Setari Cookie-uri

Despre wedding planner

Va invit la o discutie despre wedding planner. Cate dintre voi v-ati dori, cate dintre voi ati avut?
Ce asteptari aveti de la un wedding planner?
Cat merita munca sa?
Este wedding planner-ul o investitie rentabila sua mai degraba un moft?

Incep cu un articol pe aceasta tema, care sa va ridice un pic pretentiile. Deci:
http://www.avatarstuff.eu/blog/?p=604

Astept cat mai multe pareri!
avatarstuff
Postat pe 9 Aprilie 2010 11:36
Hi,
Felicitari ptr. initiativa .
Poate multora li se va parea un moft, dar cu siguranta este nevoie de asa ceva ptr. organizarea unui eveniment reusit.
Eu ofer marturii pentru nunta sau botez.Se pot vedea pe www.nesih-art.ro .Ma bucur de fiecare data cand munca noastra este rasplatita si prin zambete si multumiri la finalul fiecarei comenzi. Poate la inceput li se pare ciudat ca le punem intrebari incercand astfel sa aflam ce anume isi doresc si .... rezultatul este uimitor.Nesih'Art isi doreste de fiecare data sa surprinda placut invitatii la eveniment iar creatiile noastre - marturiile, cruciulitele - sunt mici bijuterii ce vor putea fi purtate dupa eveniment. Toata piata este invadata de bomboane glazurate ambalate in fel si chip. Noi oferim altceva. Asa si voi, oferiti altceva.
Deci felicitari si voua pentru initiativa - piata are nevoie de profesionisti.
grace002227
Postat pe 9 Aprilie 2010 21:37
grace002227
Postat pe 9 Aprilie 2010 21:45
http://magicflowerscraiova.blogspot.com/2010/02/oferta-noastra.html

Pentru ca detaliile nuntii tale sa fie perfecte...
avccraiova
Postat pe 10 Aprilie 2010 08:26
De la: grace002227, la data 2010-04-09 21:37:38Hi,
Felicitari ptr. initiativa .
Poate multora li se va parea un moft, dar cu siguranta este nevoie de asa ceva ptr. organizarea unui eveniment reusit.


Multumesc!
Chiar as vrea sa isi dea lumea cu parerea referitor la subiect. Se pare ca fetele sunt cam lenese zilele astea. O fi vremea de vina?
avatarstuff
Postat pe 10 Aprilie 2010 09:40

PENTRU MOMENTE UNICE… VREI SA AI O NUNTA FRUMOASA SAU UN EVENIMENT CU TOTUL SPECIAL? NE OCUPAM NOI DE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A FII MULTUMIT.VREI CA MOMENTELE SA FIE DE NEUITAT FARA SA AI PARTE DE GRIJI? POTI CONTA PE NOI,PENTRU CA PUTEM FACE VISUL UNUI EVENIMENT DE POVESTE SA DEVINA REALITATE! DECORATII DIFERITE EVENIMENTE! E-mail:mclapugean@gmail.com TEL:0721465264

PRETURI FOARTE BUNE!!!!!!!
Marry_grace
Postat pe 26 Aprilie 2010 14:38
interesanta ideea cu wedding planner-ul

dar eu sunt prorpiul meu wedding planner

cu toate ca unele persoane chiar au nevoie. fie nu stiu de unde sa inceapa si unde sa termine, fie nu au idei, sunt in lipsa de inspiratie, etc...

sincer, cred ca este o meserie care mi se potriveste si mi-ar placea sa fac asta pe viitor
iulik_flore
Postat pe 26 Aprilie 2010 23:25
Da, este interesanta ideea de wedding-planner, si chiar foarte utila! Dar din pacate la noi n-a prins si nici nu cred ca o sa prinda...In primul rand de mentalitate, caci romanu' se pricepe la toate, nu? Si mai este si problema de bani, caci si la omu' (sau femeia, mai ales) trebuie sa-i dai niste banuti! De obicei, la restaurantele si hotelurile mai mari se ocupa o persoana de acolo si de aranjamente, si de multe altele...Si e considerat ca e inclus in pret, caci ei oricum au preturi mai mari!

Eu nu pot decat sa va doresc Casa de Piatra!

Cu stima,
DJ Miki
djmiki
Postat pe 29 Aprilie 2010 09:40
Desi unele agentii cer bani frumosi pentru acest serviciu ( wedding planner - persoana care se ocupa de desfasurarea si organizarea intregii nunti), sunt si agentii (cum suntem si noi), care ne oferim gratis acest serviciu atunci cand nunta este mare si serviciile rezervate de la noi variate, fiindca si noi avem tot interesul ca nunta sau orice alt eveniment sa iasa perfect. Un wedding planner bun stie ce servicii sa ofere adaptate nevoilor si dorintelor mirilor, stie ce sa recomande si exact ce sa urmareasca pe parcursul desfasurarii evenimentului, fiindca daca pentru miri este prima nunta pe care o organizeaza, pentru el/ea este a "n"-a.
La noi inca exista ideea ca acetia sunt foarte scumpi, sau "cine stie cat imi cere o agentie", dar se pot sa economisi bani frumosi, timp, nervi , daca se gaseste un wedding planner care sa fie aproape de miri cu sinceritate.
Lilly_s
Postat pe 1 Mai 2010 15:06
auzi draga, dar mai pe romaneste ce o mai fi si aia weding planner?ca nu toata lumea stie engleza, si daca vrei sfaturi bune, fii romanca!
kudika081389
Postat pe 1 Mai 2010 16:55
Hi,



Um nesaj mai sus - Lilly_s
scrie in paranteza traducerea acestui termen.

Era suficient sa citesti cu atentie discutiile despre acest subiect.

Toate cele bune, tuturor !

grace002227
Postat pe 3 Mai 2010 20:43
Eu imi sustin in continuare parerea ca un wedding planner (organizatorul de nunta) este absolut necesar pentru nunta. Fie ca este vorba despre prietena cea mai buna, mama sau specialistul de la o agentie de nunti, el trebuie sa existe.
Pentru ca wedding planner-ul nu ofera aranjamentul de sala si decoratiunile. Wedding planner-ul te ajuta sa le alegi, asa cum trebuie alese pentru: 1. a pastra un buget rezonabil; 2. a crea armonie inainte de si la eveniment; 3. a oferi siguranta miresei cu privire la alegerile facute; 4. a pastra o tematica; 5. a crea un efect deosebit pentru toti invitatii.

Sunt agentii care ofera gratuit acest serviciu, altele care il taxeaza. Noi oferim serviciul de wedding planner gratuit pentru nuntile realizate de la 80 la 100% de catre noi.
Wedding planning incepe de la stabilirea unui buget si continua cu un calendar de pregatiri, cautarea si alegerea locatiei, a rochiei de mireasa, a meniului de nunta si apoi a tuturor accesoriilor si decoratiunilor.

Cate dintre voi nu ati fost cu o prietena sau cu nasa la proba de rochii si ati primit numai aplauze, cand voiati sa audeti de fapt ca acea rochie nu vi se potriveste ca personalitate? Ca nu se incadreaza in tematica nuntii sau ca este pur si simplu prea scumpa?

Mentalitatea romaneasca depinde doar de ce li se ofera, nu se poate schimba pentru ca nu are cu ce sa se schimbe. Sa faca toate agentiile de evenimente diferenta intre organizarea unei nunti si furnizarea de produse si servicii pentru nunta si atunci lucrurile se vor misca rapid...
Altfel...
avatarstuff
Postat pe 4 Mai 2010 10:25
Buna,

Recomand folosirea unui wedding planner in urmatoarele cazuri: nu ai deloc imaginatie si spirit de organizare, nu te afecteaza ca altcineva iti propune ceea ce vei avea la nunta si vrei sa platesti pentru asta (sau iti permiti, multe poate ar vrea dar nu au posibilitatea).
Mie nici nu mi-a trecut prin gand sa apelez la asa ceva la nunta mea si asta pentru ca mi-a placut sa ma implic sa organizez, am vrut sa simt ca ma marit :D... si vreau sa cred ca am avut si gusturi bune in deciziile luate...

@ avatarstuff: De ce sa ma influneteze wedding planner-ul sa folosesc un anumit tip de aranjamente, pt ca se poarta foarte mult sau o anumita culoare cand de fapt mie nu imi place...
De ce sa merg sa imi aleg rochita cu o persoana necunoscuta? care ma poate influenta sa imi iau ceva ce se incadreaza in tematica nuntii si nu e ft scumpa dar care nu este ceea ce am visat eu si in adancul sufletului meu sa nu fiu multumita... sau nu corespunde stilului meu? pt ca oricat de multe intrebari puneti voi tot nu veti reusi sa cunoasteti o persoana ft mult intr-un timp atat de scurt...

Ce inseamna nunta? Sa fie totul ca la carte? ca la americani? wedding planner, domnisoare de onoare in uniforma, scoaterea jartelutei, aruncarea buchetului, mai nou fetele vor biserice catolice (ca no sunt mai organizate, cu bancute, mireasa intra alaturi de tatal ei), etc? Chiar totul trebuie sa imprumutam?
Sa concluzionez: NU mi se pare o necesitate folosirea unui wedding planner ci un moft, o alta fitza imprumutata.


b_ralu_83
Postat pe 4 Mai 2010 11:29
Wedding planeru este esential atunci cand esti in criza de timp si vrei totul perfect dar daca ai timp destul poate fi chiar mireasa
anjula
Postat pe 4 Mai 2010 13:16
Wedding plannerul nu este o fita, el vine pentru a-ti usura tie stresul ca mireasa, a mirelui..nunta ti-o organizezi cum vrei tu, tu decizi biserica, ce rochie vrei sa ai, daca vrei o nunta moderna, una tematica sau clasica, etc, coordonatorul de eveniment urmareste doar realizarea pas cu pas a evenimentelor din ziua respectiva, fiindca sunt o multime de situatii neprevazute care te pot da peste cap pe tine ca mireasa fiindca nu le anticipezi, e prima nunta pe care o faci, nu sti de ce te-ai putea izbi..:sa urmaresti ca slujba sa inceapa la ora programata (am avut un cuplu a carui cununie religioasa nu incepea la ora stabilita, ci trebuia sa fie intarziata cu mai mult de 45 minute fiindca preotul mai bagase un alt cuplu intre programari, cum se mai procedeaza pe la bisericile mai cunoscute..a trebuit sa intervin), decorul si sala, eventual biserica sa fie aranjate la ora potrivita, florile sa vina cand trebuie, in plus, coordonatorul este legatura dintre restaurant si voi, clientii, respectiv restul invitatilor. Cum ar fi sa strige mirele dupa ospatari ca nu mai e apa pe masa 3, sa-i urmareasca daca pun tot vinul pe mese, daca tortul dispare, etc?
Nu cred ca este o fita sa vrei sa fi linistita in ziua nuntii tale si sa ai siguranta ca totul merge exact cum a fost programat..si nu cred ca toate miresele care aleg un wedding planner duc lipsa de inspiratie in realizarea nuntii, fiindca majoritatea vin cu ideile lor in decoratiuni si desfasurarea nuntii, noi doar le transpunem in realitate..
Lilly_s
Postat pe 5 Mai 2010 14:25
machiaj profesional si special pt mirese si evenimente sepeciale,OFERTA PT NUNTI!!!pt mai multe persoane se ofera o reducere!!!peturi foarte bune...pensat,tratamente faciale,machiaj profesional cu produse Lancome,CHANEL,Dior, ETC gene false la domiciliul clientei, pt programari 0723065330 oferta este valabila pt bucuresti si inprejurimi dar si pt alte orase daca este un numar mai mare de persoane da mai departe va rog mult va multumesc!
cris_make_up_artist
Postat pe 5 Mai 2010 14:45
Poate vrei sa simti stresul de a fi mireasa, la mine sunt sigura ca un wedding planner nu ar fi organizat lucrurile mai bine. Nu am mai organizat si nu m-am mai implicat pana la nunta mea in organizarea altor nunti dar totul a iesit "ca la carte", cum era planificat. Nu au fost pauze suparatoare inainte de starea civila sau de biserica, sa asteptam dupa altii, asta pt ca am ajuns la timp la starea civila, am stiut sa apreciem cat dureaza ca sa programam biserica in functie de asta... la restaurant am ajuns la ora ce le-o comunicasem dinainte (tin sa precizez ca distanta dintre biserica si restaurant a fost de 60 km). Am intrebat, m-am intersat cat dureaza fiecare eveniment, i-am rugat sa ne spuna ora cat mai exacta, daca se respecta acea ora, daca e cazul sa asteptam dupa altii, ce marja de eroare sa ne luam si tinand cont de toate astea am reusit sa le planificam cum trebuie.
Iar in ziua nuntii am stat ft relaxata, nu m-am stresat cu chestii de organizare, pt ca era totul pus la punct dinainte, fiecare stia care e rolul lui si cum sa ajute, soferul stia la cat trebuie sa plece cu mirele, stiau dinainte la ce ora trebuie sa ia buchetele / florile de la florarie, soferul de pe autobuz stia la ce ora trebuie sa ajunga la biserica sa ia invitatii (a fost nevoie de asa ceva din cauza distantei mari dintre biserica si restaurant). Ne-au ajutat si parintii si unele rude apropiate ft mult (fiecare avea lista lui de taskuri). La restaurant nu a fost cazul ca eu sau mirele sa ne asiguram ca invitatii au bautura... urmareau subtil parintii lucrurile astea, ca ospatarii sa isi faca treaba cum trebuie.
Daca nu ai parinti sau alti prieteni care sa te ajute in ziua nuntii, da, atunci poti apela la un wedding planner. Dar din punctul meu de vedere, lucrul facut de tine iese mai bine decat cel facut de un strain, pt ca e facut cu mult mai mult interes si pasiune.
b_ralu_83
Postat pe 5 Mai 2010 14:49
De la: b_ralu_83, la data 2010-05-04 11:29:31Buna,


@ avatarstuff: De ce sa ma influneteze wedding planner-ul sa folosesc un anumit tip de aranjamente, pt ca se poarta foarte mult sau o anumita culoare cand de fapt mie nu imi place...
De ce sa merg sa imi aleg rochita cu o persoana necunoscuta? care ma poate influenta sa imi iau ceva ce se incadreaza in tematica nuntii si nu e ft scumpa dar care nu este ceea ce am visat eu si in adancul sufletului meu sa nu fiu multumita... sau nu corespunde stilului meu? pt ca oricat de multe intrebari puneti voi tot nu veti reusi sa cunoasteti o persoana ft mult intr-un timp atat de scurt...


Sa concluzionez: NU mi se pare o necesitate folosirea unui wedding planner ci un moft, o alta fitza imprumutata.




Preconceptiile despre wedding planner sunt de obicei cele de acest gen. De aceea am vrut sa deschid acest topic. Poate mai lamurim pe cineva.
Ce NU FACE un wedding planner (bun si competent)?
NU impune.
NU alege.
NU isi da cu parerea.
NU influenteaza.

Ce FACE un wedding planner?

ASCULTA. Empatic si activ.
RECOMANDA. Cu incredere si prin pricepere.
PLANIFICA. Riguros si cu respect fata de client.

Wedding planner-ul se pricepe sa inteleaga fiecare cuplu in parte pentru ca asta ii este meseria. Sau vocatia. Nu trebuie sa pui o suta de intrebari pentru a intelege gusturile unui om. Nu suntem atat de complicati pe cat ne place sa credem. In plus, aceasta meserie nu este pentru oricine. Desi la noi nu exista calificare institutionalizata, exista domenii de studii care te pot recomanda mai mult sau mai putin.

Psihologia cuplului si a familiei si psihoterapia ma recomanda pe mine, personal, in calificarea ca wedding planner. Am pretentia sa cred ca in momentul in care merg cu mireasa la proba disting intre si . Pentru ca emotia pe care o simte mireasa cand pune pe ea rochia de vis se transmite empatic.

In plus, un wedding planner nu iti va recomanda rochia " aia ieftina si naspa" ci rochia in buget, care se potriveste cu personalitatea miresei. Un wedding planner te ajuta sa intelegi ce vrei si ce nu vrei. Nu pentru ca este el marele "cititor", ci pur si simplu pentru ca aceasta ii este meseria si vrea sa isi faca treaba cat mai bine cu putinta.

Inca ceva: wedding planning-ul nu este o cheltuiala in plus. Eu, ca wedding planner al agentiei Avatar Stuff, ajut permanent cuplurile sa economiseasca. Restaurantul, formatia de nunta si fotograful sunt costuri care pot sa scada chiar si cu pana la 20% daca ai langa tine un wedding planner pregatit.

Probabil ca voi "milita" pentru aceasta meserie pana cand voi simti feedback-ul pozitiv de care are nevoie industria ospitaliera.
Mult succes tuturor!

Felicitari, b_ralu_83 pentru ca ai reusit sa organizezi o nunta asa cum ti-ai dorit, fara sa apelezi la un wedding planner! Si casa de piatra!
avatarstuff
Postat pe 7 Mai 2010 10:53
@ avatarstuff:
Merci in primul rand pt urari si felicitari pt asta "Psihologia cuplului si a familiei si psihoterapia ma recomanda pe mine, personal, in calificarea ca wedding planner." Ma bucur cand lucrurile sunt facute cu profesionalism, sunt multi care daca au ceva experienta in nunti cred ca pot fi si organizatori.
Ceea ce ma deranjeaza in continuare este ca evenimentul casatoriei a devenit o adevarata industrie, apar mereu noi cerinte, must-uri. Acum wedding planner-ul este considerat un moft in Romania, dar peste vreo 4-5 ani toti vor apela la asa ceva, va deveni necesitate. Trebuie sa iti planifici nunta cu cel putin un an inainte pt ca altfel nu vei gasi restaurant, muzica, fotograf. Se investesc ft multi bani in organizarea unei nunti, foarte multi tineri amana nunta din cauza lipsei banilor. E trist ca se acorda atat de multa atentie organizarii si pregatirii evenimentului decat evenimentului in sine.Care e bucuria mireselor? ca au avut o nunta ca la carte? sau ca s-au casatorit cu persoana iubita?
b_ralu_83
Postat pe 7 Mai 2010 12:27
De la: avatarstuff, la data 2010-05-07 10:53:14
De la: b_ralu_83, la data 2010-05-04 11:29:31Buna,


@ avatarstuff: De ce sa ma influneteze wedding planner-ul sa folosesc un anumit tip de aranjamente, pt ca se poarta foarte mult sau o anumita culoare cand de fapt mie nu imi place...
De ce sa merg sa imi aleg rochita cu o persoana necunoscuta? care ma poate influenta sa imi iau ceva ce se incadreaza in tematica nuntii si nu e ft scumpa dar care nu este ceea ce am visat eu si in adancul sufletului meu sa nu fiu multumita... sau nu corespunde stilului meu? pt ca oricat de multe intrebari puneti voi tot nu veti reusi sa cunoasteti o persoana ft mult intr-un timp atat de scurt...


Sa concluzionez: NU mi se pare o necesitate folosirea unui wedding planner ci un moft, o alta fitza imprumutata.




Preconceptiile despre wedding planner sunt de obicei cele de acest gen. De aceea am vrut sa deschid acest topic. Poate mai lamurim pe cineva.
Ce NU FACE un wedding planner (bun si competent)?
NU impune.
NU alege.
NU isi da cu parerea.
NU influenteaza.

Ce FACE un wedding planner?

ASCULTA. Empatic si activ.
RECOMANDA. Cu incredere si prin pricepere.
PLANIFICA. Riguros si cu respect fata de client.

Wedding planner-ul se pricepe sa inteleaga fiecare cuplu in parte pentru ca asta ii este meseria. Sau vocatia. Nu trebuie sa pui o suta de intrebari pentru a intelege gusturile unui om. Nu suntem atat de complicati pe cat ne place sa credem. In plus, aceasta meserie nu este pentru oricine. Desi la noi nu exista calificare institutionalizata, exista domenii de studii care te pot recomanda mai mult sau mai putin.

Psihologia cuplului si a familiei si psihoterapia ma recomanda pe mine, personal, in calificarea ca wedding planner. Am pretentia sa cred ca in momentul in care merg cu mireasa la proba disting intre si . Pentru ca emotia pe care o simte mireasa cand pune pe ea rochia de vis se transmite empatic.

In plus, un wedding planner nu iti va recomanda rochia " aia ieftina si naspa" ci rochia in buget, care se potriveste cu personalitatea miresei. Un wedding planner te ajuta sa intelegi ce vrei si ce nu vrei. Nu pentru ca este el marele "cititor", ci pur si simplu pentru ca aceasta ii este meseria si vrea sa isi faca treaba cat mai bine cu putinta.

Inca ceva: wedding planning-ul nu este o cheltuiala in plus. Eu, ca wedding planner al agentiei Avatar Stuff, ajut permanent cuplurile sa economiseasca. Restaurantul, formatia de nunta si fotograful sunt costuri care pot sa scada chiar si cu pana la 20% daca ai langa tine un wedding planner pregatit.

Probabil ca voi "milita" pentru aceasta meserie pana cand voi simti feedback-ul pozitiv de care are nevoie industria ospitaliera.
Mult succes tuturor!

Felicitari, b_ralu_83 pentru ca ai reusit sa organizezi o nunta asa cum ti-ai dorit, fara sa apelezi la un wedding planner! Si casa de piatra!


Doamne, cate discutii contractorii ptr. un subiect !

Fetelor , nu ne obliga nimeni sa apelam la un consultant, specialist "wedding planner " fara voia nostra.
Cu siguranta toate apelam la un stilist, designer vestimentar atunci cand avem nevoie.
De ce ?
Sa ne sfatuiasca cum sa ne machem, sa ne coafam , sa ne alegem tinutele care ne avantajeaza , etc.
Ca nu ne permitem sa apelama la astfel de servicii este o alta discutie.

La modul cel mai sincer va spun :
Acum ceva timp am participat la nunta cumnatei mele. A fost o nunta extrem, extrem de reusita DAR ....SUPER STRESANTA ... ptr. noi toti.
Cumnata mea planificase totul.
Noi toti cu listutzele.
Eram stresati sa facem totul ca la carte, sa nu cumva sa suparam mireasa.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Nunta a avut loc in Palatul Stirbei din Buftea, langa studiorurile Media Pro.
Decorul DE VIS , locatia SUPERBA.
Realizam noi cei cu listutza, pe parcursul desfasurarii evenimentului, ca stia cum trebuie sa fie detaliu din aranjamentul salii si o simteam tensionata.

SI... de atata tensiune acumulata in pregatirea nuntii CA LA CARTE ... in timpul desfasurarii nuntii,la local ... ne-am trezit cu mireasa ca a facut o cadere de calciu si... iata-ne pe mine si pe fratele ei mergand cu mireasa la spital.
Ce-i drept ca o fiola de calciu a rezolvat totul, nimeni nu a stiut nimic , nici macar soacra mea (decat cu mult dupa eveniment ) DAR ... a fost un stres major.
La nici 2 luni au fost nasi.
Imediat dupa nunta lor au contactat o firma de organizat evenimente si ... totul a fost ... super relaxant.
Nu tu coordonat autocar care aducea nuntasii din provincie, nu tu ca pensiunea unde erau gazduiti nuntasii este OK, nu tu intarziere la cununie ( ca cei programati inaintea ta stau mai mult la ceremonie), nu tu faptul ca pozele nu sunt reusite si multi erau crispati in timp ce mirii erau OK sau invers, etc.
Nu v-i s-a intamplat ca mirii sa fie Ok in fotografie si musafirii, nuntasii sa fie schimonositzi ... si astfel sa nu le puteti oferi o fotografie cu voi pentru ca aratau ca aiurea...?
Sa fim seriosi !

Sper ca nu v-am suparat.
Repet : nu ne permitem o agentie de evenimnete, nu ne permitem o sala decorata ca in visele noastre ... dar sa "desfintzam " o astfel de initiativa este mult prea mult.

Va doresc tuturor numai si " Casa de Piatra ".

Pupici tuturor
grace002227
Postat pe 7 Mai 2010 12:40
Sper ca nu v-am suparat.
Repet : nu ne permitem o agentie de evenimnete, nu ne permitem o sala decorata ca in visele noastre ... dar sa "desfintzam " o astfel de initiativa este mult prea mult.

Va doresc tuturor numai si " Casa de Piatra ".

Pupici tuturor
iulik_flore
Postat pe 7 Mai 2010 19:39
Pentru ca stiu ca acest forum nu este citit doar de foste si viitoare mirese, ci si de agentii de evenimente, a pune in discutie ce inseamna wedding planning este foarte important pentru mine.
Si a intelege ca wedding planning-ul este un serviciu realizat de profesionisti este si mai important, pentru toate partile implicate, de la mirese la agentii.
Va multumesc pentru feedback tuturor!

In plus, pentru a creste pretentiile clientilor, e nevoie si de polemici.

Va doresc tuturor, din suflet, pregatiri usoare si nu doar o nunta, ci si o viata linistita si frumoasa!
Pupici!
avatarstuff
Postat pe 8 Mai 2010 09:08
multumim
iulik_flore
Postat pe 8 Mai 2010 12:11
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=pufuleta&id_user=16084
rricarda2003
Postat pe 10 Mai 2010 11:34
tarot_healthy
Postat pe 11 Mai 2010 15:16
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mellynda&id_user=16713
flavystyle
Postat pe 12 Mai 2010 00:29
la sala te ajuta doar cu detaliile despre ce se intampla acolo.. si doar daca acea sala este accesorizata si are .... contracte ferme ca sa sustina hmm.. un weding planner... este mai mult de atunci .. si ar trebui sa-l intocmiti inainte de a incepe alegerea salii..! si sunt multe de discutat .... daca s-a ales sala ... well.... atunci cu cel care v-a conduce nunta " staroste " , " vornic" , " maestro " ... va poate ajuta cel mai mult ! afilipas@yahoo.com ... pentru diferite informatii suplimentare sau 0756 056 565 ... Cluj Napoca !
AFILIPAS
Postat pe 18 Mai 2010 19:28
NUNTA E UN EVENIMENT FOARTE IMPORTANT IN VIATA FIECARUIA.INCREDE-TE IN NOI PENTRU A STII TOTUL DESPRE ORGANIZAREA UNEI NUNTI. NOI TE AJUTAM SA ITI ORGANIZEZI NUNTA PERFECTA!PENTRU ORGANIZAREA UNEI NUNTI PERFECTE... TIMPUL NU ESTE NICIODATA SUFICIENT
www.moniquemariaje.ro
PENTRU NUNTI IN BRASOV
grace009025
Postat pe 26 Mai 2010 20:34
De la: grace009025, la data 2010-05-26 20:34:28 TIMPUL NU ESTE NICIODATA SUFICIENT



Tin sa contrazic un pic aceasta afirmatie. Pentru noi, timpul tau este mereu arhi-suficient. Pentru relaxare, pentru placerea de a fi in centrul atentie, pentru discutii si chiar pentru lenevie...

Iar timpul nostru, al organizatorilor, in masura in care este bine gestionat, devine suficient. Se transforma.
Avatar Stuff creeaza evenimente chiar si in ultimul moment, ca o poezie scrisa pe loc.
Aveti posibilitatea de a beneficia de primul serviciu din Romania de "ORGANIZARE LA MINUT".
Mai multe detalii aici:
http://www.avatarstuff.eu/blog/?p=97


Succes si relaxare!

avatarstuff
Postat pe 27 Mai 2010 11:05
Ofer spre inchiriere Limuzina pt NUNTA cu sofer. Chrysler C300 argintiu metalizat cu sofer. Tariful este 25euro/ora Urban fara limita de km sau extraurban plus costul combustibiluli.Tel de contact 0746762204
cj25har
Postat pe 4 Iunie 2010 12:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dj nunta pt jud Alba 3 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:02
unde comandati decoratiunile pentru nunta? 83 De la: ully1986 24 August 2017 23:47
fantana de ciocolata 28 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:23
decoratiunile nonflorale 30 De la: imagineanuntiitale 27 Aprilie 2009 19:23
foarte important 4 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:39