:46
De la: grace002433, la data 2010-05-26 20:03:28Imi permit doua comentarii la postarea ta.
Unul este ca mi se pare de-a dreptul lipsit de testosteron barbatul care isi plange problemele familiale pe un forum unde va primi sfaturi de la necunoscuti, de la niste straini care nu cunosc nimic despre el sau familia lui si cu toate astea isi permit sa judece si sa dea sfaturi. Mai bine cauta un profesionist in sensul asta, ai macar certitudinea ca primesti sfaturi de la unul care chiar stie ce sa iti spuna, care e impartial, care nu se lasa condus de emotiile si experientele proprii atunci cand asculta ce ai tu de spus.
In al doilea rand, si aici ma adresez celor care dau "sfaturi pretioase", s-a gandit vreunul dintre voi ca aceasta poveste are doua variante, a lui si a ei? S-ar putea sa fiti uimiti ascultand versiunea sotiei. Stiu ca veti spune ca voi analizati informatia primita, in lipsa ambelor variante, dar fratilor, nu va aventurati sa ii spuneti omului sa isi lase nevasta si cele doua fiice, pentru ca riscati sa faceti rau gratuit unor oameni nevinovati.



sa sti ca-ti dau dreptate nu stiu de ce altele dau sfaturi cand de fapt nu stiu nimic, adica stiu parrerea lui, dar este o nimica toata....eu zic ca nici el nu prea a fost f devreme acasa ...cum se spune. Un barbat plecat cu afaceri pe mai mult timp cam lasa semne de intrebare nu credeti?!
marialuiza35
Postat pe 27 Mai 2010 18:35
De la: eefigia, la data 2010-05-27 17:46:36Da sigur saracu , sa va spun eu sunt barbati care muncesc doar de dragul munci care au sotii care nu le cer luna de pe cer ci doar sa le acorde o clipa de atentie dar ei nuuuuuu........muncesc si vin acasa nervosi si agitati ca doar muncesc si sotia chiar daca munceste nu munceste cat el si vai saraca daca nu munceste , asa ca dragilor nu mai il plangeti ca nu stiti povestea decat cea spusa de el , sunt sigura ca nu a fost totul roz si el e singura victima dar asa e natura barbatului sa se victimizeze mai tare ca femeile. Nu spun ca e bine ce a facut sotia dar poate a dorit si ea pe cineva sa-i spuna un cuvant frumos din cand in cand si poate o mangaiere pt orce fiinta are nevoie de asa ceva.
da cu siguranta are si ea versiunea ei..da fiecare avem nevoi de o vb buna,o mangaiere, ai dreptate..dar gresesti o data,de 2 ori hai de 3,dar nu un an intreg..si de atunci a trait in minciuna..banii lui au fost buni,nu? Nu spun ca ii tin partea,dar in momentul in care apar copiii se schimba prioritatile..ei sunt pe primul loc, nu "poftele" tale..
alinabubulina0506
Postat pe 27 Mai 2010 18:47
De la: alinabubulina0506, la data 2010-05-27 18:47:08
De la: eefigia, la data 2010-05-27 17:46:36Da sigur saracu , sa va spun eu sunt barbati care muncesc doar de dragul munci care au sotii care nu le cer luna de pe cer ci doar sa le acorde o clipa de atentie dar ei nuuuuuu........muncesc si vin acasa nervosi si agitati ca doar muncesc si sotia chiar daca munceste nu munceste cat el si vai saraca daca nu munceste , asa ca dragilor nu mai il plangeti ca nu stiti povestea decat cea spusa de el , sunt sigura ca nu a fost totul roz si el e singura victima dar asa e natura barbatului sa se victimizeze mai tare ca femeile. Nu spun ca e bine ce a facut sotia dar poate a dorit si ea pe cineva sa-i spuna un cuvant frumos din cand in cand si poate o mangaiere pt orce fiinta are nevoie de asa ceva.
da cu siguranta are si ea versiunea ei..da fiecare avem nevoi de o vb buna,o mangaiere, ai dreptate..dar gresesti o data,de 2 ori hai de 3,dar nu un an intreg..si de atunci a trait in minciuna..banii lui au fost buni,nu? Nu spun ca ii tin partea,dar in momentul in care apar copiii se schimba prioritatile..ei sunt pe primul loc, nu "poftele" tale..


Ai dreptate, Alina. Si in plus, n-am inteles, care ar putea sa fie versiunea ei??? Ca a avut "nevoi"??? Asa cum a zis si alina, banii lu barbatu-so i-au placut, dar ii venise de f_____. Scuzati-ma fetelor, dar aveti cam multe pretentii de la barbati, cand de fapt ar trebui sa aveti de la voi ca femei. E stiut faptul ca barbatii sunt mai "inapoiati" decat femeile. Atunci, de ce madama asta in calduri n-a putut sa stea de vorba cu barbatu-so, sa-i explice ce "nevoi" are??? Adica daca el nu-mi satisface nevoile, eu ma duc sa ma f___ cu altul. Haideti fetelor, n-are nicio scuza, si din pacate observ din commenturile voastre ca foarte multe sunteti dispuse sa faceti acelasi lucru fara sa stati prea mult pe ganduri.
miresssssica
Postat pe 28 Mai 2010 11:21
IAR PT "ANNALUIZA". N-am inteles ce vrei tu sa spui. Adica daca el ma inseala, tre sa-l insel si eu pe el??? Daca el se injoseste si isi pierde orice urma de omenie prin chestia asta, tre sa ma cobor si eu la acelasi nivel??? Stai linistita, no sa mi se intample "fara sa vreau"sa gasesc alt barbat. Asta nu este un lucru care se intampla fara sa vrem, ci numai daca noi lasam o portita deschisa si permitem asa ceva. Poate tie ti s-a intamplat si vorbesti in cunostinta de cauza.
miresssssica
Postat pe 28 Mai 2010 11:26
De la: miresssssica, la data 2010-05-28 11:26:39IAR PT "ANNALUIZA". N-am inteles ce vrei tu sa spui. Adica daca el ma inseala, tre sa-l insel si eu pe el??? Daca el se injoseste si isi pierde orice urma de omenie prin chestia asta, tre sa ma cobor si eu la acelasi nivel??? Stai linistita, no sa mi se intample "fara sa vreau"sa gasesc alt barbat. Asta nu este un lucru care se intampla fara sa vrem, ci numai daca noi lasam o portita deschisa si permitem asa ceva. Poate tie ti s-a intamplat si vorbesti in cunostinta de cauza.


nu draguta mea nu sunt in cunostinta de cauza dar nu-mi place sa judec un om dupa cateva vb postate pe internet pana cand nu auzi si varianta ei. De unde esti tu asa de sigura ca el nu si-a inselat sotia si ea a aflat despre asta? Poate ea a crezut ca e mai bine asa sa-i plateasca cu aceiasi moneda. Eu zic totusi ca fiecare cu parerea lui, normal.Am invatat sa nu mai judec oamenii dupa o singura parere pana nu aud si variata cealalta...si oricum nu m-ai inteles bine ...eu nu o aplaud ptr ceea ce a facut dar nici nu o judec pentru ca am vazut destule cazuri in care barbatul a fost"ranit in orgoliu" dar tot din cauza lui... el a inselat prima data si ea nu avea unde sa mearga(nu mai avea parinti, frati, nimic) a stat tot cu el dar binenteles el a continuat sa insele(a profitat de ocazie ca nu are ce face si sta cu el, acum cand a aflat ca l-a inselat si ea parca l-a lovit cineva va da-ti seama, a facut pe omul iubitor care a adus bani in casa si a intretinut famila etc. Si este doar un exemplu din sutele de mii


Si sa-ti mai spun ceva nu judeca si tu lumea dupa ce scriu pe net, adica ma refer la ce ai spus ca poate sunt si eu in cunostinta de cauza, eu vb ca nu bag mana in foc pentru nici un barbat ca la urma urmei femeia o face cu barbat si barbatul cu femeie, eu dinpotriva am o famile frumoasa si ne intelegem tot asa ca si acum 10 ani, adica f bine si nu am nevoie de nici un alt barbat, deocamdata binenteles, nu pot sa spun dupa cate am vazut ca nu se va intampla vreodata. Avem si un copilas frumos de care suntem mandri amandoi si in primul rand avem sanatate. I-ti doresc casa de piatra , am inteles ca te vei casatori in curand, mult noroc in casatorie si sa ai parte de fericirea pe care o am si eu alaturi de famila mea(pe care multi prieteni o invidiaza) si sa ai niste copilasi frumosi. te-am pupat.
marialuiza35
Postat pe 28 Mai 2010 19:45
Fetelor e usor sa spui asta nu voi face niciodata , dar viata iti rezerva multe surprize placute si neplacute asa ca nu porniti la drum cu cuvantul eu niciodata ci mai bine lasati loc de poate se va intampla.........ca atunci cand se va intampla nu o sa va simtiti asa de ridicole .
Cunosc multe fete care au pornit pe drumul vieti prea optimiste asta nu inseamna ca e ceva rau dar ele nu au luat in calcul ca ar putea sa nu fie asa cum ele au visat si ghici? ele au sfarsit sa fie cele mai ranite pentru ca nu au lasat loc in mintea lor si de cuvintele poate nu va fi chiar bine..
Va dau un sfat dupa 15 ani de casatorie , nu spuneti niciodata mie nu o sa mi se intample asta..... , si nici ca eu nu o sa fac asta........pentru ca intodeauna sfarsesti sa faci ceaa ce ai sustinut ca n-o vei face.
NUMAI BINE FETELOR SI CASA DE PIATRA ........SA FITI FERICITE
P.S nu mai judecati si nu mai criticati oameni ca viitorul vostru este inainte
pestisor22
Postat pe 29 Mai 2010 10:23
A venit vara , e timpul curateniei, inca nu ai dat "mizeria " afara la gunoi ? Tot cu "parasuta" mai esti ?
Tycu
Postat pe 30 Mai 2010 07:59
Hm dura exprimare. As fi curios cum a-i proceda in locul lui. De vorbit este usor dar in fata faptului cand nu stii incotro sa mergi, cu cine sa vorbesti, nu toata lumea este chiar bolovan, altii poate si-au dorit de la viata asta ... ciudata ....un copil, dar jumatatea de langa el a gresit, este greu....la fel ca atunci cand cineva pateste o nenorocire ... stiu eu.... moare pe neasteptate dintr-o data cineva tanar, frate , sora.... si incerci sa-i spui cateva cuvinte dar defapt nu prea stii ce sa-i spui.. nu este usor..
VASY2003
Postat pe 12 Decembrie 2010 23:24
salut am si eu 7 ani de casatorie si tot asa am patit ca tine dar numai de doua ori ma inselat si mia spus cai pare rau momentan dupa o luna ca-ci l-am iertat traim ca si cand ne am casatorit mi a spus ca prietenul cel mai bun tot ii zicea hai ca poti sa ai copii si ea a picat in plasa sa f.... cu el de 2 ori si mia spus plangand ca nu mai putea sta linga mine fara sa stiu ce a facut cred ca am procedat bine dar daca vreti detalii ca-ci si eu am inselat acum 3 ani si stie asta sper sa fie totul ok si sa nu asculti de nimeni doar de inima ta bafta
alfaromeo146
Postat pe 10 Septembrie 2011 01:39
Salutare sunt nou pe aici , deci sa incep asa usor , ce ai patit tu am patit exact eu numai ca eu nu am 2 copii ci doar 1 (o fetita) credema luna asta sa implinit si la mine un an de cand sotia se tine cu altul , mai bine spus omul pe care l-am imbracat si iam dat mancare si lam culcat si la mine in casa , desi banuiam de mult timp ca el cu sotia mea au o relatia am facut cateva "fente" si am prins mesaje pe telefonul sotiei in urma cu un an , dar pe parcurs de fiecare data cand pleca de acasa nu mai raspundea la telefon , daca incercam sa ii explic ca pentru el este doar relaxare si ca nu o iubeste tot pe mine cadea vina , deci sa nu intru prea mult in groapa pentru mine , concluzia este : Multa lume a bagat divort si a pierdut copii nu este nimic strigator la cer fii calm si bland mergi la un avocat prin lege ai dreptul 76 de ore pe saptamana minimum , timp pe care il alegi tu cand sa iti vezi copii,credema eu m-am imbolnavit psihic si fizic din cauza ca tot o iertam si taceam pentru copil , decat sa iei pastile cu pumnul mai bine muncesti sa platesti pensioara copiilor si sa ii ajuti cu ce poti !

Apropo , sunt femei care au in sange chestia asta cu inselatul , cel putin asa am cunoscut-o pe fosta mea sotie ! PUNCT. (SCUZATI GRAMATICA)
Pablo88
Postat pe 3 Decembrie 2011 15:41
esti trist.
1) rupe-i mufa.
2) divorteaza.
3) casatoreste-te cu o femeie ca lumea.
4) oferim servicii foto-video. www.maxfilm.ro


Acum, daca te iubea, nu iti spunea. Isi ducea crucea toata viata. Asa ea s-a descarcat de vina si ti-a pasat-o tie. Cat timp tu lucrai ca un urs ea era no stress? Si asta a impins-o in **** altuia?
Nts, nu se face asa ceva.

In fine, acest articol este un pamflet si ar trebui tratat ca atare. Mai putin partea cu foto-video.
:D
Succes!
kudika_32595
Postat pe 28 Martie 2013 19:03
Domnule sunt un tanar dar nu prea tanar sa trec prin asa ceva dar cand am citit despre ce ati patit, parca nu imi venea sa cred ce vad. Culmea mi-a fost dat sa traiesc acelasi lucru dar intr-un alt context, tot nefericit desigur. Nu mai are rost sa spun ca sotia m-a inslat din primul an de casatorie cu un fost coleg de facultate al ei mai mult decat inferior mie si ca fizic si ca intelect. Dar s-a intamplat intr-un moment cand noi proiectam sau ne chinuiam sa avem un copilas. Copilasul a sosit dar sotia nu stia al cui este, iar la aflarea vestii ca a ramas insarcinata a plans desi chipurile ni-l doream amandoi. Cu timpul eu am aflat ceva dar nesigur si am asteptat incordat sa faca o greseala. Niciodata nu am vrut sa fac flagrant desi puteam. Si intr-o seara cand ea era la serviciu si-a uitat mess-ul deschis cu un alt cont de care nu stiusem. Acolo am citit si m-am crucit. Exact aceleasi motive mi-au fost invocate fara exceptie parca un sablon la toate femeile. Si pe ea a luat-o valul si ca ea ma iubeste, ca nu se intalneau mereu cand eu eram de tura la servici, ca acum si-a dat seama de greseala si ca pe el nu-l mai iubeste ca defapt nu la iubit niciodata sica nu stie ce a vazut la "distrusul ala" bla-bla. Am dus-o pe la biserici, am pus-o sa se caiasca, marog imi venea sa o omor. Acum suntem tot o familie desi eu tot ma chinui, inca nupot sa-mi revin din soc. Am avut o stare de depresie de 1 an de zile in care am slabit de tot.Nu sunt un sot model, nu sunt un sfant nici nu vreau sa fiu, insa eu nu mi-am inselat femeia si nu am pus familia in pericol niciodata. Dar asa ceva.. si aveam o incredere oarba in ea pana atunci. Femeile ar trebuii sa isi vada locul in societate. Vor respect si egalitate dar nici macar ele insele nu sunt in stare sa se respecte. Cica ce dar numai voi barbatii aveti voie sa inselati? imi zice..Eu cred ca esti tampita ii zic, ce eu sunt toti barbatii? sau m-am luat cu toate curvele? A.. si inca ceva, nu am batut-o pentru ca nu sunt de la tara, am iertat-o dar mai mult de dragul copilului ca daca nu as fi eu ar murii de foame si astept sa ma lumineze Dumnezeu sa aleg ce e mai bine. Nu am nici un sfat pentru nimeni , am scris asa ca sa se stie, sunt lucruri care se intampla pur si simplu!
Ionut_Carp_1
Postat pe 4 Mai 2014 17:51
Prostii, asta inseamna ca daca unul din soti pleaca la un curs de specializare cu serviciul o perioada de timp acum sotul se simte liber si si-o vara pe unde pica? Marog eu vorbesc de barbati cu stil si personalitate cu simt civic si cu un pic de inima pentru jumatatea ramasa singura. Respectul rezolva toate problemele. Unde nu e respect pentru partenerul de viata aia nu se numeste familie. Toti pentru unul si unul pentru toti asai? Dar familia nu mai e la moda, ne casatorim ca sa parem mari si tari..Nu conteaza varianta celuilalt ca doar cel ce sufera si vrea ajutor scrie aici nu cel pe care il doare in cot nu? Oricum nimeni nu ar trebuii sa iti tradeze familia, nici el si mai mult decat el..EA Pentru ca ea face bastarzi daca nu e atenta si il pune in brate tot sotului ca doar amantul n-o fi prost sa o ia de sotie nu? Think pink :P. Daca puteti ajuta cu un sfat bun sau cat de cat bun nu ezitati. Sunt persoane care nu au bani sau puterea sa mearga la psihologi bla-bla.
Ionut_Carp_1
Postat pe 4 Mai 2014 18:07
De la: Ionut_Carp_1, la data 2014-05-04 18:07:09Prostii, asta inseamna ca daca unul din soti pleaca la un curs de specializare cu serviciul o perioada de timp acum sotul se simte liber si si-o vara pe unde pica? Marog eu vorbesc de barbati cu stil si personalitate cu simt civic si cu un pic de inima pentru jumatatea ramasa singura. Respectul rezolva toate problemele. Unde nu e respect pentru partenerul de viata aia nu se numeste familie. Toti pentru unul si unul pentru toti asai? Dar familia nu mai e la moda, ne casatorim ca sa parem mari si tari..Nu conteaza varianta celuilalt ca doar cel ce sufera si vrea ajutor scrie aici nu cel pe care il doare in cot nu? Oricum nimeni nu ar trebuii sa iti tradeze familia, nici el si mai mult decat el..EA Pentru ca ea face bastarzi daca nu e atenta si il pune in brate tot sotului ca doar amantul n-o fi prost sa o ia de sotie nu? Think pink :P. Daca puteti ajuta cu un sfat bun sau cat de cat bun nu ezitati. Sunt persoane care nu au bani sau puterea sa mearga la psihologi bla-bla.



Pentru:marialuiza35
Ionut_Carp_1
Postat pe 4 Mai 2014 18:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PORUMBEI ALBI PENTRU MIRI 3 De la: grace004927 30 Septembrie 2009 00:31
Invitatia mea cum e? 2 De la: Diamond 24 Iulie 2010 21:27
ce sa fac 5 De la: cassey_tarot 18 Mai 2010 14:35
Verighete 17 De la: carla10 6 Iunie 2014 14:21
certificate prenuptiale 4 De la: BEL_AMY1 16 Decembrie 2010 21:15