Mai multe
De la: felixcat, la data 2010-07-31 11:05:50sa se consemneze.. si femeile au metode proaste de agatare! Asa e ... dar totusi femeile chiar daca o mai dau in bara cand inceraca sa agate nu se pun singure in situatii atat de penibile cum fac unii barbati ... pot fi chiar amuzante Moldoveanca de pe Prut : "Auzi, colegu' ! Nu vrei sa mergem intr-un bar sa bem o sticla de vodca?" |
||
|
ilovethisgame Postat pe 31 Iulie 2010 17:44 |
||
|---|---|---|
De la: Barbie30, la data 2010-07-31 12:13:52De la: soraderazboi, la data 2010-07-31 11:54:07Trebuia sa ma astept sa taxati chiar si cea mai mica greseala de exprimare, desi sinteti plini si voi de asa ceva. Pai si ce-ar trebui sa fac? Sa vorbesc de una singura? Oricum, interpretari se fac cu carul. Ce mai conteaza una-doua in plus? |
||
|
soraderazboi Postat pe 31 Iulie 2010 21:39 |
||
|
Mie cea mai proasta abordare mi se pare aceea in care barbatul, sugrumat de orgoliu si de teama de a nu deveni vulnerabil, se poarta ca la gradinita, dar poate cu ceva mai mult rafinament. Si ce face atunci? Trateaza femeia cu aroganta, o face, subtil sau nu, in toate felurile, si asteapta ca ea sa se recunoasca "infrinta" pentru ca el sa poata sa o "consoleze" un pic. Cum vi se pare un astfel de comportament? |
||
|
|
||
|
soraderazboi Postat pe 31 Iulie 2010 21:43 |
||
| sa sti ca eu m'am comportat cu o tipa asa cum te porti cu o carpa de sters pe jos vreo cateva saptamani, fara nici un interes si tipa a ajuns sa imi spuna ca ma iubeste.. asa ca nu te mira tu prea mult, aici deja depinde de individ nu doar de sexul sau. | ||
|
felixcat Postat pe 1 August 2010 11:40 |
||
tip care trece direc la subiect... mergem sa facem si noi un copil asa frumos ca tine...?! am auzit-o pe strada... nu imi era adesata bebe avea caciulita
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 1 August 2010 11:56 |
||
| Bineinteles ca eu mi-am exprimat strict punctul meu de vedere. Pentru mine, aceasta abordare este una idioata. Eu nu as vrea sa se indragosteasca de mine un barbat cu stima de sine atit de zguduita incit sa-mi permita sa fac din el o cirpa de spalat pe jos. Si nici de mine nu mi-ar placea deloc daca m-as comporta asa. | ||
|
soraderazboi Postat pe 1 August 2010 11:56 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-07-31 21:43:23Mie cea mai proasta abordare mi se pare aceea in care barbatul, sugrumat de orgoliu si de teama de a nu deveni vulnerabil, se poarta ca la gradinita, dar poate cu ceva mai mult rafinament. Si ce face atunci? Trateaza femeia cu aroganta, o face, subtil sau nu, in toate felurile, si asteapta ca ea sa se recunoasca "infrinta" pentru ca el sa poata sa o "consoleze" un pic. cand eram in general ma tagea un coleg de clasa de codite...pentru ca ii eram draga...
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 1 August 2010 11:57 |
||
Pai da, dar si acum iti plac tot barbatii care se poarta ca la gradinita, pentru ca nu au evoluat intre timp?
|
||
|
soraderazboi Postat pe 1 August 2010 12:00 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-08-01 11:56:48Bineinteles ca eu mi-am exprimat strict punctul meu de vedere. Pentru mine, aceasta abordare este una idioata. Eu nu as vrea sa se indragosteasca de mine un barbat cu stima de sine atit de zguduita incit sa-mi permita sa fac din el o cirpa de spalat pe jos. Si nici de mine nu mi-ar placea deloc daca m-as comporta asa. mie mi'a placut, a fost un experiment social interesant. |
||
|
felixcat Postat pe 1 August 2010 12:43 |
||
Da, sigur, experiment social, my ... Bine, gata, fara cuvinte obsecene.
|
||
|
soraderazboi Postat pe 1 August 2010 12:44 |
||
nu trebuie sa ma crezi doar am vrut sa vad pana unde poate sa fie intinsa limita unei persoane, tu faci anumite premize eronate pe baza unor preconcepti pe care le ai despre mine pt ca nu ma cunosti e ca si cum m'as imbraca precum un peste si as spune ca ma duc noaptea sa dau de mancare la orfani
|
||
|
felixcat Postat pe 1 August 2010 12:52 |
||
| Nu am facut nici un fel de presupuneri la adresa ta, postarea anterioara era mai degraba in spirit de gluma. Bineinteles ca toti avem dreptul sa experimentam ce ne dorim... dar, dupa umila mea parere, atita timp cit nu ranim pe altii intentionat. | ||
|
soraderazboi Postat pe 1 August 2010 12:56 |
||
| lasa sa sufere, e un sentiment intens, decat sa hiberneze degeaba. | ||
|
felixcat Postat pe 1 August 2010 13:08 |
||
De la: clau19, la data 2010-07-31 14:28:21De la: kitty_krieger, la data 2010-07-31 14:23:40 sunteti cei mai tari! ati reusit sa deturnati topicul (care fie vorba intre noi e jalnic )!!!!!continuati ca imi place de...mor....aaaaa adica....miau!!!!!!! |
||
|
loobety Postat pe 21 August 2010 06:37 |
||
| era vorba despre proasra abordare a pisicilor!!??!!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
silvia_sabau Postat pe 21 August 2010 09:06 |
||
Cea mai proasta abordare? Este in cazul in care esti un incompetent,un badaran,un libidinos si incerci tot felul de abordari de cea mai joasa speta,urasc genul asta de oameni si sa stii ca sunt si femei si barbati de genul asta.Cei care au bani au si fitze(nu ma refer la toata lumea) si au impresia ca li se cuvine totul inclusiv de a aborda pe cineva in orice problema.....sunt multe de spus.....
|
||
|
Etienne_Navare Postat pe 21 August 2010 09:09 |
||
Atunci cand incearca sa ma abordeze folosind un limbaj pueril si de prost gust: "ce faci papusa ,nu vii la o cafea ?...sau "ce tare esti ,vrei numai d'aia cu banu pe ei ?!" ... Tot de domeniul prostiei este si acela cand cineva doreste sa abordeze pe cineva care vadit nu se ridica la "nivelul" ei ! Cu o tinuta dezagreabila,pungita sau patata , cu vreo burta "imperiala",care se piaptana cu prosopul, sau vreo fata de 2 lei si nebarbierita,emanand tutun sau transpiratie il vezi ca te pasaie sau te cheama "telefonic" : " Alo !..Alo !..singurica ?!...Nu zic ca tupeul fatis nu ar fi apanajul barbatilor care sunt "obligati" sa incerce, dar..."ne mai uitam si noi pe langa noi cand vrem sa facem lucruri d'astea" ! Suntem oare persoanele care sa flirteze cu cineva de conditia ei ?!.. Suntem oare atat de pedanti si manierati sa abordam pe cineva care arata in asa fel ?!... "Barbatii inainte de toate cand parasesc domiciliul , inca de pe hol sa faca bine si sa se uite in oglinda ceva timp inainte sa "agate" pe cineva de sex opus !!!
|
||
|
crysis Postat pe 21 August 2010 09:10 |
||
Buna papusa.. aia este masina mea, ce zici? facem o tura? Penibil
|
||
|
irina_aristide Postat pe 21 August 2010 09:39 |
||
Cred ca mai utila si mai interesanta ar fi o discutie pe o tema inversata...
|
||
|
Millennium Postat pe 21 August 2010 09:43 |
||
| Offffffff....deja mi se face si...cd ma gandesc cati libidinosi,oameni de nimik habar nu au de capul lor si se cred super eroi(mai ales cei de bani gata) sunt niste incompetenti in a aborda pe cineva,au impresia ca dc au bani,masini scumpe si haine de super firma sunt si super tari,ba din contra,conteaza mai mult sa ai bun simt,naturalete si nu in ultimul rand ceva in cap,dc nu stii sa legi nici macar 2 cuvinte din partea mea poti avea tot aurul din lume ca tot badaran si om de nimik esti.....si ca sa nu devin prea aspra vb numai de sex masculin sa stii ca si printre femei exista destule specime de genul asta care au impresia ca li se cuvine totul. | ||
|
Yellowrose Postat pe 21 August 2010 10:00 |
||
Buna tuturor. Referitor la cea mai proasta abordare ...cred ca nu e numai una insa as putea sa spun doua care pe mine ma pun pe fuga ... Una ar fi cea cu textele gen manelisti inraiti care vad femeile ca pe un accesoriu :) - ce buna esti,te fac un suc??.... sau... buna gagico, ti-ar sta bine in masina mea...ce zici? ...daca n-are cine sa te sune, te sun eu....si nnnn texte de genu asta care sa fim seriosi....nu atrag in ziua de azi nicio pustoaica. :) A doua abordare e cea de copil de gradinita, cand individu' nu stie sa se exprime in cuvinte si sa-ti spuna ca te place ...si atunci incepe si te impinga sau recurge la orice gest tampit pentru a-ti arata asta. Poate tineti minte vreun/vreo coleg/colega de la gradinita care va lua la palme sau va strangea de obraji pentru ca ii placea de voi...eh, eu am avut o experienta d-asta. Cred ca cel mai bine ar fi sa fim naturali, sa zambim frumos si cu un salut simplu si un subiect de discutie nu foarte exagerat am putea sa abordam pe oricine. Acum...fiecare cu ideile lui. Pupici si succes
|
||
|
mirelia Postat pe 21 August 2010 10:35 |
||
| buna FELIXCAT, oare daca dai dovada de aroganta si prostie crezi ca esti mai interesant? citeste tot ce ai scris si de pisici si de prietena ta cu care te purtai ca si cu o carpa de sters pe jos si ai sa ajungi sa te sugrumi. ce a ajuns kudika draga ? un frustat si un complexat ca tine intra aici si poate sa spuna asemeanea tampenii? nu i-ti e rusine? daca ai fi suficient de barbat te-ai cere scuze la noi femeile de pe kudika. o zi buna,MIOARA PIRVU,CRAIOVA | ||
|
mioarapirvu Postat pe 21 August 2010 10:48 |
||
farcry2 foarte adevarat ce spui... dar din pacate inca traim intr-o tara in care unii nici macar nu au coborat din copac... dar sa se mai ingrijeasca... si oricum oricat de mult nu s-ar ingrijii o parte sunt gen " a poi ce aia mea nu are valoare?" ... dar na... in tarisoara asta scumpa si draga chiar nu ma mai mira nimic...
|
||
|
poneyu Postat pe 21 August 2010 10:49 |
||
|
neata:D eu ma gandesc la ceva,ceva ce nu mi s-a intamplat.Daca unul din acei "barbati"care abordeaza o fata cu genul "hey pisi-pisi,vrei sa mieunam impreuna?" este unul frumos,cu o masina buna si alte calitati,ati mai gandi la fel?in ziua de azi asta e ceea ce le intereseaza pe unele pustoaince.dar sunt si altele,asa cum ar trebui sa fie defapt,persoane carora sa le interese si comportamentul celor de care sunt agatate. :D |
||
|
kudika223794 Postat pe 21 August 2010 10:52 |
||
| Depinde de ce credeþi cã din un om!!!!!! ciaoo | ||
|
AGENTOPCLASS Postat pe 21 August 2010 11:19 |
||
De la: AGENTOPCLASS, la data 2010-08-21 11:19:29Depinde de ce credeþi cã din un om!!!!!! ciaoo Asta in traducere libera inseamna....?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 21 August 2010 11:22 |
||
De la: Yellowrose, la data 2010-08-21 10:00:14 Offffffff....deja mi se face si...cd ma gandesc cati libidinosi,oameni de nimik habar nu au de capul lor si se cred super eroi(mai ales cei de bani gata) sunt niste incompetenti in a aborda pe cineva,au impresia ca dc au bani,masini scumpe si haine de super firma sunt si super tari,ba din contra,conteaza mai mult sa ai bun simt,naturalete si nu in ultimul rand ceva in cap,dc nu stii sa legi nici macar 2 cuvinte din partea mea poti avea tot aurul din lume ca tot badaran si om de nimik esti.....si ca sa nu devin prea aspra vb numai de sex masculin sa stii ca si printre femei exista destule specime de genul asta care au impresia ca li se cuvine totul. raspunsul asta kiar a fost interesant !!! mi-a placut.... app....cele mai proaste abordari dar si cele mai penibile sunt cele de tip "cocalar" !!!disper la culme atunci cand unii se baga in seama si folosesc niste termeni(prost alesi in context) ,de care nu au habar ce inseamna da' ii folosesc "k suna bineeee".....j mai sunt "experimente esuate"si de cealalta parte,unele 'fete/femei....bleah!! dar pana la urma,fiecare are modul sau de a interpreta un mod de abordare....:P
|
||
|
bloody_queen Postat pe 21 August 2010 11:54 |
||
|
bai, ca astia gan cocalari sunt nasoli e de la sine inteles. acuma mai sunt si altii cu abordari naspa. pe mine cel mai tare ma enerveaza tipii aia super nesiguri pe ei care se chinuie sa gaseasca "replica potrivita" (de parca ar exista vreuna). de ex. eram la un party si vine unul mic si uscativ si-mi zice la ureche "trebuie sa-ti spun ca esti foarte draguta" am zis sa nu fiu scorpie si i-am raspuns "vezi ca nu-i o replica buna de agatat" si dupa 30 min vine si-mi zice "am gasit o replica!" atunci chiar m-a calcat pe nervi si m-am facut ca nu-l aud si am dansat in continuare. si sunt o gramada de din astia care se poarta ca niste loseri. |
||
|
vulturash Postat pe 21 August 2010 11:59 |
||
| Modul de abordare depinde de ce vrea ea,dar de unde sa stie gagiul ce vrea ea si atunci abordarea este asa cum el o concepe ,daca are succes inseamna ca a cazut pe aceiasi lungime de unda a abordarii ei. | ||
|
ticuta2IV1940 Postat pe 21 August 2010 12:06 |
||
De la: soraderazboi, la data 2010-07-31 00:42:18Si inca o tema care ar putea fi folsitoare daca sint ochi s-o citeasca si s-o inteleaga (si sint sigura ca exista useri care pot intelege tema asta). am vazut o data acum cativa ani,in trafic, o fata superba,cu un par cret ca de ingeras.... fara sa ma gandesc prea mult,vazand ca ea e cu o masina de firma(pagini aurii) iar masina mea era un harb vai soarta lui.... am hotarat sa o tamponez deliberat din spate dupa tamponare,dupa o abordare cat se poate de matura si toata amabilitatea din lume,dupa 5 ore state pe la politie impreuna, am hotarat sa bagam masinile in service si sa plecam la munte cu trenul la munte am stat 2 saptamani pana la urma,timp in care am confesat ca am tamponat fata intentionat fata a fost surprinzator de incantata acum sper sa nu inceapa toti martalogii sa-si rupa masinile de toti peretii
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 21 August 2010 12:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sex in 3....reloaded! | 61 | De la: kudika387133 25 Aprilie 2011 05:44 |
| Un sondaj vechi!!1 | 1 | De la: Brunette_25 21 Iulie 2011 18:51 |
| buna.... | 55 | De la: isa_bella 30 Mai 2009 16:58 |
|
|
||
| ejaculare | 36 | De la: pasarik69 25 Noiembrie 2009 14:15 |
| Am o fantezie care ma ’’chinuie’’ tot mai des : sex in 3 sau in patru (BFB, FBF sau BFBF)... Sunt tot mai hotarat sa o pun in practica si de aceea sunt in cautarea unor parteneri ’’de nadejde’’ ... | 41 | De la: Don_Juan 26 Iulie 2013 19:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.