Setari Cookie-uri

Cea mai proasta abordare

exemple proaste de abordare:

-"ce faci papusa?"
-"frumoaso, nu vrei sa iesim impreuna?"
-"ce iti iau de baut?"
-"buna, stii esti o fata frumoasa/draguta si as vrea sa te cunosc"/ "buna, as vrea sa te cunosc"
-orice abordare in care te apropii de ea la 10 minute dupa ce ti-a surprins privirea
- ochesti fata pe banca, opresti masina mai in fata, dai in spate si o intrebi daca vrea sa iese cu tine in oras
- orice abordare in care nu o privesti continuu in ochi pe durata convorbirii
- orice abordare in care stai fata in fata cu ea
- orice abordare in care pari stresat/nervos
- orice abordare in care atunci cand vrei o fata dintr-un grup mergi direct la ea
- orice abordare in care ai privit-o mai mult decat o data de sus pana jos, si data respectiva trebuie sa fie atunci cand ii faci primul compliment. privitul in sani si la picioare se rezerva dupa ce o castigi
- abordarile in care mergi la ea stresat/plictisit de viata etc.
- orice abordare in care o tratezi ca pe o zeita la care nu poti ajunge
- orice abordare in care nu stii ce vrei. trebuie sa stii pentru ce o abordezi
- orice abordare in care incerci sa impresionezi

leo_
Postat pe 23 August 2010 04:01
De la: leo_, la data 2010-08-23 04:01:08exemple proaste de abordare:

-"ce faci papusa?"
-"ce iti iau de baut?"
-"buna, stii esti o fata frumoasa/draguta si as vrea sa te cunosc"/ "buna, as vrea sa te cunosc"
-orice abordare in care te apropii de ea la 10 minute dupa ce ti-a surprins privirea
- ochesti fata pe banca, opresti masina mai in fata, dai in spate si o intrebi daca vrea sa iese cu tine in oras
- orice abordare in care atunci cand vrei o fata dintr-un grup mergi direct la ea
- orice abordare in care ai privit-o mai mult decat o data de sus pana jos, si data respectiva trebuie sa fie atunci cand ii faci primul compliment. privitul in sani si la picioare se rezerva dupa ce o castigi

Ce destept esti tu :)
GreenEyes78
Postat pe 23 August 2010 10:14
De la: soraderazboi, la data 2010-07-31 00:42:18Si inca o tema care ar putea fi folsitoare daca sint ochi s-o citeasca si s-o inteleaga (si sint sigura ca exista useri care pot intelege tema asta).
Care vi se pare cea mai proasta abordare pe care o poate aborda un barbat atunci cind incearca sa va atraga atentia?

Gramatica limbii romane sint=sunt sint=sunt
klaudyaO
Postat pe 23 August 2010 10:39
De la: GreenEyes78, la data 2010-08-23 10:14:53
De la: leo_, la data 2010-08-23 04:01:08exemple proaste de abordare:

-"ce faci papusa?"
-"ce iti iau de baut?"

Ce destept esti tu :)

mersi, apreciez complimentele, chiar daca nu vin intotdeauna de la femei
leo_
Postat pe 23 August 2010 11:18
nu intentionam sa jignesc pe nimeni, dar de obicei tinuta sau atitudinea atrage f mult atentia si bn inteles ..o replica de agatat. Eu sunt mai goth putin si am obs reactia baietilor pe strada.Adica wtf e cu asta? nu se baga nimeni in sema. Dar cand trebuia sa ma imbrac mai casual sau alt stil(o petrecere, aniversare, iesire cu clasa etc) erau alte reactii...nu stiu,poate gresec. Si mosuletii astia trecuti de 40 ani sunt asa libidinosi...mie mi s-a intamplat cand treceam prin parc sau pe sub un pod sa vad cate unul care isi arata jucaria....
matic888
Postat pe 23 August 2010 12:54
De la: matic888, la data 2010-08-23 12:54:25nu intentionam sa jignesc pe nimeni, dar de obicei tinuta sau atitudinea atrage f mult atentia si bn inteles ..o replica de agatat. Eu sunt mai goth putin si am obs reactia baietilor pe strada.Adica wtf e cu asta? nu se baga nimeni in sema. Dar cand trebuia sa ma imbrac mai casual sau alt stil(o petrecere, aniversare, iesire cu clasa etc) erau alte reactii...nu stiu,poate gresec. Si mosuletii astia trecuti de 40 ani sunt asa libidinosi...mie mi s-a intamplat cand treceam prin parc sau pe sub un pod sa vad cate unul care isi arata jucaria....

buna.
esti prietena lu' batman?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 23 August 2010 13:23
De la: matic888, la data 2010-08-23 12:54:25nu intentionam sa jignesc pe nimeni, dar de obicei tinuta sau atitudinea atrage f mult atentia si bn inteles ..o replica de agatat. Eu sunt mai goth putin si am obs reactia baietilor pe strada.Adica wtf e cu asta? nu se baga nimeni in sema. Dar cand trebuia sa ma imbrac mai casual sau alt stil(o petrecere, aniversare, iesire cu clasa etc) erau alte reactii...nu stiu,poate gresec. Si mosuletii astia trecuti de 40 ani sunt asa libidinosi...mie mi s-a intamplat cand treceam prin parc sau pe sub un pod sa vad cate unul care isi arata jucaria....

in sfarsit cineva care spune mosuletz unuia peste 40 de ani
cand o sa ai tu 50 de ani o sa crezi ca moshuletii aceia sunt niste prospaturi intangibile si o sa cauti podurile cu jucarii
pickard
Postat pe 23 August 2010 13:36
De la: soraderazboi, la data 2010-07-31 00:42:18Si inca o tema care ar putea fi folsitoare daca sint ochi s-o citeasca si s-o inteleaga (si sint sigura ca exista useri care pot intelege tema asta).
Care vi se pare cea mai proasta abordare pe care o poate aborda un barbat atunci cind incearca sa va atraga atentia?

o tema extraordinar de folositoare ar fi fost una in care incercai macar sa nu terorizezi limba romana ,in special ramura gramaticii, asa.... din nefericire nu prea meriti un raspuns pertinent.
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 August 2010 14:41
De la: pickard, la data 2010-08-23 13:36:14

in sfarsit cineva care spune mosuletz unuia peste 40 de ani
cand o sa ai tu 50 de ani o sa crezi ca moshuletii aceia sunt niste prospaturi intangibile si o sa cauti podurile cu jucarii

Mda... nici nu-mi vine sa ma gandesc la femininul lui "mosulet" Si nu inteleg de ce doar barbatilor "in varsta" li se spune "libidinosi". Despre cei mai tineri in jur de 18-19...20+ care corespund definitiei, se zice ca sunt cool, super, hot....etc.
luchianramona
Postat pe 23 August 2010 15:07
fluieratul pe strada mi se pare cel mai jalnic....nu imi vin in minte si alte abordari cretine
badkitty
Postat pe 23 August 2010 15:31
De la: klaudyaO, la data 2010-08-23 10:39:46

nu stiu de ce atita scandal pentru o aberatie introdusa in gramatica limbii romane de niste academicieni facuti la apelul bocancilor care dupa revolutie nu au avut altceva mai bun de facut decit sa mai introduca astfel de reguli cu care au bulversat intreaga limba ramana.eu cred ca ambele sunt/sint acceptate.
"soro "dar ai prieteni nu gluma...
RUY_BLAS
Postat pe 23 August 2010 15:53
Cand foloseste complemente banale,citite din aceeasi carte de toti barbatii...folosesc metode identice toti!
mihaela_tomitza_91_yahoo_com
Postat pe 23 August 2010 16:16
De la: sirghea, la data 2010-08-23 15:53:56

nu stiu de ce atita scandal pentru o aberatie introdusa in gramatica limbii romane de niste academicieni facuti la apelul bocancilor care dupa revolutie nu au avut altceva mai bun de facut decit sa mai introduca astfel de reguli cu care au bulversat intreaga limba ramana.eu cred ca ambele sunt/sint acceptate.
"soro "dar ai prieteni nu gluma...

nu te ataca frate...stai calm...abordam in plan gluma ;)
klaudyaO
Postat pe 23 August 2010 16:36
De la: mihaela_tomitza_91_yahoo_com, la data 2010-08-23 16:16:13Cand foloseste complemente banale,citite din aceeasi carte de toti barbatii...folosesc metode identice toti!

Si cam care ar fi "complementele" folosite? Ca sunt nedumerita
Alea circumstantiale de mod, sau de loc? or fi alea de timp ?

hmm... greu de zis
cristina_xxx2006
Postat pe 23 August 2010 16:39
hm...nu stiu cum si daca o sa mai fiu la 50 ani...si nu stiu in mintea mea la 20 ani da...la 40 ani sunt mosuleti si da sunt libidinosi..parerea mea.
Si...nu...nu sunt prietena lui Batmnan...=))
matic888
Postat pe 23 August 2010 22:56
De la: matic888, la data 2010-08-23 22:56:06hm...nu stiu cum si daca o sa mai fiu la 50 ani...si nu stiu in mintea mea la 20 ani da...la 40 ani sunt mosuleti si da sunt libidinosi..parerea mea.

de-ai stii cat ma bucur
geo_reincarcat_iara
Postat pe 23 August 2010 23:42
De la: matic888, la data 2010-08-23 22:56:06hm...nu stiu cum si daca o sa mai fiu la 50 ani...si nu stiu in mintea mea la 20 ani da...la 40 ani sunt mosuleti si da sunt libidinosi..parerea mea.

... dar ... daca au 60 si il cheama ... IRI ... ce te-ar mai filma aia de la can can prin gaura cheii ... ... ai realiza ce inseamna barbat ... matur ...

marco918
Postat pe 23 August 2010 23:49
De la: Barbie30, la data 2010-08-22 10:48:09
De la: geo_reincarcat_iara, la data 2010-08-22 10:44:18
De la: alina_miculschi, la data 2010-08-22 09:10:55
De la: felixcat, la data 2010-07-31 11:00:23ii bagam eu vreo doua pedale in gura daca nu se linistea :))
nu mi'a dat.. pana si o priza are mai multa bioenergie decat ea.

... si mai vorbiti de "abordare"?! voi "astia" care nici macar nu stiti cum sa refuzati una?!

abordeaza-ma pe mini, sa vezi ce frumos si educat te refuz!

Iote ca de abordez eu ][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/2124/2124481xsrciu1ffu.gif[/img][/url]

Ma refuzi?

La asa abordare ... un refuz e greu de exprimat ...
alina_miculschi
Postat pe 24 August 2010 07:59
Cea mai proasta abordare pe care o poate aborda !!!!....hahaha
Lenusa
Postat pe 24 August 2010 16:18
Lenusa
Lenusa
ai avut emotii de ai scris de trei ori?
geo_reincarcat_iara
Postat pe 24 August 2010 16:34
Insistenta. Trebuie sa fie atractie din prima....daca nu e ,degeaba insista!
kudika227120
Postat pe 25 August 2010 12:15

Si cine ti-a zis tie ca cealalta forma ( Sint ) Ar fi incorecta sau interzisa !
Nu va dati asa de rotunde , mai bine raspunde la topic ! Daca n-ai ce FLIT!

Postat pe 25 August 2010 21:18
De la: marco918, la data 2010-08-23 23:49:45

... dar ... daca au 60 si il cheama ... IRI ... ce te-ar mai filma aia de la can can prin gaura cheii ... ... ai realiza ce inseamna barbat ... matur ...

=)) mai bn mor de foame decat sa fac asta.
matic888
Postat pe 25 August 2010 22:16
abordarile jalnice sunt multe
sunt ca urmare a disperarii si lipsei de maniere
uneori, cele care aleg tipi maturi stiu ce vor-pt o perioada scurta de timp- si au o relatie pt ca sunt "educati" sunt catalogate
eu nu pricep de ce sa fii cu un taranoi tampit care nu-l duce capul decat "papusa ce faci?" sau "cum va simteti fetele?"...niste penibilitati agramate si fara noima
am oroare de astfel de specimene
cool pe naiba tarani frustrati
dragon_fly88
Postat pe 25 August 2010 22:31
De la: matic888, la data 2010-08-25 22:16:41
De la: marco918, la data 2010-08-23 23:49:45

=)) mai bn mor de foame decat sa fac asta.

... ... ce vrajeala ai ... cind e vorba de cascaval uiti de toata ''constiinta'' ... ... si apoi e rau sa ai bani incit sa iti permiti sa iti pui geanta de 10 000 de euro in cap si sa iti zimbeasca toata lumea ...

... mai rau ca nu mai sint multi ca astia, iar aia tinerei sint si mai jalnici ... dau o friptura la schimb cu o pompa ... si, mamaaaaa, daca nu sint gramada de miromositze disponibile pentru o prestatie ...

marco918
Postat pe 25 August 2010 22:39
fii direct...imi placi si mi-ar place si mai mult daca ai accepta sa te intalnesi tuc mine...ce zici?

Citeste relatiidecuplu.ro/blog
kudika109274
Postat pe 25 August 2010 22:44
De la: kudika109274, la data 2010-08-25 22:44:52fii direct...imi placi si mi-ar place si mai mult daca ai accepta sa te intalnesi tuc mine...ce zici?

Citeste relatiidecuplu.ro/blog

imi placi si te-as place si mai mult daca n-ai scrie bazaconii.
geo_reincarcat_iara
Postat pe 25 August 2010 23:23
sunt atatea abordari proaste...pe mine cea mai tare ma irita:
-Buna pisi,ce buna te`ai facut!
-Buna...
-Esti libera?...vrei sa iesi cu un machio adevarat?

:))):))):)).....deci nu suport oamenii astea:))
IoneLuka
Postat pe 26 August 2010 14:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mistica cifrei 2 8 De la: 2 Decembrie 2012 08:50
Dragostea nu tine o vesnicie?! 12 De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 19:48
Este oare posibil?sfat 76 De la: ironia 11 Septembrie 2009 12:15
SEX=DRAGOSTE? 25 De la: sirghea 2 Septembrie 2010 16:31
Anticonceptionalele 5 De la: Smokey 5 Aprilie 2011 13:11